Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 22:31 - Тъмните тайни на Рокфелер
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1547 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Ограничаването на броя на населението и свързаната с това политика на американското правителство от началото на 1970-те години на миналия век се ражда в залите на Фонд Рокфелер, в неговия Съвет по населението, Фонда на братята на Рокфелер и прочие частни фондове, такива като Фонда на Форд и Фонд карнеги. Истината за тези организации се крие зад фасадата на филантропията.
Истината е следната: тези освободени от данъци фондове служат за транспортно средство за реализиране интересите на влиятелните семейства от световния елит и нанасят вреда върху благосъстоянието на болшинството американски граждани и преобладаващата част от човечеството.
Над 34 години един човек е шеф на Медицинския отдел на Фонд Рокфелер. Това е Алън Грег. За всичките тези 34 години той остава непознат за света. Но Грег има огромно влияние. Той е вице-президент на Фонда до оставката си през 1956г., а идеологията му пронизва всички звена във Фонда десетилетия след напускането му. Това е идеология на малтусианска жестокост и расистка предопределеност.
През 1798г. Малтус публикува своето ,,Есе за законите на населението“. Според него, ако не се ограничи, човечеството върви към демографската катастрофа, защото населението се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му – в аритметична. Според него това, което държи населението под контрол са нещастията (войни, епидемии, глад и болести), моралните ограничения и поквара (към които той включва убийствата, предпазването от забременяване и хомосексуалността).
Икономическото учение, развиващо неговите теории, се нарича мултисианство. През 190ти век концепциите на Малтус получават широко признание, но по-късно става ясно, че при съставянето им той не взема предвид техническото и икономическото развитие на човечеството, което позволява не само изхранването на много по-голям брой хора през 20-ти век, отколкото той предсказва, но и икономическия просперитет и благоденствие, немислими по негово време.
Ето какво пише Грег за населението в статия за научно списание:
Хората замърсяват (средата), така че отстранете това замърсяване, отстранявайки хората… (Човечеството или вашите фабрики замърсяват околната среда?!)

По-късно Грег отново повдига темата в списание ,,Сайънс“ – едно от най-изявените научни списания в САЩ:

Колко много гета в големите ни градове приличат на некротизирали тумори, за каква благопристойност и красота може да става дума при вида на тези гета или зловонните набъбващи тумори?

image





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686720
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031