Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2017 21:27 - Програмата на заговорниците
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.01.2017 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

,,Ако желаеш на себе си добро, не прави другиму зло."

Програмата на заговорниците

image


Според най-нови информации принц Бернард не е вече председател, макар че продължава да членува в организацията на ,,Билдербергерите". Сега тази чест се пада на английския лорд Карингтън, много богат банкер, който заседава в съвета на огромната финансова институция Хамброс банк.

image

В тайното събрание в Баден Баден през 1991г. взеха участие освен лорд Карингтън, Джовани Ангели, собственик на италианската фирма ,,Фиат", и много банкери и индустриалци. На тази среща членовете се концентрираха върху финансовите и икономическите въпроси. Обсъдиха и събитията в Близкия изток. На една от сесиите разгледаха ситуацията в Източна Европа и икономическите й възможности, а се заеха също и с развитието на събитията в Съветския съюз и влиянието, което имат над него в Баден Баден ,,Билдербергерите" говореха за себе си като за ,,алианс". Други използваха криптонима ,,родство".

image


На най-важната сесия на тайното събрание през 1991г. ,,Билдербергерите" се заеха с темата ,,Икономически и финансови заплахи за съюза". Докладчици бяха американецът Майкъл Боскин, председател на Съвета на икономическите съветници на Джордж Буш и Карл - Ото Пол, президент на Бундесбанк, централната банка на Германия.

image


Колко интересно е това, че Майкъл Боскин, най-важната фигура на Белия дом по финансовите въпроси и Карл Ото Пол, съответстваща на Боскин фигура в Германия, заедно представиха икономическата и финансова ситуация на света пред членовете на ,,Билдербергерите".

image


В Баден Баден присъстваше също Никълъс Брейди, финансов министър на Съединените щати. Именно на него Буш поръча реформирането на нашата банкова система. От тези двама души дойде в Конгреса предложение за промяна в банковата система на Америка. Този план предполага поглъщането на малките локални банки от цялата страна от големите централни банки. Ако Никълъс Брейди от ,,Билдербергерите" реализира плановете си, американската банкова система ще бъде консолидирана и централизирана. Брейди сега е финансов министър, следователно Джордж Буш сигурно е знаел за участието му в конференцията в Баден Баден.

В Баден Баден присъстваше и Теодор Л. Елиът, мл. почетен секретар на съверноамериканската група на ,,Билдербергерите". Елиът работеше в Държавния департамент на САЩ като експерт по съветските въпросите, беше също посланик на САЩ в Афганистан по време на конфликта, който се разигра там. Елиът има финансови връзки с Джон Трейн, влиятелния финансист от Уолстрийт. Сред участниците бяха също Вилфред Мартин, премиер на Белгия, Тео Зомар, главен редактор на немското списание ,,Ди Цайт", Емилио Коладо, заместник директор на ,,Ексън"; Конрад Блек, председател на ,,Холингер". В надзорния съвет на ,,Холингер корпорейшън" участват лорд Карингтън и Хенри Кисинджър, които са членове на ,,Билдербергерите". Между другото, тази корпорация е собственик на вестниците ,,Лондон дейли телеграф" и ,,Джерусалям пост".

Там бяха също Джон Гейвид, главнокомандващ за Европа (SHAPE), и Манфред Въорнер, генерален секретар на НАТО, Жак Фонтер, премиер на Люксембург, кралица Беатрис от Дания, испанската кралица София и Люд Люберс, датски премиер.

image


Там можеше да се срещне и един интересен човек, Кристофър Ког, който беше председател на хазната на кралицата на Англия, с други думи, човекът, който контролира портфейла на кралицата. Може би не знаете, че кралицата на Англия има имущество на стойност 18 милиарда долара, а това вече са милиарди, които се пишат с главно М.

image


Пристигна и Катерин Греъм, шефката на либералния вестник „Вашингтон пост“. Катерин Греъм има славата на арогантна жена. Наричат я дори „Катериш Велика“ и за нея е написана книга със същото заглавие „Katharine the Great“. Именно „Вашингтон пост“ първи разкри аферата „Уотъргейт“, която предизвика падането на Никсън.

image


На конференцията на „Билдербергерите“ в Германия присъстващият там Дан Куейл, вицепрезидент на Съединените щати, явно е успял да накара Катерин Греъм да се влюби в него. Дан Куейл е „русокосото момче“ на „Билдербергерите“.

image
http://prehoda.bg/p/1991/2197/prehod-2052-600x0.jpg



Те го предназначиха за по-добри и по-големи задачи. Още сега е вицепрезидент, следователно какво друго му остава, освен да се изкачи едно стъпало по-нагоре? Сигурно през 1996 г. Куейл ще поиска да спечели номинацията на Републиканската партия и ще има подкрепата на „Билдербергерите“, ако дотогава не се препъне някъде.

image


Може ли да се смята за случайно, че няколко месеца след юнската среща в Баден Баден през 1991 г., „Вашингтон пост“, ръководен от Катерин Греъм, членка на „Билдербергерите“, реши да публикува изненадваща серия от статия, препечатани в цялата страна, които възхваляваха Дан Куейл? През цялото време за пресата Дан Куейл беше момче за шамари, а неочаквано „Вашингтон пост“ започна да говори за него чудесни неща. Вестникът издигна тезата, че Куейл е бил избран за вицепрезидент, поради големите си способности. В статиите се внушава, че бившите колеги от Сената смятат Дан Куейл за политически гений. „Вашингтон пост“ искаше да направи от Куейл герой.

image


Сред останалите участници на срещата на „Билдербергерите“ бяха Джон Рийд, председател на „Ситикорп“, най-голямата банкова корпорация в Америка; Джон Чафи, сенатор, републиканец от Род Айланд; Бил Клинтън, губернатор на Арканзас и Дъглас Уайлдър, губернатор на Вирджиния.

image



Каква е програмата на „Билдербергерите“? Тя се състои от три главни задачи.

Първата задача е нов международен икономически ред.

image


Втората задача е нов политически ред.

image


Третата страна на пирамидата, допълваща сатанинската триада, новият религиозен световен ред.

image


Следователно най-напред имаме контролиране на световната икономика, над която тези хора вече имат пълен контрол.

image

След това ще настъпи контролирането на политическия ред. Например, засилват Организацията на обединените нации. Ключова роля в това мероприятие изпълнява Джордж Буш.

image

Накрая ще ни завладее новият религиозен ред, който набързо се планира още сега.

image


За да постигнат трите си цели „Билдербергерите“ ще унищожат преди всичко нашата монетарна система. Това е първата цел.
image



Втората цел е да се унищожат вярата ни, любовта, боготворенето и уважението към национализма и патриотизма. Те пропагандират глобализъм, тъй като искат да лишат хората от лоялност към собствените си народи.

image

Третата им цел е унищожението на Mитраизма, като ликвидират неговия реверсиран вариант - който си изигра ролята - християнството. В това вече може да бъдем убедени. За атаката си срещу църквата използват масмедиите и образованието. Работят над премахването на праведните християнски пастири и същевременно плащат на най-лошите телевизионни евангелисти.

image


Четвъртата цел на „Билдербергерите“ е унищожаването на традиционното семейство. Имат надеждата, че ще постигнат тази цел чрез пропаганда на хомосексуализъм и лесбийство. Нищо чудно, че в Съединените щати имаме Национална фондация за изкуство, която получава 170 милиона долара от президента Буш, Белия дом и Конгреса.

image

Много лобисти на аборта са финансирани от „Билдербергерите“. Няма съмнение, че хората от „Семейно планиране“ също получават пари. Неотдавна бе поканена в Белия дом група от активистите на педерастите и лесбийките. Те се срещнаха с Роб Мосбахер, главен организатор на президентската кампания на Джордж Буш. Заедно планираха стратегията за помощта на педерастите и лесбийките за повторното избиране на Джордж Буш.

image


Джордж Буш е техен човек. Това е единственият президент, който е канил хомосексуалисти в Белия дом. Поканата е съвпаднала с подписването на „Hate Crimes Act“ – документ за престъпленията, извършени от ненавист.

image

Буш е единственият човек, който държеше за пълното финансиране и нецензуриране на Националната фондация и порнографското й и безбожно „изкуство“. Дали може да се учудваме, че Джордж Буш е член на групата на „Билдербергерите“? Или че е член на „Череп и кости“ и на Тристранната комисия и че е ръководил Съвета по международните отношения? Та нали всички тези организации са свързани помежду си.

Трябва ли да се учудваме, че Джордж Буш беше представител в ООН и ръководител на ЦРУ?

image


Източник: vmhbgн
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741473
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930