Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2015 17:23 - ИЗМАМАТА НА ЖЕНСКОТО ОВЛАСТЯВАНЕ ОТ КОМУНЯГИТЕ ИЛЮМИНАТИ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2756 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.03.2017 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

МОЩНОСТ Е ИГРА С НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ. ДА СЕ ДАДЕ ТАЗИ МОЩНОСТ НА ЖЕНИТЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ ПРИЕМАТ ОТ МЪЖЕТЕ ТЯХНАТА СИЛА. И ТЪЙ КАТО МЪЖЕСТВЕНОСТТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МОЩНОСТТА, ТЕ СА МЪЖЕСТВЕНИ, КАТО ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ ПОЛА И ПО ТОЗИ НАЧИН БРАКА И СЕМЕЙСТВОТО.

image

Феминизмът е отличен пример за това как илюминатите използват всепроникващата сила на средствата за масова информация за контрол на обществото и популяризирането на техники за контрол на раждаемостта. 21 век е време на отхвърляне на всякакви морални ценостти, социални ограничения и роли, и издигане в култ на индивидуализма. Вървим по пътя на собственото си унищожение, твърдо убедени, че това е нашият свободен избор – точно както те искат да вярваме.

image
                                     

Имаше една поговорка: "Зад всеки успял мъж е жена."Жените са използвани, за да поемат ръководството над мъжете.Илюминатите са разбрали, че този процес може да работи и в двете посоки. Вместо овластяване на мъжете, жените могат да ги обезсилят чрез предизвикване(овладяване) на техните правомощия.

image
                   
Чрез насочване на жените към узурпиране на мъжката власт, илюминатите създават нова порода мъже безполезни и неспособни да водят семейства и да предприемат политически действия. Един пример за това как работи: Един приятел, беше разбит, защото съпругата му, го е напуснала. Разделението идва след "домашно насилие". Тя става много войствена след пиене. Той я бута. Тя не е наранена но се обажда в полицията.
В резултат на това те са физически отделени от закона, и връзката е приключила. Тази политика и закони вършат добра работа и поддържат дългосрочни проблемни взаимоотношения.За една жена, любовта е инстинктивен акт на саможертва. Тя е създадена, за да ‘се отдава’ на съпруга и децата си и да изпитва удовлетворение чрез техните успехи и получавайки тяхното признание, обич и уважение. Една жена прави тази върховна саможертва за един мъж, който ще я цени и ще се грижи за семейството, което те ще създадат до края на живота си. Мъжете инстинктивно искат да изпълнят тази отговорност; те са закрилници. Това е същността на хетеросексуалните отношения (брака): женскатасужба в замяна на мъжката власт, изразена под формата на любов. Сексът е символ и проявление натози съюз.

image
 
                     Feminist Vladimir Putin.

Феминизмът подведе жените да отхвърлят този модел като „старомоден, репресивен стереотип„, въпреки че той отразява естествените им инстинкти. В резултат наблюдаваме милиони фрустрирани жени, които са психически и емоционално лабилни, и наплашени феминизирани мъже, които потискат своите естествени потребности да закрилят и покровителстват от страх да не бъдат заклеймени като ‘женомразци’ или ‘агресори’. В Америка положението е изцяло изпуснато от контрол с жени, които се държат подчертано враждебно спрямо непознати и си позволяват физическа саморазправа с минувачи или пътници, като при евентуална реакция, обществото веднага заклеймява мъжа като ‘насилник’.         

image
               
Младите жени днес равняват женското овластяване със сексуалната поквара. Окуражени да се конкурират с мъжете, и повлечени от примери като Парис Хилтън и Бритни Спиърс, те приеха промискуитет по-често да се единични като мъжете. Феминизмът който уж имаше за цел да даде на младите жени самоуважението доведе те сами да се продават като месо. Феминизмът винаги е около отхвърлянето на женственост и узурпира мъжката роля. Женствеността е базирана на освещаването на жените на нейната сексуалност с бъдещ съпруг и семейство. Феминизмът ги научи да се държат като мъже и прави секс без любов или ангажимент.     

По официални данни на порно индустрията над 88% от филмите и клиповете, достъпни онлайн, съдържат някаква сцена на насилие. Практики, които в миналото са се считали за ненормални и резултат от психически изкривявания, са широко популяризирани и насърчавани сред масите – това включва аналния секс, еротичната асфикция, BDSM, смяна на партньори, заснемани на домашни еротични клипове и много други. Ако оставим настрана елементарната логика на ‘моето тяло, моите правила’, на която активистиките от Фемен и други феминистки се опитват да градят цялата си теза за ширещата се безнравственост – как можем да опрадаем наличието на любов и интимност с някой човек, ако е необходимо да му посягаме по време/преди или след секс, за да се чувстваме сексуално удовлетворени. Защото, каквито и доводи да привеждат любителите на пошляпването или така-наречения spanking – игрите са за деца и когато възрастни хора имат нужда да се обличат в костюми и да разиграват разни сценарии, за да имат пълноценни взаимоотношения, то те имат много по-сериозни проблеми.

Любовта не се основава на сексуалността на жената, нейната харизма, личност или постижения. В крайна сметка, тя се основава на саможертвата, която тя е готова да направи за семейството си. Ние обичаме хората, които ни обичат.

image
       
  "Жените са потиснато малцинство. Стани срещу тези зли мъже. "(Това е типично комунистическо" съзнание на осведомеността "т.е. индоктринация.)           

Мъжете и жените не са равни (т.е. еднакви) и полът не е нито илюзия, нито въпрос на избор. Те са и винаги са били равноправни, но способни да разгърнат пълния си потенциал само и единствено когато съществуват ясни разграничения в социалните роли, които трябва да изпълняват. Мъжете се нуждят от подкрепата и безусловната любов на жените си, а жените – от закрилата и грижата на мъжете си. Разминаването на порядките и налагането на неработещи модели доведе до тотален срив на нравствеността. Броят на самоубийствата, депресиите, алкохолизма, злоупотребата с наркотици, безразборните сексуални връзки и полови извращения е по-висок сега, отколкото когато и да било преди.

Правителствени организации и медии правят всичко възможно да поддържат кампанията за опетняване на имиджа на мъжете, индоктринирайки жените, че нуждите им не могат да бъдат задоволени от противоположния пол.


image               
Какво ли си мисли една феминистка?:"Тези мъжки шимпанзета продължават да отстояват господстващото си положение."

Скрита цел на феминистите илюминати е да се унищожи семейството, което е последната пречка пред държавните структури за придобиване на пълна власт над живота на хората. Страничнитеползи включват контрол на раждаемостта и въвеждане на нова форма на управление. Изместването намъжете от ролята им на закрилници дестабилизира обществото.

За да продължи да прокарват плана си за ново, централизирано световно управление, елитът се нуждае от драстична промяна на социалната парадигма. Всеки съюз, независим и неодобрен от държавата, е потенциално опасен – осоебно този, чиито оригинален замисъл е даден от Бога. Контролът на Рокфелер и другите илюминатски фамилии върху медиите, средствата за отбрана, здравния сектор и икономика ги поставя в позиция да поддържат масирана атака срещу социалните структури, които искат да премахнат – това се прави чрез модифициращи хормони във водата и храната; лекарски препарати и практики, които водят до насилствена стерилизация и не на последно място – социални ‘услуги’, които изземват естествената функция на семейството.

Поетът Шарл Пеги каза: „Всичко започва с вяра и завършва с политика.“ Световният елит се нуждае отфилософия, за да оправдае пътя, по който води човечеството. Тази философия е сатанинска.Неслучайно в момента главата на Католическата църква беше подменен с Папа, който хората харесват и следват, за да може да прокарва идеите за признаване на хомосексуалните съюзи. Инфилтрирането на християнските структури и създаването на подобни прецеденти размива границите между редно и нередно, заблуждавайки все повече хора относно собствените им роли, цел и ценнности.

Съвременната западна култура е масонска. Въз основа на Луциферианството, масонството учи, чечовек, а не Бог, определя реалността. (Разбира се, първо трябва да се отменят природните и духовнизакони, за да установят собствения си контрол.) Те са забелязали, че хората са слабоволеви ипредпочитат да вярват това, което им се каже, отколкото да се доверят на собствения си разум иливъзприятие. Така например, медиите успешно популяризират хомосексуални стойности, които са в противоречие с нашите естествени инстинкти, твърдейки, че сексуалната ориентация е всъщност продукт на средата и децата трябва ‘да избират’ какви искат да бъдат. Стигна се до абсурдността от въвеждането на трети пол или изобшо до твърдението, че човек може да е безполов или дори – амалгама от двата пола.

Всеки аспект на средствата за масова информация (филми, телевизия, списания, музика, клипове, новини) се използва за индоктринация и социален контрол. И тъй като хората прекарват все повече време онлайн, те са обект на неспецифично програмиране много повече отколкото преди 20 години. Сексуалната революция от 70те само подготви почвата за това, което се случва днес в обществото (ако можем изобщо да твърдим, че все още има такова). Стига се дотам, че възрастни жени с деца и внуци се регистрират по сайтове за запознанства и започват сексуални връзки с мъже от мюсюлмански републики, насърчавани от лайфстайл писания да ‘изживеят живота си’. Фокусът е тотално изместен от това да се съхранява вече съзададеното семейство към това да се преследва някаква въображаема романтика на възраст, на която е смешно да се държиш като тийнейджър.

С цел да се унищожи семейството, медиите убедиха жените, че те не могат да разчитат нахетеросексуалните връзки да задоволят потребностите им; че износването и раждането на дете е пагубно за личния им живот и кариера; че отдаването на един мъж е ‘заробване’; че няма нищо по-важно от външността. В резултат на шоута като Сексът и Градът и всякакви авторитетни проучвания на жените се внушава, че най-важното в живота им са: секса, суетността и забавленията. Същевременно на мъжете се внушава, че жените искат да бъдат емоционално травмирани и че унижението има място (дори е задължителна част!) от сексуалния акт. В резултат и двата пола са объркани и фрустрирани до краен предел и изграждането на нормални, дълготрайни и стабилни взаимоотношения е невъзможно. Привидно не би трябвало да има никакви проблеми – всичко е позволено и всеки е съдник сам на себе си, свободен да прави каквото прецени без никакви задръжки или притеснения – но хората никога не са били по-нещастни и самотни. Странен парадокс…

image
          
Той е раздал силите си, за една жена, и сега тя не го обичаш вече. Жените губят интерес към мъжете, които се опитват да купят тяхната любов. Жените търгуват мощност за любов. Когато мъжете го правят, те стават женствени и жени ги отблъскват. Хетеросексуален съюз е около обмена на женска (светска) мощност за мъжката власт, изразен като любов. Мъжете искат власт. Жените искат любов. Бракът е размяната на двете, запечатани от свръзката на сексуалната ексклузивност.
Илюминатите са саботирали този обмен чрез преувеличена мощност на жената и намаляване на силата на мъжа.Илюминатите подменят естествените любовни инстинкти на жените, като използват следните мантри: 
                                                                                         
1. На мъжете вече не може да се има доверие. Отвсякъде ни заливат списания, книги за самопомощ и риалити предавания, в които жените са онеправдани, недооценени и потискани, а мъжете – презадоволени, неверни и агресивни. Разрушава се най-стабилната основа на всяка връзка – доверието.

2. Жените са жертви по презумция. Подобно на универсалното заключние, че престъпление срещу чернокож е извършено заради цвета на кожата му, медиите изпращат едно съобщение силно и ясно – а именно: ‘жените стават жертви в личния ни живот, на работа, в обществото като цяло, защото са жени.’Това създава едно постоянно чувство на недоволство, бунт и вяра в това, че им се полагат повече права. Същата тактика се използва за манипулиране на чернокожите малцинства и гейовете.                                                                                     3. Жените трябва да са суетни и егоистични. Нарцисизмът е качество в днешно време; всъщност той е по-скоро задължение. Десетки флаери разплени из медицински кабинети напомнят на бъдещите майки да ‘отделят време за себе си, далеч от съпруг и деца, за да бъдат психически здрави’. Кампании и статии изтъкват доводи за необходимостта от това всяка жена да заделя време ‘за себе си’ или за излизания ‘по женски’.

4. Сексът не върви задължително с любов и брак. Това е особено опасно, защото (противно на това, което повечето хора вярват) жените са много по-сексуални от мъжете и точно заради това тяхната сексуалност се нуждае от социална регулация. Списания като Космополитън и Ел подтикват младите жени ‘да бъдат като мъже’ и да се отдават на страстта и желанието за експерименти без никакви задръжки. Статии за брак и любов няма, но за сметка на това всякакви пози и сексуални играчки са обсъждани надълго и широко. Както и междувпрочем правото им на аборт и вдъхновяващите лични истории на жени, които не искат да вкарват още деца в ‘един пренаселен свят’.
                     
image   
Има толкова много анти-мъжки пристрастия в цялата западна култура днес, че не мога да видя как всяка жена може да види мъжкото в положителна светлина.


Какво би накарало една от най-известната актриса в Холивуд в момента, описваща себе си като ‘заклета ционистка’ и ‘майка на пълен работен ден’, да изостави привлекателни предложения за работа в сферата на Невробиологията (тя има докторска степен) и да твърди, че ‘най-доброто нещо, което бих могла да направя за децата си, е да остана вкъщи и да бъда майка’. Нейната книга Beyond the Sling: A Real-Life Guide to Raising Confident, Loving Children the Attachment Parenting Way защитава възгледите й в подкрепа на така-нареченото привързано родителство, където основни компоненти са: кърменето, избягването на ваксини и антибиотици, и спането в едно легло с бебето. Какво би накарало една жена с докторска степен по Невробиология да отрича ваксините, да учреди Мрежа на Холистичните Майки (Holistic Moms Network) и да защитава тезата, че най-висшето й призвание е да бъде майка? Не е ли целият й личен живот в противоречие с образа на невротизираната биоложка в популярния сериал, който учи младите, че този свят се подчинява само на логика, физични принципи и интелект?
image
                 
Новите "мъжете" с промити от обществото мозъци си мислят, че романтиката и секса са условие за щастието. Те поставят жените-кобри в пиедестал и са парализирани от желаната жена. Твърде късно те научават че реалните ползи от всяка жена са преувеличени с коефициент от пет. Парадоксално е, че една доза реализъм би дало възможност на мъж да си осигури една жена. Жените естествено са привлечени от мъже с самоуважение.

Популярни сериали като Игра на Тронове представят мъжете като слабохарактерни и лесно манипулирани същества неспособни да оцелеят и един сезон. Те или умират, или биват кастрирани или служат като средство за постигането на някаква цел от хитрите, интелигентни и перфектни във всяко едно отношение героини. (бел.ред. и изобщо – не е ли леко неуместно мотото на един от най-гледаните сериали да е ‘всички мъже трябва да умрат’; интересно дали щеше да има силно обществено негодувание ако се апелираше към смъртта на всички жени)

image
                 
В "главнокомандващ", нов TV-серия, президента "Макензи Алън" (Джина Дейвис) жонглира отговорностите си като лидер на свободния свят и майка на тийнейджърката близнаци и шест-годишна дъщеря. Съпругът й има поддържаща роля, нейният началник-щаб. Всички масовите телевизионни мрежи са контролирани от илюминатите евреи и посветени на преработване на обществото - в бъдеще без семейства, никакви бракове, нито една религия, без частна собственост, без свобода и без нации.

Също както и при хомосексуалистите, проблемът е, че световния елит от хермафродити не желаят просто да има феминистки; те искат всички жени да са такива и всичико останало да бъде неестествено. Дотолкова, че дори новоизгрялата звезда от Хари Потър – Ема Уотсън се присъедини към ООН като посланик на добра воля и дръпна една прочувствена реч за това, че е силно обезпокоена от негативния имидж на феминзма в днешно време:

image
                  
Феминистката пропаганда е Илюминатска еврейска пропаганда в стил "Секса и града".

В момента им трябва кампания за популяризиране на кампанията за унищожаване на естествените социални роли на мъжете и жените. Иронично, нали? Междувременно стереотипите за привлекателни мъже и жени биват дотолкова размивани, че е трудно от пръв поглед да се определи пола на даден човек. Звезди като Джъстин Бийбър и Майли Сайръс, които имат едни и същи прически, форма на лице и телосложение възпитават в подрастващите определена степен на ‘гъвкавост’ що се отнася до това колко женствен може да е един мъж.

image                    
Дами, откъде мислите, че дойде феминизмът? Той бе организиран от Комунистическата партия на САЩ,Русия,КГБ,МОССАД, ЦРУ и елитните медии, всички инструменти на централните банкери. Той се финансира от Фондациите на Рокфелер."Free любов" и премахването на семейството са основните принципи на Комунистическия манифест от (1848). Успехът на комунистическата подривна дейност на Америка се вижда от нашата неспособност да разберем, че това вече се е случило. Комунизмът е параван за схема, която да поеме контрола на света от древен сатанински култ подкрепена от международните банкери. Те спонсорират повечето от това, което разболява света днес, включително женски овластяване.

Ротшилд, образуваха модерната форма на този култ на илюминати, в 1776. Малко след това дезертьори разкриха тайните си планове да разрушат Западната (Christian) цивилизация.

При по-внимателно вглеждане в личния живот на хората от елитните илюминатски фамилии, както и на всякакви други олигарси, магнати и прочее привилегировани личности, на преден план излизат два елемента – дългогодишни бракове и големи семейства. Но нали моногамните връзки бяха заробващи? Нали земята беше пренаселена? Нали жените трябваше да имат (и) друга роля освен тази на съпруги и майки? Или това е само за гоите, чието единствено задължение е да изчезнат от лицето на Земята?

smoloko.com/

image

На 120 Wall Street, ще намерите "Girls Inc." организация с глави от цял САЩ, посветени на превръщане на момичетата в "силни, умни и смели." Тя насърчава младите момичета да бъдат самостоятелни, абсорбирани, амбициозни и прави брака и семейството им втори приоритет."Овластяването" на жените води до разрушаване на хетеросексуалния брак и семейство.Само една нация извратена от агентите на международния финансов картел упълномощава своите млади жени, за сметка на своите мъже. Международните финанси са посветени на дестабилизиране на обществото чрез унищожаване на семейството и потапяне в САЩ и останалия мир в една световна диктатура.

image

"Няма начин да се повлияе на хората толкова силно, както с помощта на жените. Ето защо те трябва да бъде нашият главен проучване; трябва да им намекваме за тяхното добро мнение, да им даваме напътствия за еманципация ... да отстояват себе си ... това ще ги накара да работят за нас, с хъс, без да знаят, че те правят това; защото те ще се отдадат само собственото си желание за лично възхищение. "(Яков Wardner, Unholy Съюзи 1996, стр.35)

Друг документ на Illuminati, протоколи на ционските мъдреци (1905) говори за премахване на семейството и с помощта на демокрацията, за да се манипулират и контролират масите. "Чрез култивиране във всички на чувство за собствена значимост, ние ще унищожим сред гои важността на семейството и неговата образователна стойност ... По този начин ние ще създадем една сляпа могъща сила, която никога няма да бъде в състояние да се движи във всички посоки без ръководството на нашите агенти ... "(Протокол 10-5)
image

Женското овластяване е жестока шега. Това ласкае и примамва млади жени с пари и признание и рисува брака и семейството, както потисничество. По този начин много жени са лишени от живот с любов, от съпруг и деца.

Илюминатите комунисти добавиха към своя план, като политика на разделяй и владей и правилото: световна война, класова война, расова война и сега междуполова война. Престъпност, корупция, дисфункция и упадък са други оръжия в тяхната тайна война срещу човечеството.

Целта на женското овластяване е разтварянето на семейството увеличаване на зависимостта ни от медии и правителство, които и двете са притежавани и контролирани от агенти на илюминатите банкери.
 
image

Йудейския елит първо трябва да унищожи четирите крака на човешката идентичност: семейство(на пола), раса, Бог (религия,) и нацията.

image
         
Илюминати банкери като Ротшилд са движеща сила на "Елита" и контролират средствата за масово осведомяване. Те принадлежат към Сабатянското движение, сатанинска еврейската ерес от 17-ти век, на която много евреи се противопоставят. Sabbateans/Иезуити се оттеглиха в подземията на масонството и проникнаха в обществото чрез фалшиво преобразуване и смесените бракове. Те поеха масонството и го използват, за да се контролират всички важни социални институции и политически движения, включително, комунизма, социализма, нацизма, либерализма и ционизма. Техният явен щаб е Банката на Англия и на Лондонското сити но истинския е Сион-Централната банка в Швейцария събираща десятъка от цялата еврейска кошерна мрежа по света и банката на Ротшилд-Ватикана. 

image

Една жена, която се освещава от мъжа си е по-вероятно да имат успешен брак от една, която е имала 20 любовника от времето, когато тя е била на 19. Безплатния секс е ерзац религия на нашето време с цел да подкопае нашите социални институции и човечеството.

Секс без любов е тяло без душа. Това е отхвърляне на нашата истинската самоличност т.е. душата, която е връзката ни с Бога. Ние сме "направени по Божия образ." Нашата връзка с Бога и нашето послушание към Бога, (т.е. каквото е здравословно и добро) и това, което ни прави хора и ни предпазва от злото.

http://smoloko.com/?p=6064&

occultknowledge
 Гласувай:
6
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6647288
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1557
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031