Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2017 08:52 - М. Лайтман: Интеграцията ще изглади всичко
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1232 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2017 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

18 Януари 2017

Ние, равини от целите Съединените щати, призоваваме нашите новоизбрани длъжностни лица,  да държат вратите на Америка отворени за бежанците.

image



Изправени пред най-големия бежански криза в цялата човешка история, Съединените щати трябва да продължат да бъде сигурно убежище за хора, бягащи от религиозно преследване, геноцид и терор.

Нашата еврейската традиция учи, че всеки човек е създаден по образа на Бога. Ние не трябва да обърнем гръб към страданията на онези лица, които са избягали от ужасяващо насилие, и които продължават да бъдат в крайна опасност.

image


Освен това, еврейската история свидетелства за критичния Избор пред страната ни: дали да спаси хората в нужда или да изграждаме на бариери, за да се пазим. Евреи са видели Америка като най-добра, и ние знаем как да изглежда Нашата страна, за да се осигури възможност на едно ново начало. В миналите поколения, нашите семейства са дадени възможности да получат обрЯзование, да се присъединят към работната сила, и да станат част от изграждането на нашата велика нация.

Но също така знаем как би изглеждала Америка, ако обърне гръб на бежанците. Видяхме, ксенофобията смаже капацитет на нацията ни за състрадание, и ние видяхме вратите да се затръшват в най-големите ни часове на нужда. Строгите ограничения съхранят безброй еврейски имигранти в опасност, и твърде много наши хора, които се сблъскваха със смърт в Европа, след като се обърнахме далеч от тези брегове.

image


Обръщаме се към нашите изборни длъжности да гарантират, че програмата за бежанците ще бъде запазена и утвърдена за бежанци от всякакъв етнически и религиозен произход.

Както равини, ние приемаме на сериозно библейското слово за "добре дошли на непознатия." Заземени в нашата история и ценности, ние ще продължим да повишаваме нашите гласове в подкрепа на бежанците и нашия велик народ да подкрепи нашите роднини, старозаветните евреи с welcome.

image


М. Лайтман: „Как да се придвижваме напред?” – попитах Рабаш.

Той отговори: „Нищо няма да ти помогне, ти се нуждаеш от група”.

Самият ти нищо не можеш да разкриеш. Имаш само точка в сърцето, желание към Твореца, което са пробудили в теб. Ти си длъжен да поставиш групата между себе си и Твореца. И тогава тя ще стане тази „подложка”, където ще усещаш Твореца”. Не можеш да го усетиш по друг начин. В противен случай това пространство остава за теб празно, ти не можеш да го запълниш, да усетиш неговото напълване. И затова цялата ни работа е само в това.

image

С това Рабаш отбеляза условието за духовното придвижване на всеки от последното поколение, започвайки от 21 век до края на поправянето.

image

Конгрес в Прага. Урок №1

Въпрос: По какъв принцип става разбиването на душите?

Отговор: По принципа на големината на желанието във всяка от тях. Колкото е по-голямо желанието на всяка душа за подобие със светлината, толкова тя (душата), е по-близко към нея (светлината). Колкото желанието е по-противоположно на светлината, толкова душата е по-далеч от нея.

Това произхожда от четирите стадия на разпространение на пряката светлина.

Светлината, започвайки да действа, създава първото желание. То се напълва със светлината и, подобно на светлината, в него възниква стремеж към отдаване.

А след това от желанието за отдаване отново се създава желание за получаване.

В крайна сметка, се формира едно окончателно желание – получаване заради себе си. При това всички стадии (0, 1, 2, 3) се концентрират в четвъртия стадии, който също се състои от четири стадия.
image

Затова, всеки се отнася към стадия от който е произлязъл. Както в материалния живот човек се ражда от своите родители, така и тук. Да допуснем, че той получава желание от второ ниво, то това е и той.

Но ако в нашия свят човек от рождение може да няма достатъчно данни, за да бъде велик учен или музикант, то в развитието на душата това не може да бъде, защото всичко се развива във връзката с другите, а не всеки поотделно.

Така, изкачвайки се нагоре, всеки трябва да достигне до пълна връзка с всички останали, за да стане едно единно цяло с тях.

image


По този начин съвършено не е важно от каква част се е появил човека и какви са били изначално неговите свойства: малки, големи, лоши или добри. В края на краищата, интеграцията поглъща всичко. Най-важното е да се изпълнява това, което трябва и заедно с всички образувате едно единно цяло.

От 1-я урок на конгреса в Прага, 09.09.2016

laitman.bg/

image

Аптеки са изобретение на Рокфелер

В областта на здравеопазването е важно да се осъзнае, че буквално всичко, което влиза в тялото ни (включително и фино материално) по всякакъв никакъв начин (чрез храна, през кожата, чрез информация чрез звуци, чрез радиация) - всичко това се отразява на нашия ум и интелект. Следователно, за духовно развитие е много важно да се храним правилно и да води добър морален живот, и тогава вие не само ще сте здрави, но също така и с по-добро настроение и щастливи.

image


Ходиш по лекари и си плащаш, но продължаваш да си болен. Модерните медицински грижи, които ни представят постоянно като голям научен прогрес са много тъжна картинка понеже реално са се превърнали във консуматорска частна верига с цел да ни продават скъпите си и вредни лекарства, които имат за цел временно облекчение на разни симптоми, но не и ефективното оздравяване на болестите. Нали се сещате за онзи ваш познат, който се записа в медицинския университет и ви е казвал, че е защото ще печели повече пари? Да, този тип днес ви лекува. Нека си го кажем, здравната система смърди по всички етажи.
Още нито едно заболяване в света не е бил излекувано от едно хапче! Преди 30 години е имало 10 хиляди болести. А днес вече са 30 хиляди!

image

Сега всички отиват за хапчетата при лекари. Първо, един лекар, ви изписва "златното хапче". Сега ние трябва да преминем с тази мафиотски рецепти в аптеката, за да ви обере и друг привилегирован член на този мафиотски кошерен тип мрежи - "фармацевт". А фармацевта независимо че е в превилигирована позиция в сравнение с конвенционалните продавачи е длъжен, също като лекарите, да плащат пари на държавата за лиценз. По този начин цялата държавна медицинска система работи за обиране на обикновените пациенти, тоест, това е узаконено легално разграбване/мародерство!
Според речника на анормални явления и неконвенционални доктрини думата ЛЪЖЕМЕДЕЦИНА е считана за курс на действие, който се основава на методи, които не са признати за официалната медицина, както и лекарства, или устройства, принципи на действие, които не се основават на научни доказателства. - Кой е създал тази "официална" медицина, и кой е собственик на фармацевтичния бизнес в света? - Кой е разрушена на алтернативната медицина? - Какво се предлага на нас под прикритието на медицината? - За чие забогатяване и приходи ние плащаме с живота си? - Защо животът на човека е толкова евтино, и лекарства толкова скъпи? - Кой печели от нашите страхове и болести? - Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?

image


Отговор ще си дадете сами като разберете кой приватизира аптечните дружества, в страната?
Например, Аптечно АД - Ст.Загора бе приватизирано за жълти стотинки от подставени лица все със старозаветни физиономии.

image


Ционистки Протоколи-3

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.


image

10% от богоизбраните със старозаветни физиономии и ДНК замнимаващи се с държавни поръчки в здравеобрЯзването са усвоили 56 млрд. лева.
950 млн. - Огнян Донев и неговата компания "Софарма"
350 млн.. - Санита
155 млн. - "МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ" ООД;
67 млн. - Медекс ООД /Старо наименование Медекс Фармасютикълс ООД
Надценки на "Софарма"- ДЖУФАРМА
Genotropin от 92,02 лв. на 249.06 лв. (159,39 %)
Cymevene от 44,80 лв. на 76,320 лв. (70,09%)
Mycophenolate от 70,18 лв. на 172,85 лв. (146,31 %)
Rocaltrol от 15,20 лв. на 30,53 лв. 1100,86%)
Anastrozole от 28,44 лв. на 128,68 лв. (352,465%)
Farmorubicin от 5,56 лв. на 19,84 лв. (270,44%)
Zoladex от 89,58 лв. на 231,19 лв. (158,08%)
„Софарма“ е водещият производител на фармацевтични продукти в България и осигурява 70% от държавните нужди за болниците и поликлиниките. Освен това изпълнява и 50% от предписаните рецепти по линия на националната здравно-осигурителна каса (НЗОК). Така на практика „Софарма“ притежава монопол върху държавните фармакологични нужди.
Това, което преминава тънката червена линия в случая, е фактът, че собственикът на „Софарма“ е и член на управителният съвет на НЗОК от 2006 година, а от 2010-а става и член на надзорния съвет на касата. Това означава, че той е член на борда на държавния орган, който решава какви лекарства да поема НЗОК (50% в "Софарма") и какви лекарства държавните болници ще купят (70%). Това повдига летвата за конфликт на интереси до нови висоти. Добре информирани български източници разказват, че в замяна за подкрепата на Съюза на работодателите в България (КРИБ), ръководен от Огнян Донев, за изборите през 2009-а, управляващата партия ГЕРБ назначава бившия изпълнителен директор на "Софарма" Гергана Павлова за заместник-министър на здравеопазването. Също си струва да се отбележи, че „Софарма“ е купена от групата на Донев от бившия кмет на София Стефан Софиянски, за цена представляваща половината от годишната печалба на компанията. За тази сделка може да се кажа, че е най-малкото съмнителна.
Правителството трябва да наложи разделянето на компании, занимаващи се с обществени проекти и поръчки, раздавани от държавата и компании, контролиращи медии. Като пример Гърция, която все още е на прага на банкрута, като една от причините е невъзможността на гръцкото правителство да предотврати компании, активни в обществените процедури да притежават медии.
Най очевидния случай – бившата държавна компания „Софарма“, сега собственост на групата Донев и двата вестника, „Труд“ и „24 часа“, купени от германският медиен концерн ВАЦ, в момента собственост на същата група контролираща „Софарма“.
Схемата на грабежа – почеркът на БКП-ДС-ТОРА НОСТРА
Допускате ли, че всичко това е дадено на сина на един от представителите на средната старозаветна комунистическо-ченгесарска номенклатура? Не бъдете наивни. Донев е добре хранено подставено лице.





image

Муслим = Мус_Эль_Ам – «Мюсли "божествено" демонично(Эль) оръдие, ръка (Ам)» (1.45)
От формулата (1.45) следва, че "муслим", или "мюсюлманите" са тези, които са "божествената страна, която е инструмент на" Mуса = Мойсей, т.е. , неговата военна сила. В турски терминът "евреин" се прехвърля към думата "мусави". Получихме ясно езиково правило: Мусави - евреин, мюсюлманин - е ислямист. Тъй като думата «мусави» = Муса_Ав(-и)» - означава" въплъщението на Муса (AB) ", че като се има предвид (1.45), можем да заключим, че методът на езиковото реконструкция показва, че евреите са били считани за въплъщения на основателя на арианството, т.е., въплъщения на Муса а ислямистите, се явяват като "ръката на Мойсей, негов инструмент", като по този начин се считат за ръка, инструмент на евреите, защото евреите са въплътени Муса(-и). Приведената лингвинистична реконструкция перфектно корелира с данните на съвременната историческа наука, което показва, че евреите (иудеите) изначално са били оформени с ислямистите като една общност (умма), където евреите заемали висши управленски позиции (въплъщение на Mуса вариант), а ислямистите са инструменти (воини на Mуса) за разпространението на арианството (джихад). Именно такава беше религиозната и политическата структура на Хазарския хаганат = Хазария, в действителност явяваща се Златната орда, или древното Израело-Юдейско царство. Например много националистически писатели в Русия днес нарича евреите "мозъкът" а кавказците-мюсли "мускулите им". Фактът, че ислямистите са били ръка инструмент/оръжие на Mуса, т.е. негов AM (-ами), обяснява защо ислямските лидери се именуват с думата "и"мами":
Имам = Емам =Амам = Ам_Ам - то есть «Ръка на Ръката», «Оръдие на оръдието», по аналогия с термина «Царь царей» означаващ главен, или върховен главнокомандващ.
Същите корени има и понятието "Емир" = "Амир" = "Амар" = Ам_Ар – т.е. "действащ Ar/Ар", което също се явява важен ислямски титул. По горе ние споменахме широко разпространената днес дума "джихад". Както е известно, в тюркските езици "дж" съответства на "с" в европейските. След това думата "джихад" могат да бъдат представена като "сихад" или без огласовка като "схд" Веднага става ясно, че неоглсаованото "схд" не е нищо друго, освен един казашки "сход", библейский «исход» или библейско "преселение". Получаваме важно съотношение:
джихад = сход = исход (1.47)
Оказва се, че библейския "Исход" не нищо друо, освен свещенна война на арианите срещу небето и Раав, за засаждане по планетата Земя, на арианската вяра. Именно такова изначално значение, на тази дума се е съхранило в исляма под формата на "джихад". Формула (1.47) е ярко доказателства за това как, чрез умишлени различно огласяване на един и същт гръбнак от съгласни арианите "объркват/прикриват" следите на своите кървави наказателни действия срещу Раав и Aбога Ра. Интересен е анализа на думата "мечет/джамия". Давайки си сметка за факта, че буквата "ч" в стария език е идентична с буквата "с" (например: салам/селям = Шалом = челото в ритъм на стената - е с едно и също значение Welcome), думата "джамия", може да се запише като "месет" (имайте предвид, че "с" в тюркските езици се чете като "дж", получаваме: джамия мечеть = месеть = меджеть = маджид). В тази версия на "Meseta" => Musy_at/Мусс-ад - Моссат,«месеть» => Мусы_ать, означава "следване на Mуса ". Доколкото латинската буква "V" в превод на кирилицата може да се чете като "в", "у" или "и", то думата Mvs (-а) при латинско написване при четене наобратно дава SVM, т.е. "Сим" на кирилица. Същата езикова връзката може да се получи, ако четете напротив думата "Мойсей"
«Моисей» = Ма_Йис_сий "Сэмэн" = "Симон". Оказва се, че заглавието на молитвата "Salat" в исляма, е свързана с името "Сима" Кирил Домусчиев: „Ниските заплати стимулират икономическият ми растеж.“





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735951
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930