Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 19:05 - Полско радио: Задържаха Елена Поптодорова за кражба на козметика във Варшава
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2082 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.02.2017 19:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

ПО КОМУНИЗМА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

image


Задържаха Елена Поптодорова на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин. Поптодорова е бивш посланик на България в САЩ. Стойността на откраднатото е почти 400 долара, съобщава радио RMF.

Поптодорова, която има дипломатически паспорт, се е отказала от контакти с българското посолство. / FROG NEWS.
Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова е задържана на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин, съобщи радио RMF. По информация на радиото, стойността на откраднатото е почти 400 долара. Поптодорова, която има дипломатически паспорт, се е отказала от контакти с българското посолство. Българското посолство във Варшава отказа да коментира пред БГНЕС случая с Поптодорова. От дипломатическата ни мисия ни препратиха за информация към пресцентъра на МВнР. От пресцентъра на МВнР заявиха за БГНЕС, че все още не разполагат с информация и случаят се проверява. Елена Поптодорова е дългогодишен служител на българското външно министерство. Тя е дипломат от кариерата. Оглавявала е няколко дирекции в МВнР. Преди промените от 1989 г. тя е личен преводач на бившия комунистически диктатор Тодор Живков. След първите свободни избори през 1990 г. Елена Поптодорова е избрана за депутат в 7 ВНС от БСП и членува в Комисиите по външна политика, национална сигурност и медиите. Тя е преизбирана за народен представител в в 36-ото, 37-ото и 38-ото Народно събрание на Република България. Поптодорова участва активно в създаването на външната политика на Република България през последните десетилетия. /БГНЕС и РИА „Новости“

bultimes.com

image

Никсън познавал най-малко по име Елена Поптодорова – местна комунистка под пагона на Държавна сигурност, лична преводачка на Тодор Живков!

image


Много антикомунисти са изразявали възхищението“ си от безочието на чедата, които „юнашката“ комунистическа партия ражда!

Това са завършени пладнешки крадци, безскрупулни измамници, готови на всичко в името на келепира.

Комунизмът е заговор на супербогати крадци срещу целия свят и на първо място против средната класа.

На света има една партия – комунистическа, на парите. Затова не борци против кървавия комунистически режим, а роденият в СССР с лъжичка от червено злато в устата товарищ Сергей Станишев оглавява Партията на европейските социалисти.
По същата причина комунистката и бесепарка и агент на КГБ Ирина Бокова бе два пъти начело на ЮНЕСКО и се снима със семейство Обама.

image


А личната преводачка на Тодор Живков, милиционерката от БКП–БСП Елена Поптодорова беше забравила от кога представлява народната република във Вашингтон. Понимаете, таваршутки?

За разлика от тези другари - алчно червени фашистки демократи, бившия американски президент, превърна Белия дом в Чичо-Обамовата колиба/барака,

image

Когато опре до предаването на изконното зло – юдаизма, ционизма, който е комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, расизъм и либерализъм, Божието отпада. Отхвърлят го. Християни са, ама не дотам, както би рекъл Алековият герой.

image

Това са представители на вида porco kochinos, с извинение към добрите животинки. Както свинята ражда свине, така и комунистът, фашистът, нацистът… раждат подвидове на човешкия, идентични на самите тях – inferius.

Истината, установена научно, е, че трябва да изминат поколения в праведност и вътрешно, а не демонстративно покаяние, та наследеното зло да бъде победено и да изчезне. Още в края на деветнадесети и началото на двадесети век италианският психиатър и доктор по медицина Чезаре Ламброзо, университетски преподавател, смятан за основател на криминологията, доказа чрез дългогодишни опити и научни изследвания: Престъпниците се раждат. Разбира се – и биват създавани в резултат на редица обстоятелства. Но престъпникът по наследство е болен човек. Така, както повечето страдащи от всякакви болести – психични, сърдечно-съдови, стомашно-чревни…

В такъв случай, защо никой не желае да чуе, че комунистите раждат комунисти? Тоест – злото е предадено у децата им чрез гените. За да не обобщавам, да река – съвсем малко люде приемат това за истина. А тя е научно потвърдена.

Да премина в сферата на правото, което, подобно на икономиката и други човешки дейности, не съществува обективно, и значи не е наука. Може да съществуват правни учения. Но това ще рече хипотези, теории. В никакъв случай наука. За да бъде наука, едно познание следва да достига до категоричен, точен резултат. Което означава – да не зависи от човека, а да съществува обективно. Както е в математиката, физиката, химията, биологията, ботаниката, геологията…

И така, още от античния Рим в правото е прието, че наследникът приема активите и пасивите на предците си. Съществували са страни, в които отказът от наследство е бил възможен. И други, в които това е било изключено.

image

Когато разполагаме със закон, който обявява комунизма за криминална идеология, неговата практика – за престъпна, не е ли редно да подирим сметка от злосторниците? Как стана така, че кандисахте потомците на комунистическите убийци, мъчители, грабители, да наследяват активите – имущество, авоари, служебно положение, връзки, явни и скрити привилегии? А не поискахте да приемат и негативите – да отговарят за престъпленията на своите предци.

image

Ако искаме да бъде справедливи и едновременно с това хуманни, трябва да им предоставим възможността да се откажат от активите. Ако пожелаят. Което означава номенклатурата на комунистическата партия, обременена с възможно най-тежките престъпления, да остане без имоти, пари и без позиции.

image

Ето справедливостта такава, кавато трябва да се разбире и да се приложи,...и това няма да стане по мирен път.

image

Комунистите са професионални лъжци и измамници.
Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай си Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа,брадвата,търнокопа и мотиката,и ще разбиват черепите ни с чука.

image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726180
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930