Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 18:07 - Русия забрани Путин като гей
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1292 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.04.2017 18:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

Картинката е спомената в списъка на забранените "екстремистки" материали на руското правосъдно министерство, пише в "Гардиън"

image


Картинка плакат, изобразяваща руския президент Владимир Путин целия в грим, е била забранена в Русия.

image

Картинката е спомената в списъка на забранените "екстремистки" материали на руското правосъдно министерство, съдържащ общо 4074 материала, пише в. "Гардиън".

image


Плакатът, изобразяващ Путин с боядисани очи и устни, загатва "предполагаема нестандартна сексуална ориентация на президента на Руската федерация", е обяснението на властите за забраната му.

image

Не е ясно точно за кой образ говори ведомството, но се смята, че тя е подобна на онази, използвана върху плакати по време на протести срещу руските закони срещу хомосексуалните.

image

Оказва се, че има доста изображения, обработени със съответните компютърни програми, които циркулират в медийното пространство, които изобразяват Путин в женски черти и дрехи.

image

Обработката с фотошоп на снимки на Путин по този начин е обичайно явление, след като Русия прие закона за забрана на гей пропагандата през 2013 г.

image


Според Moscow Times забраната е била наложена в резултат на присъда на районен съд през май 2016 г. Мъж на има А. В. Цветков качил снимката заедно с други, които изобразяват Путин и премиера Дмитрий Медведев в нацистки униформи. В съдебните документи се твърди, че той също така споделял расистки снимки.

image


Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира пред ТАСС, че не е виждал изображението. Твърдейки, че Путин бил "доста устойчив на тези вулгарност", той заявил:

image

"Нашето законодателство има, така да се каже, определени принципи, защитаващи честта и достойнството на гражданите, включително и тези на президента. Хората трябва да се ръководят от тези норми, така че за съжаление, не мога да кажа нищо."

image

Освен това Държавната дума постанови, че няма да се преследват мъжете, които тайно или явно фантазират сексуално с Вожда

image

В противовес на незалсужените обвинения на Гейропа, че в Русия се шири хомофобия, от държавната дума обявиха, че няма да преследват хомосексуалистите, чийто обект на фантазии е Несменяемият, единственият, всеруски самодържец Владимир Путин.
С този си ход гросмайсторите в Кремъл за пореден път ще парират всякакви опити за критика и ще докажат на света ,че са толерантни към хомосексуалистите от определен тип. Путинофилията не само няма да бъде забранена, ами ще бъде насърчавана. Другото засега остава табу.

image

От руската православна църква моментално благословиха решението, като споделиха, че само една такава любов на мъже към един велик лидер може да бъде православна и богоугодна. Те за пореден път заклеймиха гей браковете, но казаха, че насърчават истинската и чиста любов на всеки който макар и платонически се е отдал на Путин.

image

Българският русопоклонник Вoлен Сидеров също не скри задоволството си, споделяйки че той практикува путинофилският фетишизъм от много години и е щастлив от факта, че това вече официално е ненаказуемо и дори е богоугодно.


image

Гей клонинга на Путин, по време на атентата на руските служби в Петербург, пък бе на гости на Жерар във Франция.

http://www.faktor.bg/bg/




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Е, защо пък?
06.04.2017 19:40
Путин е създател на така наречената рускогейска общност, известна и под името кремълоиди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733085
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930