Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 10:56 - Километрични опашки за Гърция
Автор: clint9m Категория: Други   
Прочетен: 156 Коментари: 0 Гласове:
0



 Всички ганьовски патриоти отиват да подпомагат гръцката икономика. Коментарът на майка ми беше изчерпателен:" Тиа па, загубени, кво толку правят у Гърция?" Та, стотици милиони ще изтекат към Гърция, но Ганьо няма да иде на нашето море, щото хотелите били мутренски. Да, бе, те у Гърция не са, нема що. Ганьо оправдава продажността си с туй, че прави бойкот на българските мутри, като иде да храни гръцките. " Не, бе, аз не съм продажен гъз, аз съм принципен гъз", казва Ганьо.

Един вид, не лиже гръцки задник, а бори българската мафия.
Ама, че герой. Дайте му "Стара планина", първа степен.
Ама на Ганьо не му идва на плоския мозък, колкото грейпрут,, че туризмът задвижва всички сектори на икономиката и е ключов отрасъл за България. Кво му дреме на Ганьо за България; той само във ФБ е патриот, националист и борец за справедливост. Яде гръцки плодове, благодарение на туй, че земеделската субсидия за гърчолята е в пъти по-висока от тая за нашите фермери. Хиляди българи сменят насрани византийски памперси, благодарение на туй, че Гърция изяде и изпи 300 милиарда от данъците на всички европейски данъкоплатци. А сега що бай Ганьо да не подпомогне и гръцкия хотелиер и кръчмар и съотв: транспорт, производство, земеделие и пр. обслужващи туризма дейности. Малко са ни милионите печалбари-дупедавци, емигрирали в чужбина, та сега останалите да хранят гръцката икономика. 

И няма как да им обясниш, че режат клона, на който седи България.
Ма, толкова сте прости, долни и продажни, че дедите ви се въртят в гробищата от срам. 
Нали като идете на българското море, ще задвижите цялата икономика, бе, продажни лайнари? Нали българите ще бачкат, ще вземат заплати и ще хранят деца благодарение на това?
Вие да не мислите, че в най-корумпираната държава- Гърция, хотелите са на ангелчета и херувимчета, бе, цървули?
Е, няма да се оправи тая държава с толкова чуждолизци.
Но, за да се похвали,че е ходил на море при византийците, Ганьо ще чака на границата три дена, ще сере в храстите и ще се пече като гущер без никакъв проблем.
Дали в някоя друга държава има толкова продажна сволач?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: clint9m
Категория: Други
Прочетен: 2585
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930