Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 17:49 - Съдебна реформа няма да има, а и да има, не решава проблема с масонските ложи
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2717 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2017 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Съдебна реформа означава без членове на тайни общества, масони и комунисти в съдебната власт! Иначе казано – масони, тамплиери, ротарианци и всевъзможни други „червена паплач от "рицари" ” вече да не могат да работят като магистрати.

image
     Ционисткият режим в Израел и масонските ложи са впили своите пипала в съдебната система в България и я контролират. Масоните са точно тези, които не искат да я променят.В тази схема са не само съдиите и прокурорите, но също следователите и адвокатите, които, възпрепятстват дейността на хора, които искат да работят за истинска справедливост и чест... ако допуснем, че в горепосочените среди все още има такива хора. Масоните дават „братски клетви“ и затова съдия, който е масон, не може да осъди политик, който също е такъв...както знаем политици немасони няма. Обвързаностите с масонските ложи в политическата и съдебната система, трябва да бъдат забранени със закон,всякакви реформи са популизъм за заблуда на гоите.
          

Съдебна реформа няма да има, защото никой не иска да променя нищо, особено себе си.
Оттук нататък - персонално!
Онова, което утре трябва да се случи, за да ни признае Европа, трябваше да се случи преди 15 години. Тогава на власт беше ОДС, а реформата я правеха Иван Костов, Йордан Соколов, Велислав Величков, Петър Рафаилов, Юри Юнишев, Васил Гоцев и куп още... "елате хиляди младежи..."

image

После се оказа, че всичката им реформа беше сведена до назначаването на Никола Филчев за главен прокурор - щото е луд. И поради тази причина - лесно манипулируем...
Същото беше с Борис Велчев, а сега се затретя и със Сотир Цацаров.

И, понеже ми е чудно що за съдебна реформа ни чака от утре, да попитам кой точно ще ѝ бъде майстора:
- наследниците на оня СДС - от 1991 г., които назначиха треторазредния адвокат Татарчев за главен прокурор?
- наследниците на оня ОДС - от 1999 г., които назначиха малоумника Филчев за главен прокурор?"
- наследниците на онАя левица (Гоцево-президентската) дето назначи Велчев за шеф на обвинението?
- или сегашния среден пръст, връз който стърчи Цацаров?

image
         Министър на правосъдието в България - Христо Иванов:Турано-семито акбар/кибир в оставка!


Така че реформа няма да има. Не за друго, а защото 90% от туземното (ни) население не ще да има. Щото така му е по-лесно - дръж тия сто кинта, дръж таз дамаджана, ела да ти направя свирка...
Кво да праим - 700 000 човека на държавни заплати, 1, 650 милиона подкупа (50% дадени, 50% взети), сива икономика в размер на 40% от брутния вътрешен продукт - около 20 млрд. лв...
АААААААААААААААААААА - кой е тоя луд, дето е на власт и ще реформира себе си?

forumat-bg.com/politika/4030-dnes-shte-se-sluchi-sluchkata

Бивши агенти на ДС и тайните общества у нас

Масоните отдавна са превзели съдебната система у нас, както впрочем и бизнеса, общинската власт и какво ли не. Една голяма част от тях са били тясно обвързани с бившата ДС. Нали точно агенти и офицери от бившата политическа милиция възродиха тайните общества в мътните години на прехода. Покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, но също и Младен Михалев-Маджо са сред видните масони, издигнали се до най-високите нива в йерархията на ложите. Магистратите масони обаче изпадат в деликатна ситуация. От една страна, те трябва да са верни и предани на братята си в ложата, а от друга – да съдят безпристрастно и да служат на закона. Затова никой вече не се удудва, че мнозина от тях изпадат в изключително сенчести отношения покрай ангажиментите си към тайните общества. Ако Законът за съдебната власт се приеме, на това вече може да се сложи точка.
Масони и съдии сега – кои са те?

image


Първият високопоставен юрист, за когото се заговори, че е масон, беше Борис Велчев. Когато го избраха за главен прокурор, в медиите са прокрадна съобщение, че той е замразил членството си в ложата. Самият Велчев промърмори, че не членува в тайна организация. За разлика от него обаче Антон Станков призна, че е в редиците на масоните в тоги. Той обясни, че членува във Великата ложа на старите свободни и приети зидари. Станков е правосъден министър от 2001 до 2005 г.
Друг известен адвокат – Менко Менков, също не крие принадлежността си към масонството. Бившият зам.-министър на правосъдието в кабинета на НДСВ Маргарит Ганев също не крие, че е масон. В ложата „Братство и чест” членува и бившият шеф на ДАНС Петко Сертов. Бившия национален омбудсман Константин Пенчев също бе в редиците на масоните.

image

Само в една от масонските ложи в България членуват над 30 висши магистрати, юристи, адвокати, бивши политици. Скандалното е, че никой не подозира за тези връзки, а често „братята“ изпадат в служебни отношения, които изискват независимост или поне отвод при явен конфликт на интереси.Организират си срещи в скъпи курорти. Никой не подозира за тайните им срещи, защото в работно време не ги декларират и още повече – правят се, че не се познават.

Източници коментират, че членове на тази група са членът на ВСС и шеф на комисията за професионална етика и противодействие на корупцията Цони Цонев, бившият правосъден министър Антон Станков, председателят на апелативния съд в София Веселин Пенгезов, уволненият от системата бивш председател на окръжния съд във Велико Търново Даниел Минов, софийските адвокати Димитър Райчев, Константин Симеонов и Илиян Кършев, бившият председател на съда в Благоевград Красимир Аршинков, благоевградският адвокат Иван Михайлов, бившият зам.-министър на правосъдието Маргарит Ганев, председателят на окръжния съд в Хасково Росен Русев, частният съдебен изпълнител от Кърджали Росен Росенов, съдията от районния съд в Шумен Тодор Тодоров, колегата му от окръжния съд в Стара Загора Тоньо Тонев, съдията от административния съд в Бургас Атанас Вълков и съгражданинът му Янко Янков, който е юрисконсулт на ТБ Алианц в Бургас.

Интересното е, че ложата има и женска секция в която членуват не само съпругите на магистратите, но и други известни юристи. Сред тях виждаме съпругата на шефа на бюджетната комисия на ВСС Иван Колев – Стойна Колева (която е нотариус във Велико Търново), съпругата на Веселин Пенгезов – Магдалена (за която той каза, че е уредил да работи с връзки в ДАНС), съпругата на Красимир Аршинков – Михаела (която е известен адвокат в Благоевград), съпругата на Даниел Минов – Росица, която е нотариус, съпругата на Цони Цонев – Ганка, съпругата на председателя на Окръжния съд в Пловдив Сотир Цацаров, съдията от Окръжния съд в Смолян Тоничка Кисьова, съпругата на председателя на Окръжния съд в Стара Загора Тоньо Тонев – Галина.

image
          http://frognews.bg/images/temida_protesti.jpg

Няма никакво съмнение, че „братята“ и „сестрите“ са изпадали в ситуации, които изискват независимо решение. Така например Цони Цонев като шеф на комисията по професионална етика многократно си затваряше очите за гафовете на „брат“ си Веселин Пенгезов и дори се подписа под специален доклад на съвета, който го оневини. Подобно отношение Цонев имаше и към Красимир Аршинков, като категорично отказваше да извърши проверка преди опита му да стане за втори мандат шеф на окръжния съд в Благоевград. Цонев е протаквал и проверки срещу шеф на съда в Хасково Росен Русев. Дали това е ставало на базата на законови текстове или заради тайните братства би следвало да каже прокуратурата. Така адвокатите членове на ложата са се явявали по дела, по които съдии са техни „братя“ или „сестри“. Също така кариерното израстване на магистратите, членове на тайното братство се дължи именно на помощта, която получават от техните събратя масони във Висшия съдебен съвет.*

image

               >   Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистрати и политици в тайни общества.

image

ФРИМАСОНСКИ КОНТРОЛ НАД "ПРАВОСЪДНАТА" СИСТЕМА/Законът – невидимта клетка за нашето съзнание

image
                    
МАСОН Е ЗАМЕНИЛ БОГИНЯТА С БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ ВЕЗНИ НА ПРАВОСЪДИЕТО
 



Гласувай:
4



1. olivie - много вожд, малко индианец
09.12.2015 18:27
Самите те си отрязоха клона от алчност с демографсаката криза. Сега им предстои да се ритат като атове и стрелят един друг. Ганкстерската война вече е в ход.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684276
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031