Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2017 18:11 - Свръхдоза ваксини
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1384 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.05.2017 18:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Пет резюмета и един некролог от последния час

Тези дни темата за ваксините отново е на дневен ред в България, но не само. Проблемът занимава с подновена сила целия свят. По-долу ще резюмирам малка част от най-важните новини с препратки към пълните материали.

  image

1. Рекордни обезщетения за пострадали от ваксини
Източник »
Може би е излишно да се подчертава, но: обезщетенията са в САЩ. На пострадалите българи такива не се полагат, защото според амбулантните търговци на фармафията, заемащи ключови ръководни и законодателни постове у нас, ваксините били „напълно сигурни“.

Това, че не са безопасни, а са известни много (макар и не всички) странични действия, е известно и на Агенцията за контрол на заболяванията (CDC), и на тамошните съдилища. Само от началото на текущата година в Съединените щати са изплатени 142 млн. щ. д. за 377 доказани трагични случаи. Ако темпото се запази, до края на 2017-а сумата ще достигне 220 млн.

* * *

2. Скоро излиза филм, изобличаващ две ваксини
Източник »

Фармафиотските продукти Cervarix и Gardasil не са сред „задължителните“, но бяха агресивно налагани и у нас. По този повод сме писали не веднъж и два пъти в „От Извора“. А сега, години по-късно, когато тези ваксини нанесоха сериозни поражения на многобройни жертви, ще излезе документален филм за нея.

След дъжд качулка, но…

От предварителната информация става ясно, че изтъкнати лекари и микробиолози ще се опълчат на фармацевтичната индустрия, като ще свидетелстват, че „имунизациите срещу рака на маточната шийка“ са измама. Ще бъдат показани и последствията за измамените от властите и търговците.

* * *

3. Очаквани данни от ново проучване по стара тема

Англоговорящите могат да прослушат записа от видеото по-долу. В него подкастърът Вин Армани обсъжда ново проучване, от което за пореден път научаваме вече известното, че неваксинираните деца са по-здрави от ваксинираните:

www.youtube.com/watch

4. Науката не е в полза на фармафията, но pressтитутките свръхкомпенсират
Източник »

Нека цитирам колегата Майк Адамс:

„В последния откачен, напълно налудничав пример за яростна пропаганда на ваксините от престъпната индустрия и нейните корпоративни медийни проститутки [изданието] Boston Herald и целия му редакторски екип открито призовават държавни екзекуторски отряди да избиват наред учените, натуропатите, хиропрактиците и журналистите, които задават неудобни въпроси за инжектирането на деца с живак, увреждащ мозъка невротоксин във ваксините, поставяни на малолетни и бременни жени.
Според Boston Herald каквато и да било загриженост за отровните и невротоксични съставки на ваксините трябва да се разглежда като „престъпление, заслужаващо смъртна присъда“. Всички ние трябвало да бъдем обесени, след като бъдем идентифицирани и арестувани. Това е пример за геноциден журно-тероризъм (и пр.)“
Скандалната публикация се разглежда и в тази статия на К. Фромпович:



Ако бъда идентифициран (сякаш някога съм се крил?!) и изчезна, преди впоследствие да бъда намерен и обесен, вече знаете кой ще стои зад това. 😉

Некролог: Почина ваксинотерористът ген. Стоян Тонев
Източник »

В момента, в който писах горните редове, научих, че преди малко са намерили мъртъв Стоян Тонев — бивш шеф на ВМА София и един от най-активните ваксинотерористи. Намирам новината за иронична до смърт — нещо като внезапна карма заради публикации като тази на Boston Herald. Поуката? — Господ забавя, но не забравя. Рано или късно си събира вересиите. И никой не е отнесъл криминалните си милиони на оня свят…

image

Проф. Тодор Кантарджиев(ах тези мустачки типични, ах тези изцъклени очички типични за тюрските хазари - бел. ред.), признава, че е едно с фармафията

5. Проф. Тодор Кантарджиев признава, че е едно с фармафията
Източник »

Един от най-активните ваксинотерористи е Т. Кантарджиев. Той не отстъпва по нищо на видните си колеги от гестапото — Стоян Тонев, Ангел Кунчев и Мира Кожухарова. Тази седмица той коментира и заболеваемостта на децата с аутизъм като посочи, че тези отклонения не се свързвали директно с ваксинирането.

Ами добре, ще свързваме отклоненията „индиректно“ с ваксинирането, но все пак ще правим връзката, колкото и да не ви харесва.

image

                            Братя по оръжие

Кантарджиев обаче е цитиран и да се изпуска за нещо просветляващо:

„Двама лекари са докладвали, че след ваксината за морбили деца са получили висока температура. Ако са ваксинирани 60 000 деца на 1-годишна възраст и 70 000 деца на 16-17-годишна възраст, това е нищожна цифра. У нас не се докладват тези реакции, а те трябва да се докладват при нас, на фирмата производител.“
Ето потвърждението от самите ваксинотерористи. В прав текст признават, че те, които ви лъжат най-редовно по медиите, са в едно легло с фирмите производители.

* * *
Ето как българските учени се отрекоха от трудовете си против ваксините

А между редовете на цитатите се разбира и „защо“
Започваме с думи на доц. д-р Надя Маркова пред БНР. С пълното ѝ изявление за радио предаването можете да се запознаете тук.

Тя казва:

„Твърденията, че имунизацията с ваксината за туберкулоза, позната като БЦЖ, създава опасност от за автоимунни болести и дори рак, са интерпретация на изследванията ми. В никакъв случай не мога да докажа такива неща и аз самата съм си изложила материала по друг начин.“
Пак в същото предаване по БНР друг неин колега, директорът на Института по микробиология — проф. Христо Найденски, заявява следното:

„БЦЖ ваксината е протектирала човечеството около един век и ако сега преустановим тази имунизация, ще бъде голяма грешка. Става дума за едно много голямо недоразумение.“
Директорът на Националния център за заразни и паразитни заболявания — проф. Тодор Кантарджиев, добавя:

„Доц. Маркова въобще не твърди за ракови и автоимунни заболявания.“

image

Грешна интерпретация ли!? Голямо недоразумение ли!?
По-долу лично ще се запознаем със съществените части от Автореферата на Георги Славчев от БАН, на който доц. Надя Маркова е съавтор и научен ръководител. По-добре да четем материала от първа ръка, вместо да ни го преразказват с… интерпретации.

Трудът, с който Славчев получава научна степен „доктор“ по микробиология, представлява дисертация именно на тема:

„Молекулярно-биологични и структурно-функционални аспекти при формиране на L-форми при видове от Mycobacterium tuberculosis комплекс“

Рецензент на дисертацията му е проф. д-р Христо Миладинов Найденски, от което разбираме, че и последният е много добре запознат с подробната научна информация за микобактериалните L-форми. В същата дисертация се засяга изчерпателно и въпросът за L-формите от ваксиналния щам на M.Bovis в БЦЖ.

Ето извадки от автореферата:

„В този смисъл, особен интерес предизвиква феноменът, известен като L-трансформация или съществуването на популации от репродуциращи се микобактерии с дефектни или липсващи клетъчни стени (L-форми), което явление би могло да лежи в основата на латентната туберкулоза. Необичайният начин на съществуване на L-формите in vivo включва фази на небалансиран растеж и размножаване, както и голямо разнообразие на морфологични трансформации.
При промени в имунния статус на гостоприемника съществува риск за реверсия на L-формите в класически бациларни форми и реактивиране на латентната туберкулоза в активно клинично изявено заболяване. Микобактериалните L-форми се определят като трудни за изолиране, култивиране и идентифициране в клинични материали чрез стандартните микробиологични методи.“
И още от него:

„В условия на стрес възникването на мутации в генома на микобактериите могат да доведат до създаване на нови белези, което се явява потенциален източник и двигател за настъпващите промени в хода на еволюцията. Може да се отбележи, че изявата на характерен морфологичен фенотип в резултат на L-трансформация при видове от M. tuberculosis комплекса кореспондира с промени в техния геном и е проява на адаптивна и генетична пластичност. В процеса на еволюцията видовете от M. tuberculosis комплекс, в резултат на мутации, придобиват свойства, които им дават предимства за бързо приспособяване към конкретните условия на средата и ги превръщат в едни от най-успешните патогени при хората.“
Ако трябва да преведем научния (и завоалиран) език на по-разбираем: казва ни се директно, че ваксините против туберкулоза не заличават туберкулозата. Те всъщност водят до нейните мутации и приспособявания към средата, като по този начин ги превръщат в успешен патогенен (болестотворен) фактор.

Това, което са написали споменатите учени,

не подлежи на други „интерпретации“!
Да напомним, че в интервюто по БНР доц. Маркова каза още: не можело да се говори за изолираните L-форми като причинители на автоимунни и ракови заболявания. Тя се явява научен ръководител на кандидата за доктор, чийто автореферат беше поместен по-горе. С други думи, тя няма как да не е запозната, след като е и съавтор на данните.

А тук имаме и показателна извадка от рецензията, направена от проф. д-р Христо Найденски:

„Представят се неоспорими аргументи в полза на значението на L-формите като инфекциозни и перзистиращи агенти, съответно за тяхната роля при заболявания у хора и животни. Нещо повече, перзистирайки за дълъг период от време в организма на гостоприемника, те могат да бъдат причина не само за възникването на латентни, хронични, и рецидивиращи инфекции, но същевременно и на заболявания с неизвестен инфекциозно-алергичен или автоимунен произход.“
И тук не може да се говори за „интерпретации“, когато нещата са написани в прав текст. Ако някой прави интерпретации, това са самите учени, които покрай скандала са били заставени да декламират сценариите на фармацевтичната индустрия пред медиите.

Кога трябва да вярваме на доц. д-р Маркова и проф. Д-р Христо Найденски?
Не е ли смущаващо, че в интервютата си казват едно, а в научните си трудове пишат друго?

Не е ли потресаващо, че в медийните си изявления те предпочитат да акцентират върху наблюдаваните краткосрочни нежелани реакции от ваксината — повишена температура и зачервяване на мястото на инжекцията, — но се отричат от собствените си открития, че тези ваксини причиняват отчитани и наблюдавани мутации на туберкулозата?

С други думи, те са съвсем наясно, че ваксините не само не пазят от туберкулоза, а помагат за нейното непредвидимо „еволюиране“ в нещо още по-опасно за здравето в дългосрочен план, доживот. И то когато са напълно наясно, че ваксините поощряват появата на нещо по-ужасно от туберкулозата, което — за разлика от туберкулозата! — не се лекува в болнични условия.

А именно: непредвидими автоимунни заболявания, сред които са и различни форми на рак.

Има ли морал в едно подобно тяхно поведение?

Светлан Бонев
16.5.2017 г.

image

Ваксинотерорист от Булгаристан и ислямски джихадист от Туркистан

Иван Стаменов
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687522
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031