Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2017 21:10 - Медведев утвърди национална стратегия за закрила на жените, Путин ги поздрави за 8 март със стихове
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1313 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.03.2017 22:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

> ИЗМАМАТА НА ЖЕНСКОТО ОВЛАСТЯВАНЕ ОТ КОМУНАГИ, ИЛЮМИНАТИ, КАГАНИ И ЛЕВИТИ
.


На 8 март руският премиер Дмитрий Медведев утвърди „Националната стратегия за защита на интересите на жените за периода 2017-2020 година“. Документът е публикуван на правителствения сайт, съобщи ТАСС в сряда (8 март).

image

„Създаването на условия за пълноценно и равноправно участие на жените в политическата, икономическа, социална и културна сфера на обществения живот е приоритет в държавната политика на Руската Федерация“, се посочва в документа.

image

Предвижда се стратегията да бъде реализирана на два етапа. От 2017 до 2018 г. трябва да бъде изработен механизъм за реализацията й, както и да се създадат гаранции за информационно-аналитичното, правно и кадрово обезпечаване на държавната политика в интерес на жените. През втория етап, който обхваща периода от 2019-2022 г., се планира прилагането на конкретни мерки за подобряване на участието на жените в политическата, икономическа, социална и културна сфера.

Прилагането на стратегията ще се финансира в рамките на действащите държавни програми.

Проектът бе внесен в правителството от Министерството на труда. По-рано в интервю за ТАСС вицепремиерът Олга Голодец обясни, че в стратегията са заложени мерки, насочени към това жената да може спокойно да гради кариера, съчетавайки майчинството с работните си ангажименти.

image


Путин поздрави жените за 8 март със стихове на Балмонт

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави жените послучай 8 март със стихове на поета Константин Балмонт, предаде РИА „Новости“ в сряда (8 март).

image

Държавният глава отправи към всички жени в Русия традиционното си поздравление послучай Международния дена на жената, като изтъкна нежността, грижата и душевните качества на рускините.

„Вие изпълвате този свят с вашата красота и жизнена енергия, сгрявате го с нежност и душевна щедрост, създавате атмосфера на уют, радост и хармония. За вашите грижи за деца и внуци, за семейството, няма почивни дни. Дори днес, на вашия ден, вие отново сте посветени на работа и грижи, не знаете отдих, с всичко се справяте. И ние често се питаме: как така успявате? Но най-важното е, че ви обичаме и ценим“, каза Путин.

Президентът подчерта, че неслучайно мъжете от векове посвещават на жените музика и стихове и цитира по този повод стиховете на един от поетите на Сребърния век – Константин Балмонт, посветени на жената:

„Жената е с нас, когато се раждаме

Жената е с нас в последния час

Жената е знаме, когато се сражаваме

Жената е радост, открила се пред нас“

(„Женщина – с нами, когда мы рождаемся,

Женщина – с нами в последний наш час.

Женщина – знамя, когда мы сражаемся,

Женщина – радость раскрывшихся глаз“)

image

Чрез своят феминистки сурогат, комунистите са съблекли от жените сигурност, чест и социална идентичност като съпруги и майки, и ги направиха работници и сексуални стоки, заложници на икономиката и опустошенията на възрастта.
Денят на жената е проектиран да направи жените да се чувстват потиснати. Например, факти показвали, че "жените извършвали 2/3 от работа в света, но получавали само 10% от доходите в нео."
Жените като про-"Орион-ски" лесно се свързват в триади и клъстери като пчелите и евреите и тъй като са опасни за световния Юдаизъм-Комунизъм са им наложили ритли и капаци на очите,... за да са под контрол в женски юрганизации.
Евреите масони над 33 -ст.!! Като стари хитреци, възпитаници на лукавите евреи - римляни и гърци - юдеи, заемат "разкрачена позиция" по отношение на жената. Те прокламират някакво "равенство" на мъжът с жената, но всичките им тайни общества, които УПРАВЛЯВАТ КОНСПИРАЦИЯТА, са мъжки!!
Подтискането на жената с деспот е държане на душата в робство и невежество.
Деспотът, характерен за Илюминати, не е черта на архетип Лъв, както и на Слънцето, като символ. Деспотът е характерен за МЪЖКИ ЛУННИТЕ ВЛАСТНИ архетипи, на-вече Скорпион и Козирог.
Точно това прави рептилният ашкеназки "елит" не само с жената, но с цялото общество.
Но те са либерализрали жената в САЩ, по две причини:
1) да я обложи с данъци,
2) да поеме индоктриниранията и възпитанието на децата още от най-ранната им възраст. ОТВСЯКЪДЕ ПЕЧАЛБА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА РОБСТВОТО В МАТРИЦАТА ЗА ГЕНЕРАЦИИ НАПРЕДЕ!!
GIPHY


image

„В жената ние търсим и намираме всичко: и вдъхновение, и утеха. Жената е източник на собствения ни живот и на неговото продължение чрез децата. Но и жените се нуждаят от нашата мъжка подкрепа. Трябва винаги да помним това. Не само днес. И да правим всичко, за да се чувстват нашите любими обградени с внимание и грижа и да се усмихват по-често“, каза руският президент в своето поздравление, пожелавайки на жените здраве, успехи, радост и щастие. / Руски дневник



image

Феминизмът подведе жените да отхвърлят този модел като „старомоден, репресивен стереотип„, въпреки че той отразява естествените им инстинкти. В резултат наблюдаваме милиони фрустрирани жени, които са психически и емоционално лабилни, и наплашени феминизирани мъже, които потискат своите естествени потребности да закрилят и покровителстват от страх да не бъдат заклеймени като ‘женомразци’ или ‘агресори’. В Америка положението е изцяло изпуснато от контрол с жени, които се държат подчертано враждебно спрямо непознати и си позволяват физическа саморазправа с минувачи или пътници, като при евентуална реакция, обществото веднага заклеймява мъжа като ‘насилник’.
Младите жени днес равняват женското овластяване със сексуалната поквара. Окуражени да се конкурират с мъжете, и повлечени от примери като Парис Хилтън и Бритни Спиърс, те приеха промискуитет по-често да се единични като мъжете. Феминизмът който уж имаше за цел да даде на младите жени самоуважението доведе те сами да се продават като месо. Феминизмът винаги е около отхвърлянето на женственост и узурпира мъжката роля. Женствеността е базирана на освещаването на жените на нейната сексуалност с бъдещ съпруг и семейство. Феминизмът ги научи да се държат като мъже и прави секс без любов или ангажимент.
Скрита цел на феминистите илюминати е да се унищожи семейството, което е последната пречка пред държавните структури за придобиване на пълна власт над живота на хората. Страничните ползи включват контрол на раждаемостта и въвеждане на нова форма на управление. Изместването на мъжете от ролята им на закрилници дестабилизира обществото.
Една жена, която се освещава от мъжа си е по-вероятно да имат успешен брак от една, която е имала 20 любовника от времето, когато тя е била на 19. Безплатния секс е ерзац религия на нашето време с цел да подкопае нашите социални институции и човечеството.
Секс без любов е тяло без душа. Това е отхвърляне на нашата истинската самоличност т.е. душата, която е връзката ни с Бога. Ние сме "направени по Божия образ." Нашата връзка с Бога и нашето послушание към Бога, (т.е. каквото е здравословно и добро) и това, което ни прави хора и ни предпазва от злото.


image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687611
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031