Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 22:16 - Яхве — Иехова: скопеца Сетх!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3279 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 02.05.2017 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Въпреки всички изкривявания, които са претърпели библейските текстове, ние можем да се възстановим, по Майер, оригиналният характер на този бог ", че е ужасен, кръвожаден демон, който излизал през нощта в опит да избегне светлината на деня". Ето свидетелството за духа на Яхвето от устата на един от най-уважаваните еврейски учени, потомък на равин Зигмунд Фройд: "Тези модерни историци, пример за което е Едуард Майер, приемат библейския текст по един фундаментален въпрос. Те са съгласни, че еврейските племена, които по-късно станаха народа на Израел, в определен момент са приели нова религия. Но, по тяхно мнение, това не се случило в Египет и в подножието на една от планините на Синайския полуостров, а в многободния оазиса Мерибат-Кадеш в Южна Палестина, между източния край на Синайския полуостров и Западна Арабия.

image


Тук, евреите започват да се поклонят на бог Яхве, вероятно - племенен бог, който е живял в близост до мидианитите. Възможно е, и други съседни племена също да се покланят на този бог. Яхве, очевидно, е бил с божествеността на вулкан. Но, както знаем, в Египет няма вулкани, както и планините на Синайския полуостров никога не са били вулканични. От друга страна, проявите на вулканична дейност до неотдавна се състояха по западната граница на Арабия. Един от тамошните вулкани може да е бил в тази планината Синай - Хорив, в което по поверието се е намирало убежището на Йехова ".

image



> С каква цел са се появили религиите с поклонение на тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана?


Ето още едно независимо доказателство из книгата на Гуан Ворошилов "Произход на еврейското племе": Ние сме заинтересовани от две ключови имаен Юда и Сутий , които по мое мнение са крайните варианти на северозападното и югоизточното произношение на едни и същи думи. Тази дума е истинското име на еврейския бог - Шеф. В египетския пантеон Шеф прилича Сет или Sutekh/Сутех ...


Защо такова несъответствие в произношението? Номерът е, че ние не знаем точната вокализация на египетските йероглифи. Например, вие не може да се каже с абсолютна сигурност, как да се вокализира - Хеопс или Хопс. В древения египетски, както и в семитските езици са написани само една съгласна. Това не е случайно, но показва, че вокализация може да варира доста широко - в зависимост от времето на четене и националноста на четеца.


Най-старият правопис на името Sutekh/Сутех, на египетски се предава на Латински като ST и SWT ... В египетската митология Сетх е повелител на пустинята и цялата враждебна долината на Нил. За родина на Сет се смята оазиса Фаюм. Цвят (SWT), свързан с Сет - рижаво-червено ((judas coloured - оцветяването на Юда), посоката на света (SWT) - е юг (Юг,), част от човешкото тяло - гениталии ...


На последното ще обърнем внимание. След убийството на брат си, богът на растителността и всичко живо, Озирис, Сет разчленил тялото му и нахранил рибата. Особено внимание се поставя за унищожаване на репродуктивните органи. По-късно, когато синът на Озирис, закрилник на човечеството Хор (King на горите) отмъстил на чичо си, за смъртта на баща си, първото нещо, което той направил - да го подлижи на кастрация ... Точно на този демон sutii/сутии (ST) се заклели във вярност, и сключили с него завет (или сключване на конспирация/сговор, hwr), подкрепени от ритуала на обрязването. Култът към Сет е бил приет като официална държавна религия в столицата на хиксосите Аварис.

image


В обобщено- философско изражение Сет е бог на световния хаос. В действителност на египетските стенописи Сет е изобразен като носител на гигантска змия или дракона Apopis/Апопа който е основен визуален символ на хаоса (турбуленцията).

В по-ново време, и доста пошли/вулгарни времена Сетх се тълкува/интерпретира като зъл бог, т.е. Сатана или Шейтан (камък, халба, инсталиране, разположен в въстанието), а след тази линия е идентифициран с по Dragon.

Древните египтяни са били далеч от подобно опростяване. Изглежда, че тяхното разбиране за световния ред(мироустройство), е било по-дълбоко и линейно - добавка зороастрийско - манихейски дуализъм, т.е. възприятия на света като арена на вечния сблъсък между доброто и злото. Още по време на първите фараони Сет, заедно с Озирис, е един от най-почитаните богове на древен Египет. В дните на рождението на Setuha фараоните са били инструктирани да се въздържат от дела.


Но Блаватска пише: "Сет-Тифон служи като прототип за повече от един ритуален цикъл, включвайки в това число дори богът на евреите, тъй като някои от неговите ритуални предписания изцяло преминали в тялото на закона и канона на религиозни обреди на " избрания народ ". Кой сред онези, които се покланят на Библията знае за произхода на козела-изкупителната жертва (EЗ или аза), изпратен в пустинята като изкупление? Знаят ли те че векове преди Мойсеевото преселение/изход козела е бил посветен от Тифон и че египтяните са изповядали над главата на този Тифонов козела греховете си, вследствие на което животното е изпратено в пустинята? Кн. Левит глава. 16, гл. 5.19. ...


Плутарх казва, че претърпял поражение в битката с Хор, Тифон "избягал в течение на седем дни на осел, и бягайки, породил Иеросоломуса и Иудэса". Сега, така като на Тифон по-късно се покланяха под формата на магаре, и както името на магаре е AO, или (фонетично) ИАО/ЯО, гласните, които имитират рева на животното, става ясно, че Тифон е нарочно слят с името на еврейския Бог, тъй като това съвсем ясно, показва двете имена на Юдея и Ерусалим -., генерирани от Тифон " "Теософски речник". Св.. "Тифон".



А ето и свидетелството на виден еврейски учен за произхода на племената на Израел: "Род" Исахар ". Символът, който е свързан с еврейската традиция, с това коляно - "магарето". Знака на Зодиака асоцииран с това поколение според еврейската традиция: "Телец" ( "Баща й"). Божество асоциирано с древногръцката традиция на зодиакалния знак от този вид: (. Ищар, съгл) Афродита. В древноеврейската традиция "магарето" е животно на царе и пророци. В ерата на хиксосите под формата на магаре се е виждал техния главен бог Сет (Сет). " Зилберман Михаил Израилев "Бащите на Авраам".

Гностиците от първите векове открито идентифицирали Сет, като управлявал по времето на хиксосите в Аварис като Иехова-Яхве, Бог Израилев.
Според енциклопедията Брокгауза и Эфрон: статия "Сет" - името му в Средното царство се е предавало с иероглиф, едно от значенията на които е било "камък" - очевидно, именно този "камък" Исус има предвид, когато говори за "крайъгълен камък" и за този "рок/камък", на която той се готви да утвърди своята църква. И ние си мислихме, че с това той е имал предвид малодушния Симон Петър!


Има малко доказателства? Ето някои от тях. Тацит, римският историк, в своята "История" пише за ритуалите на първите християни: "В своите светилища, те се покланят на образа на животното (магаре), което ги извело от пустинята." Мунций Феликс, в своя трактат "Октавий" също упоменава за поклонението към главата магаре от ранните християни. За това пише - като опровержение - Тертулиан в своята "Апология", но ние не вярваме, на това опровержение. Те се покланяха на една оселова глава, покланяха се на магарето, на свещеното животно на своя патрон Сет, но след това тези церемонии са били силно тайни. Не се изненадвайте, ако се окаже, че папите във всеотдайност при посвещение целуват задника на идол на Магаре, някъде в подземен, таен олтар, а "православните" патриарси им завиждат, защото те не разполагат с идола.


Защо евреите и мюсюлманите не ядат свинско? Нечистите животни? И това не е така! Свинята е свещено животно Сет, не можете да го ядат, но тъй като направо да декларират светостта на прасета - това е неудобно (какъв е този бог, чието свещено животно е прасето) Това животно е обявена за нечисто. По същия начин: "И всяко от магарета, прозяващо се замени с агне; и ако не го замениш изкупи го "Изход. 13. 13. Магаре и прасе в жертва не може да пренасяш, и попитайте равина за смисъла на учението на Мойсей? Какво ще ви каже той? В допълнение, една от легендите, цитирани от Херодот, Сет успява да убие Хор след неговото събаряне, и той го прави под прикритието на черна свиня.


Всъщност, историята на Сет на Авраам и потомството му е описана в Петокнижието започвайки с глава 12 от Битие, но всички предишни истории - са компилация от вавилонски, шумерски и египетски митове, съставени от еврейското свещеничеството след вавилонското "пленничество" , по-специално, както и в Египет, евреите прегърна идеята за Бог Птах, който създава вселената със слово, и за Бог Атум, чиито еманации са всички по-младите богове - тези идеи са доразвити в Кабала, шумерската легендата за Утнапищим се променят в историята на Ной, омразата към Вавилон изразили в баснята за разрушената Вавилонската кула и т.н.

По инициатива на Сет е създадена и така наречената "Яхувистка" версия на създаването на първия човек, Адам, (което означава "червен"), а след това Ева - от ребрата му, в тази версия, за разлика от "елохистката" Сет е опорочил и унизил мразените от него жени " създавайки "Ева от реброто на Адам, но в действителност еволюцията на Адам - мъжкото начало е откъснато от женското, полов диморфизъм появил се преди около 100.0 милиона години/
Първоначално, всички живи същества са били от женски пол; Аз им е наложено най-силната щетите - "Ще преумножа твоето скръб в бременността твоя; в болка ще раждаш деца "; магия на цялото човечество - прословутото "падане/грехопадение" и наложил магия/проклятие над целия свят, "Проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си. " Затова цялата ни Майката Земя се е превърнала в трудово-изправителна зона за "изгнаници" от Рая, в центъра на която те са поместили създадения за тази цел, "дявол".

Нямаме време да рецитираме цялата Библия, но да си зададем въпроса:

Защо египтяниня Мойсей се оженил за Сепфора, дъщеря Иофора- Рагуила, Мадиамският жрец, който е живял в пустинята? Защото Сет свещеници били изгонени от Египет и само там, в Синайския полуостров, в пустинята, Мойсей е можел да получи посвещение в ложата на Сет, и то след като е извършил ритуално убийство Исх. 2.12.

Защо "Господ" се е показвал на Мойсей само в гръб? За да не може Мойсей случайно да види истинското му лице и че въобще не е антропоидно човекоподобно създание.

Защо в юдаизма и исляма има забрана върху образа на "Бог"? Защото той е грозен, брадат джудже кастриран, и тъй като той не е човекоподобно създание.

Защо има "забранени и неизказани имена на Бога," произнасянето на които, се наказва със смърт? Тъй като името на този Бога е Сет, това име се е знаело само някои от левитите, и името се е предавало шепнешком, само на посветените ръководители на проекта.

Защо Господ рече на Моисея: "Лицето ми не можете да видите; защото човек не може да ме види и да живее "Изход. 33.20. Защото той можеше да види истинското прикритие на Яхве, а тези, които все-пак са виждали реалната маска са били убивани.:

Защо еврейския първосвещеник веднъж годишно може да влезе в Светая Светих, за да общуват с Господ където е имало пълна тъмнина? С цел, така че той да не можеше да види неговото уродство, и че това не е човекоподобнао създание.

Защо еврейски, ислямски и "православни" свещеници не се бръснат, изпълнявайки заповедта "не сечи космите на брадата своя"? За да бъдат брадати като своя патрон.

Защо с гривни персонал главата "православния" епископ, са изобразени главите на два дракони? По същата причина на дръжка на персонала на католическите епископи е показана навита в няколко пръстена змия?

image


Защо ангелите, слугите "на Бога", стратезите му се изобразяват мъже, но, въпреки това, според християнските ангеологии имат полови белези - гениталиите, въпреки че всички други религии и Богове и полубогове всички имат полови белези и често са изобразявани в ръцете с божествени съпруги? Тъй като са "архангели" - членове на самата ложа Сет, които са съществували в Египет, докато не е била разгромена. Членовете на сектата се кастрирани, за да бъде посветени в ложа, с надеждата за безсмъртие и Siddhi, но те били измамени, тъй като след физическата смърт, те неизбежно се превръщали в ревностни служители и роби Сет, и са принудени безпрекословно да изпълняват волята му, тъй като извън eгрегора (енергоинформационната матрица)Сет ги е грозяла финала смърт. "Защото във възкресението нито се женят, нито се омъжват, но са като ангели на небето", Мат. 22.30.

Защо ранните християни чупели гениталиите от древните статуи и особено на статуите на Озирис? Тъй като това е било отмъщението на кастрирания Сет, да мрази всички, които бяха с гениталии, особено след като Озирис често е изобразяван с еректирал фалос.

Защо християнството обявило секса за греховен, гениталиите - мръсни а раждането - порочно? Тъй като Озирис бил бог на производителните сили, фалически бог на потентноста и Сет е бил лишен от секс, продуктивна енергия, освен това действие той хвърли най-силната магия върху всички християнизираните народи, които бавно, но сигурно се изроди и най-активни - руски език.

Защо и в трите авраамически религии, една жена се смята за нечисто, унижаван, презирана и в исляма визуално унищожени черния воал? Защото Сет - и евнух мрази жените, тъй като на неговата религия - борбата с матриархат и пантеизъм, защото жената ражда Хор, Изида, който го кастрира.

image

Защо и в трите авраамически религии чифтосването на съпрузите, е предвидено само през нощта, а евреите/ иудеите се съвъкуплявът на шабат в събота, през нощта от петък до събота? Защото именно вечер eгрегора Сет по-лесно контролира зачатието и те могат да въведат в оплодената яйцеклетка запрограмирана или асурична душа, в същото време при соларните цивилизации,децата се зачеват през нощта, при изгрев слънце в зори.

Защо в исляма има церемония "побиване на дявол", който е един от основните ритуали на Хадж? Защото "побиване дявол" - това е хвърляне на камъни по фалически стълбове, докато у Сет няма фалос, това също е отмъщение.

image

Защо евреите и арабите пишат от дясно на ляво, за разлика от всички други народи от ляво на дясно - очевидно по време на движение на Слънцето, или от горе на долу, китайците, японците и египтяните? Защото Сет -е агент на Антимира, където Слънцето (или по-скоро, планетата) се премества в обратната посока от посоката на Земята.

Защо иудеите обхождали с молитви Храма на Соломон срещу движението на Слънцето, защо мюсюлманите обикалят своя Черен камък в Кааба срещу движението на Слънцето, защо християни правят шествие "възкресение" в тъмна нощ срещу движението на Слънцето, както го правят, заобикаляйки ковчега на Господа в Йерусалим по време на Великден подпалки огън срещу движението на Слънцето, защо свещеника в християнската църква, обхождайки с кадилница се движи срещу движението на Слънцето?

image

https://i1.wp.com/mtdata.ru/u23/photoB8CB/20569278468-0/original.jpg?w=500

Виж предишния отговор, и тъй като в основата на живота на Земята е ДНК - правовиткова дясна спирала, тя се извива по хода на движение на Слънцето, а всички агенти на Сет - привържениците на мрака и смърта, - са синове на мрака Асури и Леви. Всички тези три абрахамски религии са религии на некрофилиия и жизнеотрицание .Защо при древните евреи/иудеи поклонението на Слънцето е считано за едно от най-ужасните престъпления? Защото почитането на Слънцето - това е религия на Ра, Озирис и Хор - основните врагове на Сет.

Защо евреите, са описали толкова подробно в Стария Завет, всичките си престъпления и ги наричат "свещена история", въпреки че самите те в ежедневието си не се ръководят от Тората и Талмуда? За това, тези идиоти, които са изоставили собствената си история и корени, приели тази "свещена история", която към тях няма никакво отношение в качеството на собствена, да отработват за юдеите, тяхната негативна карма.

 image

Защо основните еврейски, християнски и мюсюлмански празници и ритуали се провеждат през нощта, след залез слънце? Част от отговора, е даден по-горе: защото егрегора Сет - е Nav/Нави, той не може да устои на светлината. Особено забележително е, че Коледа и Възкресението на Исус също празнува през нощта. Сравнително Коледа може да бъде оправдано от факта, че Евангелията казват, че Исус е роден през нощта между 2 и 3 часа (въпреки че по някаква причина светлината, която Бог е роден през нощта?), Но относително възкресение никакво оправдание не мога да мисля, го каза ясно възкръснал на третия ден, разбира се. UE разпнат в петък следобед, вечер бе отстранен от кръста и положен в гроба, където той прекарва в събота вечер, по цял ден събота, неделя вечер, и стана на сутринта. И те започват да празнуват "Възкресението" в събота вечер, в неделя вечер и на сутринта, когато слънцето изгрява, те са, както се очаква за вампири и паразити вече заспали, а след като се събудят започват отнова да пият и да преяждат.

Защо християнските и иудейските свещеници в света ходят в черни роби? Тъй като те са последователи на тъмнината, агенти Антимира и нашия свят за тях е чужд. Свещениците на слънчевите религии винаги са носели бели дрехи ...

Защо Исус е бил изкушаван от Сатана в пустинята? Тъй като това е Сет, защото той първоначално е бил бог на мъртвите пустини, това е неговата среда. А Изкушение - това е проверка кандидат тест за ролята на изкупителна жертва?

Защо Сатана е наречен Сатана? Защото в древноеврейския език гласни не са се писали, а името на името Сет и името Сатана са се писани почти еднакво, според арамейския - stna. Сатана е един от архангелите на Сет, главата на неговият репресивен орган, един от неговите сътрудници.


Защо Исус казал на фарисеите, че "Баща ви е дявола, и желаете да вършите похотите на баща си; Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината, защото в него няма истина; защото е лъжец и баща на лъжата "Джон. 8.44. и това е била истинската характеристика на Сет-Яхве, въпреки че по-рано той каза, че е дошъл ", за да изпълни закона на Мойсей, а не да го унищожи"? Тъй като с времето го е намерило просветление и той видял истинското прикритие на Яхве. Защо Исус в Гетсиманската градина извика: "Отче! О, ако щеш, отмини Ме с тази чаша; Независимо от това, не Моята воля, но Твоята да бъде направено. " Лука. 22.42, въпреки че на теория би трябвало да знае предварително, че на кръста, той трябва да изкупи всичките грехове на света, в ред, и е роден и уверено и смело екзекутират ме? Защото той се надяваше да стане цар на юдеите, Месията, освободителя от римското владичество, но се оказа, че е готвен за изкупителна жертва. Какво е изкупителната жертва? Това е древна черна магия ритуал, по смисъла на който е, всички грехове и негативна карма на племето "висяха" на коза, която след това пожертвани. Vol. Левит 16. 5-10. А чрез Христос т.е. чрез кръщение, изкупителни жертви стават, които станаха кръстени - в момента на черна магия ритуал, за да ги "виси" с кръст цялата негативна карма egregor Сет, и всички те са си живот страдание плащат за греховете и престъпленията на други хора, които ги призовават ", да носят своя кръст." Защо основният главния магически ритуал в християнството е Тайната вечеря или Евхаристията? Тъй като това е "Тайната вечеря", т.е. проведена след залез слънце, и второ - тя е "тайна" нейният окултен смисъл е, че участниците в нея поглъщат "кръв" и "плът", този, който се жертва за изкупителна жертва и по този начин по законите на контагиозната магия се превърща в изкупителна жертва, т.е. жертва на клането. Защо Исус простена на кръста: "Боже мой, Боже мой, защо си ме оставил?" Защото Сет го е измамил, като обещава в изпълнението на пророчествата, да го направи Месия Юдейски цар.

image


Защо Сет има нужда от църкви, синагоги, джамии и стотици милиони вярващи? Тъй като църквата е "Булката/невестата на Бог", неговата Шакти, подмяна на загубено Йесод и Малхут, обреди, богослужение, молитва, шествия, поклонение/хадж, шабад в събота - все технология на изпомпване на психическата жизнена енергия на живите, от неговата чародейническа брада. Защо и в трите религии Сет знанията за йога, медитация, окултни науки са смятани за най-големия грях, а в Петокнижието има команди, към такива поклонници да се хвърлят камъни? Поради това, че лицето, което открива визия чрез йога практики, вижда истинската същност на религията и истинското лице на "Бог", ето защо Инквизицията е унищожавала вещици и магьосници.

image



Евреи и араби, това е дълга линия от пророци на Сет - Яхве - Аллах, с цел предателска, робска приемственост, Авраам - Ибрахим, Мойсей - Муса, Яхя/Йахья - Джон (Кръстител), Исус - Иса, Мохамед. За да не е голословно, ще цитираме Корана: "Иса (Исус) - само наш слуга, който ние сме облагодетелствали и поставили като пример за децата на Израел," 9:30. Те носят и охраняват брадата му, те носят неговото учение, пророкуват, основават религии, а след това се удостояват с честта да носят на възглавници брадата на мага.

image



Така, на какво е основана силата и моща на Сет? Каква е силата на брадата му? Напомням, че когато той е бил египетския цар, основава мощна Ложа, Орден от свои поддръжници, които, всъщност, са били роби. Пропуск в ложата и ритуално убийство, да ви напомним, че Мозес - Мойсей, именно така е започнал своята кариера ", надничайки тук и там, и като видя че няма никого, той уби египтянина и го скри в пясъка" Изх. 2. 12.

image


Какъв е смисълът? Фактът, че на Сет, са били необходими жертвоприношения, за да поддържа своята жизненост. Плутарх пише по този въпрос: "Силата на Тифон (Сет), е разбита и отслабена, но той все пак в бунтовна агония, усвоява и усмирява жертви от всякакъв вид." "На Изида и Озирис." 30

Не се заблуждавайте: вие ежедневно за да поддържате своята жизненост консумирате храни, включително плътта на мъртви животни, тоест, тялото ви се нуждае от атомна материя и енергия от други атомни органи - растения и животни. Същността, което е в вълновия свят, в този случай - Nav(небето нави), също се нуждаят от храна, но атомно и биологично месо не му е необходимо, е необходима е вълнова материя - т. е, Soul/Душа, БA, Атма, Джива. Тъй като душата - това е концентрирана вълнова материя и енергия, това е много добра, високо калорична храна. По-малко калории, "вегетарианска" храна - това е етерното/ефирното тяло на жертвата.

image


Етерното тяло има както при Човека, така и при Людоеда. Когато тези тела влизат в контакт, има изтичане на живот от отдолу-нагоре, това е, което се случва по време на всяка литургия и молитви, от горе на долу през човека чрез неговото етерно тяло се вливат нужните програми на поведение, психо-енергийните матрици, необходимите мисли и чувството на блаженство. Да - това е абсолютно необходимо! В крайна сметка, е необходимо да се подхранват вярата, а не само обещанията за възкресение след смъртта, но и напълно реални истински чувства! И това се превръща в най-коварния капан!

image


Човекът, почуствал само веднъж това усещане от допира на "Божията благодат" става "наркоман", той често иска да опита това "блаженство", земния свят му става омраена, и той с цялата сила на душата си търси възможно най-скоро, да избяга от света на плен това ", намиращ се във власта на дявол ", за да се яви пред него. И точно тогава, разпънатата на Пентаграмма душа се поглъща от Душегубеца.

image



Веднага след напускането на Сет на материалното ниво, неговите жизнените функции са се поддържали от членовете на неговата секта, като те редовно са извършвали ритуални убийства на животни за него, но най-главното - убийства на хора.

image


Етерното тяло има както при Човека, така и при Людоеда. Когато тези тела влизат в контакт, има изтичане на живот от отдолу-нагоре, това е, което се случва по време на всяка литургия и молитви, от горе на долу през човека чрез неговото етерно тяло се вливат нужните програми на поведение, психо-енергийните матрици, необходимите мисли и чувството на блаженство. Да - това е абсолютно необходимо! В крайна сметка, е необходимо да се подхранват вярата, а не само обещанията за възкресение след смъртта, но и напълно реални истински чувства! И това се превръща в най-коварния капан!

image


Човекът, почуствал само веднъж това усещане от допира на "Божията благодат" става "наркоман", той често иска да опита това "блаженство", земния свят му става омраена, и той с цялата сила на душата си търси възможно най-скоро, да избяга от света на плен това ", намиращ се във власта на дявол ", за да се яви пред него. И точно тогава, разпнатата на Пентаграмма душа се поглъща от Душегубеца.

image


Веднага след напускането от Сет на материалното ниво, неговите жизнените функции са се поддържали от членовете на неговата секта, като те редовно са извършвали ритуални убийства на животни за него, но най-главното - убийства на хора.

image

Ритуално убийство е различно от простото убийство, с това, че самия ритуал предполага комуникация, контакт между участниците в ритуала, жертвата и онзи, за когото е предназначена. Жертвата се обездвижва с пирони на ръцете и краката - с ритуални пирони - към две Х-образната дъски; според законите на магитята, ако се зафиксира тялото с магически гвоздеи, то със същите се фиксира и Душата-Атма, която след смъртта не може да напусне мъртвото тяло и поради това не може да избяга от Soul Separator/ Душегубеца. За надеждност, се извършва и кастрация на жертвата. Около разпятия на Х-образен кръст, се рисува Пентаграма и се призовава Soul Separator/Душегубеца. Всъщност матреалното убийството се извършва чрез ритуално пробиване на жертвите - ритуално жертвоприношение - с отвертки.

image

Ако внимателно прочетете книгата Левит, след това ще се уверете, че цялата книга е правилник за жертвоприношения: "И свещеникът да ги изгори на олтара; Това е храна за огъня - благоухание приятну на Господу; всичката тлъстина да е за Господ, "Лев. 3.16. Пред храма в Йерусалим всеки ден, година след година, са жертвани стотици, а на големите празници - хиляди животни. Вие, "православни" Blockheads сте измислили за себе си Всемогъщия, Всезнаещ Творец на Вселената, който създава всичко с една дума,...тогава този творец няма нужда от нищо, защото в него е пълнотата на Битието.

image

Внимателно прочетете Книгата на Левит, нима във вас никога не са възниквали някакви съмнения и подозрения в празните ви глава, при такова чудовищно несъответствие - "Творец на Вселената", и изведнъж - "миризмата на жертвата, прати ми, и овце и кози за всеизгаряне, и гургулици, приятно благоухание за мен, Господа, премахни кожата и ги нарежи, и да го заколи пред Всеизгаряне за Господа, бвсеизгарянез недостатък в жертва за мен твоя. " И това е вашият Създател на вселената!?

Поради Атма животно от голяма полза, той може само да погълне, че човешката душа може не само да се яде, но също така да се използват за собствените си цели, да се направи роб, да се застави да служаи. Помните ли във филма на А. Птушко на базата на стихотворение на Пушкин, режисьора описва точно това, което поддържа Проклето царство Черномор - на оковани роби. Но! С течение на времето, ситуацията се е променила, тъй като членовете на сектата след физическата им смърт, попадайки в эгрегора на Сет, също се нуждаели от храна, а доколкото най-високата йерархия на сектата са скопци, те не биха могли по друг начин да съществуват, както за сметка на паразитизъм и поглъщане на чужди Души, храната започнала да не стига, членове на сектата на материално ниво, не могли да обслужват всички свои "братя" и най-важното - главният/шефа.

image


Тези свещеници, които са извършили ритуални убийства и жертви Плутарх, нарича Sfragisty./Сфрагисти. Сфрагист е бил и Мозес/Моше- Мойсей, който започнал кариерата си с ритуални убийства (виж по-горе.). Когато престъпната секта е изгонена от Египет, те решават да създадат цяла държава, което да гарантира постоянна доставка на провизии/енергия. След това е бил разработен проектът, наречен Изход.

image






Гласувай:
1



1. iosefbav - Браво!!!!
02.05.2017 22:28
Какъв екстракт от простащина и невежество!!!! Вие сте рядък екземпляр на пълен дебил с начални познания по статистика на религиите!
РЕСПЕКТ!)))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715403
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930