Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2017 21:31 - БСП и тъгата, която ще умори милионерското войнство
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 837 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.05.2017 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

1 май изобщо не е ден на труда, а ден на капитала и червени князе

image
СИГНАЛ ЗА БЕДСТВИЯ MAYDAY
SOS . . . – – – . . . MAYDAY
Сигнал за бедствие — радиостанцията се настройва на необходимата аварийна честота и се повтаря три пъти думата MAYDAY: „Мейдей, мейдей, мейдей!“




Не е вярно, че 1 май е ден на труда, наемните работници и други такива. По света може и да е така, но тук е точно обратното. Каквато ни е и цялата работа, де.

Като гледам кои празнуват на 1 май - редно е празникът да бъде обявен за ден на червения капитал, на капиталистите, мечтаещи да се превърнат в червени князе, а защо не и императори. На властелините в пурпур и хермелинови наметки, но с петолъчки в очите… Могъщи съвременни феодали, изкарващи на мини манифестации каквото е останало от крепостните им, като вече ги ръчкат не с остени, а

с леви лозунги и обещания за „промяна“

image

May Day: Честване на приноса на "работника пчела"
1 май е и ден на Taurus бика, който разбира се символизира регенерация, и е свързан с пчелата. Въпреки това, 01 май е най-известен като "Ден на работниците", важен ден в Съветския съюз, например, чиято политическа и трудова структура - комунизма, е проектиран да емулира реда на кошера по света.
Включването на пчелна символика в комунистическите идеали е разбираемо, като се има предвид подредения и алтруистичен модел на обществото, което кошера представлява.




Или с казани под сурдинка, за да баламосат еврогейовете, заклинания за любов към Путин, който, както се разбра тези дни, ни е взел къмто 10 милиарда по-скъпо само за природния газ. Което е и една от причините за собственото им положение на кандидат -князе. А борбата за тази титла е безмилостно жестока, както е казал поетът, който е умрял, за да може да се хрантутят те.

Самият доскорошен председател на БСП Михаил Миков заяви най- чистосърдечно в национален ефир, че настоящият председател Корнелия Нинова „изпитва“ зависимости, които довели до включването на Георги Гергов в Изпълнителното бюро на БСП. А е добре известно, че зависимостта се измества обикновено от друга зависимост, която е по-силна. Така е в живота, а в партийните дела това правило действа с десеторна сила. Няма никакво съмнение, че то е движещата сила на промяната в Столетницата, а тя съвсем не се случва , за да се прочисти партията от олигарсите, както ни внушават. Точно обратното.

„БСП махна от ръководството си един олигарх, ето я промяната“, думкат в екстаз с тъпаните

червените шамани, по-известни като политагитатори

image


Искам да им обърна внимание, че плутокрацията е един от видовете олигархия. А плутократите без съмнение управляват „лявата“ партия.“ Това не е тайна дори за пионерчетата, които станаха депутати. Драгомир Стойнев се похвали, че младото поколение, което напълни парламентарната група, не ги интересувало миналото и зависимостите или нещо подобно. Забележително признание. Те точно затова са сложени там бе, другарю. За да са табула раза, на която да пишат отговорни другари. Мога да ги започна поименно, но ще се спра засега.

image

Та затова в червените редици има и много такива наивници, които най-сериозно вярват, че един милионер с каскет, който е даден курбан в името на „борбата с класовия враг“, може да им отвори пътищата към светлото бъдеще, което за Партията винаги се е изчерпвало с упражняването на властта. По-нататъшното му преследване е само опиум за народа, ако трябва да се придържаме към постулатите на Маркс..

А Георги Гергов, дори да е милиардер, е единственият във върховете на тази партия, който

image

не крие че е богат човек

И си носи кръста, плаща си за този лукс… Той поне не се срамува много от парите си, инвестира ги, кадърен е очевидно да ги умножи и съхрани. Ще рече спечелил ги е сравнително честно, както би се изразил Остап Бендер. Което ми напомня неговата тъга, че не може да си харчи милионите в Съветска Русия, когато най-после му ги поднасят „в чинийка със синя панделка“. Една тъга, която направо ще умори родното милионерско войнство, което завижда на Гергов.

Защото е официален милионер…. Много важно, ако е прибрал някакви прасетата на ТКЗС-то, както се говори….Те други другарите тирове с пари извлачиха , такава беше партийната политика.

А какво правим с останалите червени князе?

На някои от които масовата публика дори не знае имената? Те ще излязат ли някога на светло? Или предпочитат да разкъсат този, който го е направил. Ще има ли „промяна” за тях? Може, ама надали. Тогава и в ръководството на БСП навярно няма да остане никой.

„Успяха да премахнат един човек от многото, които трябва да бъдат премахнати от партията. Пожелвам им успех в това”, каза в ефира на БНТ Нено Димов от Инситута за дясна политика. На практика им пожела да си направят ритуално самоубийство публично. Което те започват, но още не го разбират.

image

„Никога в ръководството на БСП не е имало толкова милионери“


Това обясни наскоро доскорошният верен на червените ромски вожд Цветелин Кънчев. А там и на други важни за партията места милионери никога не са липсвали. Да не припомням пак как покойният журналист и депутат от БСП във Великото народно събрание Георги Тамбуев описва принципите на раздаването на милиони на червената върхушка, описани в негово журналистическо разследване по луканово време - в страната десетки милиони, в София – стотици милиони, на избрани другари командировани в чужбина - направо баснословни суми.

Много беше вълнуващо да чуеш

image

лично Румен Овчаров да говори по телевизията за паралелната държава:

„Това, което се е случило в неговия кабинет, е това, което се случва в една паралелна държава. Гергов е механизмът, чрез който действа паралелната държава". Що бе, има и други механизми. А за да излезе Овчаров, работата трябва да е наистина много дебела.

В България в момента се извършва третично разпределение на капитала, твърди Кольо Парамов.

А е крайно невероятно

„срещата на тримата“ да няма връзка с газа от Газпром

image


Както и самата чистка в БСП, която сега започва. Нинова се канела да разкара от ръководството още няколко човека. Още повече, че председателят на партията вече се избира пряко от членовете, няма нужда да се коси за пловдивските делегати, варненските делегати и пр. Добре измислено, но не е помислено какви вихрушки ще се завихрят по места. Не Големият брат, а сам богатирът Иля Муромец не може да помогне, ако завихрят центъра.

Според Радан Кънев, разговорът за „Газпром“ и цената на природния газ е бил повод за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев. Което може да хвърли съвсем друга светлина върху прословутата среща.

Румен Овчаров много настояваше да ни набие в главите, че идеята за искане на оставката на Гергов била на Корнелия Нинова, не негова. По чиста случайност той излизал от нейния кабинет преди да влезе пловдивчанинът и да му поискат оставката. Единствено и само я посъветвал, че е по-добре Гергов сам да си я подаде, за да не се лее помия по медиите, както се изрази. В тази сакрална дума се съдържа

всичко, което червените мислят за истината

image

"Гергов директно заплаши Корнелия Нинова, че ще я разследва чрез прокуратурата, а неговите заплахи са опасни“, твърди бившият шеф на столичните социалисти. Според него компромати няма да бъдат извадени, защото липсват такива. Да бе, професионалистите кътат такива за всеки и за всичко. Твърди се например, че и тримата участници в срещата Цацаров-Дончев - Гергов имат свои собствени записи, което ми се вижда малко пресилено, но знае ли човек. В тази партия на конспиратори, в тази страна та конспиратори.

„Много ясно, че такъв запис няма да излезе веднага. Това би било все едно да си запалиш пурата с банкнота от 1 милион долара“, разправя Валери Найденов.

А и цената им може да порасне на вътрешния пазар в БСП, където раздорите около икономически зависимите в ръководството тепърва престоят. Колко ли милиона ще трябват, за да се светнат милионерите, че банкнотите обикновено са по-дребни.

image


Зловещия градски пейзаж на Metropolis от Фриц Ланг((1927) представя бъдещ град на 2000 г.), където работници извършват повтарящи се задачи в полза на "кошера".

Работници са поробени в подземни заводи, където те изпълняват повтарящи се задачи затворени в малки клетки

Днешните панелните блокове създавани от зидаро - кофражистите масони - слуги на сивите - са реализираните планове за световно поробване не само на...

мат"реално ниво, но и на...енергийно с цел захранване на сивите - изсмукване на енергия чрез блоковете - кааби - които са един вид акумулатори зареждани с човешка енергия.

А по-късно и на духовно ниво, чрез лов на души посредством фалшива лунна светлина. .
Всички същества се нуждаят от енергия.

Ако приемем, че някои от негативните същества живеят в нематериален план, и се хранят с енергия, как могат да си осигурят система за изхранване?

Най-лесният начин – е просто да паразитират върху други същества, постоянно подтиквайки тези същества да им отдават тази енергия, която са в състояние да поглъщат (пише блогърът Маxim Mon в статията „Ферма за хора“).

Но в по-глобален мащаб е необходимо да се изгради ферма за енергийните донори и като се управлява да се максимизира отдаването.

След завземането на част от планетите в слънчевата система от негативна цивилизация, върху божествената холограма сивите биороботи на тази цивилизация съдават чрез изкуствени излъчватели върху божествената холограма нова кубична такава.

Първо с излъчватели квадратират двумерното пространство по повърхността на Земята, Което е основа на съзнанието за създаване на илюзия - Мая.

След това атакуват съзнанието с кубични форми по цялата планета. Техните служители масони и до днес ви кибуцират в кааба панелки - дават ви свобода в трето измерение...


http://www.faktor.bg/bg
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686834
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031