Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2017 20:39 - Институциите, призваните да защитават семейството всъщност водят война с него
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.04.2017 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Ничия земя”: Баща се бори за децата си


Румен води епични битки с бедността и със социалните

Ще ви разкажем историята на един баща, който се бори да запази семейството си заедно.

Румен е баща на девет деца. Майката ги е напуснала, а той води епични битки с бедността и със социалните.

Румен e от село Зверино и обича децата си, но това се оказва недостатъчно, за да останат при него. И така държавата вместо да помага, му ги взима. Той разполага с кратки срокове, за да подобри условията на живот в полусъборената къща. В противен случай – децата му ще бъдат пръснати в приемни семейства.

Всъщност три от тях вече са далеч от дома.



Конфедерация за защита правата на децата


Здравейте приятели ,съмишленици и членове на КЗПД.
Ще можем ли да намерим 25 доброволци, които да отделят по 20 лв. всеки месец за тази кауза ?

Покрай една от текущите ни каузи се случиха много неща, за които искаме да Ви информираме. Става въпрос за бащата Румен с деветте деца от село Зверино, на който социалните отнеха три и случая беше излъчен по НОВА Телевизия .Подробности в групата за Румен и децата и огромната подкрепа оказана от г-жа Кишкилова.
След излъчване на репортажите на призива за помощ се отзоваха много добри хора Дариха средства, мебели, дрехи и новия дом за семейството е вече факт.


Всяко от 9-те деца и Румен са съсобственици на три етажна къща с дворно място. Г-жа Барбарян и Тенис клуб „ Малееви“ пое ремонта на новото жилище, като осигури строителни материали и работници и в момента къщата отговаря на всички условия стаите са боядисани, поставен е ламинат , изграден е водопровод и има топла вода, . Стефан Чолаков и Фондация „ Ако си дал“ осигури работа на Румен с трудов договор.Г- н Дренчев от НМР също се включи с подкрепа . Адвокат Пламен Борисов пое безвъзмездно делата и юридическата защита на децата, като основната цел сега е трите отнети деца да се върнат в семейството и да се прекратят плановете за изземане на другите деца. Във връзка с това КЗПД проведе многократни разговори със социалните както в Мездра, така и в Враца, като издаде доклад, които беше защитен в съда. Бащата Румен беше насочен към водещи специалисти в София за оценка на родителски му капацитет, тъй като след отнемането на децата това е едно от основните условия, които трябваше да установим за да могат децата да се върнат. Специалистите потвърдиха, че Румен е добър баща и има родителски капацитет и издадоха положителна експертиза и оценка, която внесохме при социалните, а адв. Борисов в съда. Съответно с така проведените проучвания, включително и няколко посещения на място регистрирахме заявления за връщане и незабавна реинтеграция на децата в семейството,което не се хареса на социалните . В отговор, социалните , които до този момент не бяха предоставили социална услуга на Румен и семейството,а твърдят.че от години работят с него и не бяха изследвали бащата за родителски капацитет решиха, че същия точно сега трябва да ползва социална услуга в ЦОП Роман и да премине курс за повишаване на родителски капацитет, което практически ще забави връщането на децата с три месеца или повече в зависимост от мнението на социалния работник.
Естествено ние се противопоставяме на подобно безумие, тъй- като наличието на капацитет е вече установено от водещи специалисти в София и в случая няма какво да се повишава, но натиска върху Румен е огромен.

Кмета на град Роман му изпрати писмо с предупреждение и три дневен срок за подписване на договор, социалните му звънят за да го увещават да се съгласи на тази услуга. Приемните родители доведоха дори малкото му 4 годишно дете в съдебна зала да слуша пререканията в съда и обвиненията срещу баща си. Естествено след нашето питане и намеса на съда, детето беше изведено.от залата,но го държаха пред нея в продължение на часове . Подробности за действията на приемните родители в съдебна зала ,пред нея и коментарите им им ще публикуваме след решението на съда.Майката също се появи с мнение, че детето трябва да остане при приемните,но не можа да отговори на въпроса Защо ? От реакциите на детето се убедихме, че дори не я познава .Тя отдавна ги е изоставила . Истината е , че цялата тази масирана кампания е с единствената цел да се забави връщането на децата и да се усвоят едни средства посредством издадените направления.
Питаме се къде бяха тези ЦОП-ове и услуги преди да се намесим и защо не подкрепяха бащата преди да се нанесат непоправимите травми на децата от отнемането им. По наши сведения по-голямото момиченце непрекъснато плачело за баща си. А социалните ни убеждават, че децата се адаптират.

Битката в съда продължава, и ще бъде много трудна, защото до преди нашата намеса три административни и три граждански дела са спечелени от социалните на първа инстанция поради липсата на адекватна защита за Румен и децата. Адмирации за адвокат Пламен Борисов ,който пое обжалванията и се бори с всички сили. Ние също за да доведем нещата до успешен край.
Във връзка с това, едно от най-належащите нужди е намирането на домашна помощница за децата. Жена, която да се грижи за домакинството, да ги изпраща и посреща от училище,малките на детска градина докато Румен е на работа.Молим за 25 доброволци, които да са в състояние да отделят по 20 лева на месец за да можем да осигурим заплата от 500 лева на тази жена, която да стъпи в длъжност в момента на връщането на децата. Изключително важно е да подпомогнем бащата в това отношение, тъй като за самотен родител, който ходи на работа по осем часа на ден подобен контрол би бил изключително труден ако не и невъзможен.Молим за Вашата съпричастност, тъй като както на всички ни е ясно за тези неща не може да се разчита на държавата и социалните. Техните методи в случая са други. Благодарим! https://nova.bg/…/%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0…/

Децата ще имат досиета (CV) от детската градина!

image



Хлапетата вече ще имат (освен учителки куки от ДС - както през комунизма и днес около 50% от учителите са нещатни служители на службите. Умишлено ниските заплати водят до висока продажност,... и при учителите работи подобна системата както при политици,държавни служители, полиция всички на хранилка към пионките на ДС начело на среден и едър бизнес) свое СV още от първа група в детската градина. Заведенията за най-малките въвеждат лично портфолио на всяко дете, след като това бе разписано в наредба по новия Закон за предучилищното и училищното образование. Детските градини в Пловдив вече събират от родителите снимки, които да бъдат поставени на кориците на личните досиета. Вътре учителите ще вписват информация за постиженията в различните направления – например български език, математика, социален свят. Ще се втъкват рисунки, ще се прилагат данни и за постигнатото в допълнителни дейности, като бойни изкуства, народни танци, балет. Педагозите ще упоменават и открити заложби извън задължителната програма. Идеята е да се систематизират данните за цялостното развитие и то да се проследява с всяка следваща година.

Всяко учебно заведение трябва да стъпи на тези задължителни елементи, но може да разпише в правилника си и допълнителни критерии за съдържанието на портфолиото. При напускане на детската градина то ще се дава на родителите, които да го предоставят на учителите в първи клас.

Преди години първи частните училища въведоха портфолиото по западен модел, като се ползваше за проследяване на нивото по чужд език. Някои детски градини също са го възприели. Родителите на подготваците от пловдивската ДГ „Каменица” например вече имат по 4 томчета – по едно за всяко година. Те съдържат и анкета, в която деца и възрастни отговарят на едни и същи въпроси. Разминаванията са комични.

image

> ЧОВЕЧЕСТВОТО Е КОЛОНИЗИРАНО ОТ САТАНИНСКИ КУЛТ


ТРИ ХОЛИВУДСКИ ФИЛМИ РЕКЛАМИРАТ ИЗКУСТВЕНО ОСЕМЕНЯВАНЕ.
Човечеството се контролира от сатанински култ наричан илюминатски. Той се роди в резултат на ереста Sabbatean -сатанинско еврейски движение от 17-ти и 18-ти век, което е обхванало половината от евреите в Европа. Това доведе директно до растежа на комунизма, социализма и ционизма.

Еврейски равини го идентифицират като сатанистко и заявиха, че ще унищожи/замени юдаизма.

Техният план за световно господство сатанински е на протоколи от старейшините на Сион . Хомосексуалността е само един от многото "лъжеучения", предназначени да отслабва и пороби гои. "Ние трябва да се въведем в световното образование всички тези принципи, които са толкова блестящо разделени на техния ред." ( Протоколи 16)

Зигмунд Фройд е евреин Sabbatean. Sabbateans практикуват сексуалните извращения, включително секс със съпругата на приятел, кръвосмешение и педофилия като средство да се перчи Бога и естествения духовен ред. Тази сатанинска практика е въведена като "сексуално освобождение" "феминизъм" и "правата на хомосексуалистите.".

Sabbatean евреи имат невероятна сила посредством техния контрол на правителствата на кредит. Те са създали куклен обслужващ елит от масони(Cabalism за гои.)

ЕТО НЯКОИ ПРИМЕРИ ОТ СЕГАШНАТА МЕДИЙНА МАШИНА ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ПОДКОПАЕ И ДА ЗАМЕНИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ НОРМИ:

Филм - "The Switch" с Дженифър Анистън. Стареене феминистки курорти да капкомера да имат дете. Открива приятел мъж включен неговата сперма. Единственият начин хората могат да имат деца, тези дни.

Анистън има заглавия като казва "жените не се нуждаят от мъжете да имат дете." Тя е модел за подражание на милиони млади момичета. ОГРОМЕН "Списък" от актьори и актриси илюминатски агенти.

Филм - "The резервно копие на Плана" - Дженифър Лопес играе жена, която зачева близнаци чрез изкуствено осеменяване, само за да се срещне с мъжа на мечтите си още същия ден.

Филм - "Децата са наред" - Децата на две лесбийки намират общ баща донор, който е твърде щастлив да влезе в семейството им.

И трите филми имитират здрави хетеросексуални семейства, но за да покажат, че не са необходими.

Новина - гей актьор Нийл Патрик Харис и партньор ще има близнаци с "красив сурогатна" през октомври

Новина- Кати Грифин казва на Лари Кинг: "хетеросексуаления брак трябва да се смята за престъпление."

image

Израел е кибуц за практично обучение на кадри (върху палестинци) за частните армии и охранителни еврейски фирми на бъдещата Световната Еврейска Държава, т.е НСР. Когато пораснат и станат млади мъже и жени, на тези добре обучени бойци ще им се наложи или да се бият със светските израелци, или да поемат обратния път – да се върнат в земите, от които са дошли. Колко от тях – в България? Питайте любимите ви политици.

> Евреите прикриват своите генетични дири ... 1ч
.


image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732986
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930