Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2017 16:44 - 27 години назад
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1409 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Върнете се точно 27 години назад. Тук вече беше пристигнал и си заминал Джеймс Бейкър, държавният секретар на САЩ. Нему и на господарите му дължим фалшиво „антикомунистическата“ псевдо опозиция, съставена само от комунета и ченгета.
После довтаса вицепрезидентът Дан Куейл. Комунистът марксист Желю Желев се изтипоса до него на митинга пред паметника „Александър Невски“, ужким и храм. Редом с тях се мъдреха останалите членове на БКП, щатни и нещатни сътрудници на Държавна сигурност. И вдигаха два пръста, наподобявайки „заешки ушенца“, по думите на моя приятел Петър Гогов, политически затворник на комунистическия режим. Подкокуросвайки множеството на площада да крещи “Ю Ес Ей!“. Десетина месеца по-рано същите тълпи, преминали в шествие по столичните улици, ревяха с пълен глас лозунги във възхвала на партията-майка, на нейната „национална“ политика и против Турция. Пред посолството на съседите ни с пълно гърло ревяха прокомунистически, антитурски и антинатовски речи „демократи“ от ранга на пукналия Гиньо Ганев, зет на Кимон Георгиев, и Любен Дилов – последният комсомолски секретар на Юридическия факултет на Софийския университет.
Почти по същото време от Лондон долетя всеизвестният интернационален аферист Робърт Максуел с бригада културно-масовици от Албиона. Сред изпълнителите личаха имената на Глория Гейнър и групата “Boney M”. Агентът на най-малко три шпионски служби с рождено еврейско име Ян Лудвик Химан Биниамин Хох, беше ангажирал националния стадион „Васил Левски“ за предизборно тържество-концерт на… Луканово-Младеново-Джуровата партия БСП, дни по-рано – още БКП.
После се появи парижкият евреин Жак Сегела. Накара домораслите „неформали“ от компартията и нейните служби за партийна сигурност, рекрутирани в СДС, да съблекат домашно плетените пуловери. (По магазините нямаше кой знае какъв избор, пък и произхождаха от нечуй глас – мазетата на милицията, явната и тайната. Въпрос на вкус…)
Подрязаха косите и брадите им, раздадоха костюми и вратовръзки, станали задължителни – униформа и на „демократичните сили“. Сегела или някой от подчинените му измисли девиза „Времето е наше“. Пак този челен отряд на корпоратокрацията във френската рекламна индустрия проведе акцията „Синя София“, тапицирала с плакати с ликовете на комунисти и тайни милиционери на фона на стилизирано лъвче…
След това започна израелската инвазия. Нашествието на чифутите стана крестящо видно навсякъде. България е нещо като израелска резервна строителна площадка. Фирми от ционистката държава построиха затворени еврейски квартали и цели селища във Велико Търново, Пловдив, София, по Черноморието… Руснаци, евреи, турци и араби притежават най-малко една четвърт от земята и навярно още повече от недвижимата собственост. Цяла Северна България е зарязана. Там не се изпълнява нито един важен проект, който да съживи половината от територията на страната. Изключението е пословичният втория мост над Дунав край Видин, изграден от… чужденци – испанци.
Не се предвиждат магистрали, нито промишлени предприятия. Държавата се е оттеглила от древната Мизия. Тя, почти цялата, е предоставена на милостта на циганите. И може би на бъдещите си обитатели от „библейските земи“.

image

Еврейските варвари не са пред портите ни,
а са се настанили като господари в нашето общо жилище
Преди години световно известният гръцки композитор Микис Теодоракис заяви по една телевизия, че е „антиизраелски настроен и е антисемит“.
„Всичко, което днес се случва по света, е причинено от ционистите“, беше един такъв коментар. Друг бе: „Американски евреи стоят зад икономическата криза, която порази и Гърция.“ Освен това Теодоракис остро порица гръцкия министър-председател Георгиос Папандреу[181] задето е установил близки взаимоотношения с министър-председателя [на Израел] Бенямин Нетаняху, който е виновен, рече той, „за военните престъпления в Ливан и Газа“.
През 2003 г. днес 92-годишният композитор обяви, че Израел „е коренът на злото“.“
Сред нашия т. нар. елит не се намери поне един „антисемит“, който със своя авторитетен глас да обясни къде се корени злото и да насочи вниманието на обществото към същината на проблемите ни? Вместо това сме свидетели на повсеместно полягане пред евреите и Израел. Отнася се и до населението.
„Поне 20 млн. лв. е прибрала израелската фирма GCS Issue Consulting от предизборната кампания на БСП с клиповете с брадвата, заради която социалисти искат оставката на Станишев от лидерския пост… Фирмата е консултирала соцпартията и на евроизборите…
Интересно е, че в сайта на фирмата като неин клиент е посочен премиерът на България Сергей Станишев, а не Българската социалистическа партия. Той фигурира в раздела „Политически клиенти“, където има изписани и партии, не само имена на личности. Да не се окаже, че масрафът с брадвата е платен от българския данъкоплатец, питат се родни експерти. Фирмата GCS Issue Consulting е регистрирана в Израел от израелеца Тал Зилберщайн и трима американци – Стенли Грийнберг, Джеймс Карвил и Боб Шръм. Компанията на последните трима в САЩ е известна като Greenberg Carville Shrum – GCS e абревиатура от първите букви на имената им. Те са работили за Бил и Хилъри Клинтън, дори за Барак Обама и куп други известни имена. БСП обаче е била обслужвана от израелската фирма и лично от управителя й Тал Зилберщайн. Той се подвизава основно на Балканите и в Централна Европа. Заради него и милионите, които дере от клиентите си, в Румъния преди 4-5 години избухна скандал…
Според запознати „командният център“ в България се е намирал в квартал „Полигона“, но на практика хората на Зилберщайн движели нещата и на „Позитано“. Те използвали мрежата от анкетьори на фирмата „Афис“ на социолога [и евреин] Юрий Асланов, но работели със собствена методика. Може и това да им е изиграло лоша шега, казват наши спецове, защото Асланов ползвал като анкетьори активисти на БСП, които по презумпция дават резултати, по-изгодни за партията им, отколкото действителните…
Освен от Тал Зилберщайн Станишев е бил съветван и от друг, много известен специалист – американеца Артър Финкелщайн… Финкелщайн, за разлика от Зилберщайн, никак не обича да се афишира. Дори в САЩ са малко хората, които са го виждали. Едно от малкото неща, които се знаят за него е, че е гей и в края на 2004 г. е сключил гей брак, а с патньора си имат и две осиновени деца. Зложелателите тук вече ехидничат – и евреин, и гей – ясно е как са се намерили със Станишев – явно напомняйки намеците за особената сексуалност на бившия премиер.
Съдружник на Зилберщайн в румънска консултантска фирма е израелският лобист Шимон Шевес, заради когото през 2006 г. в България се вдигна грандиозен скандал. Намесено беше и името на президента Георги Първанов. По негова препоръка министерството на външните работи беше подготвило договор с Шимон Шевес да лобира за приемането на страната в ЕС. Той трябваше да получи 1,5 млн. лв. или близо 560 евро на час. Оказа се, че Шимон Шевес е подал декларация с невярно съдържание за чисто съдебно минало. Оказа се, че е съден в Израел за търговия с влияние по времето, когато е ръководил кабинета на премиера Ицхак Рабин.“[183]
Откъде бяха „експертите“, които партийката РЗС, бивша БЗНС – номер „N“, използваше по време на предизборната кампания през 2009 г.?
„Консултанти от Израел пристигнаха вчера [22 юни 2009 г.] като част от международния екип на „Ред, законност и справедливост“, който ще помага в развитието на секторите селско стопанство, сигурност и борба с корупцията, съобщиха от партията…
Консултантите са двама бивши израелски генерали – Йорам Рудман и Дани Ятом, и един бивш министър – Дани Кричман. Гостите ще проведат серия от срещи с лидера на РЗС Яне Янев и с експертния отдел на партията.
Бригаден генерал от запаса Йорам Рудман е служил в израелската полиция над 30 години на ръководни длъжности…
Дани Кричман е бивш министър на земеделието на Израел и понастоящем един от лидерите на движението за създаване на кибуци в Израел. Международно признат специалист по ефективно сътрудничество в областта на европейските фондове за земеделие, допълват от РЗС.“
Забележете, тук идват най-високопоставени ченгета, които проникват в две изключително важни сфери на държавата. Ако тя съществуваше, тези области щяха да са недостъпни за чужд крак. Първо, в сигурността на страната ни и второ, в селското стопанство, с което бяхме прочути в миналото. Твърде съмнително, да не кажа опасно е, че единият от „специалистите“ знае как се изграждат комуни – кибуци.
Но и това не е външна намеса в тукашния политически и икономически живот, така ли?

image


Питаш защо България е най-бедна и корумпирана. Това, което ще споделя, е моето лично мнение. Просто комунистите не трябва да се подценяват. Те (или поне тези, стоящи най-горе) са знаели, че няма да продължат да царуват вечно и са се били подготвили за промяната. Спомняш си как се отваряха банки от днес за утре с милионен капитал, като никой не питаше откъде са му дошли тези пари на така наречения банкер. Бяха вкарани подводници навсякъде (за така наречените емигранти като Ценко Барев, Анастасия Мозер…, списъкът може да се продължи почти до безкрай, да не говорим).
Само в най-началото се бяха изпокрили в миши дупки, мислеха, че ще им се случи същото, което те бяха извършили непосредствено след 9 септември. Но не – „нашите“ обявиха публично, че вече има демокрация и няма да ги бесим. Но все си мисля, че ако бяха „обесени“ някои, тогава кой знае нещата как биха се развили. Но те видяха, че нищо няма да им се случи и започнаха да изпълзяват от дупките. И оттук-нататък нещата можеха да тръгнат в две посоки: или да се борим срещу „новите“ капиталисти, или да се нагодим и да им играем по свирката. Явно нещата тръгнаха в посока „свирката“…
Мисля си, че през всичките тези години (да не кажа векове) е вършен геноцид над онези, които биха тръгнали (или са тръгвали) да се борят – или са били избивани, или са изчезвали в чужбина и то във възраст, когато не са оставяли потомство. И ето защо днес май масата от българите са потомци на другите, които по онова време кротко са си пиели ракията и са гледали да не си развалят спокойствието. И не случайно стана популярен, като характеристика на българина, оня лаф (отнасящ се ужким само за шопите): не искам аз да съм добре, искам Вуте да е зле! И този род хора, според мен, са най-склонни и към корупция, не е нужно много да се потиш, а може да излезе и далавера някаква. Май започнахме да се доближаваме до манталитета на циганите…“

image


Доста дълго разказваха у нас, детската приказка за забогатяването на Рокфелерови? - Как първият купил ябълка. Избърсал я. Тя направо заблестяла и той успял да я продаде двойно по-скъпо. Купил две ябълки и така… - когато извършваха прекалено грубото „първоначално натрупване на капитала“. Такова изобщо нямаше. „Капитала“ го раздаваха по списък. В много случаи допускаха да бъде „натрупан“ посредством системни кражби, изнудване, даже пладнешки грабежи. Просто властите си затваряха очите, тъй като кокалът попадаше между зъбите на „техните кучета“.
Докато всички ние бяхме хвърлени на кучетата в преносния и буквалния смисъл. Няма как да отречем, че с пасивността съдействахме за собственото ни унижение и унищожение. Днес, толкова време след т. нар. демократични промени, залповете на крайцера „Аврора“ – една късна литературна измислица, още отекват в чутурите на най-малко половината от туземното ни население. Нароиха се живковисти, за които не подозирахме. Предания, явно произлизащи от текезесарските семейните среди на нашенските малоумници, тиражират небивалици за „добрия“ лидер и „прекрасната“ народна република?!
Дечицата и внучетата на комунягите, безенесарите, терористите от шумата, на ръководителите, щатните служители на тоталитарните организации, ченгетата с и без пагони, се ширят на воля. С отмъкнатите от нас пари и пак за наша сметка живеят като средностатистическите западняци, които плоските им силиконови „мозъчета“ възприемат като крезове. обикалят онази „проклета чужбина“, за която предците им ни убеждаваха да вярваме поету – тя била… „тежка“. Не ни позволяваха сами да се уверим…

image

Животът на поне три поколения свестни българи беше затрит. Милиони бяха смятани за „засегнати от мероприятията на народната власт“. Така излиза, ако сумирате броя им. Освен на ликвидираните и пряко репресираните в концлагери и затвори, и на пострадалите в насилствената колективизация на село, конфискацията в градовете, наречена „национализация“, изселените, уволнените, следените, подслушваните…
Как така реваншът да е нещо лошо, след като потомците на убийците, насилниците и грабителите продължават да се ширят в откраднатите имоти, да заемат високите етажи във всички обществено-икономически и политически области? Възможно ли е жертвите да се обединят с палачите си, които не почувстваха абсолютно никаква вина дори за миг?
Когато играете табла или белот и загубите, не искате ли реванш? Аз не говоря за развлечения, а за катастрофа, трагедия. Цели поколения не просто загубихме. Затриха най-близките ни. Животът на нашите предци беше пожертван, а нашият – пропилян, похарчен. Без да имаме никакъв шанс за реализация според качествата ни.


image

Вместо това ви караха насила да манифестирате и да крещите лозунги във възхвала на партията, унищожила роднините ни. Тайно й благодаряхте, че все пак ви е оставила живи. И не тя ви е „изучила“, според наглото упорство на комунистическите изверги и потомците им, а населението поглъща отровните им слова. Сдобихме се с някакво образование въпреки Системата. Заради това изстискваха и последните финансови сили на нашите родители, които мизерията превърна в битови несретници. Но не успя да пречупи духа и морала им!

image

Сегашните масони в България са комунисти, слуги на глобалното управление и сатанисти. Нищо общо нямат със зидарлъка.Едно не знаят ,нищо от това което крадат на земята ,НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА В АДСКИТЕ ЛОКИ НА БИЛА СВАРГА .

image


Живеем във времената на последните дни, основната битка е за вашата вечна неродена душа.
И огромен брой хора(масони, комунисти и техните слуги) паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.
Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка.

image

diagnosa.net
 



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Ох
09.04.2017 17:38
Пак комите и ДС. Докога? След 9-ти "буржоазните остатъци" бяха виновни по-малко от 10 години. Пусти чвства от подскачащите митинги...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729602
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930