Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 20:24 - Тръмп се готви за война
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1391 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.03.2017 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим и въвели режима, на императорите, фактически завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града, вече назначавали и сваляли римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите са контролирали преторианците.

За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя.

Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко друго, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени ‘откачени’, като Нерон или Калигула, например. (От това еврейско, „Римско“ време са лозунгите – Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Отидох, видях, победих; и още доста други подобни!)

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, нарекли – мъдри и велики.


image

http://superpowerpakistan.com/wp-content/uploads/2016/11/I-Love-Pakistan-says-Donald-Trump.png?w=640


В навечерието на март 1 г. Доналд Джей Тръмп ще даде първата си реч в конгреса.
1-ви март беше свещен в древен Рим. 1 март бе нова година в Рим.
1-ви март е рожден ден на римския бог на войната, Марс.
Когато президентът Доналд Джей Тръмп е пред конгреса в 9:00 ч. в навечерието на 1 март, планетата Марс ще се появи над паметника във Вашингтон и ще зареди мол център/обелиска с енергията на римския бог на войната, Марс.
Доналд Тръмп ще се позова на Марс, богът на войната от столицата, къщата на народа.
Също така 1 март за римляните будителите matronalia, в чест на великата майка Кибела
На 1 март, доналд джей ще направи "40-ти ден" като президент.
--------------------------------------------------------------------------------
В библията на иврит 40-40 често се използва за период от време, 40 дни или 40 години, което разделя "две различни епохи".
Дъжд валял "40 дни и 40 нощи" по време на наводнението.
Шпионите изследвани земите на израел за " 40 дни."
Еверския народ живял в Синай/пустинята за 40 години. този период от години представлява времето, което е необходимо за създаване на ново поколение.
Голиат предизвика израилтяните два пъти дневно в продължение на 40 дни преди Давид да го победи.
Моисей/Моше е прекарал три последователни периода на "40 дни и 40 нощи" на връх Синай.
40 мигли е едно от наказанията,, от синедриона, въпреки че на практика се прилагат само 39 мигли.
Едно от предварителните условия човек да изучава кабала е той да е на 40 години.
Преди да се изкушение, Исус постил "40 дни и 40 нощи" в пустиня.
40 дни бяха периода от възкресението на Исус до възнесението на Исус.
Мохамед/Моше е бил на 40 години, когато е получил откровението, доставено му от демона (архангел) Гейбриъл.
На 1 март е роден богът на войната Марс
В навечерието на 1 март Доналд Тръмп ще говори в 9:00 ч. пред конгреса
В момента, на речта на Тръмп от Капитолия, планетата Марс е се над паметника на Вашингтон, кайто гледа на запад от Капитолия. Марс ще е в енергийска връзка с търговския център ------ Kапитолия ще се е превърнал в поле на Марс.

март 1 г. = 3/01
поле на марс = 301 в геметрия
и това е " енергична държава ", че Tръмп ще говори предава " послание " на американския народ ---
съобщение за война ----
по-силни военни.
защита на границите
производство
безопасност
врагове
закон
правило
ред

Капитолия Хил е бил хълма, построен в храма на Юпитер.

Да, столицата на САЩ е храм на Юпитер.
имено това, показва че Тръмп ще представи речта си в навечерието на 1-ви март в 9:00 ч ---- ако сте били в източната част на САЩ до статуята на бог Марс, и погледнете на изток. ще се види направо на изток, Девата с планетата Юпитер в утробата си.
Юпитер е бащата на Марс.
джуно беше майката на марс.
марс и джуно са били боготворени на 1 март.
Доналд Джей Тръмп е Марс = 1362
wtc 2 е висок 1,362 метра.
-------------------------------------------------------------------------------
президентски адрес на конгреса = 2022
2022-петият президент на сащ = 2022

Мелания Тръмп е богинята джуно = 2022
Ромул, първият крал на Рим = 2022
Юпитер е син на Сатурн = 2022
Доналд бие за деня на встъпването в длъжност = 2022
Боаз на ляво и Яхин на дясно = 2022
първото начало на "алфа омега" в началото = 2022
посолството на САЩ се мести в йерусалим = 2022

Доналд Тръмп е крал на евреите = 2022


Битие 3:24
24. Така Той изпъди Адама; и постави на изток от Едемската градина херувимите и пламенния меч, който се въртеше, за да пазят пътя към дървото на живота.


„Според четирима високопоставени чиновници от администрацията на САЩ, президентът Тръмп ще поръча на федералните агенции да съставят бюджета за следващата фискална година така, че разходите на Министерството на отбраната драстично да се увеличат, а разходите за вътрешните агенции да се понижат толкова драстично, така че той да може да спази обещанието си да не пипа програмите за социална защита и безплатна медицинска помощ“ – съобщава The New York Times.

Схемата на бюджета ще бъде първата стъпка в кампанията, започната тази седмица, за да се „направи презареждане на администрацията на Тръмп, обхваната от хаос“ – пишат журналистите Кейт Кели и Маги Хаберман.

Според четиримата високопоставени чиновници от администрацията на САЩ (имената им вестникът не споменава), Тръмп ще поиска да се състави бюджет, в който разходите на Агенцията за опазване на околната среда и Държавния департамент ще бъдат орязани с десетки милиарди долари.

Също така силно ще пострада и програмата за така наречената „социална осигурителна мрежа [федерални програми за социална сигурност и взаимопомощ в Съединените щати], с изключение на големите програми за обезпечаване на пенсионерите в съответствие с техните законови права“, – се казва статията.

Вестникът отбелязва: Обичайно предварителната схема на бюджета не привлича много внимание. Но описаният по-горе план на Тръмп „е проектиран, за да направи огромен фурор, тъй като президентът държи да се покаже като човек на действието.“

Тръмп се готви за война
Публикувано на 28.02.2017 в Свят


Според вестника схемата на бюджета „вероятно ще бъде значително отменена от е републиканците от Камарата на представителите и Сената, и ще се натъкне на гръмки възражения от демократите в Конгреса.“

„Поради съпротивата на федералните служби, някои опити да се намалят големите разходи ще бъдат, вероятно, смекчени, в сравнение с първоначалния план още преди окончателния проект на бюджета да бъде внесен в Конгреса. А последната дума си остава за Капитолийския хълм“- се казва още в статията.

Авторите също така отбелязват: За да се съобрази с искането на Тръмп, отнасящо се до отбраната, законодателите трябва да увеличат или да анулират ограниченията на разходите, предвидени от „Закона за контрол на бюджета“ от 2011 г.

Според някои информирани източници, в изготвянето на проекта за бюджета чиновниците от Белия дом се основават на предположението, че ръстът на БВП на САЩ през тази година ще е 2.4%.

Това е малко по-високо от сегашните прогнози, но е много по-малко от ръста от 3-4%, който Тръмп обеща преди изборите. Източникът допълва, че през следващата година разчетните данни за растежа на БВП само леко са увеличени. Това е знак, че съставянето на бюджета няма да е твърде далеч от икономическата реалност „- пише вестникът.

„Схемата на бюджета ще даде на Тръмп шанс да внесе малко конкретика в програмата, в която доминират войнствени речи и са очертани само с най-общи щрихи политическите решения“, – отбелязва вестникът. / 30ДУМИ


image
brotherryan.com/system/files/resources/tr2.jpg
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742099
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930