Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2017 20:21 - Решетников: За Русия БСП и ГЕРБ са "горе-долу еднакви"/БСП са съветофили, ГЕРБ - русофили
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1038 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ КОМУНИСТИТЕ СЕ ПРЕБРОИХА-БЛИЗО 1 МИЛИОН,ОСТАТЪК ОТ НАЦИОНАЛ- КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ,(ЧЛЕНОВЕ НА БКП,ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА,ДЕЦА И ВНУЦИ).ТЕ ВИНАГИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ,,НАШИТЕ ХОРА"",ОГЛАВЯВАНИ ПАРТИЙНОМУ ОТ ОЛИГАРСИ, МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, ЧИИТО ИНТЕРЕСИ СА КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА РЕДОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ. ТОЗИ ФЕНОМЕН НА ,,ЧУГУНЕНИТЕ ГЛАВИ "" СА ДЪЛЖИ НА:

1. ГЕНЕТИЧНА УВРЕДЕНОСТ

2.ТЕЖКО ПСИХИАТРИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ-ДЕМЕНЦИЯ ИЛИ ОЛИГОФРЕНИЯ

3. ЛУМПЕНИЗАЦИЯ,НЕОБРАЗОВАНОСТ И ПРОСТОТИЯ

4. ЕМОЦИОНАЛНА НЕСТАБИЛНОСТ ,КАТО ЛИЧНОСТОВО РАЗСТРОЙСТВО.

image

http://megavselena.bg/kakvo-e-granichnoto-lichnostovo-razstroystvo/


За Русия "е от значение да не разглежда изборния резултат в рамките на старата схема, според която социалистите са проруска партия, а ГЕРБ е против Русия", предупреждава бившият шеф на руското външно разузнаване, после ръководител на руския "Институт за стратегически изследвания", а сега представящ се като политолог, ген. Леонид Решетников пред руската телезивия "Царьград".

"Това не е така. В това отношение двете са горе-долу еднакви. И социалистите, по-точно партийното ръководство, не е много различно от ръководството на партията ГЕРБ. И едното, и другото много силно зависят от Брюксел", заявява той.

БСП "все говори за развитие на отношенията с Русия, но веднага щом дойде на власт, прави всичко, за да не се подобряват реално тези отношения", казва Решетников.

"По принцип социалистите обещават предизборно завой към Русия, а после остават на предишните си позиции", обяснява той.

Електоратът и на двете партии според него симпатизира на днешна Русия горе-долу в еднаква степен. Но привържениците и членовете на БСП са "по-скоро съветофили", а избирателите на ГЕРБ - "класически русофили. Сиреч хора, симпатизиращи не на Съветския съюз, а на историческа Русия".

"И в този смисъл ръководителите на ГЕРБ са даже по-предсказуеми. По-ясно е как да правиш бизнес с тях", констатира Решетников.

Той отбелязва, че трета сила след изборите, макар и с "незначително количество гласове" е станала "партията на патриотите". Според него тази партия е "праобраз на консервативните движения, които покълват в Европа".

"Изборите показаха, че избирателната маса е за сътрудничество с Русия", заявява разузнавачът-политолог, като не е ясно на какво базира твърдението си. Според него обаче, "в ръководството на страната засега ще бъдат представени хора, които зависят от Евросъюза, от Брюксел". "И тази зависимост струва два милиарда. Ако България не получи тези пари, ще загине. Всичко в България се държи на туризма от Русия и на тези 2 милиарда", заключава Решетников без да е ясно за какво точно говори..

След президентските избори у нас през миналата година бившият генерал от КГБ вече "независим" анализатор се похвали, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е споделила с него в аванс намеренията си да издигне Румен Радев за президент. Тя отрече твърдението му и го определи като "компрометиран руснак, изгонен от Кремъл за корупция и конфликт на интереси". Дни по-късно, след като скандалът се разрасна, Нинова призна, че се е видяла с руския генерал, но уж случайно и сред други хора, като въобще не са обсъждали Радев, а общата политическа обстановка.

image

Я дал Господина Тръмпа много советами, но он знаеть – Россия его сделала президент и Россия можеть его свалить.Самой важной приоритет президента Тръмп – ето Российско-Хамериканская дружба!

terminal3.bg/mudrast-rassota-sila/




Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Батальонът се строява
29.03.2017 05:32
За пореден път.
Бойко пак ще управлява,
Курвите реват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687480
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031