Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 22:35 - Убийство на Виталий Чуркин/За два месеца са убити шест руски дипломати
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1552 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.02.2017 22:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Путин погуби и руския посланик в ООН

Русия брои шеста загуба на дипломат, който умира внезапно.
Да не забравяме че руските еврейски служби - които работят по законите на Талмуда - са спецове по-отравяне и сърдечни удари.
Руския посланик в Индия, Александър Кадакин, почина през януари също от стреличка с отрова.Дипломатически източник потвърдил, че „посланика е починал в 8 часа сутринта в четвъртък от причинена сърдечна аритмия.“
КГБ и ГРУ имат разработена отрова, която е причинява на жертвата да получи незабавен сърдечен удар. Тази отрова може да бъде замразена и имплантирана във формата на стрела, която след това да се изстреля с висока скорост от пистолет. Пистолетът е в състояние изстреля това като малък леден снаряд с достатъчно скорост, така че стрелата да премине през дрехите на целта и да остави само една малка зачервена точка. След като в тялото отровната стреличка се стопи и се абсорбира в кръвта, това довежда до фатален сърдечен удар! Отровата е разработена така, че да остане незабелязана при съвременните процедури на аутопсията.

image

На фона на безпрецедентна информация война между Русия и Запада, поредица от смъртни случаи на руските дипломати изглежда доста тревожно.

Внезапната смърт на постоянния представител на Русия в ООН Виталий Чуркин беше шок и незаменима загуба за руската дипломация, и за Русия като цяло.

Сега смъртта на Виталий Чуркин каза не само в Русия, но в целия свят, тъй като той е образ, без преувеличение, световни ценности. Казват, че много, казват различно, говори емоционално.

Сега аз не бих искал да се налагат каквито и теории на конспирацията, но нека все пак да обобщим някои резултати през последните два месеца , което, за мен е наистина тревожно:

Така, на 19 декември миналата година в Турция бе застрелян руския посланик Андрей Карлов. Той е бил на 62 година. На следващия ден, в Москва ние открихме тялото на бивш служител на руското външно министерство, ръководителят на американската служба на Министерството на латинската. Той се самоубива. На 27 декември Казахстан е намерено тялото на един руски дипломат, служител на Генералното консулство, римски Skrylnikov . Тялото е намерено в апартамент под наем в Ust-Kamenogorsk. Експертите не са намерили никакви следи от насилствена смърт. Така Три смъртни случаи в само една седмица.

Тази година, плашещата тенденция продължава.

09 януари в Атина, е бил намерен мъртъв 55-годишният руски консул в Гърция. Андрей Маланин е бил намерен мъртъв в апартамент, разположен в стара сграда на руското посолство. Според предварителните оценки, смъртта вероятно се дължи на патологични причини (вероятно болест на сърцето).

На 14 януари в Йемен, както е докладвано от медиите, е бил застрелян и убит посланикът на Русия. Министерството на външните работи, обаче опроверга информацията. Но когато на 26 януари в Индия почина руския посланик Александър Кадакин, това вече е очевиден факт. Интересното е, че причината за смъртта е "кратко боледуване." Посланикът беше на 67-годишна възраст. Сега и внезапната смърт на Чуркин ...

Нека обобщим . От седемте доклади за смърт на руски дипломати само един бе опроверган от Министерството на външните работи през последните два месеца. В другите случаи, факта на смъртта, се потвърждава. Двама души бяха застреляни, един се е самоубил. Още трима (включително Чуркин) починали внезапно. Освен това, точните причини така и не са били споменати.

Е, плашеща тенденция?

http://путин.ru-an.info/


image




www.youtube.com/watch

image
 
 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685264
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031