Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2017 21:56 - Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 1
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1666 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                  image



Вселенски Закон ;
Висока вибрация е предпоставка за привличане на тъмните сили от по висок ранг , но вероятността да ти навредят на физически нива е по малък , поради познанията на не писания закон ;
" Ще се случи , това ако го поискаш "
Всичко , което се случва от двата края на матрицата е по наше желание и е урок .

" Гробарят на вашите илюзии "

image

Повечето цивилизации в Космоса са на качествено ДРУГО ниво на развитие, когато информацията се предава и получава не чрез радиосигнали, а ментално и холографски, а още по-точно - визуалографически. На Земята идват хиляди сигнали от Космоса от други цивилизации под формата на обемни холограми - директно и чрез контролни комплекси. Не е нужно вече да се установява контакт. Има го в конкретното въплъщение, особено след пълното спиране и прекратяване на всички бивши Контролиращи Комплекси и замяната на Интервентските Програми през 2012 г. с родните програми за "съживяване и възстановяване" на всичко, което беше на Земята преди двадесет хиляди години. Но повечето хора не разбират, не знаят и не могат да получат тази информация. Тези, които могат, превеждат тази информация на достъпен език (това са произведенията на Н. Левашов, А. Хатибов и не само). Но за съжаление, и в достъпна форма тази информация се отхвърля ...
Нека отделим два пътя. Първият е да се откажем от всякакви разсъждения за основата и природата на обществото, за новите знания и познания, да се слеем с тълпата, да имаме хляб и зрелища и да се предадем на волята на стихиите. Вторият е да се вникне в същността на случващото се, в причините за настоящите ни проблеми и да изградим за себе си модерна система, основана на НОВО ЗНАНИЕ, която освен това трябва да включва и това, което се разказва тук.

* * *

Земята е изкуствено създадено (в рамките на 10 милиарда години) образувание, за да се гарантира съществуването и развитието на живота. Клетката (животът) също е изкуствено създадено образувание, чието съществуване се определя от тактовете на Земята. Земята има свои "компютри" и Комплекси, които съставят Системата за Управление на Земята (СУЗ). На свой ред, СУЗ взаимодейства с висшата йерархия на Вселената.

СУЗ е самостоятелно развиваща се, управляваща развитието и поддръжката на Земната жизнена система, създадена специално за нашата планетарна система (по-късно ще стане ясно защо нашата система не се нарича слънчева). Една от най-важните задачи на СУЗ за осигуряване на съществуването на живот на Земята е поддържането и генерирането на тактове (вид кварцови генератори) за живота на клетката, органа, организма, общността на живите индивиди, Човека и човешкото общество.
Някои тактове осигуряват жизненоважни цикли на съществуването на клетките, други тактове гарантират съвместното съществуване на клетките и т.н. Тактовите честоти на Системата за управление далеч надхвърлят честотата на всички физически вибрации, които смятаме за възможни (и отиващи в областта, както се казва, над астрално-менталната честота).
Изглежда като научна фантастика! Но в търсене на допълнителни доказателства за възможността за такова творение, нека се обърнем към материалите на Н. Левашов: "... била създадена изкуствена планета с огромни размери, но това не е всичко. Създадената бяла звезда е създадена по такъв начин, че би могла, като изкривява пространството около себе си, незабавно да се окаже в тази Вселена-венец или в това матрично пространство, където е необходима помощ ... Това, за момента е единствено по рода си творение на Разума, което не само се премества в пространството, но може да се каже, че то премества самото пространство. Това творение съответства на твърде добре известната поговорка, че "ако Мохамед не отиде на планината, планината отива при Мохамед". И ако поговорката има фигуративен смисъл, то Бялата звезда наистина го прави. Специален пространствен генератор променя пространството около бялата звезда така, че вселените-пространства една по една "се припокриват" с Бялата звезда и остава само да се зададе задачата на коя вселена-пространство трябва да се спре и ... Бялата звезда ще бъде в нужната вселена-пространство".

И ако тази информация не е достатъчна, за да задоволи скептиците, можете да вземете "Книгата на всички времена и народи - Старият завет или Танах" в леко съкратена форма. Според Библията, в продължение на седем дни Бог създава небето и земята, отделя водата от сушата, работи върху създаването на различни растения и животни. Той създал човека от прах (материя, състояща се от атоми и молекули, като всичко на земята) по свой образ и подобие, а на седмия ден се оттеглил, удовлетворен от светлите си дела. Това също така показва акта на Сътворението. Въпреки че всеки го разбира по свой начин.
Неслучайно (според Библията) за създаването на Земята и Живота върху нея на Бог ... му трябвали седем дни (денят е светлото време на денонощието, наситено със спектъра на първичната материя (фотони), но в определена последователност на техния качествен и количествен състав). Както е известно, бялата светлина се разпада на седем цвята при разлагането й, седемте основни вещества образуват гъстата субстанция на нашата Вселена и съответно планетите! И ето какво е станало при последователното им приложение:

Но защо да се изпълни работа, с която природата може лесно да се справи при подходящите условия на зараждане на живота? Вероятно с Вселената "се е случило нещо" и след това е било възможно да се започне "нов експеримент", като се вземе предвид знанието "за естеството на процесите на формиране на материята", което са успели да организират по-развитите цивилизации. По-съвършени системи за развитие и запазване на Живота на планетата бяха изкуствено създадени. С обичайното развитие на звездно-планетарната система планетата беше изложена на различни заплахи от трансформацията на материята на самия Космос - експлозията на "свръхнови" звезди, летящи "осколки" на планетите под формата на астероиди и други космически "безпорядъци", както и обективно съществуващи паразитни цивилизации.
Планетарната клъстерна система освен Земята включваше Меркурий, Венера, Марс, Фаетон, Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун, Уран. Всяка от планетите има определена функция, конкретна за нея. Например, планетната система не се нуждаеше от Слънце (което не е съществувало) като мултифункционален генериращ комплекс, който осигурява формирането на управляващите енергии на радиационните честоти. На Земята имаше 364 000 обекта за обезпечение на ВСИЧКО необходимо за комплексното управление на хармоничното БИТИЕ на енергията, осъществяването на процеса на цивилизационно развитие и осигуряването на условия за живот. Светлината имаше 80 октави (сегашното осветление с участието на Слънцето има 48 октави), гравитацията беше 5,82 м / сек (това променило фундаментално подреждането на живота на човека, метаболитните процеси на организма му и много други неща в състоянията на заобикалящата го действителност).
Тази Планетарна Система е създадена с цел да развие СЪВЪРШЕН РАЗУМ, за придобиване от Човека, намиращ се Земята, на Истинността за Съзнанието, Разума и Материята. За постигането на тази цел беше взето решение на базата на Живата клетка при правилно развитие на човешкия мозък в специално подготвени условия за поддържането на живота на Системата за Управление на Земята (СУЗ). Това се извършва дълго преди нахлуването на паразитните сили - нашествениците от Адските светове.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728558
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930