Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2017 20:55 - Дейвид Айк - Техники за промиване на мозъци
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1443 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.07.2017 21:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
            image

Съществуват две основни техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите.Първата е „проблем-решение-реакция“,а втората е т.нар.„пълзящ тоталитаризъм“. Те действат в синхрон с цел реализиране плановете на илюминатите, оправдавайки промените, които кукловодите искатда наложат, без да разкриват връзките между определени събития по света.

        image

Техниката, наречена „проблем-решение-реакция“ работи по следния начин. Искате да извършите промени в обществото но знаете, че тези промени ще предизвикат остра съпротива, ако обявите какво възнамерявате да направите. Затова не обявявате открито своите намерения.

           image

Тогава се задейства механизмът проблем-реакция-решение (ПРР).

Първо сами създавате проблема. Той може да бъде терористична атака, финансова криза или война, в зависимост кой проблем съответства точно на вашите планове. После обвинявате някой друг или нещо друго за проблема, който сте създали.

           image
image



Второ, искате да провокирате реакция на страх или реакция от типа „нещо трябва да се направи“ от страна на обществото. За целта се използват послушни медии, които предават информация, която им поднесете, без да задават неудобни въпроси, а само повтарят версия за случилото се като единствена и неоспорима истина.

               image

Тази версия може да гласи, че Осама Бин Ладен е дирижирал събитията от 11 септември 2011г. от една пещера в Афганистан. Също че свинският грип е смъртоносен и е тръгнал от една свинеферма в Мексико, макар да не е поразил нито едно прасе в света.

      image

Трето, предлагате решение на проблемите, които сте създали и тези решения отразяват вашето виждане за промените, които трябва да се наложат в света.

image

Разберем ли принципа на действие на техниката ПРР ще започнем да откриваме примери за прилагането му почти всеки ден. Двете световни войни са типичен пример за прилагането на принципа на ПРР. Именно илюминатите стоят зад издигането на режимите на Хитлер в Германия, Сталин в Русия, Чърчил във Великобритания и Рузвелт в САЩ.

   image    

Именно те са накарали своите американски агенти да създадат проблема, нападайки държави като Полша, а агентите им в други
страни са взели решението да обявят война на Германия, за да подпалят глобален конфликт, който да въвлече Япония и целия Далечен изток. Ето защо фамилиите Рокфелер, Буш и останалите американски илюминати са финансирали военната машина на Хитлер и нацистите, с които впоследствие САЩ влизат във война.

       image

Повече от година разследвах участието на Прескот Буш, бащата на Джордж Буш старши. А също и на тандема Буш– Хариман във
финансирането на нацистите. Това става посредством операция, наречена„Юниън Бенкинг Корпорейшън“.

image

През 2001г. Джон Лофтъс, директор на Музея на холокоста във Флорида и бивш прокурор в Министерство на правосъдието, разследвал нацистките военнопрестъпления заяви, публично, че Буш и Хариман са финансирали нацистите. Лофтъс разказа пред гостите на литературния фестивал в Сарасота, че представляваната от Буш и Хариман и управлявана от Ротшилд компания „Ю Би Ес“ е била собственост на водещи нацистки индустриалци, прехвърлили парите си в „Ю Би Ес“ посредством друга банка в
Холандия, дори след като САЩ обявяват война на Германия.

image

Твърде е веороятно да погледенете с недоворие на тази теория. Но знайте, че те искат точно това. Лъжата да звучи като неоспорима истина. В такива моменти вие или сте с отворено съзнание или жертва на специален механизъм за манипулация на съзнанието.

image

НП/ Дейвид Айк

novotopoznanie.com

image
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688328
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031