Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2017 19:47 - БСП да се прекръсти окончателно в ПЛ(К) - Партия на Лъжците(Комунисти)
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Значителна част от българския народ е перманентно и невъзвратимо увредена от този политически енцефалит, наречен комунизъм
Д-р Любомир Канов

С последните попълнения в БСП дойде време тя да се прекръсти окончателно в ПЛ(К) -Партия на Лъжците(Комунисти). Не че не е могла да се казва в миналото ПГУ - ( Партия на Главорезите Убийци ) или КДС -( Кървав Държавен Синдикат ), но напоследък надминаха даже себе си с повишаването в чин на изключителните, а често и генетично произведени лъжци от много сериозен калибър. След безспорната си лидерка, при която лъжата изглежда като осъзната необходимост по Маркс и като част от нейната биология, дойде ред отново да разцъфти в публичното пространство и Нейджъл Кутев. Нейджъл като транслитерация на Нагъл.

image

Неговата лъжливост е съчетана с речев напор, достигащ до фуга идеарум, която дедо Кутев-музикантът сигурно би категоризирал като Хоро-Стакато. В същия диапазон на бързореки лъжци негов корепетитор се явява новата звезда кандидат за законодател, еволюирал от журналистически агитпроп Александър Симов. Същият логореен тенор, стигащ в неговия случай до " пицикато", същата безподобна способност да се нижат лъжи с голяма скорост, без да си поемат дъх, докато изтече отреденото телевизионно време. И какъв контраст все пак с баритоновото звучене на Корнелия и Дърева! Ангелски хор наистина. Само такива хора могат да го създадат този хор, само тази партия.

image

Есть такая партия!

Какво да кажем за Ерменков Фолксвагена? Гигантът в сферата на енергийните проекти на Петата колона с частни бонуси или както би казал Бай Ганю - алъш вериш и джоб парасъ за участващите. Та той за своята лъжа би се бил даже с голи ръце в Народното Събрание! Скритият боец от тихия фронт, при "демокрацията" станал явен , че и капиталист даже! Как няма да се бие той за своята голяма лъжа и за своята малка, шаечна правда? Паргов, Мирчеви, Добрев, Пирински и плеяда други? Потомствени нахалници, които са се излегнали удобно върху лъжливата си идеология, с която залъгват червеното пенсионерство, за да живеят като някакви местни тръмпчета, преструвайки се, че им пука за обеднелите и ограбените от самите тях и бащите им през последните 70 години.

image

Нови лица? Обновление? Нова вълна?


Ако тази мътна вълна на лъжата може да се нарече обновление...

image

Лошото е, че една значителна част от българския народ е перманентно и невъзвратимо увредена от този политически енцефалит, наречен комунизъм. Нищо, че сега се нарича социалистически. Социалистически комунизъм.

image


А енцефалитът, както е известно, дори когато е социалистически, причинява неизлечими увреди на разсъдъчните способности. На което, Лъжата, разбира се, разчита.

image

www.faktor.bg 
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736979
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930