Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2017 21:18 - АЕЦ „Козлодуй“: Подпиши кухата сметка бе, матрял!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 907 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Знаете ли, какво означава да подпишете празен лист? После неговият притежател може да напише на празното място, каквото си поиска, а след това съвсем законно да го представи в съда, в уверение на това, че вие сте знаели какво и защо сте подписвали. Днес ще ви покажа един такъв празен лист, който АЕЦ „Козлодуй“ , с любезното съдействия на абсолютно цялата политико-енерГЕПИйна мафия, барабар с обслужващите ги „медии“ ни поднасят негласно да подпишем, т.е. да се съгласим, че поскъпването на тока от 1-ви юли с 94,4%, за всички нас, е повече от нормално и нужно.

Въпросният празен лист е наличен в последното заявление, подадено от АЕЦ-а към КЕВР, с искане за въпросното поскъпване, на страница 24/74 (можете да се убедите от ТУК). А казано още по-кратко той изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Виждате ли празният лист?

Превеждам същността на измамата.

„Пресметнатият брой ядрено — горивни касети (=ТОК, в текста на ядрената мафия) за презареждане на всеки блок през новия регулаторен период обезпечава работата на Ядрено-Енергийните Блокове (ЯЕБ) в рамките на“ … повече не се чете, в продължение на няколко реда. Те нарочно са покрити с лист хартия, преди да бъде сканирана въпросната страница, за да не можем да я видим и прочетем ние с вас. И така продължава до нищо не значещото „бр. за ЯЕБ №5“.

Какво означава това?

image

За да разберете правилно ще дам пример от живота, който е разбираем за болшинството хора. На практика ядрената мафия ни представя сметка за боб чорба, но крие от нас цената на боба на свободния пазар, а също така крие и количеството боб (под формата на грамаж или брой зърна) в чорбата, която ни сервира. Само че иска да им плащаме за новата ГОРЕЩА СУПА близо 100% по-скъпо.

Всеки, който е съгласен, с предложената оферта е свободен да не разпространява въпросното разкритие престъпление срещу всички нас. Пак ще плащаме всички ние?

Тези от вас, които са пропуснали да се запознаят с разкритите до сега престъпни похвати на ядрената мафия, приложени в същото това заявление, могат да се запознаят с тях от следните три материала:

АЕЦ „Козлодуй“, естествено, лъже за цената на тока 3

АЕЦ „Козлодуй“, естествено, лъже за цената на тока 2

АЕЦ „Козлодуй“, естествено, лъже за цената на тока

Георги Котев
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671404
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031