Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2017 20:58 - Пентагонът е използвал „Mайката на всички бомби“ срещу древните гиганти, скрити в Афганистан!?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1666 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 24.04.2017 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

На 12 април Военновъздушните сили на САЩ хвърлиха най-голямата неядрена бомба в арсенала на Пентагона, за да унищожат терористите, се казва в официалния доклад на Пентагона.

Независимо от това обаче, показанията на инсайдерите сочат още една причина за използване на бомбата MOAB. Поверителната цел e била да се заловят или унищожат гигантите, които се крият в древната система от пещери в Афганистан, и които имат извънземни технологии.

image


Мощната бомба Massive Ordnance Air Boast (MOAB), известна като «Mother Of All Bombs», съдържа 21 600 фунта експлозиви и има радиус на действие най-малко една миля. The Intercept съобщава, че администрацията на Буш през 2003 г. не е използвала МОАВ заради опасения от странични щети.

Президентът Доналд Тръмп изглежда остава верен на обещанието си да “бомбардира боклуците от ИД“. Но дали това е така? Наистина ли бунтовниците от ИД са истинската цел или са просто прикритие за неназован враг? За истинската причина, може би не са казали на Тръмп, сега той е попаднал на мушката на „deep state“ (дълбочинна държава), която наистина стои зад атаката на Пентагона.

image

Редица инсайдери започнаха да пускат разобличителна информация за гигантите, които се крият в Афганистан и на други места, където тези гиганти сега се пробуждат в „хибернационните камери“, в които са спали в продължение на хиляди години.

Осведоменият инсайдер Кори Гуд бе един от първите, който публично разкри съществуването на тези камери, в които се намират гигантите в продължение на хилядолетия.

В интервю от 4 август 2015 г. Гуд разказа за тези спящи гиганти и за технологията на тези камери, в които спят.

image

Според Стивън Куейл, (друг много добре познат и добре информиран инсайдер), който е автор на няколко книги за гигантите, елитни военни сили на САЩ са били дислоцирани по целия свят, включително и в Афганистан, за да намерят гигантите. В книгите си той цитира елитни военни, който са му разказвали за битките с гигантите.

image

По време на едно от интервютата на Куейл по радио Coast to Coast AM, един от военните информатори разказва за инцидента в Афганистан, където е имало смъртоносен сблъсък между 12 – метров гигант и американските специални сили. Информаторът твърди, че гигантът е убил деветима членове на елитен екип, изпратен за залавянето му, и се наложило да дойде втори екип, който накрая успял да убие гиганта.

image

Чувал съм подобни истории от друг член на специалните части, чиито отряд е бил дислоциран на базата на ВВС McDill, който е служил в Афганистан и е добре запознат с тайната война, за да бъдат заловени или убити гигантите. В момента го уговарям да даде повече информация чрез трето лице.

image

Куейл използва библейски източници за да подкрепи своя анализ за гигантите и какво означават те за човечеството в съвременната епоха. По принцип, той ги разглежда като Библейските „исполини – потомци на „падналите ангели“, които се кръстосвали с човечеството, както се споменава в Книгата Битие:

image

В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже. [Битие 6: 4].

image

Има няколко библейски пасажи, които се отнасят до гигантите [исполини], както и за войната, която водят срещу тях древните израилтяни.

image

31 А мъжете, които бяха отишли заедно с него, казаха: Не можем да излезем против онзи народ, защото е по-силен от нас.

image

32 И представяха зле пред израилтяните земята, която бяха съгледали, като казваха: Земята, която обходихме, за да я съгледаме, е земя, която поглъща своите жители; и целият народ, който видяхме в нея, са много високи мъже.

image

33 Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях на нас ни се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях. [Числа 13: 31-33].

image

Исполините / гигантите, според Куейл, са започнали да се възраждат в последните времена и ще бъдат възстановени на власт от корумпирания глобален елит, който поддържа кръвна връзка с падналите ангели.

image


В по-ранна статия описах, че „падналите ангели“, описани в Библията , всъщност са извънземни бежанци, които основават колония в Антарктида преди около 60 000 години. Извънземните са от Марс, и основават своята колония в Антарктида (бел.ред. Защо през ноември миналата година Джон Кери летя до Антарктида и след това я засекретиха и забраниха за посещенията за ОЩЕ 35 години? виж, ТУК) директно върху руините на технологиите на „древните строители“, които са на милиони години, смята Кори Гуд.

Източник: Stillness in the Storm
Превод: НЕПОЗНАТО

image

Защо Джон Кери скри тайните на Антарктида за още 35 години?

Джон Кери летя за Антарктида, където на 11 ноември се проведе закрито обсъждане и подписване на ново междуправителствено споразумение, според което, посещенията в Антарктида на частни съдове се закрива за 35 години, без предварителното съгласие с упълномощените по този въпрос.

Добавете към това и елемента на информация от предишни събития, които се случиха в Антарктида, когато Обама я посети през март, а преди това – през февруари – там бе и патриархът на Русия. Заедно с посещението на Обама на Южния полюс, неговият директор на Централното разузнаване Джеймс Клапър направи тайно пътуване до Австралия по този въпрос, страната, която счита за своя почти половината от Антарктида. Патриарх Кирил проведе обряд в Антарктика, и странно нарече безплодните земи „образ на идеала на човечеството“, където няма оръжия, военни действия и не се провеждат научни изследвания. Знае се обаче, че това не е вярно: има няколко научни експедиции, които са на Антарктида: това беше потвърдено в интервю с Ричард Бърд, който каза, че регионът ще се превърне в център на научни изследвания.

На 18 октомври 2016 г., един месец преди посещението на Кери в Антарктида, WikiLeaks публикува 23 снимки на Антарктида. Според Mr Cati, това не са просто снимки, а са намеци за тайните на Антарктида. Той заключава, че всички тези посещения се извършват с тайни цели и за да се скрият тайните на Антарктида. Ние няма да си спомняме старото инфо за Антарктида, за операцията HIGHJUMP на адмирал Ричард Бърд, включваща 5000 американски войници и какво са намерили в Антарктида. Или това, което се е случило през 1965 г. и това, на което са били свидетели – учени и военни от Обединеното кралство, Чили и Аржентина – в района на Антарктида. По-интересна е по-новата информация. Например това:

Нещо странно се случва в Антарктида, какво са открили там?

Изтече интересна информация от Южния полюс:

„Ръководителите на Националната научна фондация (NSF), проведоха медицинска евакуация от изследователската станция на Южния полюс. След обстойни консултации с медицински специалисти, от NSF решиха, че медицинската ситуация на станцията Скот Амундсен на Южния полюс изисква спешна доставка на един от служителите на там в болница, което ще осигури високо ниво на медицинска помощ, което липсва на станцията. Пациентът от сезонните работници, наети по договор с Lockheed Martin, главен изпълнител, който държи основния договор за организацията и подкрепата на научните изследвания, провеждани от NSF по антарктическата Програма на ООН (USAP). NSF няма да разкрива допълнителни личнa и медицинска информация, за да се запази конфиденциалността на пациента. “

И изведнъж какво?!? „Локхийд Мартин“ има генерален договор за извършване на научни изследвания в Антарктида? Същата Lockheed Martin, която се специализира в областта на авиацията и космонавтиката? Същата Локхийд Мартин, която е военен изпълнител номер едно в САЩ? Интересно! / НЕПОЗНАТО

image

БЪЗ ОЛДРИН

Още по-озадачаваща е медицинската евакуация на 1 декември на астронавта Бъз Олдрин от Антарктида, след неговото изненадващо посещение там, изглежда, за да стане „най-старият човек, достигнал Южния полюс на 86 години.“ Той е забелязан с приятелите си с тениска с надпис „Завлечи си задника на Марс.“ Дали той е бил там, защото е искал лично да види откриването на нещо, което ще направи мечтата му да се колонизира Марс реалност? (бел. ред. Астронавтът Бъз Олдрин е масон, член на Ложата на Чистото Езеро № 1417 в Тексас, той пилотира лунния модул на „Аполо-11”, по времето на първото в историята на човечеството прилуняване на човек на борда. Стъпвайки на Луната, той имал специално поръчение от своя Велик Мастер да обяви Луната за териториална юрисдикция на Великата ложа на Тексас. Починалият преди 3 дни Джон Глен – първият американски астронавт, излязъл в орбитата на Земята, и дългогодишен сенатор, също беше масон)

По-рано, на 18 февруари, 2016 г., руският патриарх Кирил също посети Антарктида, както се твърди, за да види пингвините.

Месец по-късно, на 23 март, президентът на САЩ Барак Обама посети южния аржентински курортен град Барилоче, който се счита за тайното убежище на Адолф Хитлер след Втората световна война.

Барилоче е неофициална столица на откъснатата от света германска цивилизация, основана в Антарктида, и за която твърди, че има скрита система от тунели от там до Антарктида. Трябва също да се отбележи, че президентите Айзенхауер и Клинтън също са посещавали Барилоче.

Истинската причина за всички тези мистериозни пътувания до Антарктика и околните райони, като например Барилоче, ще бъдат разкрити в програмата Cosmic Disclosure на небезизвестния Кори Худ. Той казва, че неговото послание ще засегне предстоящото официалното съобщение за откриването на останките на древна могъща футуристична цивилизация, които са открити в Антарктика. / НЕПОЗНАТО / Dr. Michael Salla,

www.youtube.com/watch
 




Гласувай:
2



1. raders - :) Да бе. Пълно е с гиганти в пещер...
19.04.2017 22:10
:) Да бе. Пълно е с гиганти в пещерите. Ами те с какво се хранят, бе момче? Да не би да фотосинтезират? Напоследък ти изпреварваш останалите тъпунгери по количество и качество на идиотщините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733297
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930