Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2017 19:09 - Дейвид Айк за микрочиповете
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2929 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 22.05.2017 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Има един зловещ аспект, на който трябва да се противопоставим с всичко възможно. Всичко, свързано с нас се съхранява в компютри и сега Илюминати искат да отидат още по-далеч и да контролират изцяло нашите действия. Те отново се опитват да го направят тайно, под маската на "убедителното" предложение да ни помогнат. Колко са мили. Сега се шуми за нарастване на измамите с кредитни карти и как трябва нещо да се направи, за да могат да се идентифицират хората по-лесно. Онова, което ще бъде предложено е един вид бар код за всеки човек - като онези, които използват в супермаркетите - и по този начин властите ще знаят кои сме и какво правим във всеки един момент ( спомнете си за телекраните от "1984"). Той ще се използва и за предаването на съобщения до нас като при компютрите и роботите, каквито ще бъдем, ако допуснем това ! Те вече са подготвили почвата, като са изпробвали върху животни и в САЩ - върху емигрантите от Латинска Америка, а ние сме следващите. Хуманитарното дружество "Марин"в САЩ обяснява техниката в една статия :


image



" В продължение на близо година "Марин" имплантира във всяко осиновено куче и котка от приюта микрочип с удостоверение за самоличност - високо технологичен отговор на вековния проблем с постоянното разпознаване на домашния любимец. Микрочипът, с големина колкото оризово зрънце е затворен в биомедицинско стъкло. Върху него е отпечатан код от 10 букви и цифри и се имплантира с обикновена инжекция между лопатките на животното. С размах на сканиращото устройство, което се побира в ръка, чипът се активира и предава кода на компютър, който изписва името и адреса на собственика, наличните медицински данни и най-важното - телефона на собственика. "
image

Илюминати искат да стигнат по-далеч с хората.Те искат да имаме бар-кодове, така че да можем да бъдем "четени" в супермаркетите и банките, както сега касиерът разчита консерва. Един човек от Ай Би Ем, който изобрети лазерния бар-четец за магазините е разработил и метод за поставяне на същото устройство под човешката кожа за една милиардна от секундата. Той е невидим за невъоръжено око и може да пренесе цялата информация, която някой иска да получи за вас. Ние бихме могли да сме постоянно свързани с компютър и кой може да каже дали сигналите няма да бъдат изпращани и в двете посоки ? В Швеция има вече хора, приели знака върху ръцете си като част от опит за общество без пари.


image

Д-р Карл Сандърс, високо ценен електронен инженер казва в интервю в списание "Нексус" как проектът му за микрочип, който да помага на хората с прекъснати гръбначни връзки е бил иззет с правителствена програма, наречена проект "Феникс". Хенри Кисинджър и служители на ЦРУ присъствали на срещите за проекта. По време на една от тях бил зададен въпрос: "Как може да се контролират хората, ако не могат да бъдат идентифицирани ?" Интересното е, че чипът се презарежда чрез промените в телесната температура и те установили, че най-подходящото място за него е на челото, точно под линията на косата. Спомняте ли си за "знака на звяра", споменат в "Откровението на Св. Йоан" ? Сандърс бил на 17 срещи за микрочипа с бригадата "Единен свят", като някои се провели в Брюксел и Люксембург. Според Закон за контрол на емиграцията (1986), раздел 100, американският президент има право да узакони всяка идентифицираща маркировка, която сметне за необходима
Микрочиповете се имплантират в хората по време на отвличанията. Сега те искат да излъжат всички да го узаконят. Идеалът им е във всяко новородено бебе да бъде имплантиран микрочип като част от нормалния ход на нещата. Това е т. нар. план "от утробата до гроба". Те ще си послужат с извинението, че е полезно от медицинска гледна точка (този чип щял да препрограмира тялото за да се бори с болестите), че намира изчезнали хора (само си помислете, детето ви никога вече няма да се изгуби) и цял куп други причини. Всяко извинение само по себе си може да звучи разумно, но вижте тайния дневен ред. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !!!

image

Електромагнитната и високоразвита технология не е ограничена само до контрол над ума. Нейното използване причинява катастрофални увреждания на физическото тяло и околната среда, освен, че е била усъвършенствана за военна употреба. Нашият фин Аз е конфигурация от взаимосвързани електромагнитни полета, така че самата сърцевина на нашето същество се засяга от други електромагнитни полета. А ако безсмъртното ниво бъде засегнато, физическото тяло излиза от строя. Заради контрола над ума и за да се създадат още по-ефикасни оръжейни системи, вълни от електромагнитни импулси се генерират по цял свят , най-вече от суперсилите. Американската мрежа "Омега" със станции в Норвегия, Аржентина, Япония, Хаваите, Либерия, Австралия и САЩ изпраща нискочестотни приземни вълни като част от системата за реагиране на ядрени оръжия. Тези вълни имат неприятни последици за онези, които живеят в районите и за енергийното поле на Земята. Мрежата "Омега" е само част от множеството електромагнитни честоти, излъчвани заради въоръжението и контрола. Те са отговорни за огромен брой ракови заболявания, катари, генетични дефекти и психични заболявания. Д-р Робърт Бекер, писател и специалист по електромагнитни замърсявания е цитиран от списание "Нексус" :
"Всички анормални, създадени от човека електромагнитни полета, независимо от честотата им имат едни и същи биологични последици. Тези последици, при които се наблюдава отклонение от нормалните функции и са реално или потенциално опасни, са следните : Въздействие върху растящите клекти от рода на увеличаване скоростта на деление на раковите клетки ; увеличено разпространение на някои видове рак ; развиване на аномалии в ембрионите ; изменения в нервохимикалите, водещи до аномалии в поведението като самоубийство ; изменения в биологичните цикли ; намаление на имунната защита ; изменения в способността за учене."

image

neonula.blogspot.bg/
 



Гласувай:
6



1. chris - Може би накратко една от притесн...
25.05.2017 21:14
Може би накратко една от притеснителните конкретики на проблемата е, че чиповете са едновременно предаватели и приемници на определени честоти, които безконтролно могат да бъдат манипулирани зловредно за човека от разстояние посредством едни джаджи, наричани честотни модулатори. Нали не искаш кохортата на Цвък-Цвък да може да завърти едно копче отнякъде и ти моментално да се насереш от сигнала с честота, която ухото ти не е способно да чуе. Т'ва Цвък-Цвък ще го направи за забавление, защото му е психопатичен характерологичния тип, обаче проблемът е там, че има честоти, които убиват. Сега разбираш ли, или да ти го нарисувам? Като радиацията е - невидим убиец. 'Айде със здраве! :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684848
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031