Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 21:57 - Ядрен трафик през България През Варна/TIM е преминало ядрено оръжие
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

От 18 март 2017 г., според някои източници, се разиграваха изключително опасни събития, в чийто център беше България. Става дума за евентуално преминаване на ядрено оръжие, според едни източници - за Европа, а според други – за Одеса. Съвпадението при всички източници е трафик през България на ядрено оръжие.

Тъй като става дума и за големи дезинформации е трудно да се определи посоката. Но все пак да опитаме.

На 20 март в интернетен източник, за който се предполага, че е аутлет на ЦРУ и Моссад, се появи много опасна информация. Според нея, ядрено оръжие с неизвестен произход е влязло в Европейския съюз на територията на България и, тъй като България е черноморска държава, "не трябва да се изключва атака с мръсна ядрена бомба в Крим". Заради тази опасност Министерството на отбраната на Русия е мобилизирало светкавично три големи военни единици, като частично са прехвърлени в Крим с оръжие и оборудване.

Ядреното оръжие е летяло с карго-самолет от Армения. Самолетът е кацнал на летището Гомел – в Беларус, и е отлетял за България.

Каргото е съдържало радиотоксична субстанция, чийто "подпис" е бил идентифициран като високо опасния радиоактивен материал IR-192, който е бил откраднат от американска база в Басра /Ирак/ през ноември 2015 г. Барак Обама не е съобщил за кражбата, Държавният департамент е отказал да знае каквото и да било за това, но иракски официални лица са информирали Международната агенция за атомна енергия – МАГАТЕ, че под давлението на американците не са поискали съдействие за откриването на ядрения материал.

Ако се резюмира информацията веднага прозира старата песен на Моссад и ЦРУ – за някакво ядрено оръжие в Ирак, за мръсна бомба, която може да бъде докарана до Европа и взривена там.

Новият момент е участието на България в тази операция. Преминаването на "бомбата през Беларус" се е дължало, според цитирания източник, на корупция на белоруските гранични служби.

За да няма много въпроси източникът съобщаваше, че бомбата може да отпътува за Германия, Лондон, Йордания, Ню Йорк "през близките седмици".

Значи, "мръсната бомба" или мини-ядрен заряд от Ирак, е открадната там от американски склад, изпратена през Армения, Беларус до България, откъдето може да е заминала към Западна Европа или даже към САЩ.

Това беше "въздушният" вариант на ядрената афера, разиграваща се на 18-19 март, като съобщението беше от 20 март.

Сега да обсъдим "морския" вариант на българската ядрена афера. Той дойде от друг източник, зад който също стърчат "ушите на ЦРУ и Моссад", този път по море, с участие и на Франция.

И така, през нощта на 18-19 март, в пристанището на Варна е пристигнала френската фрегата "Лафайет". /На 19 март в 12,30 ч., както споменахме, на летището на Гомел е кацнал карго-самолетът от Армения за България с карго, надвишаващо нормалния радиационен фон 250 пъти./

Разбира се, в гостуването на "Лафайет" в България, която все пак е страна от НАТО, нямаше да има нищо необичайно, ако не бяха някои ядрени подробности. Какви бяха те?

Според споменатия източник през нощта в пристанището на Варна около "Лафайет" е започнала странна активност. Мястото е било отцепено от някакви въоръжени хора и матроси от фрегатата. Към 2 часа през нощта са пристигнали два камиона с необичайни контейнери, които били разтоварени. Съпровождали са ги три коли, пълни с въоръжена охрана. След около 15 минути от фрегатата се е спуснала група от 10 души, облечени в защитни облекла срещу радиация. Разделили са се на две групи и започнали да товарят споменатия странен товар на фрегатата. Във всеки камион е имало по един неголям контейнер. Сутринта един от служителите на администрацията на пристанището е обяснил, че тайнственият товар е бил доставен от известната вече у нас американска компания Purple Shovel.

Не е изключено да става дума за два или повече тактически ядрени заряда, натоварени на "Лафайет", която след това е отплувала за Одеса. Освен предположенията за тактически ядрени заряди се появиха и тезите за мини-ядрени взривни устройства, ядрен материал за бомби, обогатен уран или някакво ново оръжие.

Обобщаваме и тази версия. По морето пристигнала френската фрегата "Лафайет", на която хора от Purple Shovеl натоварили ядрено оръжие, или материали и е заминала за Одеса /Украйна/ или другаде.

Ако отсеем, двата варианта съвпадат в няколко точки – през България е преминало ядрено оръжие, част от което по море е заминало за Украйна, а друга част – по въздуха някъде за Европа или за САЩ.

Какво ставаше след 18 март, да кажем до края на март "наоколо".

На 23 март бяха взривени най-големите оръжейни складове в Европа – в Балакла /Украйна/, като веднага се появи предположението, че там имаше и два ядрени взрива, може да са били в складовете, но може да са били докарани отнякъде от ЦРУ, Моссад или от частни американски компании, действащи в Украйна под командата на Vanguard. Може да са били предназначени и за Крим, но операцията е била осуетена.

В Сирия, на 4 април, САЩ и Израел извършиха провокацията с мнимата химическа атака на Башар Асад срещу мирното население в Хан Шейхун.

На 7 април, американците изстреляха 59 крилати ракети срещу базата Шайрат, която де факто е под руско командване, от която, според американците, сирийската армия е извършила атаката с химическото оръжие. Заради това са ги и ударили.

В "морската" версия с "Лафайет" споменахме американската фирма Purple Shovel. Откъде ни е известна?

В края на 2016 г. публикувахме разкритията, че България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал Кайда в Сирия и Ирак.

Това беше поредно разкритие от американски медии за престъпния износ на оръжие за близкоизточния тероризъм.

От така нареченото българско правителство на Борисов отговориха, че износът е в рамките на "международните норми", че е бил за Саудитска Арабия и че оттам не знаят нищо за реекспорта. Обяснения от престъпници за идиоти.

Разобличението беше на американския източник BuzzFeed News, според който България е основният доставчик на оръжия за терористите в Сирия.

За какво ставаше дума?

Главен герой в тази история беше компанията Purple Shover LLC. Компанията е била регистрирана през 2010 г. в щата Делауеър от бившия американски контраразузнавач /от 1994 г. до 2001 г./ Бенджамин Уоръл. През декември 2014 г. Purple Shovel е получила два контракта от SOCOM – командването на специални операции на САЩ, в рамките на сирийската програма CYIATF-S, за 50 милиона долара /според други данни за 60 милиона/. В контракта е имало и 12 640 антитанкови гранати ПГ-7ВМ, 6249 гранати з ПГ-9В и стотици гранотомети.

Уоръл е намерил посредник – Regulus Global, като краен доставчик е била българската фирма "Олганс". Но вярата в качеството на боеприпасите на българската фирма е била ниска.

През юни 2015 г. в България беше съобщено, че на полигона в Анево, нает от споменатата "Олганс", при тестов взрив е загинал сътрудникът на частната военна компания Sky Bridge Tactical – поддоставчик на Purple Shovel, бившият служител на ВМС на САЩ и оръжеен експерт Франсис Норвильо. В България той е трябвало да се запознае с гранатите за РПГ, произведени през 1984 г., след това да предаде своя опит на американските военни, които от своя страна да предадат своя опит на сирийската "опозиция". При изстрела на стара граната от 1984 г. Норвильо загинал на място и още 4 души са ранени.

През февруари 2016 г. публикувахме материала "България доставя оръжие и наркотици на Ал Кайда и ИДИЛ", на френския разследващ журналист Тиери Майсън, в която бяха използвани много източници.

Какво пишеше Мейсън:

"Всичко тайно става явно. На мафиотския български картел не се отдаде да съхрани в тайна доставките на поръчка на ЦРУ на оръжие и наркотици на Ал Кайда и ДАЕШ в Ливан и Сирия. При това България е член на НАТО и ЕС. Главата на един от двата български мафиотски картела – Бойко Борисов, е министър-председател. Въпреки факта, че неговата страна е член на НАТО и ЕС, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ДАЕШ."

През 2008 г. немският публицист и криминален журналист Юрген Рот нарича Бойко Борисов "българският Ал Капоне".

Последва и публикация, от която се виждаше, че София е станала и основен оръжеен хаб за каргополетите към терористите в Близкия Изток.

От юридическа гледна точка Борисов още тогава би трябвало да бъде задържан от действащи международни структури и изправен пред международния съд, като военен престъпник, за съучастие в престъпленията срещу човечеството на терористите в Сирия и Ирак.

Сега дойде и ядреният трафик...

image

strogosekretno.com/index.php



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715195
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930