Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2017 18:31 - Войните на 2017 г. – продължение от 2016 г.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Путин "помогнал" и на руския посланик в Индия - помози бог, дал бог добро,... да не се мъчи човека в Кали Юга!
Русия брои петата загуба на дипломат, който умира внезапно .
Това е руския посланик в Индия, Александър Кадакин, който починал преди пет дни и руското външно министерство потвърдило тъжната новина.
Дипломатически източник потвърдил, че
„посланика е починал в 8 часа сутринта в четвъртък от причинена сърдечна аритмия.“



Всъщност новата 2017 г. започна в последните дни на 2016 г., по-точно в деня, в който едновременно станаха атентатът в центъра на Берлин, убийството на руския посланик в Анкара и стрелбата в джамията в Цюрих.

Всичко това се случи в един ден. През следващите дни тероризмът, стрелбата и труповете продължаваха като предвестник за това, което ще се случва и през 2017 г.

image


Едновременно новият президент на САЩ Доналд Тръмп, в хаос от идеи, намерения и цели, започна да атакува Китай, Русия, НАТО, Германия като им поставяше условия, още преди да е влязъл в Белия дом какво трябва да правят за да му се харесат.

image


Хаосът и конфликтите ще съпътстват 2017 г. Обратното би било чудо, което едва ли ще се случи в свят, който е в глобален хаос, най-висок от 30-те години на ХХ век, т.е. от навечерието на Втората световна война.

Пулсират десетки запални точки, които могат да произведат каскадни кризи и да взривят света.

Мантрата, наречена глобализиране, произведе междуконтинентална мрежа от десетки военни конфликти и трилионен глобален дълг с квадрилионни деривати.

Какво ще се случи през 2017 г.? Никой не знае.

Досегашният свят се разпада. САЩ вече не са "единствените и избраните".

Русия си върна стратегическия паритет с преимущество при стратегическите ядрени оръжия.

Китай продължава своя възход в нови условия и след отпадането на пазара на САЩ прокарва Новия копринен път към Европа.

image


Европа, която десетилетия беше най-стабилният световен район, вече не е такъв. НАТО ескалира в Полша и Прибалтика, на Балканите.

image

Евреите, които са родени в една от седемте страни сега в черния списък от Тръмп може да се сблъскат с проблеми, ако се опитва да пътуват до САЩ, казва Нюйоркският адвокат на имиграция Майкъл Wildes,
С други думи, на евреите, представяйки се за араби и работещи за Мосад в дирижираният фалш флаг тероризъм ще им бъде забранено влизане в САЩ?



Близкият Изток е в хаос.

САЩ навлизат в преходен период. Някои го наричат US-перестройка. Налице са и опити за държавен преврат, организиран от "дълбоката държава".

2017 г. ще е преломна за всички водещи геополитически субекти – САЩ, Китай, ЕС ,Русия, Иран Турция. През нея ще настъпи промяна на баланса между водещите геополитически обединения – на Запада /Г-7 и НАТО/, и на Изток/БРИКС и ШОС/.

image


До избирането на Тръмп формулата на глобализма предполагаше ескалация на войната от привържениците на американската версия на новия световен ред срещу Русия и други суверенни държави с помощта на Западна Европа и при невмешателството на Китай.

Но, заради промените на глобалната сцена, Тръмп ще се опита да наложи различна от досегашната проамериканска еднополюсна версия на глобализирането – преход от глобалното и монополно доминиране на американската олигархия към властта на наддържавното господство. Това ще принуди всеки от споменатите основни геополитически субекти да промени своята външна политика и стратегия на развитие, да определи своята нова роля в света, както и противниците и партньорите.

image


С НАШИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЛЪЖИ НИЕ ЩЕ ВИ КОЛОНИЗИРАМЕ, А С НАШИЯ КУРАНИЧЕН ИСЛЯМ НИЕ ЩЕ ДОМИНИРАМЕ НАД ВАС.
НОВОЗАВЕТНИТЕ ЕВРЕИ ПЛАНИРАХА ДА ПОДМЕНЯТ МЕСТНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ СЪС СТАРОЗАВЕТНИ - АРАБИ И МЮСЛИ.


image

Европейците са загубили естественото си поведение и чувство за идентичност. Tе са индоктринирани от евреите от детството си за "равенство" и "универсализъм". Те наистина вярват, че всички култури са равни и всички хора, които идват в Европа ще станат и ще се държат като европейци. Това е невярно; култури не са равни, както и расите...
Това неминуемо ще доведе до гражданска война, защото европейците и мюсюлманите са напълно различни култури, мюсюлманите са за запазване на тяхната идентичност и не отразяват еврейската пропаганда за "Равенство". Мюсюлманите не смятат, че култури са равни; те вместо това си мислят, че ислямът е по-високо. Те знаят, че тяхно задължение е да насъравати исляма и да се опитават да правят това, което е необходимо за да се увеличи ислямската власт.
Сделка на века: Германия "Мигрантите" ще струва само 30 милиарда евро на Година
Ще има сблъсък на цивилизациите, който ще доведе до гражданска война в цялата Западна Европа. Това е неизбежно, дали евреите ще бъдат управляващите или не по времето, когато тя ще се случи. Реки от кръв ще се хвърлят отново на европейска земя и Европа ще бъде унищожена.
Хората не могат да се противопоставят на природата, хората са не могат да станат не-племенни. Това е човешка нужда и природата да бъде племенен. Всеки човек знае много добре, че той / тя се чувства добре или по-добре, когато е с хора, които имат една и съща култура, език , религия и раса.
Това естествено поведение ще доведе до войни и напрежения в Европа, особено в следващите 20 или 30 години, когато все повече европейци ще отворят очите си за да осъзнаят, че те са били заменени в собствената си земя и нищо не е било направено, за да се увеличи тяхната раждаемост днес, за да се поддържа хомогенността и мира в Европа. Мюсюлманите ще растат в брой и да достигнат 30, 40, 50% от гражданите и тогава ще осъзнаят, че много неща в страната не са ислямски...
Те окончателно ще поиска повече промени на системата и култура, и това ще се види по родните европейците като загуба на мощност. Евреи са планирани това и техните планове са въведени сега и напред до няколко десетилетия, те решиха да ислямизират Европа чрез масивна и верижна имиграция, означава, че всеки имигрант ще донесе в средно повече от 10 имигранти след него, последния също ще доведе до 10. Ето как Европа ще се превръща все повече и повече в мюсюлманска.
Мюсюлмани и евреи стоящи зад гои -управници наричат всяко лице " ислямофоб ", когато той се опитва да каже "Има твърде много имигранти в моя град, който стана неузнаваем" или "в училището на моя град сега мнозинство са мюсюлмани" или "Белите хора трябва да имат земя за себе си " ... еврейската пропаганда за" универсализъм " съвпада напълно идеологията на исляма и е всъщност комунизма. Ислямът е наистина комунизма или Universa lism, дори е наречен " Ама " на арабски, мюсюлмани - също като евреите - виждат себе си първо като мюсюлмани след това принадлежащи към определена националност, език или раса. Можем да кажем, мюсюлманите са най-анти-националистиччните хора в света; наистина това важи и за евреите, които са за изграждането на нов световен ред, без концепцията за нации и граници. Евреи успяват, защото те управляват и контролират всички обрЯзователни материали в Европа, всички медии новини и развлечения, те дори наблюдава и контролира алтернатива медии (социални медии) и блокират активисти от разпространение на истината.
Какво става, ако същото се случва и при мюсюлманските страни? Какво става, ако евреите управляващи мюсюлманските медии и образование, след това напраят дългосрочен план за промиване мозъка на мюсюлманските хората за "равенство" и толерантност, а след това провокират продължителна по време - десетилетна - масивна африканска имиграцията, тогава цензурирайки свободата на словото и демонизирайки тези, които се противопоставят на тази промяна на демографията ?
Какво става, ако африканците имат далеч по-висока раждаемост и са по-склонни да не се намери прилична работа и са финансирани щедро и с хуманното отношение от система, която евреите управляващи тези мюсюлмански страни са създали? Какво става, ако евреите учат децата, че собствената им в цивилизация и историята е зло, "няма такова нещо като арабската раса" и че всички араби са отговорни за всички нещастия на света? Какво става, ако евреите създават революции като Френската революция и програмата по време на десетилетия, че религията трябва да бъдат отделени от управлението и че всички религии са равни? Какво става, ако евреите дават възможност със чуждестранни пари да се изграждат хиляди джамии и да даде на "новите граждани" техните религиозни права?
Еврейската империята ще се издигне за да замени западната цивилизация, която е разрушена от евреите и мюсюлманите . Едновременно Евреите ще водят огромна война за Близкия изток и за поробване на мюсюлманите, другите мюсюлмани в Европа ще са заети във борбата с европейците, които ще мразят всички мюсюлмани и така няма да се противопоставят на войните в Близкия изток.

http://smoloko.com/?p=15062&


image


Est Solum initium est – всичко едва започва.

В САЩ този преходен период трябва да доведе до вътрешно трансформиране и подготовка за лидерство в световната икономика от нов тип, което ще се гради не върху някакъв трансхуманизъм, колосален дълг и гърмящи балони на банкерите, а върху социални и други йерархии на "постконсерваторите", стремящи се да удължат живота на капиталистическата икономика, чрез трансформирането й в посткапиталистическа.

Това обаче вече среща съпротивата на вътрешни паразитни групи в държавното управление, банките, силовите структури. Следователно САЩ навлизат в преходен период на "студена гражданска война", която може да стане в гореща.

image


Опциите за Тръмп не са много. В началото ще тръгне към изостряне на отношенията с Китай. Но той прекрасно знае, че Китай, освен яденето оръжие има и друго "оръжие за масово унищожение", американски държавни книжа за 1 трилион долара. Ако Пекин ги хвърли на световния пазар печатницата на Федералната резервна система ще бъде унищожена. Китай вече е № 1 и локалната война може веднага да се превърне в Трета световна. През 1914 г. някои хора също мислеха, че войната ще бъде само локална, но тя стана Първа световна.

Същото беше и през 1939 г. – вместо локална тя стана Втора световна.

image


Сега САЩ се насочват срещу Китай. Но обстановката е коренно различна. Това е нова реалност за Вашингтон.

Войната в Сирия, подпалена от САЩ, изпрати вълна от бежанци към Европа, която се намира в състояние на хаос, нежизненоспособност и фиаско.

САЩ загубиха войната в Сирия. Русия стигна до момента, в който може да игнорира САЩ и се обърна към Турция и Иран за спиране на тази война. САЩ за първи път след Втората световна война станаха неуместни за решаване на конфликт, който всъщност сами създадоха.
image
image

Русия само за едно десетилетие стана отново най-влиятелната държава на планетата. Истина е, че нейната икономика не може да се сравнява с мощта на СССР. Истина е, че Кремъл има многобройни проблеми с икономиката, в Украйна, Централна Азия, Прибалтика, Кавказ. Но истина е също така, че руските въоръжени сили в момента са най-мощните и опитни на планетата, че Русия отхвърли идеологическата система, която САЩ налагахаа, че Русия отново става цивилизационна алтернатива.

Действа и съюзът на Русия с Китай, който е уникален в историята. Русия фактически зависи от Китай в областта на стоките и услугите, а Китай зависи от Русия в областта на енергията, отбраната, Космоса и т.н. Това е нещо ново. Никога досега две империи /бивши/ не са решавали да останат отделни, но едновременно да се интегрират. Тръмп ще се опита да насочи Русия срещу Китай. И обратното. Но това е наивно.

За първи път след Втората световна война американски президент трябва да осъзнае, че в триъгълника Русия – Китай – САЩ именно САЩ са най-слабата страна.

image

strogosekretno.com/index.php
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686932
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031