Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2017 20:49 - Известен датски професор: Фармацевтичната индустрия убива повече хора, отколкото всички войни взети заедно.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Пациентите се доверяват на хапчетата, защото те смятат, че техните лекари им препоръчват лекарства, които са доказали своята ефективност и са препоръчани от фармацевтичната индустрия, която от своя страна работи в тясно сътрудничество с властите и работи усърдно по идеята за обезлюдяване и намаляване на броя на хората на Земята!“

image

Питър Гьотше е датски професор и специалист по вътрешни болести с научна степен по биология и химия, публикува книга, озаглавена „Най-смъртоноснте лекарства и организираната престъпност, фармацевтичната промишленост“ (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), което причини големи противоречия в света, защото в нея той открито излага данни за голяма конспирация срещу човечеството, като казва, че това е фармацевтичната индустрия (която лекува ората) всъщност отравя и убива повече хора, отколкото всички войни взети заедно.

image

Както той казва, фармацевтичната индустрия продава отрови и лекарства и тези отрови са подкрепени от доказателства, както и официално са признати за трета причина за смърт в света , но истината е много по-тъмна и по-лоша.

image

Неговите изявления минават почти незабелязано под „теория на конспирацията“, и че този лекар не вълнува никого. Но не е така, това лекар е публикувал над 450 статии в най-голямата база данни от статии и рецензии в света, над 50 статии в British Medical Journal, Lancet, JAMA, Анали по вътрешна медицина, медицински вестник „Нова Англия“ и на около 200 материала в научната платформа на най-високо ниво- WOS. Той е цитиран над 30 000 пъти и автор на многобройни научни изследвания, както и в целия свят този лекар притежава много добра репутация.

Ето защо, причини шок и неверие, когато разкри една голяма тайна. В книгата си той пише, че третата най-честа причина за смърт са лекарствата, след рака и сърдечно-съдовите заболявания (които също са причинени от лекарства и други отрови). Лекарства се вземат ежедневно по лекарско предписание или без него, това не е от значение пише zajenata.bg.

image

„Данните за клинични изпитвания, които се финансират предимно от същите хора, които стоят зад индустрията, не са достъпни за обществеността, и тези, публикувани в научни списания, често са изкривени или неверни. Тестване на нови лекарства, които не се прилагат правилно, регулаторни агенции не си вършат работата честно и потушават многобройните конфликти на интереси. Политиците, казва той, е лесно да се подкупят на много високо ниво във всички страни по света, дори в Дания(откъдето е професора) и корупцията по принцип е много ниска, а здрави и болни хора е лесно измамени“, казва Гьотше.


lekuvai.bg/23555/
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684169
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031