Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2017 16:06 - Нострадамус за Тръмп
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2250 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.01.2017 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Британският "Експрес": И Нострадамус е предсказал победата на Тръмп

image

Шумен и арогантен „тромпет” ще вкара света в нова голяма война, тълкуват разбирачи думите на пророка

image

Изненадващата за мнозина победа на милиардера Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ е била предсказана от Нострадамус още през 16-и век. Така смятат последователи на пророка от Франция, заели се да тълкуват неговите думи, съобщава британският „Експрес”.

image

В Центурия III, четиристишие 81 Нострадамус пише: „Големият безсрамен, дързък богаташ. Той ще бъде избран за предводител на армия: увереността зад неговата твърдост. Мостът ще се счупи и градът ще потъне от страх”.

image

Много хора смятат, че частта с „безсрамния, дързък богаташ” или „фукльо” се отнася до Тръмп и шумния му начин на изразяване, а „водач на армия” – към факта, че той ще бъде главнокомандващ на водещата военна сила в света.

image
image

В Центурия 1, 40, се казва: „Фалшивият тромпет, прикриващ една лудост, ще накара Византия да промени законите си”. Ако се приеме, че Гърция може да се сметне за наследник на Византия, някои виждат в това отправка към имигрантската криза, която тресе южната ни съседка и начина, по който тя се опитва да се справи. Бежанската вълна в Европа беше една от основните теми от предизборната кампания на Тръмп.

image

Накрая, в четиристишие 50, Нострадамус пише, че „републиката на големия град” ще се ангажира в скъпи военни операции, разпоредени от „тромпета”, което предизвиква страхове от ядрена война.

image

Тук за втори път се прави аналогия между думата „тромпет” (“trumpet” на английски) и името на Доналд Тръмп.

image

„Абсолютно съм сигурен, че това е началото на предсказанията на Нострадамус а апокалипсиса”, написа потребител във Фейсбук.

image

„Нострадамус предказа този резултат. Нострадамус предказа, че след като „тромпетът” спечели, ще има голяма война. Предсказал го е преди 400 години”, добавя друг.

image


„Всичките му предсказания се сбъдват. Страхувам се, че Америка ще падне, той ни сравнява с Рим, имаме твърде много дългове и внасяме повече, отколкото изнасяме, страшно сме загазили”, разсъждава трети.

image

http://www.blitz.bg

image


На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предсказания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.

image

По принцип антихриста според Агни Пурана е Калки, докато Путин е фалш флаг антихрист, сполучливо дошъл на власт с помоща на сивите. Монтиран по-време на точно определени астрологически събития
Чрез Путин сивите пунтират Калки който се изобразява като човек със светла кожа, яхнал или поклонил се пред бял кон. В ръката си държи меч. Той пречиства настоящата пропаднала епоха и възстановява справедливостта и духовната чистота.
Припомняме, че за пръв път Путин стъпва по високите етажи на властта през март 1999 г. Става секретар на Съвета за сигурност на Русия, а през август – министър-председател. Първият му президентски мандат стартира на 31 декември 1999 г.

image

Revelation13.net „…Защо казвам, че Путин е Антихриста, описан в книгата Откровение, глава 13? Има много причини, поради които съм сигурен, че Путин е лукавия, който ще доведе до Трета световна война. Най-сериозната причина е, че когато Путин дойде за пръв път на власт /9 август-б.р./, имаше необичайна астрологична карта. На 18 август 1999 г., имаше подреждане на планетите във форма на Голям кръст, най-необичайното планетно подреждане през последните две хиляди години. Големият кръст бе огънат и се свързва с Антихриста. Една седмица преди това, на 11 август 1999 г., имаше слънчево затъмнение над Европа. По отношение на слънчевото затъмнение, има пророчество от Нострадамус: „През 1999 г., в седмия месец, от небето идва един велик цар на терора, за да върне великия цар на монголите, Марс управлява триумфално преди и след… „.

image

Интересното е, че слънчевото затъмнение във Франция е на 11 август, а на 17 август космическата сонда Касини / проект на НАСА-б.р./ премина на хиляди мили над Земята по едно и също време с Големия астрологически кръст. Мисля, че Касини е холограма, символично паралелно събитие, свързано с идването на власт на Антихриста в лицето на Владимир Путин. Космическият кораб Касини достигна Сатурн през юли 2004 г., а сондата кацна на Титан в януари 2005 г. В гръцката азбука всяка буква е и номер, и Титан образува числото 666.

image

„Кралят на монголите“ означава, че Путин ще властва в Азия….
Антихриста ще бъде победен от завърналия се Христос, както е описано в Откровение 19. Евентуалното му връщане в 2019-2020 с армии от извънземни и НЛО, може действително да бъде инвазия на Земята от извънземни. А „Новия Ерусалим” в Откровение 21, може да означава гигантски извънземна град, който слиза на земята, след извънземно нашествие…Кометата, наблюдавана през ноември 2013 г., е открита от руски учени /септември 2012 г.- б.р./. Свързана е с възхода на псевдо - Антихриста Путин.

image




Гласувай:
4



1. podvodni - Я колко интересно ! Значи Наст...
02.01.2017 17:34
Я колко интересно !
Значи Настрадам предсказал, че когато дойде Тръмп- ета щяла да се развърне голяма война.
Но в писанието (Откровението) от Библията (чисто чифутски епос и манипулейшън на Християнството) се казва че Антихриста (Путин, според автора следващ стриктно чифутското Откровение) ще възбуди световна война.
А пък баба Ванга (поне така се носи мълвата, а истината е малко по-друга) 44-ят президент на САЩ ще е и моследният. Интересното е, че именно Тръмп е 44-ят президент на САЩ (чисто юдейско творение).
Да припомня също така, че в Откровението се говори че Новият Йерусалим ще се възроди когато се възтанови храмът на Соломон. И той се възтанови ! В Рио де Жанейро за Олимпийските игри.
Дали Путин е "антихриста" описан от Настрадам и Откровението ?
Едва ли, при положение, че Настрадам предсказва, че Антихриста ще дойде в седмият месец а реалното възкачване във властта на Путин става през месец декември (12-ти месец). Даже и да приемем, че влизането във властта му е през месец август то нямаме пак съвпадение, а да не говорим за първото му назначение в Кремъл през месец март.
Но въпреки всичко, да приемем, че Путин е антихриста и е казано че ще доведе Монголският княз и ще власттва Марс, то исторически и астрологически погледнато това не предвещава нищо обезпокоително.
Монголският княз - Чингиз хан е доказано по безпорен начин, че не е бил монголец а българин от рода Дуло от Волжско-камска България. Самото име Чингиз на монголски означава Бял човек, а и в древните летописи Чингиз се описва като несъразмерно висок за монголците, бял и без дръпнати очи. Интересното е, че редица генеалози изказват мнение за българският корен на Путин, а не молко са безпорните доказателства за българският произход на редица знатни дворянски руски фамилии, вкл. и няколко владетели.
Т.е. можем с огромна доза сигурност да твърдим, че не иде реч за монголи, а възтановяване на българското величие - така ненавиждано от чифутите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725250
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930