Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2017 20:24 - Кризата е системна и може да бъде решена само с унищожение на системата.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.04.2017 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Протестите“ , "По света и у нас" от самото начало ги водят службите. Разните от сорта на Анонимус или нашите родни геновци, тиквата, „риформатори“, контри и пр. са просто слуги. Исканията са внимателно „обезопасени” – „оставка“, „чисти ръце“ или отделни проблеми, незасягащи системата.
Забележете колко редовно ги излъчват мафиотските медии – разходките са част от ФАСАДАТА на лъже-демокрацията, наред с другите ментета – лъже-партии, лъже-НПО и пр. Чрез тях се мъчат да блокират тлеещия всенароден световен БУНТ с безопасни, изтощаващи и отблъскващи хората симулации.
Слуги винаги се намират. За истински протест си трябва известно свързване и договаряне между много хора – по възможност ВСИЧКИ недоволни и желаещи РЕАЛЕН контрол на обществото върху управлението на страната. Как – ще се разберат, след като се свържат, не преди.


image

www.eurochicago.com/2013/08/protestite-v-balgariya-quo-vadis/

Мафията е безпартийна безнационална, без цвят и без мирис, тя е мафия, покровителствана от своите господари на Запад и Изток, чиято цел беше да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния Нов ред нямаше място. В България се появи мафия, която си има държава, която заграби и завлече държавната и обществена собственост, която по принцип дава силата на всяка съвременна държава.

Силата на държавата е право пропорционална на величината на държавната собственост. У нас тя беше сведена до нула, заради което и държавата е труп.

Докъде ни докараха тиквите и мутрите?

България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички с все повече.

България е в агония. Имунната й система е на нулево равнище. Отчаянието е пълно.

България е бедна, гладна, в безпътица и без перспектива. Наложеният модел унищожи държавността. България се превръща в една несъстояла се държава, българите – в несъстояла се нация. През последните 26 години излязохме от основното русло на еволюцията, вцепенени от страх и безсилие заради шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.

Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор – всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта – за да окраде и онова, което не е успял предишния път.

През тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.

Но същността е по-дълбока. Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава.

Над България постепенно се спусна мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност. Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудовата заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Демонтажът на държавата и народа се води целенасочено, с използване на силови престъпни и криминални технологии.

По този начин беше демонтирана централната матрица на българския народ. От народа остана население или маса от хора, които нямат надличностно съзнание и колективна воля, които са загубили способността за логично мислене и откриване на причинно-следствените връзки.

Заради това в момента народът е болен и лишен от дееспособност. Но даже в това състояние продължават да му нанасят удари.

Гражданското разпадане е налице, както и разпадането на държавността.

Политическият икономически и обществен живот разделен на „ние“ и „те“. Последните са „бандити, мутри, крадци, далавераджии“.

Ситуацията е „те“ или „ние“. Спиралата на взаимната омраза ще продължава да се навива, докато не се скъса. „Те“ вече са в паника. България е срещу тях, и те – срещу нея. Истината е следната – след 26 години „демокрация“, на българите им се повръща от всичко – мизерията, престъпната политическа класа, грабежа, мафията.

Започна взривът на социалното народно недоволство. Това е взривът срещу актуалната система.

Ставащото в момента са първите пробни балони. След тях ще дойдат следващите, но даже и първите могат да се превърнат в социална лавина.

По принцип революциите си приличат. В своето развитие преминават през три етапа- моралното делегитимиране на съществуващата власт, масовите политически протести и свалянето на стария режим.

Революциите обикновено започват внезапно. Денят и часът на нито една досега не е бил предсказан. Началото обикновено е някакъв нищожен на пръв поглед повод, който дава тласък на грандиозна социална и политическа динамика.

Всичко става бързо. Едва сме чули за неголемите безредици и центровете на големите градове са пълни с хилядни демонстрации, към които се присъединява полицията и армията. Така се раждат нациите.

Дали това означава, че България е на ръба на социалната революция? Според всички закони тя вече да е започнала.

Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“

Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Заради това казваме – голямата война на България тепърва започва. Ситуацията е нова – народът срещу мафията.

Ставащото в съвременния свят, в това число и в България, е предсмъртна агония. Това е грандиозна война в мащаба на цялата планета, защото и кризата е планетарна. Двубоят е колосален, исторически, космически.

Заради това казваме, че кризата е системна и може да бъде решена само с унищожение на системата.

Това е целта. Към нея, всички средства са позволени, включително силовите. Имаме шанс поне веднъж да влезем в историята с нещо истинско.

bultimes.com/zatvorete-ochi-za-da-proglednete/

image

Едни се учат от чуждия опит (мъдреци);
други – и от собствения, и от чуждия (разумни);
трети – само от собствения опит (потърпевши);
повечето - нито от собствения, нито от чуждия (електорат)...
Честито ви „нови ” парламентарни Демони за Злото!!! Е, Интернационалните и Транснационалните са си същите, а и ние сме си същите ...
... ... ... разбира се, няма на света по-велико и по-героично нещо от българите. Днес ние се гордеем, че сме героични наследници на онези героични българи, благодарение на които тук е имало
ДВА ВЕКА ВИЗАНТИЙСКО,
ПЕТ ВЕК ОСМАНСКО,
ПОЛОВИН ВЕК СЪВЕТСКО И
ЧЕТВЪРТ ВЕК МАФИОТСКО господство.
Почти осем века....
Ние, разбира се, сме велик, героичен и храбър народ и можем да бъдем щастливи поданици НА ОЩЕ ПО-СВИРЕПИ УПРАВЛЯВАЩИ
поне още два пъти по толкова време!!!
Тезата за мирната същност на протестите е инвариант на тезата за робското съгласие на населението да се подчинява на „правилата на играта“ на властта.
Не друг, а самият Пол Рикьор е категоричен, че “самата история” и “всичко, което се отнася към историята, е насилие”, и че “ненасилието е край на историята” (в руския превод тази мисъл е изразена чрез формулата “съвестта отхвърля историята”); наистина той приема, че е напълно възможно ненасилието да бъде включено в историята, но само доколкото то е способно да внася своя принос в историята посредством онази драматическа връзка, която то (ненасилието) поддържа с насилието, или по-точно – с прогресисткото насилие.
Или иначе казано, основната мисъл на П. Рикьор е, че е невъзможно ненасилието да бъде отграничено от насилието, и че е невъзможно определянето на насилието като специфичен исторически акт, различен от който и да е друг човешки акт.
Днес повече от всякога ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ български граждани трябва да си припомнят забравения 3-ти абзац от Преамбюла на Всеобщата декларация на ООН за правата на човека:
„…НЕОБХОДИМО Е ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ДА БЪДАТ ЗАКРИЛЯНИ ОТ ЗАКОНА ТАКА, ЧЕ ЧОВЕК ДА НЕ БЪДЕ ПРИНУЖДАВАН ДА ПРИБЯГВА КЪМ БУНТ СРЕЩУ ТИРАНИЯТА И ПОТИСНИЧЕСТВОТО КАТО ПОСЛЕДЕН ИЗХОД.“
Международното право признава бунта (т. е. НАСИЛИЕТО) срещу тиранията НА ВЛАСТТА като последен изход от потисничеството.
Цялата история на човечество, обаче свидетелствува, че БУНТЪТ Е ЕДНА ОТ основополагащите СЪСТАВНИ ЧАСТИ на личностното и народностното ДОСТОЙНСТВО и че БУНТЪТ е възможен само там, където, когато И ДОКОЛКОТО ИМА личностно и народностно ДОСТОЙНСТВО.
Вие решавате – човешко достойнство ЧРЕЗ БУНТ,
или всеки ден фитнес ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ!
Протестът сменя едни варвари с други,
Картаген си остава зловещ бастион.
Бунтът разрушава Картаген и отстранява варварите от властта!

Проф. Янко Н. Янков


image
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 5228288
Постинги: 4191
Коментари: 1139
Гласове: 1512
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031