Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2018 18:42 - "Лабораторната работа" на паяците - 12
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4379 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОT1904 г.-1946 г Войнствуващ фашизъм

От страна на системата дойде значителна програмна корекция и целенасочено преориентиране на всички процеси на управление, включително и на Програмните изпълнителски състояния на "нуждите, труда и работата": Февруарската революция, Октомврийската революция, Първата световна война, завземането на властта от фашистите в Германия и Италия, 2-ра световна война и т.н. - програмни процеси, изпълнявани от старата система.
Програмният процес от изпълнителен характер за хората - "Премахване на 50 милиона ненужни индивиди, като последици от програмния процес на енергийна биогенеза на клетката на плътта". Изпълнителските действия в активната форма на техните прояви започнаха да се появяват едва през 1933 г., след това продължават през Втората световна война. До май 1945 г. (празникът на Деня на Победата на 9 май също е процес от Програмата) втората фаза на този период привършва. Цинично? Отвъд човешкото разбиране? Да! Но това беше точно така. И всичко, за което "историците" "говорят" по тази тема няма значение. Цялата тази "история" се извършва само заради определен генотип на хората. Сигурен съм, че вие, Читателите, вече сте разбрали.
Всички управленски корекции на програмните условия от страна на управленските Комплекси бяха завършени. Фиксирани са процесите на териториално оправомощаване по въплъщение на общия Програмно управленски процес на две особено "ценни" сфери на живот - капиталистическа и социалистическа.

1946 г.-1990 г. Разрушителен демократизъм

По време на Великден от 1946 г. общото състояние на Системното управление беше пренасочено към последната фаза от изпълнението на програмните процеси на този етап:
осъществяване и завършване на взаимно регулирания антагонистичен феномен на Програмното развитие на две специални целеви сфери на живот - капиталистическа и социалистическа, като единен управляван процес на развитие на 44 генотип на мозъка. Въвеждането на елементи на либерализма като основа за изграждане на структури в сферата на властта. Целевата основа за социалистическата сфера на съществуване беше въвеждането на елементите на демократизма със съответни конструкти на управление и цялостно социално устройство;
завършване на общата подготовка за прехода към ЕДИННА система от властови структури и Управление на либерално-демократична основа, която ще се превърне в основата на управление в следващ етап от развитието на генотипите на мозъка;
да приведе Управляемостта на световната финансова система, организирана въз основа на въведените производни стойности, в състояние на хармонизиране с основните принципи на процеса на Световната програма за управление, в интерес на комбинирането в едно управленско състояние на "силата на парите и властта" за завършване на подготовката за прехода към нов етап на развитие;
цифров базис на построяване на конструкция на Управляващи информацията системи, чрез предоставеното познание, но без придобиване на дълбочинно осъзнаване на същността му, внедряване на цифрови технологии като заместване на част от мозъчните функции и подготовката за преход на друго ниво от отделното Управление на генотипите.
Тъй като третата фаза на този етап е приключила (т.е. до момента на "узряване" на изпълнителните състояния на "потребността" до нивото на пълна готовност, всичко съвместно преживяно да се разглобява и разпределя към конкретен генотип на мозъка), процесът на задържане е безсмислен. Цялото въплътено Управление беше прехвърлено на базата на цифровите технологии във всички аспекти, и в двете целеви области на битието на капитализма и социализма. Най-важният качествен скок направи Световната финансова система, която навсякъде премина към електронно управлявано счетоводство и електронни пари. От своя страна, те започнаха да придобиват определени свойства на независимост от естеството на прилагането на обема на заместителя (печатни пари и тяхното обезпечение).

image

Беше завършено натрупването и технологичната подготовка на финансите за прехода към следващия етап на развитие на генотипите на мозъка.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684694
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031