Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2018 20:30 - Рекс Тилърсън: Русия стои зад отравянето на Сергей Скрипал
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 6467 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2018 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Рекс Тилърсън: Вероятно Русия стои зад отравянето на Сергей Скрипал

Президентът Доналд Тръмп уволни държавния секретар Рекс Тилърсън

image

Специалният отряд за убийства на Моссад се нарича Кидон. Представлява не голямо военно подразделение, комплектувано с отлично обучени професионални убийци, действащи по целия свят. Те са в състояние да изпълнят операция за предизвикване на двустранни и многостранни междудържавни скандали и противоречия, какъвто е инцидентът със Сергей Скрипал. Израелски агенти на високи политически постове като Борис Джонсън, пък изпълняват задачи за информационно обслужване на акциите.

         image

Някоя „световна“ медия да е възроптала срещу това нерегламентирано „правосъдие“? Даже след убийството на агента на Моссад, но и на поне още две разузнавания – MI6 и КГБ, британският еврейски магнат Робърт Максуел, шумът беше минимален и продължи три дни. Всеки любопитен беше наясно, че той е свързан с комунистическите режими в СССР, Източна Европа и Израел. Завлече натрупаните пенсионни осигуровки на поне половин милион британци. И какво от това? Политиците наредиха случаят да бъде потулен и медиите млъкнаха.

image

Откъде още през 1990 година роденият в Чехословакия с името Ян Лудвик Химан Бинямин Хох беше узнал, че предстои въвеждането на единна европейска валута? Уводната статия в първия брой на неговия седмичник “European”, излязъл на 11 май 1990 г. носеше заглавието „Едни пари в Европа“. 

Връзките на капитан Боб, както наричаха Максуел, въобще не бяха случайни. Те се простираха по цялото земно кълбо. Мрежата му обхващаше британската кралица, американския президент и съветския генерален секретар. В Политбюро на ЦК на КПСС го наричали „наш первый секретарь Лондонского обкома“. Беше близък с Тодор Живков, но още повече с Андрей Луканов и Огнян Дойнов. В Израел го посрещаха държавните ръководители. После те го ликвидираха.

image


КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД.

Ребека Рот обвинява Израел за проникване в американското общество но забравя руските служби които са над Моссад в ерархията. Израел/Моссад и КГБ/ФСБ са просто инструменти на Централния Банков Картел. Банкерите подбуждат "терор" като претекст за налагане на полицейска държава. Те трябва да защитават монопола на кредит (валута), за да се гарантират 17000000000000$ "държавен дълг". САЩ е дойна крава на Израел и Русия, а службите й за сигурност след убийството на Кенеди са инфилтрирани с руски и израелски агенти.Всички научни открития направени в САЩ са източвани и прилагани или не, в Русия и Израел водородни бомби, Хаарп, психотронно оръжие.В Китай където е централния офис на звяра Ротшилд, също, от интерет до 3Д принтери  източвани технологии от САЩ. Патентите на всички открития се предоставят на Ротшилд, чрез измама, натиск или убийства и напредъка на цивилизацията се замразява или се използва за лични цели на левитския елит.
                   
             image




Гласувай:
6



1. barin - Вдигна се много шум за отравянето на ...
13.04.2018 17:55
Вдигна се много шум за отравянето на този разузнавач, bhuda2. Вярвам, че е бил от значение. Кой го е отровил- всички казват Русия. Ще излезе наяве истината, но по-късно.
Поздрави!
цитирай
2. анонимен - Татко шишарко
12.04.2019 13:18
Татко шишарко
цитирай
3. анонимен - Реакциите, когато се чуе думата ...
09.02.2020 12:10
Реакциите, когато се чуе думата „шизофрения“ са крайни. Заболяването се приема за състояние извън нормалното, при което следват настроения на съжаление на засегнатия и близките му и изолиране.
Има група хора, които реагират точно обратното, свързват шизофренията със странностите в характерите на велики и световноизвестни творци и тяхната уникалност и креативен потенциал...
Какво заболяване е шизофренията и разбираме ли я всъщност?
Шизофренията е рядко срещано заболяване. Наблюдава се с честота между 0,5 – 1 %. Не зависи от фактори като национална, етническа или расова принадлежност. Изявява се във възрастта между 16 и 39 години, като характерна особеност е, че се проявява по-рано при мъжете, отколкото при жените.
Думата шизофрения означава „разделено съзнание“ на гръцки език. Въпреки семантичното значение на думата, заболяването не е свързано с раздвояване на личността.
Шизофрения е вид психоза, която води до погрешно тълкуване и интерпретация на събитията в реалността от засегнатия.
Заболяването има различни прояви като бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и др. Реакциите на засегнатия не отговарят на обективната стойност на реалното събитие и варират в крайности, с безразличие или несъответстващо свръх емоционално чувство.
Първоначално интелектът не е засегнат, но с напредване на заболяването се наблюдават нарушения на психичната дейност, свързана с възприятието на собствената индивидуалност, уникалност и влошена приспособимост към обществото и социален живот.
Тъй като са възможни множество комбинации на симптомите, състоянието може да се разглежда като проява на единично заболяване или част от редица дискретни симптоми, поради което при създаването на термина Ойген Блойлер говори за шизофрении.
При страдащите от шизофрения се намират състояния, включващи депресивни и тревожни разстройства.
Смята се, че заболяването се дължи повече на генетични фактори, а едва една трета от случаите се обясняват с влияния на обкръжението. Намира се по-висока зависимост между проявата на заболяването и наличието болен от шизофрения във фамилна история. Честотата на проява на заболяването при тези семейства нараства от 1 на 4 %.
Според някои автори шизофренията е свързана със структурни и функционални изменения в мозъка, които могат да се установят при ядрено-магнитно изследване (ЯМР).



ПП: Как да постъпваме с такива хора с раздвоена психика, които заемат роли несъзнателно и се представят за това което не са? Погрешно е да потвърждаваме и подтикваме, раздвоението на личността! Трябва да се опитваме да убедим болния, че той е това което е, а не това което мисли, че е и иска да бъде! Всеки е индивидуален и не бива да приема грешките като влиза в образа на друг човек!
цитирай
4. loop1 - Оставка Оставка, Оставка ...
28.07.2020 13:18
Оставка

Оставка, Оставка

Как можа да си точно копие на бившият ти работодател Боко ТикватА- Буда?

Злобен, свръхчувствителен,комплексар,егоцентрик,лъжец,манипулатор, всезнаещ дървен философ,с психични отклонения,НЕТЪРПЯЩ КРИТИКА,НЕТЪРПЯЩ ЧУЖДО МНЕНИЕ и т.н.

Да си пиеш хапчетата.ТИ си в матричката.
Омм сестро иии гушшшш татко.
Стопуцо авраме стопуцо
цитирай
5. krumbelosvet - Източник - ТТА
20.12.2021 10:23
Таванна Телеграфна Агенция
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685480
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031