Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2017 22:52 - Щурмът към тъмните векове
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 888 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.04.2017 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Комунисти и куки на службите по света -служители на Сивите - цял живот грабят,... с присвоеното градят къщи , кариери , мечти .... и изведнъж Те идват и разбиват илюзиите им вземайки им всичко, защото всичко е преходно и изменчиво. Да благодарят на Дявола, най - големият учител в живота им !

image

Трудно е в момент, когато повечето хора не знаят какво ще се случи с тях утре, да се опитват да погледнат ,,зад хоризонта". Това е и целта на онези, които стъпкаха и разровиха човешкия мравуняк, и сега хората, като побъркани насекоми, се щурат насам-натам и повечето не могат да схванат мащаба на сполетялото ги бедствие и причините за него.

Да се опитваме все пак да се издигнем над ситуацията.

image

Ясно е, че живеем в една изумителна епоха, в която досегашният свят губи своята състоятелност, но поне засега не се вижда нещо, което ще го замени. Какво има зад новата падаща стена още не е ясно.

Ясно е обаче, че светът върви към края на капитализма. Всъщност, краят започва още през 70-те години на ХХ век и от капитализма вече не остана почти нищо - така нареченият свободен пазар го няма, отдавна има глобални монополи, които унищожават националните държави, политиката се превърна в шоу-бизнес, парите загубиха своите функции и вече не са пари, европейците загубиха своята най-силна черта - трудовата етика, капиталът успя да победи труда, заради което вече не е капитал.

image

Зад падащата стена има разрушение, без развитие, без прогрес, без контур на бъдещето, само зловеща тъмнина и очакване на края на света. Досегашният идеологии и морални принципи отдавна са на сметището, заменени от някакъв либерализъм. Но самата либерална идея може да съществува само в режима на отрицанието и унищожението.

image

Заради това сега човечеството щурмува отново тъмните векове, най-тъмните - онези между VI век и средата на IX век, т.е. епохата на кръвта и мрака. Този нов тъмен глобален дневен ред на Запада унищожаваха държавите и националния суверенитет, семейството, науката, образованието, здравеопазването и ще продължи докато не се появи новата алтернатива.

Всъщност и терминът ,,Запад" не е точен, тъй като Западът, в приетия досега смисъл, вече го няма. Има някакво постзападно постхристиянско общество, в което ситуацията е излязла извън контрол.

Целият XXI век ще е време на жестока борба за идеята за бъдещето. В нея цели държави, етноси и култури ще бъдат безпощадно изтрити от историята.

image

Глобалните лумпени няма да се спрат пред нищо. Те са безлична функция на глобалната матрица, за която се казва, че идва като ,,хиляди маски без лица". С други думи, главният враг е глобалната матрица, разрасла се като раково образование до планетарни мащаби.

Заради това все повече хора разбират, че така нарасналият ,,библейски проект" е завършил и на дневен ред е тоталното дебилизиране на човечеството.

Приключи и феноменът, наречен идеологии. Матрицата ги замени с глобална комуникационна мрежа, в която те са управляеми пиксели.

В нито една друга социална система, освен в сегашната фаза на капитализма, не е имало толкова тоталитарна власт. Даже не на парите, тъй като парите вече отмряха щом могат да си напечатат колкото искат зелени или сини хартийки, т.е. нито една от петте основни функции на парите тези хартийки нямат. А това означава отново, че капитализмът умира и едва ли ще доживее до средата на XXI век.

Умира грозно и кърваво. Голяма част от планетата се дебилизира и варваризира. Белите хора на нея стават все по-малко и ще трябва да се сражават отново на смърт, за да останат в историята.

Например център - военният, т.е. НАТО, се оказа, че може да воюва само с аборигени, че неговото американско оръжие е пълен боклук въпреки гигантските военни разходи, и то в момент, когато парите се превърнаха в абсолютна условност, а ракетите в абсолютна власт.

Това е и шансът на Русия да се измъкне от капана, за да спечели време и да се опита да предложи нов модел и нова глобална идеология, тъй като в сравнение с другите само тя все още притежава потенциал на мястото на загиналия западен модел да интегрира единно икономическо пространство, от Лисабон до Владивосток, като шанс за оцеляване въобще на бялата раса.

Или обратното - свикналата да играе по правилата на Студената война Европа ще се събуди в съвършено различен свят, където няма обикновените опорни точки и противотежестви, заради което през последните 20 години в Европа няма прогрес и вътрешно интегриране, а само скрито хаотизиране, най-напред в управляем, а след това и в автономен режим.

image

На изхода получихме излизане извън контрол на така наречените елити и загуба от тях на каквато и да било връзка с реалността, което води към глобални катастрофи, особено в икономиката. Както е известно икономиката не експлоадира, а потъва заради повишаването на водата постепенно, сантиметър след сантиметър.

В центъра на водовъртежа са САЩ. В течение на последните години управляващите режими във Вашингтон работеха само за световния олигархат, за движението на финансовите потоци и за финансовите машинации. Заради това реалното производство напусна територията на САЩ и сега работи на други пазари и страни, на първо място - Китай.

image

Новата администрация на Тръмп прави анализ и разчети, изучава ,,състоянието на света и мястото и ролята на САЩ в него". Изводите обаче ще бъдат отново шокиращи за Вашингтон - че това е краят не само на ,американския век", но и на цялата западна цивилизация, която се прояви в историята като най-жестоката и най-кървавата от всички съществували досега цивилизации.

image

Какво може да се противопостави - отговорът е ясен - цивилизацията на Евразия от Лисабон до Владивосток и поставянето на англо-саксонско-ционистката матрица под карантина, докато не се очовечи, в което аз лично се съмнявам. Всичко там е расло накриво и няма шанс да се поправи.

Заради това вече не използвам съчетанието "неизбежна победа", а по-скоро извода, че светът отново е в критичен етап на своето развитие - или назад към тъмните средни векове, или към опит за движение напред.

Все пак разбирането на тенденцията на процеса е половин победа. Всъщност винаги е било така. На 3-5 годишна възраст човек започва да разбира своята смъртност. Това е първото, което ни отличава от животните. Второто и главното отличие е когато след осъзнаването на собствения си край човек си задава другите въпроси - кой съм, какво съм, защо съм.

Способността да се зададат тези въпроси е така нареченото "необходимо условие" човек да стане човек. Но "достатъчното условие" е когато човек даде отговор на тези въпроси, което обаче съвсем не е задължително.

Все пак способността да се разпознае основния враг е показател, че все още има нещо във вашите глави и че още отсега трябва да възпитаваме нашите деца да живеят във военно време, което ще продължи дълго, много дълго, в постАпокалипсиса.

image

Източник: strogosekretno




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686465
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031