Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 21:49 - Сцената е готова. Ключът е на старт
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 967 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Сцената е готова. Ключът е на "старт". Въпросът не е "дали", а "кога" няколко души ще решат, че нямат алтернатива освен да стартират ядрения етап на Третата световна. Пътят към ада зее отворен...

Кризата е глобална. Имаме пълен отказ на цялата система в мащабите на цялата планета. Такова нещо не може да бъде ремонтирано.

Зад кулисите на сцената е глобалният мафиотски олигархичен синдикат, определящ хода на световните процеси. Всичко е в режим на очакване. Приближаваме се към end game-а , сходна с обстановката пред Първата и Втората световни войни.

Последната последователност е достатъчно очевадна и логична за онези, които могат да мислят:

ракетното и танково придвижване на НАТО към границите на Русия в Германия, Прибалтика, Полша, Румъния и България;
блокирането на Лондон с фалшивата атака срещу парламента;
взривяването на метрото в Петербург;
атаката на Израел срещу бази в Сирия;
движението на някакво ядрено оръжие в района на Черно море през България;
атаката на САЩ с крилати ракети срещу базата "Шайрат" в Сирия;
внезапните визити на външните министри на Иран и Сирия в Москва;
атаката с голямата американска бомба GBU-43 срещу подземната инфраструктура в Афганистан, като прикритие на тактически ядрен взрив;
ултиматумът, който държавният секретар на САЩ Рекс Тиллерсон е занесал на Кремъл за Сирия и Донбас;
заплахата на САЩ, че ще нанесат удар по КНДР и придвижването на американски сили към този район и т.н.
И всичко това в рамките само на един месец, като всеки един от тези етапи можеше да премине в пълномащабна ядрена война.

Несъмнено, в момента, когато пиша тези редове – преди 23 април, най-опасната точка е Корейският полуостров, както и пристигналото току-що съобщение, че на 24-25 април над Ню Йорк и Ню Джърси може да бъде взривена 10-килотонова ядрена бомба в рамките на учението Gotham/Shield, което изведнъж може да стане истинско като учението на 11 септември 2001 г., което «изведнъж» премина в голямата ядрена провокация с унищожението на Световния търговски център, за да могат САЩ в «отговор» да започнат войните си в Близкия Изток, Централна Азия, Европа и т.н.

Ако и сега има подобна автопровокация в САЩ или другаде, тя ще бъде насочена срещу КНДР, за да могат САЩ да започнат голямата операция в Азия не само срещу КНДР, но и срещу Китай, Русия, Южна Корея и Япония. Но преди всичко Китай. Защото, както пиша от доста години, основният противник на САЩ не е Русия, която в момента е суровинен придатък на Запада, но все пак може само за 60 мин. да унищоши САЩ.

Китай може да бъде ударен чрез КНДР. Разбира се, при атака срещу тях севернокорейците няма да се скрият под масата и ще отговорят или даже ще изпреварят. Къде? В Южна Корея и Япония, като по този начин ще свършат работата на Тръмп, който иска да елиминира тези две силни азиатски държави като търговски съперници на САЩ и държатели на американски дълг. Представете си, ако бъдат елиминирани Хюндай или Самсунг какви производства ще може да реанимира Тръмп в САЩ.

Същото се отнася и за Япония с нейните телевизори, компютри, смартфони, коли и т.н. Красота!

Разбира се, тази война ще блокира и Китай, и неговите интереси в Южно-Китайско море, ще спре икономическия му ръст с колосални последици за сигурността на азиатския гигант. И тук "победа по точки” на САЩ в търговската война срещу Китай.

Всъщност от толкова години следя КНДР, че тихо се надявам, че Тръмп наистина е толкова глупав, за да удари КНДР. Бедна му е фантазията какво ще последва. И само глупаци могат да си помислят, че атаката на американските крилати ракети на Тръмп в Сирия е, за да си постреля малко и да си върне рейтинга. Глупости.

Тръмп е само поредна марионетка, или както се казва "говореща глава” на властовия клан в САЩ и по света. И не е важно дали той е съчинил именно такъв "хитър план" като горния, за такава многостранна операция, или не е. Важното е какво иска този властови клан, наричан световна мафия или глобофашизъм. А този глобален октопод иска да използва последния "прозорец на възможностите", за да унищожи или редуцира геополитическите си противници, докато те не са се усилили до такава степен, че да го елиминират когато поискат.

Времето работи срещу САЩ, Англия и Израел. И заради това те бързат панически. Сега КНДР за тях е цел и оправдание. Пхенян има наистина твърда и последователна политика, направи си ядрено оръжие, отстоява своя начин на живот. Но КНДР няма нито средствата за доставяне на ядреното оръжие до САЩ, нито междуконтинентални ракети. Онова, което могат да направят севернокорейците е да атакуват американските бази в Южна Корея и Япония. Но и това ще е достатъчно за Тръмп за нов Пърл Харбър и разпалване на ядрения ад в Азия.

Тръмп, като и предишните президенти, бързо отстъпи пред ционистките банкери, и пред онези, които в САЩ наричат "неоконсерватори", а в останалия свят са определяни като "англосаксонско-ционистка мафия". Именно САЩ и ционистите създадоха и ръководят различните терористични групировки и и именно Израел е "опашката, която върти кучето", т.е. Израел ръководи САЩ.

Защото именно Тел Авив е авторът на идеите, в сговор с ционистите на САЩ, които след това се представят на президентите на САЩ във форма "на която не може да се откаже". Хилъри се опита и я разкараха. Обама се опита и го държаха за гушата, че се е родил в Кения. Тръмп се опита, но го наместиха с някакви педофилски изпълнения, отпреди години и всеки момент може да бъде елиминиран.

Спрямо Путин, Тръмп се опитва да взриви отношенията между Русия и Иран. Помага му Израел.

Срещу Китай плашилото е Вашингтон да започне агресия срещу КНДР. Но и Иран ще е достатъчен. Защото Китай внася 45 процента от своя нефт и газ от Иран .

Значи, чрез Иран, САЩ могат да ударят и Китай, и Русия.

Срещу Русия беше направено и споменатото ракетно и танково придвижване на НАТО към нейните граници, като може да се очаква и изостряне на ситуацията в Прибалтика и Украйна.

Всъщност придвижването на американските танкове беше случайното открито от един американски блогер през март 2015 г., когато забеляза, че хранилищата на тежката военна техника в САЩ са празни и оттам е започнало транспортиране на хиляди платформи в две посоки: едната – зад Атлантическия океан, към Германия, Полша, Прибалтика, Румъния и България, втората – зад Тихия океан – към Азия.

Значи, още през 2015 г. американците започнаха подготовката за войната на двата основни фронта – европейският и азиатският. По онова време Тръмп даже не беше помислил да става президент.

И още през 2015 г. стана ясно, че върви интензивна подготовка на участниците в бъдещия конфликт. Приказките за някакви договорености между Русия и САЩ срещу Китай и на САЩ и Китай срещу Русия са за домакините на пазара. Въпросът отдавна не е кой и срещу кого, а кога.

Не е изключено това да стане и в момента, в който четете тези редове или преди да ги прочетете. Само че на тези наивници, които мислят, че като започнат войната ще оцелеят в своите скривалища и подземни градове, ще припомня думите "Живите ще завиждат на мъртвите". Приписаха ги на Хрущчов, макар че ги беше казал тогавашният министър на отбраната на СССР.

Сцената е готова. Ключът е на старт.

http://strogosekretno.com/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736136
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930