Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2017 08:00 - Електромагнитен смог
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.03.2017 08:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Ние живеем в електромагнитен смог!
Да се приеме истината е трудно, а още повече да се живее с нея !
Електросмог („Electrosmog“), който започна да се развива с внедряването на електричеството в бита ни преди около век, в момента обхваща и засяга почти всеки жител на Земята. Същият този Електросмог („Electrosmog“) носи отговорност за много от заболяванията и смърните случаи.

image

http://nanosina.com/wp-content/uploads/2015/07/002.jpg

През 2007 г. работната група от световно известни учени пусна Bioinitiative доклад до ЕС, състоящ се от 650-те страници, основавайки се на повече от 2000 проучвания (много от тях са били направени наскоро), който описва в подробности на токсичните ефекти на ЕМП от всички източници. Периодично излагане дори на ниски нива на излъчване (както и от мобилните телефони) може да доведе до различни видове рак, уврежда имунната система и допринася за болестта на Алцхаймер и деменция (слабоумие), сърдечно-съдови заболявания и много други заболявания. „За първи път в нашата еволюционна история, ние сме създали цял вторичен, виртуален, плътен комплекс на околната среда – електромагнитната супа – който надеждно обхваща човешката нервна система,“ казва д-р Майкъл Пърсингер – професор по психология и неврология, кандидат на медицинските науки, който е изследвал въздействието на ЕМП върху раковите клетки. И ми се струва, че повече от един век, след като Томас Едисон включил първата електрическа крушка, последиците за здравето, постоянно прикриващи ползата от това откритие, едва сега започват да се оформят и документират.

image
http://www.matrixdrops.com/storage/upload/2015/02/elektroszmog-terbeli-mezok_2015021791130_77.jpg


„Те не трябва да използват тези увреждащи честоти, но те това искаха!”
Пенсионерът от британското военно разузнаване, ученият Бари Трауер, който в продължение на много години е работил с микровълновото излъчване и стелт технологиите, направи разкрития и предостави научна документация във връзка със сериозните опасности от ЕМП, и получените резултати.
Той обяви:

image


През 1950-те и 1960-те, по време на Студената война, по случайност, стана ясно, че микровълните могат да бъдат използвани като оръжие. Когато руските спецслужби облъчвали посолството на САЩ по време на Студената война, това е станало причина всеки, който е работил там да развие злокачествено заболяване, рак на гърдата, левкемия. И тогава станало ясно, че ниското ниво на микровълните е идеалното оръжие, за да се използва от дисидентски групи по цял ​​свят, защото бихте могли да направите дисиденти пациентите болни от рак. По този начин се цели да променят техния психически възглед за живота, не осъществявайки никакъв контакт с тях и дори без те да знаят, на какво са разпространители.

image
http://www.medicalinsider.com/images/spectrum.png


Електромагнитния спектър, който се използва идва от гама и рентгенови лъчи в един сноп, представляващи много високи вълни енергия, и това отива надолу чрез видимата светлина, който сноп също включва някои излъчвания, и след това този сноп преминава чрез инфрачервени микровълнови печки, телевизорите и радиоапарати. Сега в отрасъла на приноса на информация се използват само тези вълни, които наистина ни влияят, явяващи се микровълни, и тези микровълни имат специална способност на смущения (интерференция) с водата, а както знаете нашето тяло се състои и от вода.
Всички химически и електрически сигнали използват водата в нашето тяло, обезпечавайки така или иначе електрическите връзки в организма. Затова индустрията е избрала най-лошата част от електромагнитния спектър, за да въздейства на малки деца и възрастни чрез клетките за мобилни телефони.)
Ужасното въздействие на WiFi и радиационния фон от клетките за връзка с мобилните телефони върху младите момичета:
Експертът Бари Трауер (Barry Trower): Имам три научно-изследователски работи. Аз съм научен съветник на пет организации. Кратка част от международните научни статии, аз преведох на тези езици, на които повечето хора могат да ги разберат.
Имам три документи, показващи, че ниското ниво микровълни може да се намесва в генетиката на фоликулите в яйчниците. Сега, какво означава това във всекидневния живот? Микровълните могат да доведат до увреждане на генетичната структура, което ние вече знаем, т.е. увреждат яйчниците на младите момичета и жени. По този начин, когато това младо момиче израства, се жени и се надява да има деца, и ако тя има дъщеря, това по-точно води до непоправимо генетично увреждане в митохондриалната ДНК. Не съществува нищо, което би могло да я възстанови или отремонтира.
На 24 Август 2010 година г-н Бари Трауер (Trower), британски физик – оръжеен специалист и специалист по свръхвисоките честоти, работил за военноморските и британските тайни служби, изнесе официален доклад в Университета на Торонто върху здравето вследствие WiFi и други форми на електромагнитно облъчване.
Г-н Бари Трауер подал оставка, защото той се опасявал, че свръхвисоките честоти (влизащи в диапазона на мобилните оператори, телевизии и др.) и тяхната интензивност, на които децата са подложени в училищата, са подобни на тези, които се използват за свръхвисокочестотни оръжия.
Ако обърнете внимание на клетките или мачтите за мобилните телефони, може да сте забелязали, колко от тях са разположени в близост до училища, учреждения, агенции, съдилища, предприятия и жилищни райони. Вие можете да бъдете сигурни, че това много добре известно на „Телефонните компании“, и те много добре знаят какво правят, както им е известно и за опасното въздействие на излъчваните свръхвисоки честоти за хората. Ние се занимаваме с умишлено увреждане, причинено на нашите млади хора от същите „корпорации“, които генетично модифицират добива от селскостопански култури, тровят ни водата чрез флуориране, а така също добавят канцерогенни генетично модифицирани добавки в храните.

http://zzv-bg.com/emp/prilozhenie/

www.youtube.com/watch





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685588
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031