Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 19:53 - Путин щял да спасява само Южна и Източна Европа/Великият Израел
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2354 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2017 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Деян Лучич е сръбски публицист и автор на книгите „Сенчестите властелини“, „Тайните на албанската мафия“, Ислямска република Германия“ (за 20 години до днешните събития).

image

Неговите прогнози имат плашещата способност да се сбъдват. Той е убеден, че светът се управлява от международния ционизъм в лицето на банки, транснационални корпорации, Билдербергския клуб и световно правителство. Нарича ционистите „хазари“. Смята, че обикновените евреи нямат към тях никакво отношение.

image

– За ционистите е характерна ситуационната етика – обяснява той. – Ако си стопроцентов евреин, но беден, болен и нещастен, ти не си интересен за силните в света. Но ако у теб се проявят някакви ярки способности, ти ще вървиш напред и ще забогатяваш, те ще те обгърнат с внимание и ще ти доказват по всякакъв начин, че ти си свой човек.

image

Кой стои зад миграционната криза в Европа и каква е неговата цел? Ционистите, американските хазари са си поставили целта да създадат Велик Израел. (Обикновените израелски евреи никой не ги е питал. Те трябва да изкарват прехраната си.)

image

Начинът – чрез разрушения и прочистване на съседните арабски държави. Защото без държавни институции това е просто територия, населена с племена, които е лесно се манипулират.“

image

– Вие направо цитирате еврейския равин и хиперционист Аврам Шмулевич, който направи просто гениално предсказание две години преди „арабските пролети“ – отбелязах аз. – Тогава все още всичко беше тихо и спокойно. А той заяви, че Мубарак ще бъде премахнат, Кадафи – унищожен, целият арабски свят ще потъне в тотален хаос, войни и революции. „Войната – това са стъпките на Месията“, обичаше да повтаря той. После ще бъде създаден Велик Израел от Нил до Ефрат, който ще бъде нещо като наставник на слабите, обезкръвени арабски съседи. Всъщност това не беше предсказание, а знание. Равин Шмулевич просто беше добре осведомен.

image

Тайните спонсори на великото преселение на народите

– Хайде да разсъждаваме логически. Кой създаде Израел? – с тон на учител попита Деян Лучич.

image

– Духовно Теодор Херцел. В 1897 г. в Базел (Швейцария) се провежда Първият всемирен ционистки конгрес. Целта – създаването на „национално огнище“ в Палестина по пътя на преселението тук на евреи. Парите за преселението дава Ротшилд.

image

– Правилно. И ето сега новите ротшилдовци и рокфелеровци дават пари на благотворителни организации, спонсориращи напускането на арабите от техните земи в Европа. По какъв начин? Чрез имамите на джамии. Чрез неправителствени организации. Аз все още мога да повярвам, че хората от Сирия имат пари за път. Но когато видиш африканци, плащащи по 12 000 долара за пътуването, трудно ми е да го повярвам. И не забравяйте: Африка – това е бъдещият рай, недокоснатата земя, криеща несметни съкровища. Когато в Европа настъпи глобално застудяване, Африка ще бъде най-хубавото място на земята.

image

– Мен ме удивляваха ежедневните опашки от бежанци пред „Райфайзен банк“ в Белград – разказвам аз. – Възниква простият въпрос: кой им изпраща пари? После ме осени смутната догадка, когато разговарях с иракчани на сръбско-унгарската граница. Унгарците затвориха границата и този иракчанин истерично крещеше, че са му свършили парите. „Но дори ако унгарците отворят границата, откъде ще вземете пари?“, чудя се аз. „Роднини ми обещаха да ми изпратят пари в Будапеща.“ Той се смути. „По-удобно им е в Будапеща.“ И тогава стана разбираема схемата: бежанците получават парите само тогава, когато се доберат до следващия пункт. Оттук тяхното озлобление и агресивност.

image

Ето ви още една загадка: историята на един телефонен номер. Проследявах съдбата на голямо сирийско семейство. Придвижвайки се из Европа, те ми звъняха от всяка страна (номерът беше турски). При това те свободно и продължително разговаряха с мен, без да се притесняват от роуминга. И когато минаха от Австрия в Германия, позвъняванията прекъснаха. Аз звънях и чувах гласова поща на немски. А на другия ден вече някакъв мъжки глас ми отговаряше на турски, после мина на развален английски и заяви, че звъня в Турция, но събеседникът ми не знаел нищо за моите приятели. Следователно номерът беше преходен и минаваше от една група бежанци в друга. И не бих се изненадала, ако принадлежеше на някоя неправителствена организация.

image

Ислямска република Франция

image

– Защо Ротшилд с такава лекота дава пари за преселението на арабите в Европа? Защото тези пари са просто хартии – пояснява Деян Лучич. – Догодина еврото ще рухне, а доларът ще се превърне в амер – новата валута. С помощта на тези безполезни хартийки може не само да се построи Велик Израел, но и напълно да се промени съдбата на Европа. Чували ли сте за Куденхов-Калерги?

image

(Основателят на Паневропейския съюз граф Ричард Куденхов-Калерги е първият, който предлага идеята за Обединена Европа през 20-те години на миналия век. Настоява за пълна ликвидация на границите и отделяне на нациите от държавата. Той твърди, че съществуват „количествени хора“ (народните маси) и „качествени хора“ (благородниците и юдеите като „духовна аристокрация“). Смятал, че светът трябва да се управлява от някаква „благородна раса“, надсветовен елит. А нациите и народите трябва да се омешат до получаване на единна евразийско-негроидна раса, управлявана от „качествените хора“. Куденхов-Калерги се смята за духовен баща на Европа и вдъхновител на идеите за мултикултурализма. Учреден е възпоменателен медал в негова чест, с който са награждавани такива политици като Ангела Меркел, Роналд Рейгън и Хелмут Кол – Д.А.)

image

– Пред очите ни се извършва смешение на европейската бяла раса с африканска и арабска кръв до нейното пълно заличаване и оглупяване. Перспективите са ужасяващи.

image

Франция ще бъде разрушена в резултат на гражданска война между арабите (деца на мигранти и самите мигранти) и белите французи. Католическата църква сключи съюз с френската армия (генерали-националисти) да й помага с пари. Южна Франция ще се отдели и ще се нарече „Ислямска република Франция“. Европейският съюз ще рухне, изтощен икономически, а Америка ще окупира останалите парчета от Европа.

image

Върху руините на Европа Русия ще се опита да създаде нова византийска цивилизация с цел да излезе на топлите морета. В 2017 г. Русия ще тръгне да спасява Европа от мюсюлманския фундаментализъм по молба на самата Европа. Руските танкове ще бъдат посрещани с цветя – прогнозира Деян Лучич.

image

– Пак ли? Колко пъти може да се спасява? – възклицавам аз. – От Наполеон, от Османската империя, от Хитлер. И никаква благодарност.

image

– При вас, руснаците, работата е такава.

– Но как ще спасяваме от ислямисти Европа, когато у нас в Русия живеят 20 милиона мюсюлмани?

image

– Но вие няма да я спасявате от мюсюлманите, а от тероризма и радикализма... 

image


...И най-отпред ще бъдат чеченци. Много е дори политкоректно. Така че всичко е обмислено. Вие няма да спасявате цяла Европа, а само Южна и Източна. И ще дойдат руснаците през Турция, която през това време ще се разпадне на три части през Истанбул, който отново ще стане Константинопол. Само да каже Путин, че се приближават, и ще има само в Сърбия 100 хиляди щика.

image

image

Деян Лучич винаги назовава точен срок. А значи с лекота може да се провери. До 2017 г. остават две години.

image

Източник: http://гласове.бг

С каква цел и каква е истинската причина за воините в Близкият Изток? Кой създава войната? Кой командва Обама и Путин? Кой гази човешките права? Истината ще те освободи, но първо ще те вбеси!

image

www.youtube.com/watch

 







Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686899
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031