Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2015 22:21 - Религия и патриотизъм: исторически антагонизъм в настоящия момент
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1612 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.03.2017 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

то есть"злат(-о)", "золото". Така че агаряните, разбунтували се против Мойсей и неговите поддръжници станали араби, т.е.лингвинистични и реалните езикови еврейски антагонисти. Имайте предвид, че думата "Коран" в рамейската реч се представя като Хор_Ан, т. е. "Хоран, хора (AN)" Независимо от факта, че днес в създаването на исляма официално е назначен Мохамед = Aaron = Аарон "последният във веригата от пророци," Лингвистичния анализ показва, че основателят на исляма беше Петр-Моисей. По този начин, последователите на исляма се наричат с думите "мюсюлмани (-в)," или "мюсюлмански" етимологически свързано с Мойсей Musa:

Мусулман = Муса_Елам_Ан – т.е. «Мус владика (Эл) действие (Ам) човек (Ан)»

С други думи, на «мусулман(-ин)» - това е «Мусл-владика слуга». От друга страна, думата «муслим» = «Муса_Елам» също се превежда като «Мусли-владика оръжие».

Думата «Мус(-а)», прочетено наобратно, дава "Сим", който е част от името на Петър, "Симон". Ако прочетете името на Петър, "Симон", а напротив, получаваме:

Симон «намас» = «намаз» "молитва" е другото име на мюсюлманска молитва.

Тъй като ние открихме, че единната арианска църква е разделена на три компонента, всеки от които служи на Aру, става ясна/обяснима, христианската вяра в Светата Троица, а именно в Отец, Син и Светия Дух, като олицетворение на арианската църква в света: 1. така монотеистичния юдаизъм е оприличен на вярата в Бог Отец. 2. Християнството прославя Бог Син. 3. исляма декларира "Аллах Акбар", което в превод от Речта Ра означава:

Ал_Лох Ак_Ба_Ар – «Всевшния (Ал) Ничто (Лох) – който е властващ (Ак) дух (Ба) на мрака (Ар)»,

С други думи, ислямът се покланя на Бог Дух, или "Светия Дух на мрака" от гледна точка на православието. В действителност:
ислам = Йис_Эл_Ам, то ест «не-сущег(нечист) (Йис) бог (Эл)- то есть «бога-духа»- оръдие (Ам)».

Оказва се, че модерната арианската църква в света е един вид змия-дракон с три глави, названието на които е: юдаизъм, християнство, ислям. Това е прословутата арианска "Троица", на които се молят, и католически, и православни свещеници.

Това служи на триглавия змей Хор, ето защото в руските и български приказки, той е наречен Serpent Gorynych/Змей Горянин. Един от възможните преводи от Словото-Ra на термина "Dragon" е:

Dragon/Змей Горяныч/ин = Сим(-ей) Хор_Ан_Ич/Ин - «Симитския Хор човек слава, величие»

Концепцията за "Петр" като основател на съвременните направления на Arian култ, е наистина "крайъгълен камък" на който е построено арианството в света, е отразено в стойностите на езици значенията «отец-основател», «основоположник», «старши» и т.д. Тъй като буквата "п", "р", "т" преминават една в друга, то думата "Петър" дава редица деривативни понятия за едно и също лице, например: Петр => Падре => Фатер => Татер => «татар»,това означава, че именно от Петър дойдоха татарите и тяхната арианска Ордата от Ада напада РускиЯ Paradise. В началото на тази статия, ние показахме, че понятието "патриотизъм" - е просто един "юдаизъм на Петър," арианско служене на "Фатер" => "Отечество", т.е. зоната, където юдаизма е издигнат до равнището на Peter ариански култ на поклонение на Ару. Ето защо "патриотизъм" се нарича "последното убежище на негодниците." по света. Така че, когато днес се тръби за "патриотизъм" като услуга за Родината ,това е преднамерена лъжа, замествайки концепцията/подмяна на понятия/, доколкото «Родина»,"Роден край" - е Ra_Te_Ana, т.е. територията на Земята, където се покланят на слънцето Ра Разпнатия. В Русия днес, Sun Ra Разпнатия не служи нито богослужение, но тъй като страната, в която живеем, не е "родина" от гледна точка на Речта Re. Днешна Русия - е арианско "Отечество",«фатерлянд», където се поклонят на "юдаизъм Петър", което е "патриотизъм", който се опитва да се изведе в абсолют.

Ариан, изоставяйки услугата на Всемогъщия Ra Ra променил религията на различни заместители, призова за създаването на изкуствени идоли поклониха под формата на земни площи, територии на държави обитавани от някои народи. Тази религиозна ерес арианите наричат свой "патриотизъм".

Но поклонение е необходимо, не на държавите, не на измамния юдо-масонски "патриотизъм" а на Висшия Sun Ra,Творец.

В тази връзка, ние вярваме, че събитията, които се провеждат в момента в света - ще доведат до наистина начало на истинска Революция = Раав_Элос (-ии), на Ра на Въплъщението на Върховните сили. Те ще бъдат от полза за всички, които приеха Ra, покланят му се на Него, които целят да съживят Раав и Рим.

Какво се случва в Украйна и Сирия - удар по арианския световен ред, съществуващ от 1666г , срещу арианската геополитическа система , основана на лъжи и беззаконие.

Както знаете, Никонианската чума дойде в Северна Русия от Украйна, която, от своя страна, е бил отнесен от Ордата.

Това е символично, че от Украйна сега, след повече от 300 години, започва прочистване започва демонтаж на системата.

Когато виждаме как обикновените хора, без навеждане, под куршумите на снайперистите, получаване на куршумите в лицето, и без да напускат своите позиции, ние разбираме - нещо се е променило в мозъците на тези хора, те са движени не от пари и лъжата на всички руски и украински йудейски телевизионни канали.

Украинците също са водени от желанието да се спасят от "юдаизма на Петър", от хасиди и равини търгуващи с жива плът, от банкери изкупуващи земите им с пари без покритие, за изграждане на собствения си живот, свободата си, бъдещето си. Да се отърват от системата на йудеиската световна банкерска мафия, от крадците и клептокрация.

В Корумпирани съдилища, в корупция в правоприлагането в чиновническо блюдолизачество, в тоталната поквара, в беззаконието, в всичко това няма истина. Да се защитава всичко това - не е по-малък грях, отколкото да се създава. елита от продадени души на юдоарианите наивно си мислят, че ще се защитават със силата на оръжие. Те мислят, че ще удържат. Така ги вдъхновяват техните свещеници. Но няма удържат на тази истина, скрита от тях в свещенните писания, които самите те фалшифицираха/реверсираха.

Ние вярваме, че в процеса на освобождение от арианството, който самото то започна в Украйна няма да се спре, защото никой не може да спре Всемогъщия Ра, сами ще отсекат клона на който стоят.

Нашият съвет към всички халдейци подлъгани в остарял "патриотизъм" - спасете се докато не е твърде късно, все още е възможно, деня на разплатата е близо, чуват се стъпките му. Покайте се в своето арианството и приемете Всемогъщият Рa застанете на страната на Ра и му служете

А за тези, които не се страхуваха и говориха открито срещу системата да кажем - Слава на героите!                               image    " Йудеите няма да се поколебаят да потопят целият свят в войни и хаос, като земята трябва да остане тяхното наследство . "                                                  image       ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКА ЖЪТВА .В източната част на Украйна, бе невероятна война, в която два рускоговорящи народа се избиваха помежду си, както поръчките им даваха хора, които общуват помежду си на иврит                                                          image    sites.google.com/site/raabtaru/home/katalog-statej/religia-i-patriotizm                                     image                                                                                                                                         Църквата на олтарите или храмовете на Кръвта/ Баал, Нанди и Тракийските есхари  
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726906
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930