Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 22:00 - България: от комизма към дебилизма
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Поредната политическа порнография, определяна като "избори" и "ново правителство", показа, че съвременната ни история след 1990 г. се движи от комизма през бандитизма и кретенизма към дебилизма.

Всичките тези "изми" бяха изградени от влизащите в къщата насред София, построена върху стари гробища, на която има някакъв надпис за "сила" вместо да бъде заменен с "нов народен съд".

Все пак този пореден полит-сифилис носи лъч надежда за Европа и целия свят, че не те, а именно ние ще бъдем първите, които, като нация ще се самоунищожим от простотия и от отровените мозъци на селски говеда, примитивна мафия, магистрални проститутки и клинични идиоти и дебили.

Погледнахме и в енциклопедията за обогатяване на епитетите. Оказа се, че сме ги изчерпали отдавна.

И тъй като всичките тези умствено и физически увредени същества не представляват интересите на българите и България, а са клиенти и марионетки на чужди интереси, отново, както и преди 15 години, предлагаме незабавно приемане на закона за лобирането, т.е. за чуждестранното влияние, за да е ясно кой от тези дебили, кого и какво представлява, защо и за колко.

Предлагаме решението на проблема да бъде заимствано от люлката на глобалната демокрация – САЩ, които решиха проблема с чуждестранното влияние на своята територия по следния начин. Приеха закон за регистрация на чуждестранните агенти The Foreign Agents Registration Act /FARA/, който регулира реда на дейността на лицата, представляващи чуждестранните интереси вътре в страната. Законът беше приет още през 1938 г. в навечерието на Втората световна война. Войната отдавна свърши, законът продължава да действа и даже се изостря.

И така, този закон задължава да се регистрират и редовно да се отчитат лицата, представляващи интересите на чуждестранните правителства, партии и организации, т.е. на чуждестранните принципали.

Регистрацията и мониторингът се осъществява от Отдела за регистрация на чуждестранните агенти на Управлението за контраразузнаване на Департамента на националната сигурност на Министерството на правосъдието на САЩ.

"Лицата" в закона се определят като физически и юридически: партньорства, асоциации, корпорации, организации и всякакви комбинации на физически лица, т.е. покриват целия спектър на така наречените български партии и сдружения, неправителствени организации и т.н.

Наличието на договор между представителя и принципала, т.е. надзирателя, не е задължително. Достатъчно е взаимно устно съгласие.

"Чуждестранният принципал" се определя като правителство на каквото и да било равнище, политическа партия, частно лице от чужда държава, партньорства, асоциации, корпорации, организации или други комбинации на лица, регистрирани или водещи основна дейност в чуждестранни държави. Това покрива и целия спектър на принципалите на нашите политици и техните партии.

За "агент на чуждестранния принципал" се счита всяко лице - агент, представител, сътрудник, служещ - действащ по заповед, молба или указание и направление на чуждестранния принципал. Той е длъжен да се регистрира като "чуждестранен агент".

Подотчетната дейност на агента според закона включва: политическа дейност, връзки с обществеността и медиите, информационни услуги, политическо консултиране, събиране или раздаване на финансови средства и ценни предмети, /представляване на интересите на чуждестранни принципали пред всякакви ведомства и държавни служби на САЩ. Под определението "подотчетна дейност" попада също така културата, икономиката и даже туризмът.

При първата регистрация се попълва "Регистрационно заявление" на 6 страници, пълна информация за агента, в това число всички сътрудници на организацията, описание на всички дейности на агента, не само дейностите в интересите на чуждестранния принципал, структурите на собствеността, информацията за чуждестранния принципал, получените от него средства и ценни предмети за какво са били похарчени средствата с посочване на получателите, разпространяваните информационни материали, в какви медии се разпространяват, по какви начини се разпространяват, кой участва в разпространението, в това число и подизпълнителите. На всеки 6 месеца агентът е длъжен да предоставя обновена информация, във формата на допълнително заявление.

Регистрацията се допълва от четири приложения: допълнителна информация за чуждестранните принципали, описанието на отношенията между чуждестранния принципал и агента, договор, текст или устна договореност, учредителни документи на агента за юридическите лица, отчет на средствата, събрани в интерес на принципала.

В процеса на дейността на агента всички информационни материали и преписки с официалните лица на САЩ и американските медии се изпращат на федералния прокурор в течение на 48 часа в 2 екземпляра. Тази материали са напълно открити за обществен контрол. На всички разпространявани от агента информационни материали на видно място трябва да е отбелязано: "Материалите се разпространяват в интерес на чуждестранния принципал /име и название/.

Наказание за неизпълнение на закона за предоставяне на неверни данни, сведения и т.н. е глоба до 10 000 долара или до 5 години лишаване от свобода или и двете наказания. Всеки чужденец, признат за виновен в нарушение на този закон или в заговор да наруши този закон е депортиран.

От началния преглед на условията на евентуалния закон за лобирането у нас би трябвало да се регистрират по следния начин:

Б. Борисов и ГЕРБ – агенти на мафията, наркотрафика, на ограбените магистрали и саниране, нелегалната търговия с горива, на педофилите, педерастите от Симитли, на плод-зеленчука от Банкя и др.;
така наречената десница – реформаторска и всякаква друга – агенти на ЦРУ и всички останали 15 разузнавателни служби на САЩ;
"Америка за България" – Добромирова, Кръстев, Минчев и др. на финансовия далавераджия Сорос;
БСП – на останките от перестройчика Луканов, комсомолския пияндур Добрев и панаира на Гергов и т.н.
така наречените социолози – двамата мунчовци – Райчев и Кънчев, Радева, Асланов, Павлов, Христов – на международния конкурс по надлъгване в Рейкявик, /Исландия/ и на голфа в България;
ДОСТ – турското разузнаване МИТ;
Валери Симеонов – на бургаските кабеларки, циганите от "Меден рудник", мотелчето в Малко Търново и оградите по границата;
Каракачанов – на дебелите "македонци от Русе";
Сидеров – крадците на фотоапарати, на психодиспансера в Ямбол, на педалчетата около покойния Мутафчийски и в ДАНС;
"Да, България" – на "Не, на България";
Прокопиев – на Цеца Секса;
"Воля" – на хапчетата от нелегалните аптеки.
Митьо – Гестапото и Шаренкова – на Мултигруп и окрадената "1300 години";
"Кой" – на "Той" и Булгартабак;
очакваме и списъка на "агентите" на т. нар. "ген. Решетников"
останалите клинични идиоти – на 4-ти км.
Май само ДПС няма да се регистрира като чуждестранен агент, което обяснява и причините на сбърканата българска държавност и за развитието ни след 1990 г. от комизма към дебилизма.

strogosekretno.com/index.php
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742785
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930