Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 22:25 - В двора на съседна Румъния руската мечка не „играе” - там й показаха вратата
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2409 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.02.2017 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image  
ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ НА ГОИТЕ Е ЦЕЛТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ПРЕСАТА И МЕДИИТЕ, КАКТО В САЩ ТАКА И В РУСИЯ.Процесът на промиване на мозъци е взаимно усилие между евреите, които притежават медиите и евреите, които управляват.Сатанинската синагога има своите смъртоносни пипала в цялата инфраструктурата на Америка и Русия ... манипулира съзнанието на масите и купува политици.И онзи, който владее медиите ... ЕВРЕИТЕ ... решават кой ще живее и кой ще умре в изборите                                                                                                                                                                               За пореден път Русия играе срещу България своята шахматна авантюра чрез изтегляне на офицери. Този път им забранява да летуват в България. Кремъл откровено залага на Петата си колона в България, която да разгласи новината и да се включи в пропагандната война на Москва, която беше засилена след спирането на „Южен поток” и изразена като цел от председателя на комисията по международни отношения в руската държавна Дума Алексей Пушков с думите „Да ви е яд”!


 image    

Ротшилд, чрез терористичните си творения Моссад и КГБ взриви кулите близнаци, след това агентите му обявиха война на тероризма и въведаха в САЩ полицейската  държава.Тролчето на Ротшилд още с монтирането му начело на Русия,чрез ФСБ и пчеченците "уахабиби".започна серия от терористични актове, обяви война на терора и превърна Русия в полицейска държава.Новият собственик на Шърли Хебдо белият сигханин Ротшилд извърши атентат срешу собствените си тролчета хазари и положи началото на полицейската държава в Европа.                 image 


image                                                                                                                                       
Русия забрани на държавните си служители да почиват в България. Над 5 милиона служители от силовите структури нямат право да почиват у нас. Данните представи в Бургас депутатът от “БСП – лява България” Петър Кънев. Той уточни, че забраната се отнася за служителите в силовите структури- армия и службите за сигурност.

Отделно властите в Москва забраняват дотираното от държавата посещение на деца, пенсионери и ветерани в България.

“Мерките се отнасят за всички държави, наложили санкции на Русия.

"България обаче ще го отнесе най-яко”,

коментира Кънев.

Санаторно-оздравителния комплекс “Камчия”, в който основно почиват деца и пенсионери от Русия, най-вероятно ще остане затворен това лято. Базата на 100 % работи с дотирани от Руската федерация посещения, а ръководството на комплекса вече е получило писмо, че резервации няма да се приемат.

По думите на депутата огромният отлив на руски граждани у нас не е заради срива на рублата, а касае именно позицията на България по отношение на санкциите.

Кънев допълни, че годишно у нас от Русия идват около 600 000 туристи. ( в. „Труд”)
  image   
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c9/04/a0/c904a
028c7c54fc6a60cba38de570b17.jpg
                                     
Династията Холщайн-Готорп-Романов
                                                                         
image

  «Черные хроники» Путина                                                                                                                                                    

09 август 1999. Путин е монтиран от Ротшилд за премиер на Русия. 11 август в Европа - слънчево затъмнение на 18 август - Голям кръст астрологически феномен, който свързваме с възхода на Антихриста.На 7-ми май 2000 2 дни след рядък парад на планетите 05 Май 2000, встъпване в длъжност на Путин като руския президент. 13 май, 2000 г., Путин сътвори седем [федерални] области в Русия, които могат да бъдат считани за седемте глави "на звяра" от "Откровение ..." ("червения звяр със седем глави и десет рога").                                                                                                                 image       zarubezhom.com/Images/KurskGlaz.jpg                                                                       Путин прати атомния подводен ракетен крайцер К-141 „Курск“ , шифър "Антей" да потъне в Баренцово море на 12 август 2000 година в резултат на катастрофа.Путин 2000 г. съобщава на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие?  

                   image  image                                                                                                                                      
През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.      

 

image                                                                                               

На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани, криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.
17 февруари 2004 г. По време на военноморски учения, Путин, под формата на морски офицер е намирал на борда на руска ядрена подводница "Архангел". За отбелязване е името на подводницата, защото Сатаната - също Архангел като Gabriel и Майкъл. 07 Май, 2004 г. Путин започна втория си четиригодишен мандат. Имайте предвид, че това е три дни след лунното затъмнение на 4 май в момента се наблюдават три комети, които могат да представляват сатанинската троица (Антихриста, лъжепророка и Сатана - Дракона).
Според Халезов - бивш член на съветското атомно и по-късно ядрено разузнаване, Бут знае много за терористичната операция на 11 септември 2001 г.Халезов беше един от първите експерти, които поставиха тезата, че Световният търговски център в Ню Йорк е бил унищожен с предварително вградени в него ядрени заряди, за които е било известно в СССР още от 80-те години на XX век.Но има и неща, за които Халезов говори за първи път. Ако те са истина, 11 септември 2001 г. е трябвало да бъде още по-ужасяващ - Пентагонът е бил ударен със съветска крилата ракета "Гранит" с ядрен заряд и само случайността не е довела до взрив и колосални унищожения във Вашингтон.                                                

image                                                                                    
Според Халезов, арестуването на Виктор Бут в Тайланд и неговото транспортиране в САЩ е било съвместна операция на американците, руснаците и Тайланд. В операцията е участвал и израелският Моссад и израелското военно ядрено разузнаване Саярет Маткал. Това е структура, която се занимава с ядреното оръжие на потенциалните врагове.
Предположението за "сътрудничеството на руските служби" Халезов обосновава с факта, че при пристигането си в Тайланд Виктор Бут е бил съпровождан от един полковник от руската ФСБ, който е бил арестуван заедно с Бут, но веднага е бил освободен и изпратен обратно в Москва. Основната причина за ареста на Бут обаче не е неговата връзка с колумбийските въстаници от FARC, на които е трябвало да достави от България ракети "земя-въздух". Истинската причина за ареста и процеса срещу Бут е различна.
Според Халезов, американците искат да направят от Бут изкупителна жертва, върху която да хвърлят отговорността за намерената в Пентагона крилата ракета съветско производство "Гранит", която е била уж въоръжена с термоядрена бойна глава, 25 пъти по-силна от бомбата над Хирошима. Според Халезов, ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск".Но все пак Путин обяви че на Куркс няма ядрено оръжие. По-вероятно ракетата не е била на "Куркс" а е преданена на Израелските служби от Руските ако те са били преки изпълнители на атентата. В този вариант Курск е потопена умишлено за да се замаскира участието на Русия в атентата. Путин обяви"Гранит" че напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямали противодействие срещу нея за откриване или сваляне.Именно това е станало на 11 септември 2001 г., когато американската NORAD е успяла да засече надлитащата "Гранит" поне 6 минути преди да удари Пентагона, но не е била в състояние да предотврати удара.Атаката на Пентагона може и да е само предупредителен акт към определени американски политици да си държат езика зад зъбите,и да не е имало термоядрен заряд .СПОРЕД РЕБЕКА РОТ... ПЕНТАГОНЪТ Е БИЛ УДАРЕН С РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ ПОДВОДНИЦА ИЗРАЕЛСКА СОБСТВЕНОСТ DOLPHIN КЛАС, РАЗПОЛОЖЕНА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ. ДАЛИ Е БИЛА ИЗРАЕЛСКА ИЛИ РУСКА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД.                     image                                                                   

Картите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминати.Най-вероятно и картите като циониските протоколи са печатани в хазарската ционистка столица Машква...под диктовката на КГБ/М0ССАД..През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.                image    

9-11:. Разрушаване на емблематична забележителност и убийството на повече от 3000 американци посред бял ден.

image


Управляващата класа на САЩ и Русия, от председателя надолу, са съучастници в 09.11 или неговото прикриване. Не било за първи нито за последен път американци и руснаци да се умъртвяват, за да се оправдае война.

image

Ребека Рот обвинява Израел за проникване в американското общество. А Израел е просто инструмент на Централния Банков Картел. Банкерите са подбуждали "терор" като претекст за налагане на полицейска държава.

Те трябва да защитават монопола на кредита (валута), за да се гарантира 17000000000000$ "държавен дълг".

Всеки, който зависи от банков кредит е принуден да бъде Witting или неволен сътрудник.

Банкерите са кабалисти т.е. сатанисти, посветени на "революцията", основна цел - преобръщане Божия план и поробване човечеството.                                                                                                                       image               



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725518
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930