Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 18:29 - Андрей Пионтковски: Няма „хибридна“ смърт
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 967 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.04.2017 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Майорът от КГБ бездарно се повтаря с атентата в Петербург

image

На 3 април, още преди да има конкретна информация за обстоятелстваната на поредната акция на путинския тероризъм в Русия, имаше достатъчно политически аргументи, които позволяват да бъдат направени изводи за поръчителя и организатора на това престъпление припомних, че вече 2 000 години правниците по целия свят, възпитани в традицията на римското право, когато разследват престъпление най-напред задават въпроса Cui prodest? (На кого е изгодно)

image

"Перфектната диктатура, ще бъде прикрита зад завесата на демокрацията, но всъщност ще бъде затвор без стени, от който затворниците няма и да си помислят да бягат. Това разбира се ще бъде система на робство, където чрез консумация и забавления робите ще обожават своето иго." - Олдъс Хъксли 1931г



image

Има човек, и всички знаете този човек, на когото терористичният акт в Петерберг и извънредно изгодно. Сблъсквайки се с неочаквания за него мащаб на протестите на най-различни слоеве на обществото, той вижда

спасението в затягането на гайките


и рязкото ожесточаване на репресиите.

image

Този човек има история, чиято кървава следа води до взривовете на жилищните блокове в Москва, Волгодонск…Майорът от КГБ бездарно се повтаря.

image


Той си тръгва от властта, така както влезе в нея преди 17 години – до коленете в кръв.
На следващия ден, на 4 април публикувах анализ на стандартния почерк на престъпленията на уверената в пълната си безнаказаност руска власт:

         image

„Механизмът на терористичния акт от 3 април в Петербург трябва да се анализира в контекста на дългата история на аналогични престъпления на КГБ-ФСБ против собствения си народ: Волгоград, Норд Ост, Рязан, Москва…“
На 5 април ние вече имахме определена информация от публични, официални източници за поредната „дървена“ терористична операция на ръководството на руските спецслужби.

image

Първо: В продължение на час и половина след трагедията всички държавни телевизии и агенции, позовавайки се на официални източници, дружно съобщаваха, че взривовете са били два. "Източниците" са могли да бъдат толкова сигурни, че е имало два взрива, само

ако самите те са ги планирали и организирали,


но още не са знаели, че втората бомба не се е взривила.

image

Също такива „източници“ през 1999 година бяха информирали председателя на Думата Смитрий Селезньов за взривовевете в жилищните блокове във Волгодонск два дни преди те да се случат.
Второ. Терориристичният акт е бил подготвен толкова набързо (реакция на протестите от 26 март), че проблемът кой ще бъде „назначен“ за ислямски терорист е решаван в движение. Кандидатурата е утвърдена едва при третия опит, едва след като първите две се провалиха публично.

image


И, трето, ние вече имаме самопризнанията на един от организаторите на престъплението, публикувани още на 3 април в „Комерсант“:
"Комерсант", позовавайки се на „заслужаващ доверие източник“ пише, че спецслужбите са знаели за подговяната терористична атака в Петербург, но информацията била непълна. Тя била предоставена на службите от руснак, който бил във връзка със забранената в Русия терористична организация „Ислямска държава“ и арестуван след завръщането му от Сирия.

image

Същият човек, по данни на „Комерсант“, имал ниска степен в иерархията и затова познавал някои от участниците в изпратената в Русия диверсионна група“, пише изданието.
„Арестуваният поддържал само телефонна връзка с останалите участници, които службите не успели да открият чрез номерата на мобилните им телефони. Затова спецслужбите „били принудени да се ограничат с подслушване на разговорите им, надявайки се в крайна сметка да ги открият или поне да изяснят подробности за техните планове“.

image

Изданието твърди, че след първия взрив, спецслужбите прекратили „оперативната игра“ и блокирали известните им номера, като по този начин лишили терористите от връзка помежду им и с външния свят. И тогава вторият изпълнител, останал без връзка, се паникьосал и просто оставил чантата с бомбата под пейката без да я взриви“.

image

За какво ви напомня тази „оперативна игра“ от заслужаващ доверие източник?
Точно така – на стилистиката на показанията на един от организаторите на терористичните атаки във Волгоград през 2013 година, волгоградския чекист С. Воронцов: "Да, ние

контролирахме предполагаемия терорист,


но все пак не можехме да следим всяка негова стъпка“.

image

Неслучайно на 4 и 5 април „момчето за поръчки“ на спецслужбите А. Хинштейн положи титатични усилия по всички телевизии, за да дезавуира тази по идиотски услужлива публикация на „Комерсант“.

image

Вече 17 години путиновата ОПГ извършва своите престъпления, оставяйки видими за всеки мръсни следи.

image


Цялата отговорност за тези престъпления носят и псевдолибералните, претендиращи за статута „съвест на нацията“ медии, които непрекъснато пишат за „хибридния характер“ на режима.
Не, смъртта не може да бъде „хибридна“.

Превод: Faktor.bg

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738599
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930