Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2017 20:28 - Oкултното управление на световния "елит" и плановете на трансхуманистите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Процесите на глобализация, протичащи на нашата планета все повече разкриват и наднационалните сили, които са най-заинтересовани от тези процеси. В този случай, всяка налична информация за съществуването на наднационални структури на "световното правителство" внимателно се осмива и дискредитира в контролираните от световния "eлит" медии и различни организации с псевдонаучни направления, създаващи псевдоскептични отношения към т.нар "Теория на конспирацията".

image

В конкретния случай, за все повече независими изследователи самото съществуване на паразитната световна пирамида на властта на планетата вече е извън съмнение. За пример, ето какво мнение за това изказа доцентът от МГИМО, кандидат на историческите науки О. Четверикова: "... ясно е, че всичките тези "сенчести" организации, за които се говори и пише понастоящем, че те не са тези " мозъчни тръстове", които вземат всички решения. Това е само "предавателно звено". Не е случайно, че в изследвания, посветени на опита да се проследи тази "тайна власт", има ясно разграничени понятия като "авторитет" и "власт".
"Aвторитет" - това е най-висшата власт, а това, което те наричат "власт" - всъщност е изпълнителната, политическата власт. И ако вземем ето тази "пирамида", трябва да се каже, че в този горен ешелон, който те наричат "авторитет", има такива окултни организации, които никога не се "осветяват", за които никога не научаваме нищо, а ако узнаем, то е само от съответната литература. Като пример мога да кажа за две такива организации: това са - масонската ложа "Бней Брит" и "Lucis Trust" - организация, която е мозъчен център на окултното движение "Ню Ейдж".

image

А после идва изпълнителната структура - това са "Билдерберг Груп", "Съвета за международни отношения", "Кръглата маса", "Тристранната комисия", и т.н .. "Върхушката" - най-високопоставените членове на тези групи са включени в съответните окултни структури. Но това не е предела, защото в крайна сметка всичко това е "вързано" за най-големите банки, за "висшия слой" на финансовите институции, които също се намират в тази структура. И тук, както вече разбирате, механизмите на тяхното взаимодействие е изключително трудно да се разгледа.

image

Що се отнася до прословутата "теория на конспирацията", то просто "теория" няма, а има конспирация. Тъй като сега почти целия заговор вече е лъснал. Сега няма нищо скрито. Аз просто исках да подчертая, че "новия световен ред" сега показва вече напълно открито своята адска природа. По-рано, през всичките тези години световният "елит" се прикриваше за изпълнението на своите цели под маската на хуманизма. Това беше основно направление на системата от ценности. Днес, когато хуманизмът е преминал в своята саморазрушителна фаза на трансхуманизъм, но за фаза на трансхуманизма по някаква причина никой не говори у нас. На Запад това е ключово и стратегическо направление на научните изследвания.

image

Трансхуманизъм - това е система от възгледи, която има за цел да се преодолее човека, преодоляване на човешката природа и създаването на постчовек чрез преходна фаза на трансхуманизъм. Постчовекът е човек, който ще има нови възможности чрез новите технологии. Това са различни импланти и т.н. Това ще бъде безполово същество, което ще се възпроизвежда изкуствено. Това е човек, който ще има "безсмъртие" поради това, че ще достигне способността да премества съзнанието си в нова "цифрова" форма.
Това би могло да се разглежда като вид маргинално направление на изследвания, ако с него не се бяха ангажирали от най-високо ниво държавни ведомства, предимно от западните страни и разбира се - Съединените щати, ако за целта не отиваха огромни ресурси от частни фирми, от частния бизнес, които се занимават с това.

image

Целта на всичко това е да се създаде постчовек с помощта на НБИК технологии. Какво представляват тези технологии? Това е Нано- Био- Информационни- Когнитивни технологии. И то не просто НБИК технологии, това е конвергенция на НБИК технологии. Това е нещо ново. Конвергенцията на НБИК технологии говори за това, че основната задача е върху промяна на човешката природа, както и промяна на облика на човешката мисъл, самосъзнанието на човека.
Защо казвам, че това се прави на високо ниво? Защото за първи път терминът "НБИК технологии" е въведен в САЩ през 2002 г., след като Националната научна фондация на САЩ, занимаваща се със субсидиране на научни изследвания в страната, поръча на група от 50 американски учени да създаде проект за бъдещето. Този проект е съставен и публикуван през 2003 г. Освен това, при разработването на проекта присъстваха и представители на най-новите тенденции в областта на науката и технологиите, включително и представители на направлението за трансхуманизъм ....
Тези мисли и идеи присъстват в такъв документ като "Стратегия за развитие до 2030 г.". Този документ е разработен от Националния съвет по разузнаването на САЩ, и там е написано много ясно, че задачата на елита е - използване на нови технологии, за да се създаде двустепенно общество: тези, които могат да се превърнат в постчовек и тези, които не ще могат ... Първите - това са хората, които имат необходимите знания и съответните финансови ресурси. Това означава, че те съвсем ясно са намерили такава брилянтна форма, за да обосноват своята "избраност".

image

Създава се постчовек със свръхразум, а тези, които не се вписват в този "свръхразум", както казваше един от представителите на трансхуманизма, ще бъдат третирани като "неуспешен експеримент" ... "
Нещо наистина всичко започва да прилича на фантастичното произведение на Хърбърт Уелс "Машината на времето", където главният герой посети бъдещето на човечеството, в което има две класи: управляващата, която живее за своето удоволствие на земната повърхност, и така наречените "обслужващ персонал", който работи в полза на управляващия "eлит" под земята. Но изглежда, че именно тази фантастика световния "eлит" с помощта на новите технологии и трансхуманизма иска да превърне в реалност.

image

Налице са истина и някои от новите моменти на това бъдеще, което ни подготвят трансхуманистите, които не са включени в произведението на английския автор на научна фантастика - това всъщност е превръщането на управляващата класа от живи хора в киборги, у които дори мозъците са съставени от чипове и микросхеми. Освен това ще бъдат сменени със синтетични и различни части и органи на тялото. Планира се въвеждане на чипове и за "обслужващия персонал", но не и за псевдоразвитието на техните способности за сметка на електронните "патерици" и "мозъци", а за тотален контрол върху дейността им, която ще бъде напълно регламентирана и контролирана именно от този глобален "изкуствен интелект", създаването на който през 2030 г. вече усилено се ПиАри в контролираните от световния "eлит" медии и информационни портали като "добро" за човечеството.

image

Но наистина ли имаме нужда от такова "бъдеще"? Дали някой може да се заинтересува от съществуване в качеството на напълно контролирани био-роботи, които служат на интересите на псевдоразумни киборги? И не забравяйте, че дори в броя на тези био-роботи ще попаднат, според плановете на световния "eлит" само 500 млн. хора, чиято робска психология напълно ще задоволява "господарите". Всички други трябва да бъдат унищожени с помощта на войни, революции, бунтове, тероризъм, изкуствено създадени епидемии, изкуствени и природни бедствия, с разпространението на ГМО, пропагандата на хомосексуализма, злоупотребата с наркотици и т.н. Но дали вие лично сте съгласни на такова бъдеще за себе си?

image

neonula.blogspot.bg/
 Гласувай:
2
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6570109
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031