Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03 20:22 - Ново определение за патриотизма в света на корумпираните държави
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
2

Развратът на политическата коректност достигна дотам, че ислямът да учи Холандия какво са човешки права и какво е Демокрация.

Добре дошли в царството на кривите огледала! В това модерно царство Император е маломерния клонинг на кагебиста Путин, който заедно с комунистическия владика Гундяев е опора на православното християнство, а сталинистите мракобеси от евразийския департамент са защитници на европейската цивилизация

Султанатът на Ердоган и неграмотните нашественици от всички страни ще са новите законодатели на обичаите и демографията в тези територии. Оруел наблюдава с тъжно око всичко това и потвърждава догадката: "Лъжата е новата пост истина..." Но за да стане всичко това, вината лежи и на плещите на западните полезни идиоти, които унесени да гризат несъществуващите отдавна останки на Хитлер, не забелязаха как създадоха и укрепиха по света

новият стар враг на цивилизацията,

наметнат с маркистка мантия и държащ в лявата ръка сърп, а в дясната чук. А това всъщност е хитлеровият прероден роден брат, какъвто той е бил и когато заедно разръфаха Полша и запалиха Втората Световна Война. Само че сега на главата му вече зловещо е щръкнал и ислямският полумесец.

Днес, от едната страна постсталинистите ръфат Украйна, а от другата ислямистите постепенно пребиват Европа с нейните собствени политически коректни бухалки. И Европа, със самозавързани отзад ръце, без да смее да промълви нищо, наблюдава безсилно своята

собствена гибел

Това е на път да роди отново чудовището на национализма, което трябваше отдавна да е забравено, но се възроди поради оставеното без отпор разпищолено ляво. Не е това онази Европа, за която нормалните хора мечтаеха.
> Всичко е като по Оруел: "Лъжата е новата пост истина..."
В Кали Юга реверсираното от левитите слово води до издигане на кражбата в култ/закон.

„Мисля, че не е нужно да четете по-нататък. Това, което ще бъде обсъдено, не ви интересува. „ Подобни твърдения като последица обикновен имат напълно противоположна реакция и само разпалват любопитството.
Частицата „не“ абсолютно не се възприема. Ако аз ви моля да не правите нещо, така предизвивам във въображението ви образа на онова, което трябва да се избегне. Частицата „не“ е непозната на нашето подсъзнание! Прочетете фразата „не четете по-нататък.“ Вашето подсъзнанието прескача „не“, а вие, разбира се, четете нататък с по-голямо любопитство, отколкото преди. Инстинктивно сте преиначили прочетеното и сте получили „прочети повече.“
В тази светлина Десетте Божи заповеди на Стария завет изглеждат много странно ....
1. Да нямаш други богове освен Мене.
2. Не създавай образи. .... не им се покланяй нито им служи ....
3. Не произнасяй името на Господа, твоя Бог напразно, защото Господ няма да остави ненаказан, който произнася Неговото име напразно
4. Помни съботния ден ..... .Не върши никаква работа, ти, нито синът ти, нито дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито твоето говедо, нито оселът ти, нито някой от добитъка ти, нито чужденецът, ....
5. Почитай баща си и майка си, че доброто ти, и че дните ти на земята, което Господ твоят Бог ти дава.
6. Не убивай.
7. Не прелюбодействай.
8. Ще не кради.
9. Не лъжесвидетелствай против ближния си.
10. Не желай дома на ближния си; Не желай жената на ближния си, нито нивата му, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито някой от добитъка му, нито нещо, което е на ближния ти.
Ето защо когато кажем на малко дете "Не тичай!", то продължава да тича, а когато му кажем "Спри!", то спира.
Чудили ли сте се кой е написал Стария Завет? Прочетете историята просто. Достатъчно е да погледнете на символите които се ползват от хората. Думите могат да покриват истината, но образите я разкриват. Ето защо, думата, която е била в началото - това е лъжа, и поради това не може да бъде Бог. Защото такава е естеството природа на изразената мисъл. ИСТИНАТА е ОБРАЗ. И именно в неговото създаване, Мойсей, наложил най-строгата забрана: Наложена над изведеният/преселен от Египет народ , но разрешил за себе си. << Това, което казва - така че развитието да върви в посока на владение на думи, собственост върху словото - и е забранено да се създават образи? >> - Но това не е за развитието а за упадък, т.е, нисхождение, дегенерация .....

,,Всяка трансформация изисква като предпоставка да свърши един свят и да рухнат овехтелите философии за живота" - Карл Юнг


Речникът на Уебстър дава следното определение за патриот: ,,някой, който обича и защитава държавата си".

Но защо ние, като напредничави и еволюиращи същества, да се ограничаваме с толкова късогледо определение? Защо да не разширим идеята извън границите на ксенофобското, като стигнем до космополитното? Защо да не направим прехода към това, да сме световни патриоти? Защо да не се доближим до вечно развиващия се свят, в който всичко е свързано и всеки зависи от всеки, вместо да се ограничаваме до интертния статизъм с неговите отживели времето си национални и общински ценности.

Няма лесни отговори. В част от природата на човека е да бъде патриотичен към място/племе/национална държава. Проблемът е, че слепият патриотизъм поражда духовна ограниченост, поражда условия за държавна пропаганда и промиване на мозъци, както и обратното. А когато държава е корумпирана, както почти всяка друга държава, патриотизмът съвсем се изражда, като в най-добрия случай води до федерация на кретените, а в най-лошия - до око за око.

Но, както е казал Ганди:
Око за око и целият свят ще ослепее
И ето ни днес в един свят, разделян от нездрави, агресивни, недалновидни и алчни национални държави, повечето от които са се хванали за гушите. Това няма да свърши добре.

Държавният патриот
,,Цената на апатията към обществените дела е да ни управляват зли хора." - Платон

Проблемът с тези патриоти, слепи или не, е тяхната вярност към властите. И може би няма по-слепи и отдадени патриоти в света от тези в Съединените американски щати. Те са родени и откърмени в народ, който индоктринира членовете си да вярват, че плутократичната олигархия, скрита под маската на хоризонтална демокрация, е най-великата форма на човешко управление.

Единственият изход за манипулирания американец е преди всичко да проучи основно революционните корени, върху които е изградена тази нация. А след това и да се запита валидността на сегашната система.

Но патриотизмът може да ослепи човека, защото засяга и егото, и душата. Той покварява егото чрез гордостта. Влияе на душата чрез любовта.

Научени сме да се гордеем с постиженията на нашия народ и да се правим, че грешките му не съществуват. Научени сме да обичаме страната си, знамето си, гражданските си задължения, дори когато това е за сметка на други народи, бедните и околната среда. Патриотизмът става инструмент - бастун, на който се опираме ежедневно, когато вината и ксенофобията натежат на съвестта ни.

Има и един очебиен проблем - такъв патриотизъм става остен на тираничните властолюбци, които искат да удържат властта си, като подчиняват всички и внимават да няма въстание срещу управлението им. Пък и да подклаждат войни между народите, от което печелят.

Но Дерик Дженсън изтъква:
Овластените управляват с насилие. И колкото по-рано се освободим от илюзията, че не е така, толкова по-рано ще започнем да взимаме смислени решения: дали, кога и как да им се противопоставим.
Не можем да се противопоставим, а още по-малко да стигнем до смислени решения, ако стоим в положението на сляп патриотизъм. Само чрез ново определение за патриотизъм от гледната точка на това, че всички сме свързани и зависими един от друг, можем най-накрая да прозрем отвъд заучената гордост и да почустваме разцъфтяването на душата. Това разцъфтяване заличава егоизма и гордостта и ни отвежда до състояние, в което се чувстваме едно със света и свят сами по себе си. Когато станем световни патриоти, разкъсваме оковите на държавния патриотизъм.

Световният патриот
,,Светът може и да е изпълнен със страдание, но той също е пълен и със средства за преодоляването му." - Хелън Келър

Патриотът на света е бивш държавен патриот, който е станал независима сила, след като е надраснал ограничаващото го състояние. Умът на световния патриот не може да се промива от пропаганда, защото той вижда отвъд нея и че всичко е взаимосвързано.

Световният патриот не е заслепен от гордост, нито от любов, а всъщност е подкрепян и от двете, като те му дават смелостта да преодолява пречките и да се приспособява към един непрекъснато променящ се свят.

С космополитното и отвореното си съзнание, той се е издигнал над фанатизма и човекомразието, което му е било насадено от държания патриотизъм, като го е преобразувал в състрадание и съпричастие. Такъв човек е прозрял отвъд ,,Голямата лъжа" и разбира се, че единственият шанс за спасение на човечеството е децентрализация на демокрацията, в която няма господари и властници. В противен случай цялата система би се разрушила отвътре.

Световните патриоти са забелязали, че границите са въображаеми черти, които са прокарани в пясъка, за да заблуждават държавните патриоти в официалната пропаганда. Тези граници ни се натрапват от ксенофобската система с нейните идеали от отминали епохи и отживели времето си аргументи.

Световните патриоти са способни да се издигнат над невежеството и късогледството, присъщи на държавните власти, и отвисоко виждат разкриващата се естествена и прогресивна гледка: еволюционните сили на човечеството винаги са били свързани с глобални миграции. И няма жалки човешки закони или измислени граници, които да спрат едни такива сили.

Тези светски фактори могат да временно да забавят развитието чрез приложението на насилие или аморални закони, обслужващи монопола. Но в дългосрочен план се налагат всемирните закони за движението. Те винаги смазват човешките закони, валидни само за националните държави.

Световните патриоти имат смелостта да дадат ново определение за самия патриотизъм. Тяхната любов към родината е част от много по-висшата им любов към планетата. Те не бранят само една територия, а защитават всичко на Земята, което е един нарастващ, взаимосвързан и кохерентен организъм. За тях идеята, че сме едно със света, е природна сила, чрез която се борят не само за оцеляването на човешкия род, но и за добруването и здравето на всичко заобикалящо ни.

Когато държавните закони са морални и справедливи, световният патриот ги зачита. Когато са безнравствени и несправедливи, той ги престъпва. Така е, защото световният патриот е самонасочващ се, самоуправляващ се и самокритичен агент на самия себе си. Световният патриот може да види, как национализмът заслепява държавния патриот, затова е предвестник на прогресивната еволюция на човечеството.Демоните от Илюминати искат пирамидална структура на плащане на данъци(материална енергия)от живите същества по веригата на конспиративната "Unity of Command".
Целта е им е да "управлват"(и "контролират") материалната у живите същества без самите живи същества разбират за Центърът на смисълът на екзистенцията им.В крайна сметка, колкото по-осъзнати сме станали, толкова по-малко вероятно е да останем слепи патриоти на държавата и по-вероятно е да станем световни патриоти, обединени в действията си срещу тиранията. И щом веднъж сме прозрели откровената тирания на държавата, въпросът е дали ще предприемем смели действия срещу нея или ще проявим безразличието на страхливците.

Източник: otizvora
Модерната арианската църква в света е един вид змия-дракон с три глави, названието на които е: юдаизъм, християнство, ислям. Това е прословутата арианска "Троица", на които се молят, и католически, и православни свещеници.

Това служи на триглавия змей Хор, ето защото в руските и български приказки, той е наречен Serpent Gorynych/Змей Горянин. Един от възможните преводи от Словото-Ra на термина "Dragon" е:Dragon/Змей Горяныч/ин = Сим(-ей) Хор_Ан_Ич/Ин - «Симитския Хор човек слава, величие»

Концепцията за "Петр" като основател на съвременните направления на Arian култ, е наистина "крайъгълен камък" на който е построено арианството в света, е отразено в стойностите на езици значенията «отец-основател», «основоположник», «старши» и т.д. Тъй като буквата "п", "р", "т" преминават една в друга, то думата "Петър" дава редица деривативни понятия за едно и също лице, например: Петр => Падре => Фатер => Татер => «татар»,това означава, че именно от Петър дойдоха татарите и тяхната арианска Ордата от Ада напада РускиЯ Paradise. В началото на тази статия, ние показахме, че понятието "патриотизъм" - е просто един "юдаизъм на Петър," арианско служене на "Фатер" => "Отечество", т.е. зоната, където юдаизма е издигнат до равнището на Петровия ариански култ на поклонение на Ару. Ето защо "патриотизъм" се нарича "последното убежище на негодниците." по света. Така че, когато днес се тръби за "патриотизъм" като услуга за Родината ,това е преднамерена лъжа, замествайки концепцията/подмяна на понятия/, доколкото «Родина»,"Роден край" - е Ra_Te_Ana, т.е. територията на Земята, където се покланят на слънцето Ра Разпнатия. В Русия днес, Sun Ra Разпнатия не служи нито богослужение, но тъй като страната, в която живеем, не е "родина" от гледна точка на Речта Re. Днешна Русия - е арианско "Отечество",«фатерлянд», където се поклонят на "юдаизъм Петър", което е "патриотизъм", който се опитва да се изведе в абсолют.

Арианите, изоставяйки услугата на Всемогъщия Ra Ra промениха религията с различни заместители, призовавайки за създаването на изкуствени идоли поклонничество под формата на земни площи, територии на държави обитавани от някои народи. Тази религиозна ерес арианите наричат свой "патриотизъм".

Но поклонение е необходимо, не на държавите, не на измамния юдо-масонски "патриотизъм" а на Висшия Sun Ra,Творец.

В тази връзка, ние вярваме, че събитията, които се провеждат в момента в света - ще доведат до наистина начало на истинска Революция = Раав_Элос (-ии), на Ра на Въплъщението на Върховните сили. Те ще бъдат от полза за всички, които приеха Ra, покланят му се на Него, които целят да съживят Раав и Рим.

> Религия и патриотизъм: исторически антагонизъм в настоящия моментЦелта на масонството е да подпомогне чрез завоалирани методи осъществяването на древната юдейска цел – върховенството над всички народи. Чрез вкарването на неевреи в тяхната организация, а оттам – във висшите кръгове на властта в отделните държави, тази задача се постига по-лесно и безболезнено. Не напразно за масоните неюдеи се казва, че това са „неевреи, приели да бъдат евреи“. Тези хора съставляват най-нисшата каста на световното еврейство. Колкото и да прикриват идеите и действията си с красиви названия и благородни, уж хуманни намерения, истината е, че масоните са слуги на подмолната сила, която направлява световните работи в единствена посока – юдейското господство над планетата. Нали още през 1897 г., по време на Първия ционистки конгрес в Базел, преподавателят в Киевския университет в Русия д-р Манделщам отсича: „Евреите енергично отхвърлят идеята за смесването им с други националности и твърдо се придържат към своето историческо очакване, т.е. – за световна империя.“ Масоните неевреи са просто оръдие в ръцете на юдейската върхушка, олицетворявана в съвремието ни от световните ционистки организации и техните поделения. В „Протоколите на ционските мъдреци“ тяхната роля е сведена до фасада на държавните учреждения, реално овладени от евреите. Тези люде биват намествани в законодателните и изпълнителните органи на властта, поставят ги начело на правораздавателните и религиозните институции на гоите. „Забележете стратегията, използвана от илюминатите на Вайсхаупт“ – насочва ни Едуард Хендри. – „Тя е съвсем същата, прилагана от талмудските евреи. В „Протоколите на ционските мъдреци“ евреите-талмудисти, като илюминатите, заявяват, че са използвали масоните като прикритие за тяхното участие в плана за „нов световен ред“… „Масоните неевреи сляпо служат като параван за нас и нашите цели, но планът за действие на силите ни, дори самото тяхно постоянно местоположение, остава загадка за хората.“


Когато наближава подходящ асрологически момент за жертоприношение, основна цел на масонството става подклаждане на патриюдизъм които да доведе до войни.
Целта на войните( и не само) е избиване елита на новото поколение гои, ритуален холокост за подхранване с човешко Ба на подземния дракон-змия Ka. И съответно голяма раждаемост(която ще се постигне с новата световна арианска религия Ислам)за по-бързо възтановяване на избитите гои и т.н. в безкраен цикъл. Така докато начело на планетата са иудейските банкери винаги ще има войни.
Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

> Отношенията между масонството и еврейския езотеричен елит> В КАЛИ ЮГА С ПРАЗНИКА НА СВЕТИ ГЕОРГИ СЕ ПОКЛАНЯТЕ НЕ НА ИНДРА, МИТРА ИЛИ ВАРУНА А ТОЧНО НА ТЕХНИЯ АНТАГОНИСТ


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 4300620
Постинги: 4131
Коментари: 1112
Гласове: 1429
Календар
«  Август, 2017  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031