Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2017 19:44 - Кодекса на Маймонид
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2298 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.03.2017 19:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Всички революционери в цялата човешка история са били тоталитаристи. Такъв е и днешният свят, основан върху догмите на класическия юдаизъм – талмудизма, в който евреите са богоизбрани и висши, а останалите са низши твари, които еврейският бог пази живи с една единствена цел – да обслужват евреите. Извън това – да слугуват на богоизбраните – животът другите хора по земята, неевреите, е лишен от смисъл.

image

Един от навярно тримата най-главни и признати авторитети в талмудизма е Маймонид. Моше бен Маймон или Мойсей син на Маймон (1135–1138), когото съм споменавал, бил евреин, приел исляма. Доктор и хитрец, той се оказал един от титаните на лукавството, двуличието и лицемерието, господстващи в света от поне четвърт хилядолетие.

Наричан Рамбам,[Съкращение от рабейну Моше бен Маймон – равин Мойсей син на Рамбам.] обзет едновременно от страх и гордост, с притворство и коварство, типични за низшите, неблагородните същества, пропуснати от Божията искра, синът на Маймунчо играел в двата лагера. Пред мюсюлманските си господари бил покорен, вежлив и услужлив. Зад гърба им, в чифутския лагер, подкокоросвал неграмотните си братя по сатанинска вяра да приемат исляма, да мамят неевреите, а по домовете си да спазват юдейските ритуали и обичаи. Колчем им се отдаде случай, да забиват нож в гърба на гоите.

Половин хилядолетие след него друг подобен негодник – „помазаникът“ Шабатай Цви, повторил опита на Маймонид, но в Отоманската империя. Така в Солун – най-еврейския град в същинска Европа, се пръкнала сектата Дьонме. От турския глагол “dцnmek” („дьонмек“) – „променям вярата си“. Дьонметата – революционери, много от които заразили и някои нашенчета.

image

В X век Прага е бил център на еврейската търговията с роби.
Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси. Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.
Последните чрез манипулации на половите чакри на деца произвеждат целенасочено и днес раса от обратни хомосексуални гои които са контролирани чрез слабостите им.
Средневековния арабски историк ал-Мукаддаси пише, че основната стока от бели скопци в мюсюлманските хареми са били "славяни от страната която, се крие зад Хорезма; те са били кастрирани, и след това се транспортирали до Египет." Славяни, продавани в испански град обитаван от евреите са били кастрирани.
Евреите в Франкската империя, практикуваха кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38]. Що се отнася до работата по кастрация ни разказва средновековния арабски историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, момчето било уплашено и единия от тестисите се прибирал навътре и неговия лекар-евреин .. търсил, но не го намирал, не винаги е било възможно, и го оставял за скопяване по-късно, когато разрезът е зарастнал. Ако остане един тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39].
Само малка част от робите са оцелявали след такава операция, но оцелелите са били много скъпи. [Т. е, на съвременен език, това е бил един много добър бизнес за евреите].
В заключение, в днешния век, може да се счита даже за "модерен" Сега операция за смяна на пола. Кой извършва тези операции? Кои са те, тези "лекари"? Кои са тези "сексолози", които насаждат в християнските страни приятелско отношение към хомосексуализма?



Това, че съвсем повърхностно назнайвате доктрините на тайните общества, панславистите и руските власти, а не истинската си история, остава за ваша сметка.

Та въз основа на Талмуда въпросният Маймонид или Рамбам съставил кодекс от еврейски закони, известен като Халака. Неговото истинско заглавие е „Сефер Яд ха-Хазака“ – „Книга на здравата ръка“, наричан понякога „Кодекса на Маймонид“. Това е основополагащият сборник с правила, който до ден днешен владее покварените еврейски умове и господства над света.

image

Понеже съзнанието на човечеството беше буквално пометено от еврейските религии, които всъщност са идеологии, а медиите – все в чифутски ръце – са метлата, хората не вярват на истината за омразата на евреите към останалите народи. Отричат, понеже така им внушават, че в Талмуда се съдържа заповед за избиване на неевреите.



Затова да потърсим потвърждение от евреин, и то прекарал детството си в нацистки концлагери. Сетне се заселил в Израел. Служил в армията на теократичната тоталитарна расистка държава. Станал университетски преподавател и учен. Прозрял цялата низост и мерзост на измамата на юдаизма и ционизма. И така превърнал се в честен и аргументиран до препинателния знак критик на еврейството и на завладяването на света от него.

image

Най-голямата трагедия, според Кабала, е, че езичниците с присъствието си водят цялата вселена в дисбаланс и объркване поради узурпиране на част от властта. Задължението на всеки евреин е да "поправи" щетите, да прави всичко възможно, за да се възстановят евреите към позиции на власт и влияние.
Ако гой направи добро на евреин, то богоизбрания паразит трябва да направи му зло, за да се възтанови равновесието ИН- ЯН във Вселената.


image

„През 1962 г. една част от „Кодекса на Маймонид“, на когото се позовах, т. нар. „Книга на познанието“, която съдържа най-основополагащите правила на юдейската вяра и практика, беше публикувана в Йерусалим в двуезично издание, с английски превод срещу всеки текст на иврит. Последният беше възстановен в неговата оригинална чистота и заповедта за изтребване на друговерците се появи изцяло: „Дълг е на човека да ги изтребва със собствените си ръце.“ В английския превод това е омекотено до: „Дълг е да се предприемат активни мерки за унищожаването им.“ Ала нататък текстът на иврит продължава, като уточнява главните образци на „друговерци“, които следва да бъдат изтребвани: „Такива като Исус от Назарет и неговите ученици, и Цадок, и Байтош (основателите на садукейската секта), и техните последователи, все имена на порочната гнилоч.“

Нито една от тези думи не се появи в английския текст на огледално разположената страница (78 а). А още по изумително е, че независимо от широкото разпространение на тази книга сред учените в англоговорещите страни, никой от тях, доколкото ми е известно, не протестира срещу тази фрапантна измама.“[ Израел Шахак – „Еврейска история, юдейска религия: Бремето на 3000 години“, второ издание, ИК „Огледало“, вече цит. съч., стр. 61. Книгата е в библиотеката на автора.]

image

Това пренебрежение към истината и напълно незаслужената снизходителност и милозливост спрямо евреите е сред основните причини за положението, до което ни доведоха. Никой от смятащите се за християни не се трогна, че в Талмуда „се съдържат много обидни твърдения и предписания, насочени специално към християнството. Например, като допълнение към серията от цинични сексуални изявления спрямо Исус, Талмудът заявява, че неговото наказание в ада ще се състои в потапянето му във врящи изпражнения – твърдение, което не е насочено съвсем точно към спечелването на симпатиите на набожните християни по отношение на Талмуда. Или човек може да цитира заповедта, според която евреите биват обучавани да изгарят, по възможност публично, всяко копие от Новия завет, което попадне в ръцете им. Това не само още е в сила, но в действителност се практикува и днес. Така например на 23 март 1980 година стотици екземпляри от Новия завет бяха изгорени в Йерусалим публично и ритуално, под покровителството на “Yad Le’akhim”, еврейска религиозна организация, подкрепяна финансово от израелското Министерство на религията…

image

Емигриралите еврейските семейства в САЩ бяха контролирани от семейства с използване на перорален Талмуд и този факт с формата на бизнес културата на САЩ, докато в Съветска Русия остана еврейската общност която прилагала "по-човешки", оформен написан от мъжете - Хасиди, Талмуд.
Така по-добрите - руските йудеи - се занимавали с робо-търговия на склавени, а по-лошите - американски евреи и саки(хамити) - се занимавали с търговия на негри. Последвалата враждебност между Съветския съюз и Съединените щати произтича от различните тактики общество, определени от закона, използван от елита на тези страни. Вероятно има две световни еврейски мафии, които прилагат на практика - изповядват - своите права. И на това се дължи световният театър за гоите.


image

Преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим и въвели режима, на императорите, фактически завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града, вече назначавали и сваляли римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите са контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко друго, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени ‘откачени’, като Нерон или Калигула, например. (От това еврейско, „Римско“ време са лозунгите – Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Отидох, видях, победих; и още доста други подобни!)

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, нарекли – мъдри и велики.

Но дошъл Христос, и евреите били отхвърлени назад, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега те се намират в заключителния стадий на създаване, на глобално еврейско царство. А място за не-евреи в тази схема – няма.


image

От епохата на късната Римска империя еврейските общини имаха значителна юридическа власт над техните членове. Не само власт, осъществена посредством целенасочената мобилизация на обществения натиск (например отказа за каквито и да са взаимоотношения с евреин извън общността и даже за погребване на тялото му), но една власт на неприкрита принуда: бой с пръчки, вкарване в затвора, прокуждане – всичко това можеше да бъде наложено съвсем законосъобразно на отделния евреин от равинските съдилища и за различни видове нарушения. В много страни – Испания и Полша – примерите са забележителни. Там можеше да бъде налагано даже най-тежкото наказание, като понякога биваха използвани изключително жестоки методи – пребиване с тояги до смърт. Всичко това беше позволено и дори насърчавано в християнските и в мюсюлманските страни…

image

Щом съвременната държава начена своето съществуване, еврейските общини загубиха своята власт да наказват и сплашват отделния евреин. Оковите на едно от най-затворените от всички „затворени общества“, едно от най-тоталитарните общества в цялата история на човечеството, бяха строшени. Този акт на освобождение дойде предимно отвън. Макар че имаше някои евреи, които помагаха отвътре, но първоначално те бяха едва неколцина. Тази форма на освобождение имаше твърде тъжни последици за бъдещето. Точно както в случая с Германия (според майсторския анализ на Дж. П. Тейлър), беше лесно да се свърже причината за противодействието с патриотизма. Понеже, в интерес на истината, индивидуалните права и равноправието пред закона бяха въведени в Германия от армиите на Френската революция и от Наполеон. И човек можеше да постави върху освобождението клеймото „негерманско“.

image

Юдаизмът трябва да бъде забранен по целия свят. Всеки, който го изповядва или се смята за евреин, следва да бъде преследван и заключван. За да не разпространява заразата и да не разлага обществата. Тъкмо евреи изобретиха социализма, комунизма, фашизма, нацизма, либерализма… Пак те ги внедриха в практиката и ликвидираха милиони неевреи!
Толкова ли не ви впечатлява, че една изкуствено създадена държава, основанието за чието съществуване е измислицата Стар завет и лъжата „холокост“, върти цялото човечество на средния си пръст? Откъде накъде? Каква е причината за това? Или останалите народи наистина са гои – добичета?
Изглежда второто е вярно. Това личи прекрасно у нас, Джусия и в Съветските американски щати – три страни, попаднали под еврейско иго.
През цялата история на еврейството от късната античност, когато то възниква, до наши дни, чифутите биват възпитавани в „концепцията, според която човек се отнася единствено до израилтянин“. Твръди го не друг, а професорът по библейски тълкувания в Колежа по еврейски науки в Чикаго Джуда Розентал. Преподавателят смята, че талмудският „авторитет“, равинът Акиба, бил „по-толерантен“. Той смятал цитирания по-горе откъс от „Левит“ за поробването на неевреите и разпоредбата „владейте ги вечно като роби“ за неотменимо „задължение“ на всеки евреин.
Същото съветвал и прочутият средновековен равин и доктор Маймонид. И той настоявал, че „неевреите трябва да бъдат държани в робство завинаги“ е „нормативна божия заповед“. Нещо повече, според Маймонид, „неевреинът трябва да бъде заробван завинаги, поради единствената причина, че щом еврейският народ е елитът на човешката раса,… той заслужава да поробва останалите…. Човек [разбирайте евреин] може да предостави робинята си на своя мъжки роб или на роба на своя съсед с цел размножаване, тъй като на тях се гледа като на добитък.
Емиграцията на евреите в Съединените щати са вероятно селективни. Вероятно емигрират еврейски семейства, признаващи върховенството на Талмуда и устната клетва а остава семействата кланящи се на силата на Талмуда писмено. Разликата между тях се крие във факта, че по това време, когато по Талмуда се убиват некъдърник в семейния бизнес като тромав син, съпруг или баща, според еврейския закон няма престъпление. В Талмуда писмена разпоредба не е вероятно да се случи. Тези различия в закона, разработен от равините са оформили цялата еврейска "култура".
Еврейски "човек" неспособен да поддържа семейството- да изкарва шекели - бива отровен по заповед на равина или Kaхала от майка си, съпругата или дъщеря си.
Еврейски мъже за да се защитят от този терор, образували световната - мъжка - мафия, за подпомагане на бизнеса си, което пък им позволявало да си спасят човешкия живот. Те били принудени да се обогатяват под заплаха от смърт в ръцете на едни чудовища - еврейските жени. За да не опитат от тази отрова, те убиваха своите конкуренти, другият вариант е бил да бъде отровен от жена си, или свекурвата, които поемали след убийството, собствеността на некадърното еврейче от брака.


image

diagnosa.net



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686780
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031