Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2017 18:28 - Мисли форми 29
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1428 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

"Тези, които текат като потоци от живот, знаят, че нямат нужда от друга сила". ~ Лао Дзъ / Лаози (604 г. пр.н.е. - 531 г.пр.н.е.)

Таоизмът е пътят на водата. Най-често срещаният елемент или символ, споменат в писанията на Лао Дзъ, е символa на водата ... Когато достигне до блокиране, водата открива най-краткия път около блокирането или продължава да се събира и протича над блокадата. ~ Д-р Фредерик Ленц / Рама (1950 - 1998)

image

"Хората изработват своя Бог според собственото си разбиране. Те първо правят своя Бог и по-късно Му се покланят". ~ Оскар Уайлд. 1854-1900.

image

Гея, богинята майката, представлява силите на цялата природа, които дават възход на целия живот. Всичко, което е живо, идва от нея. Гея представлява природата - не човек, а природата като цяло. Вие виждате, природата е интелект. Гая е източникът на хората и боговете. Това е така, защото всичко, което живее, на нивото на природата, идва от Божествената Майка без изключение - дори и боговете. Всяко Живо същество, от най-малката частица до най-голямата Вселена, е само част от тялото си. Това е част от това, което трябва да схванем: Невероятната сложност на Божествената Майка. Говорим за Гея като планетата Земя и това е вярно и относимо. Но Гая също е Пракрити, която е Космическата уъроба. Това е самото Съществуване. Божествената майка е майка, енергия. ~ Самаел Аун Уеор (1917 - 1977)

image

"Когато умът спира да търси, когато престане да иска убежище, когато вече не търси сигурност, когато повече не жадува повече книги и информация, когато пренебрегва дори спомените за желание, само тогава Любовта ще пристигне вътре". Самаел Аун Уеор (1917-1977)

image

"Дръж се за мечтите си, ако мечтите умрат, животът ще е като птица, която не може да лети.". ~ Джеймс Лангстън Хюз. 1902-1967.

image

"Естественият живот е подхранващата почва на душата. Той е тялото, усещането, инстинктите, които ни свързват с почвата". ~ Карл Дж. Юнг (1875 - 1961 г.)

image

"Има много нива на живот, които не можем да видим и да знаем, но със сигурност съществуват. Има един по-голям свят, достатъчно голям, за да включи безсмъртие ... Нашите духовни навици принадлежат на този по-голям свят ... Ако смъртта е очевидно външен факт, безсмъртието е вътрешна сигурност. "~ Manly P. Hall

image

Emperor Great Britain-Russia Vova I

image

image

Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. "боговете" им наги от 500 до 1000г/ и циклят в матричката Мая за същото време чрез пчелени ритуали на Кибела плагиатствани като Кабала/.
Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества.
Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши).
На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предсказания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана.
Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.
Та такъв пророк на ДС/КГБ и Илминати е Вангелия Гущерова
През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд командва КГБ и Моссад, а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.

image

Всеки - (агент на ДС/КГБ бел.ред.) - може да стане пророк, стига да има кой да му вярва! – Хераклит

image

Повечето махат с ръка и си казват – “Какво ме интересува това. На мен хладилника ми е празен, вноската по кредита съм я просрочил, колата остаря и искам да си взема нова, трябва да отида на море, а тук някакви идиоти ми пълнят главата с илюминати, задкулисие, метафизика и всякакви щуротии. Що не стъпят здраво на земята и влезат в реалността”. Но да си спомним за многозначителната сцена от “Майстора и Маргарита”, когато професор Воланд преди началото на шоуто пред московската публика казва : ” А сега нека видим какво са научили тези граждани през последните 2000 години ?”

image

"Знайте, трябва да съдите всички хора благосклонно, дори и в случай на пълен rasha (неморален човек), трябва да търсите, докато не откриете малко количество добро в него, част, която не е зло! и го оценявате благосклонно, наистина можете да го вдигнете до мястото, където има някакви заслуги, и това му позволява да се върне към истинското си добро себе си ".
- Rebbe Nachman of Breslov

image

Познаването на окултните сили на природата отваря духовната гледка на човека, разширява интелектуалните му способности и го води неочаквано към дълбоко почитане на Твореца. От друга страна, невежеството, догматичното тясно мислене и детинския страх да се търси долната част на нещата неизменно водят до фетиш-поклонение и суеверие.
~ Елена П. Блаватска

image

"Има земно слънце, което е причина за цялата горещина и всички, които могат да видят, могат да видят слънцето, а онези, които са слепи и не могат да го видят, може да усетят топлината му."
Има вечно слънце, което е източник на цялата мъдрост и онези, чиито духовни сетива са се събудили за живот, ще видят това слънце и ще съзнават Неговото съществуване, но онези, които не са достигнали духовно съзнание, все още могат да усетят Неговата сила чрез вътрешна способност, наречена Интуиция "
- Парацелз
"Светлината не е само физически елемент, а е и умствен и духовен елемент, а в храма на ученикът е казано да се почита невидимото слънце повече от видимото, защото всяко видимо нещо е само ефект на невидимото или причинителен и тъй като Бог е причината за всички причини, той живее в невидимия свят на причините. Апулейус, когато се захванал с мистериите, видял слънцето да грее в полунощ, защото камерите на храма били блестящо осветени, макар че нямаше светилници Невидимото слънце не се ограничава от стените, нито дори от повърхността на самата земя, защото неговите лъчи са с по-висока скорост на вибриране от физическото вещество, неговата светлина преминава безпрепятствено през всички равнини на тези духовни орбити, няма тъмнина , защото живеят в безгранична светлина и в полунощ виждат слънцето да сияе под краката им. "
- Manly P Hall

image

"Прана е Великият дъх, Космическият Христ/Крест. Прана е животът, който се вълнува във всеки атом, тъй както той се вълнува във всяко слънце." "Огънят гори поради Прана." Водата тече заради прана. защото прана е животът, който имаме, нищо не може да съществува във Вселената без прана, невъзможно е да се роди най-незначителното насекомо или най-малкото цвете да цъфне без прана. да се храним във въздуха, който дишаме, и във водата, която пием.Прана съществува във всичко.Когато семенната енергия е усъвършенствана и напълно трансформирана, нервната система е снабдена с най-богатия тип прана. Тази прана се депозира в рамките на мозък под формата на чиста енергия, виното на светлината. Извършва се тясна връзка между ума, прана и спермата. Можем да спечелим господство над ума и Прана, като контролираме семенната енергия с силата на волята. Които спят няма да успеят да спечелят контрол над съзнанието си, да не говорим за прана. Усилията им да придобият контрол върху ума си и над прана без съмнение ще се провалят. Хората, които получават сексуален контрол, също получават контрол над своите умове и контролират своята прана. Тези видове човешки същества достигат истинско освобождение. "-Samael Aun Weor, Жълтата книга

image

Речта ми е несъвършена. Не защото искам да блесна с думи, но от невъзможността да намеря тези думи, говоря в образи. С нищо друго не мога да изразя думите от дълбините.
C.G. Юнг

image

Бог е Баща на вечността. Вечността е Майката на Времето.
Г.Гурджиев

image

"Най-големият страх в света е от възгледите на другите, а в момента, в който не се страхувате от тълпата, вече не сте овца, вие ставате лъв. Голям рев се появява в сърцето ви, ревът на свободата". Ошо (1973-1990 г.)

image

"Завоалирай истината в мистерия." ~ Virgil. 70-19.B.C.E.

image

"Тъй както слънчевата светлина поддържа цялата Вселена, светлината на душата поддържа това материално тяло". ~ Бхагавад - Гита, (2:18)

image

"Ако врагът посмее да нахлуе в страната ни, да го унищожим до крак, така че нито един от тях да не оцелее, за да подпише документа за капитулация!"
- Ким Чен ГуруГрух

image

САЩ призоваха ООН да вземе решителни мерки срещу Северна Корея!!!
Двете Кореи са театрална сценка на левитския Интернационал в подкрепа на ядрената мафия и военно - промишлените комплекси по света.

image

Северна Корея. Тази държава с тоталитарна диктатура на номенклатурата на една партия, правилно наречена комунистическа, си позволява да размахва пръст на САЩ.
Как ще постъпят ръководителите на левитския Интернационал?
Цялата работа прилича на представление на група илюзионисти. Публиката е съвсем наясно, че няма магия. Отива с нагласата, че ще я излъжат. Но измамата включва още по-голяма доза фантазия. А на посетителите им е приятно да се отпуснат и за час-два да се пренесат извън реалността, в света на вълшебствата. Нищо, че такива няма. Въпрос на настройка на съзнанието. “Mundus vult decipi, ergo decipiatur” – „светът обича да бъде лъган, нека тогава го лъжат“.

image

Според доклад на Севернокорейският стратегически център – организация, която е ръководена от дезертьори и базирана в Южна Корея, „почти всички печалби от работниците се изпращат в хазната на режима на Ким Чен Ун… и само в екстремни ситуации работниците получават до 10% от своите заплати“. Източници в Катар казват, че около 3 хиляди севернокорейци работят из държавата. Те са част от армията работници на севернокорейския режим и биват изпращани навсякъде по света да печелят пари за управляващия режим в Северна Корея.
В населената строителна зона, която ще се превърне в бляскавия град Лусайл, който струва на Катар 45 милиарда долара и в който ще се играе финала на Световното първенство по футбол през 2022 година, се знае за четири строителни площадки, на които работят севернокорейци, но няма информация дали те са включени към строежа на стадионите за първенството.
На един от строежите, корейците се борят с горещината и сушата, за да построят луксозна висока жилищна сграда, прилична на кула. Те работят от рано сутрин до късно вечер, дълго след като работниците от другите националности са си тръгнали.
Един от корейските работници, който се труди на небостъргача, каза: „На хора като нас обикновено не се плаща. Парите не отиват лично в джоба на човека. Това няма нищо общо с мен, това е работа на компанията (Северна Корея)“.
Мениджър на строителния проект разказа за работниците, че „нямат пукната пара в джоба“, и че „вземат пари на заем от нас, ако им трябват дреболии, като цигари“.
„Описанието на условията, в които живеят севернокорейските работници в Катар – тормоз, незаплащане на труда и прекомерен извънреден труд – са признаци за спонсориран от държавата трафик на принуден труд“, което си е модерна форма на робство“, заяви Ейдън Маккуейд, директор на Anti-Slavery International.

image

Режимът на клонинга на Владимир Путин поддържа добри отношения със Северна Корея, която в миналото се радваше на подкрепата на Съветския съюз. Масква се надява да се намеси на южнокорейския газов пазар с изграждането на железопътна линия и газопровод, което ще постави Кремъл в позиция да влияе на дипломатическите отношения в района и на действията на Пхенян.
Правителството на Северна Корея реши да премине на рубли при търговията с Русия, както и да търси залежи на нейна територия за съвместно разработване с Русия. Преди три години, по време на посещението си в Северна Корея, 24-28 март 2014, министъра на Руската федерация за развитието на Далечния Изток A. Галушка постави за цел увеличаване на обема на взаимната търговия до 1 млрд. долара. до 2020. Сега тя е около 500 милиона годишно.Премахването на визовите ограничения за руски бизнесмени, които искат да инвестират в Северна Корея, беше и сред темите на среща между Галушка и представители на севернокорейската администрация на среща на междуправителствена комисия през юни.
Възможността за такива изчисления щяло да доведе до значително ускоряване и улесняване на търговията и икономическото сътрудничество между двете страни, заявил ръководителят на Руската федерация Александър Галушка след заседание на междуправителствената комисия.
Вече били открити и първите сметки в руски банки.
Galushka Александър подчертал, че тласък за подписването на това споразумение е ратифицирането на междуправителственото споразумение между Русия и Северна Корея за уреждане на дълга на Република към Руската федерация по заеми, отпуснати в периода от бившия Съветски съюз.
Заседанието на междуправителствената комисия на Руската федерация и КНДР се провело във Владивосток.
Русия опрощава 90% от дълга на Северна Корея

    image
Корейците също като евреите искат да бъдат умни и се учат на Талмуд.
Южна Корея, е с население наближаващо 50 милиона, Талмуда е включен в учебните им програми.
Почти всяка къща има Талмуд преведен на корейски.
Корейските майки от двете Кореи изучават Талмуда и Талмудска мъдрост за техните деца.

image

КАЛИ ЮГА - ПРОДАЖБА НА РОБИ/Роби на Ким строят стадион за световното в Русия
"Ди Велт" описва нечовешкия труд на обект в Санкт Петербург
Тези хора живеят като роби в лагер, опасан от бодлива тел. Те нямат никакви права, вече е регистриран и смъртен случай. Най-малко 110 севернокорейци полагат къртовски труд при нечовешки условия – градят стадион в Санкт Петербург за световното първенство по футбол през 2018 г.
Това се посочва в публикация на норвежкото списание “Йосимар” след проведено журналистическо разследване, цитирано от германския в. “Ди Велт”.
“Наблюдават ги 24 часа в денонощието, забранени са дори разговори, получават минимални надници. Те са общи работници, които не са в състояние да обслужват модерна техника”, описва тежкото положение адвокатът по човешки права Андрей Якимов, цитиран в публикацията.
Работниците пристигали в Русия по заповед на севернокорейския режим.
“Наемат ги за 10 години с обещания за по-големи дажби ориз и вечна благодарност от страна на Ким Чен Ун”, обяснява Якимов. 90 на сто от заработеното в чужда валута обаче прибирал режимът в Пхенян, което от десетилетия било практика в Северна Корея.
По данни на ООН между 200 000 и 400 000 севернокорейци работят като наемни работници в цял свят, повечето от които в Русия, Близкия изток, Югоизточна Азия и Китай.
Пристигнат ли в дадена страна, им отнемат задграничните паспорти, за да не могат да се върнат в родината си, докато не изпълнят поетите от Пхенян задължения. Отнените 90 на сто от заработеното се използват от елита за купуване на луксозни стоки, но и за осъществяване на ядрената програма на Северна Корея. Ако някой работник дръзне да се оплаче, това има жестоки последствия за семейството и близките му.
На строителната площадка в Санкт Петербург севернокорейците са принудени да нощуват в неотопляеми и пренаселени контейнери при студ и мраз.
“Те са като роботи. Това, което правят е труд, труд, труд. От 7 ч заран до полунощ. Всеки ден. Те нямат никакъв живот”, описва всекидневието на севернокорейските си колеги руски строителен работник.
Строителството на стадиона “Зенит” с капацитет за 68 000 зрители продължава 11-а година, досега е глътнало над един милиард евро и още не е приключило. Появяват се течове, пукнатини в бетона, земята под игрището вибрира. Въпреки това по заповед на президента Владимир Путин стадионът е “открит” през февруари т. г. На 2 юли там ще е финалът на Купата на конфедерациите - междуконтинентален футболен турнир, най-вероятно с участието на Германия.

image

Знамето на комунистическата партия на Кампучия
Червените кхмери 1975-1979г. в Камбоджа избиха около 2 милиона души по поръчка на комунистическия левитски Интернационал. Комунистите Йенг Сари, Пол Пот и Сон Сан, унищожиха над 1,5 млн. камбоджанци.
С идването си на власт в Камбоджа през 1975 г. червените кхмери започват да прилагат на марксистко-маоистките идеи. Въвежда се нулево комунистическо-кхмерско летоброене, а новият ред се установява чрез "народната армия", в която са мобилизирани юноши, насилствено откъснати от семействата им. Парите са забранени.
В играта на комунисти и кабалокапиталисти, комунистите играят роля на революционери, с цел сплашване на гоите за да не скачат срещу паричната система на Илюминати.
Комунизмът е ционизъм. Няма добър комунист. Както е известно, комунистът не е човек. Логично следва, че не е възможно Обама, Оланд, Меркел, Путин, Камерън, Ципрас и останалите болшевики – предатели на своите народи – изобщо да са човешки същества.
Идеята на класическият капитализъм е ИНДИВИДЪТ с ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ. Но до капитализма на Адам Смит на планетата не се е стигнало.
Идеята на социализъм и фашизмът е държавата(обществото).
През 1971 година Гари Алън стига до неизбежната констатация за бъдещето на САЩ:
„Комунизмът или по-правилно – социализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит. Тогава планът на заговорниците от най-вътрешния кръг е да социализират Съединените щати, а не да ги комунизират.“
Ето къде е скрита основната измама! Голямата, „великата“ лъжа, както е по Тяхному. Те – интернационалното левитско Братство – се стремят към единна социалистическа или комунистическа държава на планетата. Фразеологията няма никакво значение и не променя съдържанието на плана. Тя ще представлява онова, което Зиновиев включва в своята формулировка на комунизма:
„… Тип „обществена формация” със закони, обусловени от „живота в комуна”, където доминиращата обществена връзка е тази на „шеф” и неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане.“
Наличието на многопартийна система, която е такава само външно, но не и по същество, е друг елемент на същата огромна измама – ако ще ви е по-добре – заблуда!
Преди около 45 години Гари Алън е допускал, че тенденцията би могла да бъде променена. Почти тридесет лета след неговата кончина действителността опроверга надеждите му. А ако желае да оцелее и да живее при свобода, човечеството е длъжно да намери път за завръщане към благоразумието.

image

Интересно е че КомуНагите от ДС-ТОРА НОСТРА дължат успехът си в грабежа на страната, на огромен кошерен легион невежи дегенерати(около 50% от населението на страната), на най- ниско ниво; бивши куки, държавни пионки и служи тели в частните им фирми, които държат на минимални заплати и мизерни пари на ръка(при изпълнение на партийни поръчки).
 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685156
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031