Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2019 18:53 - Вярата въ Христа, или вярата въ антихриста
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 1909 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Много хора се тревожатъ, че съмъ черногледа. Не! Като не вярвамъ въ антихриста и светската му власть, значи ли че съмъ черногледа? Вярата ми да е къмъ Христосъ, дано докрай. Това е трудно, защото постепенно ще се лиша от земните блага, инсулина и др.  Не смея още, правя компромис, но като ми изтече времето на личната карта и... Но само съ Божия сила може да устои човек. Познала съм Богъ-Любовь. Страшно е, изпитала съм какво е без Любовь.  Не искамъ да съм за вечни времена далеч от Богъ-Любовь.

И ето опитвам се, аз малката (като сърничката предупреждавала елена-водач за ямата) да вдигна тревога. Но сирена се бие при внезапана опасность, а бедата е че тя е постепенна. Незабележимо и постепенно като жабата която постепенно и загряват водата, иначе  ако я пуснешъ в жежка вода, тя би скочила.
Последните години зачестиха принудителните прозорци в интернет да се съгласяваме с всичко. Така азъ не дадох съгласието си в фейса да ми обработват личните данни и да ме разкриват на всяка снимка, коя съмъ. За това не мога да ползвам фейс. Въ блога отдавна почти не публикувам, защото много пречки има още от преди ок. две години. И много сайтове вече не мога да отварямъ защото ми изискват съгласие против личностьта ми дадена от Богъ, искат да се съгласявам, съ дявола а да се боря срещу Богъ.
Сега и Григоръ Симовъ в блог бг го заставят да се съгласи, и се отказа вече да публикува. 
Ето за който се интерисува да се съхрани в Божията Любовь, ето последните му две публикации, че може да му ги изтрият:


http://grigorsimov.blog.bg/politika/2019/04/02/shiigumen-sergii-romanov-predupredi-prezidenta-che-moje-da-g.1651594
02.04 12:27 - Схиигумен Сергий Романов предупреди Президента, че може да го убият, ако подпише закона за СНИЛС (т.е. ЕГН)


Много свещеници и в Русия и в България (лично съм разговаряла съ свещенници от Тракийската църква преди и от Православната сега) като ги запиташъ относно дяволските паспорти и  всички отговарятъ успокоително, че това е глупость да мислиш че егенето и щрихкодовете е дяволски номер. Но ето има макар и малко будни свещенници, като Схигуменъ Сергей Романовъ.


http://grigorsimov.blog.bg/politika/2019/04/05/tova-e-moiata-posledna-publikaciia-v-blog-bg-i-v-internet-gr.1651973
16:58 - Това е моята ПОСЛЕДНА ПУБЛИКАЦИЯ в блог.бг. и в интернет: Григор Симов Божилов
СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА ОТКРИТО ЗАЯВИХА, че електронният ргистър на цифровите имена - ЕГН-та, се нарича "НОВИЯТ ЗВЯР".  Вижте видеото, на руски: https://www.youtube.com/watch?v=uFFlPbAzuJE)

 
Уверете се за Бога, че не трябва да даваме вярата си на светските власти!!! Досега беше тайно. Ето  сега  явно признават кой е властелина на света. Вижте кой ни управлява! 


...- "Днес ще посветя ключовото си изказване, първо на това, което ние с вас задно вършим, и второ, - на тенденциите в света, и от какво ние с вас трябва да се учим, а някъде и да ги изпреварваме, за да е нашата индустрия конкурентноспособна.  Вие помните, че седемнайста година, част от тези проекти, ние само предвиждахме или току що започвахме. Осемнайста година ние влязохме във фазата, когато ни се удаде, част от проектите да пуснем, част да пилотираме (?каквото и да значи това!), а част, във вид на концепция, да ги направим. И аз ще ги изредя: 
Биометричната идентификация, - доколко е нужна, и доколко банките (??) са готови да го направят (Защото в Русия, именно банките, т.е банкерите, (реалните господари на държавите и на света), снемат биометричните данни на клиентите си, и само те издват (вместо държавата) новите (задължителни, електронни, биометрични) документи за самоличност, на всичките граждани на Руската Федерация).   И ето днес мога да кажа, че 95 банки вече започнаха да извършват сбор на биометричните днни (явно - от своите клиенти), а 4000 филиала са включени, и са разпределени в регистъра "Новия звяр"... 


Това го казва държавна служителка на някво събрание, а в скобите са коментари на Грогоръ Симовъ.
Не е тревогата за всяване на страхь и отчаяние, а за въоръжаване срещу огнените стрели на лукавия.


Ефесяни 6:10-20 
"10 Най-после, заяквайте в Господа и в силата на Неговото могъщество.
11 Облечете се в Божието всеоръжие, за да можете да устоите срещу хитростите на дявола.
12 Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.
13 Затова вземете Божието всеоръжие, за да можете да противостоите в злия ден, и, като надвиете на всичко, да устоите.
14 Стойте, прочее, препасани с истина през кръста си и облечени в правдата за бронен нагръдник,
15 и с нозете си обути с готовност чрез благовестието на мира.
16 А освен всичко това, вземете вярата за щит, с който ще можете да угасите всичките огнени стрели на нечестивия;
17 вземете тоже за шлем спасението и меча на Духа, който е Божието слово;
18 молещи се в Духа на всяко време с всякаква молитва и молба, бидейки бодри в това с неуморно постоянство и моление за всичките светии"





Гласувай:
2



1. nkf - Автопсихози, когнитивен дисон...
06.04.2019 19:26
Автопсихози, когнитивен дисонанс, параноидна шизофрения и т.н. са резултатите на абсурдната религия наречена Християнство (да не се смесва с простото и кратко учение на Исус). Сатаните и дяволите в края на краищата ще ги доведат именно стигналите до умопобъркване суеверници и невежи персони, биещи се в гърдите, че са "единствени БАШ вярващи ристиене". Възприемането на бъдещето като еднозначно и ултимативно, на базата на неясните брътвежи на откровено неграмотни, прости и примитивни хора, записани в една зле компилирана и противоречаща си книга, известна като Библия, е показателно за някакво психическо отклонение или потъмняване на ума, или и на двете, доколкото душевното увреждане рефлектира и в умствените способности. Бъдеще и минало няма, има само СЕГА. Бъдещето не е предопределено - то се твори. С тъпите си пророчества, които изобщо не са никакви пророчества, се задава "тон", подава се автопрограма, която "добрите, но уникално невежи и суеверни християни", започват волю-неволю да изпълняват, понеже засяга в психиката им на подсъзнателно ниво. Ако има дявол или сатана, то да знаете, че той от много отдавна е на власт /откак е създадена "светата" ви църква, която той ви създаде, дявола имам предвид/, даже ви е написал цяла "света Библия" и т.н.. Не му трябват никакви ЕГН-та, та да ви навреди- вие отдавна сте се самоувредили.
цитирай
2. sokoli - Казах вече. Едни се съгласяватъ с ...
07.04.2019 02:14
Казах вече. Едни се съгласяватъ с дяволски номера, и говорят успокоително за тяхъ, а други като Схиигумен Сергий Романов изобличавать зверската власть. Ти гласъ хулителски лай на псе, можеш ли залая срещу Звярът, така както срещу християните? Имаш ли смелостьта на Схиигумен Сергий Романов, или смелостьта на безброй свещенници и християни мъченици опълчили са се срещу комунизма, срещу потурчване... Съ този злобен лай можеш ли си сътвори добър святъ без да воюваш и да преминеш презъ мъченичество?
цитирай
3. nkf - Явно ви е трудничко да схванете н...
07.04.2019 14:41
Явно ви е трудничко да схванете написаното от мен, та й репликата ви е една такава никаква. Както и да е, не смятам да влизам в напразни дискусии и да коментирам фантазиите на по принцип неуравновесени хора. Колкото до обидите и приравняването ми на псе, добре, не се засягам, аз съм великодушен човек и съм особено състрадателен към страдащите от душевни заболявания и разстройства. Иначе, както вече казах, ако има някакъв звяр, то това е именно християнството /заедно с останлите две монотеистични религии и секуларните им производни като либерализъм, комунизъм, социализъм и т.н. монистични и комунитарни философии/. От неговата почва -на ристиенството- порасна и комунизма, ама...не смятам, че сте способна на сериозен мисловен процес и духовно усилие, та да схванете за какво иде реч. Бъдете здрава.
П.С. Не си правете труда да ми отговаряте, няма какво да ми кажете или да науча от вас, пък и характерната "християнска незлобливост" ми е до болка позната, така че няма защо да ми я демонстрирате. В първия си коментар изказах просто едно виждане - моето. Не съм целял да влизам в диалог нито да убеждавам, а още по-малко пък някой мен да убеждава или да ми задава нелепи въпроси, чакайки да отговарям на тях.
цитирай
4. sokoli - Отговорите на въпросите не изис...
07.04.2019 21:54
Отговорите на въпросите не изисквамъ да ми отговорите. Аз съм само човекъ. За разрешение те оставатъ на саме съ Богъ, както за Вас, така и за мен и всеки от четящите да отговори. Азъ не обиждам Човека, ако го има въ Вас. Но на лице е лай срещу Християни. Ако има задъ лицето на този лай Божия частица би трябвало рано или късно да се яви и отговоръ. Защо е този лай? Или не познавате същностьта на Християнството, което е безкрайно вътрешно преживяване, Страдание, Радость... както и явно, материализирана безкрайната Божия Любовь (и мислите че ще разклатите човек който е преживявал стотици пъти Божието Избавление), или съзнателно целенасочено сте воин на Сатана.
Азъ не отричамъ, че сред Християните има вълци в овчи кожи. Вълците обладаватъ всяка добра задруга на Земята. Но в тази напасть Времето ще покаже. Виждамъ че въ усойните изпитания, ни сред националистически движения ни сред воини на Тангра, ни сред многото ереси и атеисти има силно устояване, така както макар и малък брой си остават жилави предимно Човеци сред Православните Християни. Има монаси сред Света Гора дето не се съгласяватъ съ Звяра който навлиза и земната институция църква. Както и в Украйна... Православните не ги пускатъ да влязат в църквата и службите ги извършват вън, полицаи бият свещениците... Схиигумен Сергий Романов. Това е смелост която никой човек ако няма Божия подкрепа може да изяви. Сега е време привидно мирно. Затишие пред буря. Златото се изпитва и се очиства през огънь.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 548667
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031