Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 09:22 - Руските ЕРП-та клатят държавата:КОШМАРНИ СМЕТКИ ЗА ТОК ПОСИЧАТ БЪЛГАРИТЕ!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2017 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Да се създаде напрежение в обществото и несигурност“.

И резултатите са вече налице. През декември домакинствата получиха съвсем прилични сметки за електричество от ЕВН, ЧЕЗ и Енергопро(33%-тния държавен дял в ЕРП-тата бе продаден тихомълком от правителството на Борисов още 2012г.). В средата на януари обаче същите стовариха такава секира върху клетите граждани, че едва не им отряза главите… и то откъм кръста.

image

Няма нормално обяснение как токът на отопляващо се с ел. енергия домакинство за ноември е бил 40-60 лева, а през декември е станал 150 – 200 лева. Ако се върнем към синоптичната обстановка, ще видим, че средните температури през ноември и декември са с разлика от едва пет градуса. Няма как народът да е замръзнал дотолкова, че да пусне на макс всичките си електроуреди и да изконсумира 4 пъти повече електричество. Тогава откъде са се натрупали тия кошмарно високи дължими суми?

Освен това до края на отчетния период през декември сняг и големи студове нямаше. Какво сме топлили тогава? Парници с марихуана ли, или сме ходили голи вкъщи, понеже така ни е кеф?!

image
Оставяйки напълно съзнателно цялата електрическа промишленост и енергетиката в ръцете на руски олигарси, българските правителства са "разоръжили" предварително страната ни в една евентуална война, която според прогнозите на водещи световни политолози и експерти ще се води основно от космоса и за това ще са необходими много сериозни електрически ресурси.

А те, в нашия случай, ще са "достояние" главно на физически и юридически лица, обвързани с политиката на Кремъл - тоест, на противниковия лагер.


image

Абонати на ЕВН алармираха Skandalno.net и за други странни неща във фактурите. Едни от тях са били отчетени на 25 декември, а други на 1 януари!?

Не е ли малко странно фирмата да е накарала инкасаторите си да работят навръх Коледа и навръх Нова година? Вярно е, че част от електромерите са с дистанционно отчитане, но то не е напълно автоматично и си трябва човешка ръка да занули периода. Явно голям трудов ентусиазъм е царял при енергопродавачите и очевидно са се спукали от работа по празниците.

Според потребители, доставчиците на ток са бързали да приключат годината и понеже изборите за президент бяха окончателно решени на 13 ноември, най-вероятно е имало спусната заповед да се начисляват малки сметки, за да не почувстват хората дискомфорт и да не им мине и през ум, че живеят зле.

Няма как в два еднакво студени месеца потреблението на ел. енергия да е нараснало три пъти. / Като в отчетния период през декември (до 25 дек.) дори не влизат празниците, когато се готвеше на поразия, а къщите се отопляваха на макс, защото повечето хора имаха гости и не можеха да ги държат на студено/. На доста домакинства сега обаче им предстои да им излязат през носа и празниците и кошмарно студения януари.

В края на този месец очаквайте тотален токов апокалипсис! Предстои да пристигнат такива гилотиниращи сметки, че българите отново ще излязат на улицата, за да питат как с 400 лева заплата се плащат 300 лева за ток. Това, разбира се, е удобно на Путин. Нищо чудно енергоразпределителните фирми да са получили заповед да надуят дори допълнително сметките, за да предизвикат социално недоволство.

Същите фактури ще цъфнат и през февруари и тогава хората ще бъдат принудени да теглят заеми, за да се издължат на енерго-бирниците. Те обаче си имат алиби и дежурни контраобяснения от типа: „Беше много студено, много ток сме изхарчили…“. И ако все пак някой гражданин – „Шерлок Холмс“ засече едва забелязващите се цифри на електромера, монополистите ще му изскочат с номера, че е имало много аварии, а поправката на мрежата по договор пада и върху гърба на потребителите.

Путин знае много добре кое копче да натисне, за да изкара хората на улицата. В момента с помоща на ХААРП -РУСИЯ ООД,  циклоните и антициклоните са с него и му помагат да изпълни пъкления си план! А именно: Да накара бедните или да студуват, или да протестират. Целта е сред оглупелия народ да се възцари една носталгия по Бащицата, когато сметките за ток бяха по-поносими. И която носталгия да се превъплъти в „милиони бюлетини за проруски партии“ на изборите на 2 април.

image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727621
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930