Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2017 09:33 - ДЖУДЖЕТО НАЦИСТ ЕКЪЛСТОУН: ПУТИН ТРЯБВА ДА РЪКОВОДИ ЕВРОПА, А ТРЪМП – САЩ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1565 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.01.2017 15:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ЕКЪЛСТОУН: ПУТИН ТРЯБВА ДА РЪКОВОДИ ЕВРОПА, А ТРЪМП – САЩ

Президентът на Формула 1 Бърни Екълстоун смята, че ролята на ръководител на Европа в момента подхожда само на един човек – руският президент Владимир Путин. Екълстоун се надява и, че изборите в САЩ ще спечели Доналд Тръмп, съобщи в сряда (22 юни)„Взгляд“.

image

„В момента в нея (Европа, бел. ред.) никой не ръководи, така че аз мисля, че някой трябва да го направи. Ако сега пред вас предстоеше избор и вие можеше да решите кой да ръководи Европа, кого бихте предложили за този пост?“, каза Екълстоун в отговор на въпрос на журналист от „Си Ен Ен“ (CNN), за това дали той наистина смята, че Европа трябва да бъде ръководена от Путин.

image

„Мисля, че ако Тръмп победи – а аз предполагам, че така и ще стане – те с Путин ще бъдат в добри отношения. За целия свят така ще бъде по-добре“, каза той, като изрази надежда за победа на Тръмп срещу Клинтън.

image

И преди Екълстоун е заявявал, че Путин трябва да оправи Европа. През февруари тази година той каза в интервю за „Дейли Мейл“ (Daily Mail), че е възхитен от Владимир Путин. „Безусловно. Той е човекът, който трябва да управлява Европа. Той ще се справи с всичко, което в момента се случва в Сирия. Той прави това, което смята за необходимо и правилно, и отстоява своята позиция – и това е хубаво. Много е трудно да го разубедиш“, каза той тогава.

image

На въпрос какво му е мнението за един от фаворитите в предизборната надпревара в САЩ Доналд Тръмп, той отговори: „Мисля, че той би бил фантастичен (президент, бел. ред.). 

image

Уверен съм, че той е много по-гъвкав от другите. Ако направи грешка може след това да каже: „Тогава това ми се струваше добра идея“.
Източник: bg.rbth.com

image

Английският бизнесмен и шеф на „Формула 1” Бърни Екълстоун е убеден, че руският президент Владимир Путин е способен да управлява Европа или САЩ.

image

„Смятам, че той е първокласна личност. Винаги съм го подкрепял и съм подкрепял това, което той прави. Той би могъл да управлява Европа или Америка.

image

Той напълно може да се справи с това”, - каза 83-годишният бизнесмен в интервю за руски журналисти.

image

Бърни Екълстоун е директор на компания Formula One Group. «Forbes» оценява състоянието му на $4,2 млрд.


В момента на интервюто Екълстоун е бил в Сочи, където на 10 октомври стартирало първото в историята на „Формула 1” Гран при на Русия.

image

Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_10_11/SHeft-na-Formula-1-smjata-che-Putin-mozhe-da-upravljava-Evropa-ili-SASHH-1327/

image

Промотърът на Формула 1 Бърни Екълстоун постигна споразумение с прокуратурата в Мюнхен за прекратяване на заведеното срещу него дело за корупция срещу внасянето на 100 млн. долара (74.6 млн. евро).

image


Защитата на англичанина е предложила въпросната сума въз основа на съществуваща разпоредба в германското право, а съдът одобри сделката.

image


Промотърът на Формула 1 в реклама на часовниците Hublot. ... Бърни Екълстоун. Оказа се че "нападението" е било част от ПР кампанията.

image


Така 83-годишният милиардер напусна свободно съдебната зала, без да бъде обявен нито за виновен, нито за невинен. Това ще му позволи да продължи дългогодишното си господство начело на световния шампионат.

image


Процесът срещу Екълстоун започна през април. Той бе обвинен в даване на подкуп от 44 млн. щатски долара на бившия германски банкер Герхард Грибковски с цел насочване на продажбата на Формула 1 през 2005-2006 г. към предпочитаната от англичанина компания.

Според прокуратурата в Мюнхен Екълстоун е фаворизирал настоящия собственик CVC Capital Partners, тъй като имал обещание да запази ръководната си позиция. Самият Грибковски бе осъден на 8 години и половина затвор за финансови измами около сделката и трябваше да свидетелства по делото.

image


Популист подобен на Жан Мари Льо Пен. Босът на Формула 1 се извини за коментарите около Адолф Хитлер. Екълстоун бе заявил, че се възхищава на начина, по който Хитлер е командвал и е „вършил нещата докрай“. Извадени от контекста думите му провокираха серия негативни коментари от страна на еврейската общност.В резултат на развихрилия се скандал Бърни се извини публично за думите си, давайки обширно интервю за Jewish Chronicle. „Съжалявам за това, че съм такъв идиот. Поднасям искрените си извинения“, коментира Екълстоун.

image


„Никога не съм бил поддръжник на Хитлер, не вярвам въобще да има хора по целия свят, които да подкрепят както него, така и зверствата, които е правил. Съжалявам, че хората са възприели по различен начин това, което имах предвид.

image

Тъжно ми е, защото съм правил много неща за еврейската общност посредством благотворителни програми и всевъзможни подобни проекти. Голяма част от приятелите ми са евреи. Говорих с двама-трима от тях, които са доста известни. Единият ми каза: „Бърни, ти си повече евреин отколкото всички мои приятели“.Последното популистко убежище на комуниста винаги е ционизма.

image

Макс Мозли намесен в нацистки сексскандал.Мозли (вдясно) говори със собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун.

image



Екълстоун упорито отричаше обвиненията и твърдеше, че е платил въпросните 44 млн. долара, защото е бил изнудван от банкера. Промотърът можеше да получи 10-годишна ефективна присъда, ако беше признат за виновен. В зависимост от доказателствата, които се появят по делото и неговия изход, зависеше дали срещу милиардера ще бъде открит и нов продължителен процес във Великобритания.

image


Списание "Форбс" оценява личното състояние на англичанина на 4.2 млрд. щатски долара и го поставя на 12-о място по богатство във Великобритания.

image


Президентът на Световната автомобилна федерация Макс Мозли получи изненадващо подкрепа от президента на автомобилната федерация на Обединените арабски емирства. Мохамед бен Сулайем заяви, че напълно подкрепя Мозли

www.sportal.bg/news.php


image

Германският закон позволява при определени обстоятелства обвиняемият "да купи" прекратяване на процеса. Въпросният "параграф 153a" предвижда подобни споразумения с цел облекчаване работата на съдилищата при процеси, в които трудно може да бъде доказана вина.

image


Сайтът на списание "Шпигел" коментира, че не е обичайна практика тази вратичка в закона да бъде използвана по средата на процеса и най-често се прилага преди неговото начало.

image
image


Бившият германски министър на правосъдието Забине Лойтхойсер-Шнаренбергер критикува решението на съда да прибегне до тази мярка. "В случая с Бърни Екълстоун това не е само проява на лош вкус, а откровена наглост. Тази разпоредба позволява на богатите хора да се измъкнат, докато по-бедните може да влязат в затвора", заяви тя.

image


Шефът на “Формула 1” смята, че Путин може да управлява Европа и САЩ -Гласът на Русия


image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729044
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930