Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 08:37 - ИСЛЯМА Е ЦИОНИСТКИ- МОНТАЖ. МОХАМЕД НЕ СЪЩЕСТВУВА
Автор: budha2 Категория: История   
Прочетен: 2414 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2014 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image
Мохамед(Махамада) е казал на своите хипнотизирани при ритуалите :
"Правете ОБРАТНОТО каквото "езичниците" правят"!
(Our prophet said: "Do the opposite what the pagans do!"):                         1. Шайвита държат муртитата вътре в храмът Шива Линга от черен камък А-суетха(aswetha),
мюслитата държат "черният камък" - ал асуад/al aswad("йони")- вън от Кааба.
2. Шайвита поставят муртитата вътре в средата на храмът Шива-линга,
мюслитата поствят "черният камък" Ал асуад/al aswad(йони)- вън в ъгъла в ляво на Кааба.
3. Шайвитата обикалят около Шива-линга храмът по часовниковата стрелка- еволюция, от Шива към Брахма,
мюслитата обикалят около Кааба обратно на часовниковата стрелка- деволюция от Шива към Майа и МахаМайа-Кали.
4. Шайвитата обикалят около Шива-линга 7 пъти(колкото са пръстените на Сатурн) за обожание,
мюслитата обикалят около Кааба 7 пъти "за уважение".
5. Шайвитата се молят с длани допрени една до друга,
мюслитата се молят с длани раздалечени една от друга.
6. Вратата на храмът Шива-линга е в средата,
вратата на Кааба е в ъгъла(в дясно).

Пълни ритуални плагиати на Махамада от Шива:

1. Шайви-молитвеният ритуал се казва "Намаскар"(Namaskar),
мюсли молитвеният ритуал се казва "Намаз"(Namaz).
2. Шайви-позата за молитва се казва "Саштанг намаскар" - 8 допирни точки със Земята, (ашта-8),
мюслитата се молят с 8 допирни точки със Земята- поза "камила".
3. Шайвитата си избръсват главата преди да влязат в Шива-линга, оставяйки си само "шика"(спопче коса),
мюслитата се избръсват главата преди да тръгна за Кааба в Мекка, оставяйки си само брадата.
4. Шайвитата си вземат за храмът 2 бели безшевни дрехи,
мюслитата си вземат за Кааба 2 бели безшевни дрехи.
 Въртенето се нарича тауаф.
 Муслими обикалят КаабА, като се въртят в кръг - това е част от ислямската религия, взаимствана от арабите- езичници.
image
 Падналите духове Яхова и Аллах копират и едноврменно извръщават Шива: "Да ги връзваш за знак на ръката си, и да бъдат като надчелия между очите ти". Второзаконие 6:8 ; "Това ще ти бъде за белег на ръката и за спомен между очите" Изход 13:9                                                                                                Какво пише за вярата в камъните?
В Сунната - мюсюлманите издигат в култ камъните!                              Сахих Бухари, Том 5, книга 59, номер хадис 661 – "Ние използваме за богослужение камъни, и когато сме намерили по-добър, отколкото първия, ние ще хвърли първия и да вземе последния, но ако ние не може да имаме камък, тогава събиране земя (т.е. почвата) и след това се докарваме овца и тази млечна овца, се изпълнява Tawaf около него ...." и т.нат.В прав текст в Сунната се твърди, че мюсюлманите изразяват култ към камъните!
Това го твърди Сахих Бухари, не аз! Написано е в Свещенна книга за исляма!
Вярата в камъните е арабски езически обичай!
Какво представлява традицията в исляма известна като Тауаф / обикаляне от вярващите мюсюлмани в кръг на Кааба / !
В горния хадис, Сахих Бухари твърди, че традицията Tawaf е предписана за "млечни овце"!
Въпросът е - Защо традиция предписана за млечни овце се изпълнява от вярващи?

"Ар-Аб-ия" е била провинция на Арйа много преди евреите да се пръкнат в Близкия Изток. Евреите са ранни арио-семити, а арабите-късни арио-семити. И евреи и араби отричат корените си в Ария и Бхарата(Древна Индия).На санскрит има много думи за "вода". Една е "вар(и)", друга- "ап"(аб), а трета е ПАНИ. Пани(पानी) е дума за "езичник"(сделкаджия, скъперник-ранните арио-семити-евреите) в Арйа(Индустан). "Ap/ab" е думата за "вода", която дава корен на думата "евреин"(хАБиру) и "арАБ". Думата за "баща" на фарси e "Аба" иде санскрит "бАба"(руски-"пАпа")- също е свързано с водата. Дори Абрахам(Ибрахим) го считат аврамитите за "баща на народите", а то е свързано се елемента ВОДА- Скорпион архетип и ведическия дев-Шива.

Прави  впечатление, че арабите се въртят около нещо ЧЕРНО и то обратно на часов. стрелка 7 пъти(ЕНЕРГИЯТА ОТ ЗЕМЯТА ИЗТИЧА В ПОСОКА ОБР.НА ЧАСОВ. СТРЕЛКА). 
а "езичниците"-около ОГЪН(нещо светло)-по часов. стрелка?..
 Пръстените на Сатурн("Властелина на пръстените") , които са 7?..  Въпреки, че петък е "мусулманския ден", то Сатурн е 7-мата планета във видимия спектър, както и е 7-мия ден от седмицата.(от което следва, че мусулманите също са сатурнианци/сабатяни, както юдеите).Култът към Сатурн е един наследствен култ в който се почитат 360 предислямски идоли, включително Исус и Мария. Ритуалите и вибрациите на геомагнитната зона са езотерични, но всички те са се появили преди Исляма. Вярващите се покланят на Тъмната страна на Сатурн, без да осъзнават това, обикаляки Черния Камък като магарета на харман 7 пъти. Почти всички ритуали на исляма са езични, от Рамадан до петъчната молитва или поклонението. Официалния Исляма, в който няма никаква мистика, представлява една и съща шега с “християнската” религия на Ватикана, но освен това мафията на Ватикана е свързана с Ротшилд, ЦРУ и MИ6, Илюминати и следователно с тероризма и международната мафия.Произходът на всички религиозни култове, 25-26 на брой, отнасящи се до астро-теологията на арабите е разкрил Charles Dupuis, разкривайки фанатичното поклонение към Кааба :

"Луната е великата богиня за арабите. Сарацините дадоха името “Cabar” и като епитет Велик. Полумесеца краси и до днес религиозните паметници на турците. Неговото, на Полумесеца издигане, се намира под знака на Бика . "Caabah” на арабите беше, преди времето на Мохамед, един храм, посветен на Луната. Предвидено е арабите да целуват Черният камък с такава преданост в момента, тъй като този Камък е древна статуя на на Сатурн
 image      Рамадан, 7-те обиколки, поклонение, целуване на Камъка, петъчната молитва.                                                                                                                   Черния камък е почитан и от арабските езичници и от муслимите.
Кръвната жертва на байряма е точно кръвната жертва, която дават всички езичници, в това число и евреите.
Аллах е арабския езически бог на ЛУната с име Син и е един от 360-те, арабски езически бога.
Неговият "особен статут" е само тези, че е част от фамилното име на Мохамед. /Абдаллах, което означава Божий служител, Раб божий/.
Мюслитата почитат Луната, а в Корана има примери, че почитат и другите планети.                                                                                                                                                                                                                           Какво представлява ислямската традиция Такийя?
Думата Такийя, произхожда от арабски език и означава благочестие, преданост, коректност и представлява лицемерна традиция, при която вярващият може да скрие вярата си, когато е под заплаха, преследване и принуда.
Изполването на лъжа при християнте е забранено от Божия заповед и християните са готови да умрат за вярата си. Но при исляма, лъжата е разрешена от Аллах и мюсюлманите могат да лъжат без всякакво притеснение. Коранът представлява ръководство за измама. Традицията Такийя произлиза следствие на разрешението на Аллах за измами.Два са аятите в Корана, които разрешават на мюсюлманите да лъжат.

Класическият аят за измама е Сура 16, аят 106
106. Който отрече Аллах, след като е повярвал ¬ освен който е бил принуден, но сърцето му е спокойно с вярата... Ала които разтворят гръд за неверието, над тях е гневът на Аллах и за тях има огромно мъчение.

Тук е посочен класически пример за измама и лицемерие, ако си принуден - лъжи.Под въздействието на страха, мюсюлманинът също може да лъже.
Това му разпорежда Аллах в Сура 3, аят 28.
28. Вярващите да не взимат неверници за ближни вместо повярвалите. А който направи това, той няма нищо общо с Аллах, освен ако се страхувате от тях. Аллах ви предупреждава за Себе Си и към Аллах е завръщането.

По време на въведената от халиф Ал Мамун михна / инквизиция / , много суннити се възползват от Такийя, за да не бъдат поглагани на мъчения. Те потвърждават, че Коранът е създаден въпреки, че вярват в точно обратното. Като малцинство, живеещо под господството на суннитите – шиитите също използват по необходимост Такийя, за да защитят особеностите на вярата си.
Основният въпрос , на който търсим отговор е – Допустимо ли е Бог да проповядва стремеж към лъжа?
                                                                                                            Предислямската Троица:
Al-Uzza , утринната звезда, зорницата (Венера, т.е. Луцифер)
Al-Lat, носеща също и името Menat , богинята на Съдбата и Времето.
Allatu е една вавилонска богинята.
image
Култът към Аллах в исляма, представлява един миш-маш от тези три богини. Alla е също и името на едно демонично шумерско божество, по точно Alla Xul, Богът на Злото. Вижте култовите Богове-Котки, които са с многоизмерна същност и канализирана енергия. Всички големи религии са създадени от Ануннаките, от съветниците на Енлил, за да поробят човечеството, въпреки че мистицизма е нещо съвсем реално и абсолютния Бог-също.
image
Така, че винаги зад всички легенди и древни изтории се появяват зад анунаките. Те са тези, определят и насочват дейността на Съветът на 13-те.
Дървото на Живота е Кабала, която представлява в действителност култа и черната магия на извънземните чужденеци, с цел да доминират на ближните си, въпреки че всеки индивид притежава своя собствена духовна страна. Кабала означава буквално традиция. Ka е дух, Бa тяло или врата, а Лах или Ал-Лах е Луна
На древношумерски език Allal означава също и Деструктор. Дървото на живота е енергийно устройство, което може да отведе човека в транс, защото то работи с Ковчега на завета. То също така играе ролята на медиум като средство за комуникация с подземния свят от повърхността на Земята. В Енциклопедия Британика на Рокфелер, пише, че Дървото на Живота свързва небето и подземния свят.

Ислямът е религия на поклонение към рогата на Satбn и Saturn (Кааба) както и към
Луната и това е корена на ционизма. Садистичния Господ Йехова /Yahvй/ от Библията е в същност извънземния чужденец Ану, който е в действителност зъл и отмъстителен. Енлил и Енки са двамата му сина, наречени в Библията - Каин и Авел. Според шумерската митология човекът е бил създаден от пръст и глина, а Стария Завет копира това. Библията и Талмуда са фотокопия на Шумер. Всъщност името на известния в миналото музикален състав ABBA, така, както това име се използва в Библията, означава "баща" или"стар" на шумерски, акадски и асирийски езици.

ПЪРВИТЕ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ ПОПРАВКА И РАДАКЦИЯ НА КОРАНА СА БИЛИ ЦИОНИСТИТЕ ОТ УНИВЕРСАЛНИЯ ИЗРАЕЛСКИ СЪЮЗ.                                                                                                                                                                                                              
Внимание, паганска измама: Обикалянето на Черния камък-метеор е било традиция в чест на богинята Афродита в храма в Пафос.

"Ние просто нямаме оригиналните ислямски източници на първите два века на Исляма", казва д-р. Kalisch, който е ревностен ислямистки гностик... И когато се намери източник за този период, трябва да сме внимателни ... когато го изучаваме източници на първия или втория век на Исляма, винаги става въпрос за допълнителна манипулация. Никой пророк не е споменат в Корана толкова често, колкото Мойсей .. При Хиджра (емиграция на първите ислямисти) се описва образа на Мойсей и това масово изселване. Фатима-Мария-Изис е строго определена една линия за изследване.. Мохамед е стар герой, а Исус и Моисей ... са различни характеристики на един и същ митичен герой."

Ислямът е религия скорошно производство и нейно лого са: Сатанинската пентаграма, култ към Луната и Кааба - култът на Сатурн
Нищо ново под слънцето, но това ти го представят и ти го продават като нова религия.
Потвърдено, името на най-новата продукция е Ислям: в книгата на Edward Gibbons от 1776г. “Падането и описание на Римската империя” (съкратено издание 1970 г.) е споменато, че "езичници и мюсюлмани" са се появили като заплаха за Византия. НИКОГА няма никакъв друг термин. Хексаграмата на Соломон е също и култ и почитане на Сатурн.
image
Тази религия е най-просташката, създадена в нашата ера. Тя е изфабрикувана между 1870 и 1919 г. и е наречена “държавна религия”. Този Ислям няма нищо общо с мюсюлманите, живеещи според универсалната религия на Бога, както и нищо общо със Суфите.

Съществуват ХИЛЯДИ РАЗЛИЧНИ КОРАНА, открити през 1972г в Сана, в една джамия                                                                                     “The Sunna” или “Сборника от разкази за Мохамед”, са измислени, неподлежащи на проверка, подобно на тези за индуските богове като Бхагаван или Ниракар.

Аллах произлиза от култа към Венера. Al-Lat, и арабите отиват в джамията в петък - viernes е петък, а VENER-di, денят на Венера /Venus /. FRIDAY = Freitag, que viene de Freya, Venus.

Ислям се е променял постепенно, от матриархат към патриархат, убивайки всички следи от култа към Богинята, който е бил оригиналния култ. Мека е било светилище на Богинята, която била любовница на Сатурн (оттук идва и куб, Кааба). Фатима, "дъщерята на Пророка", е била почитано божество преди мохамеданската религия да бъде създадена..
ОБАМА, АНГЛИЧАНИТЕ И САУДИТИТЕ СА ЕДНО И СЪЩО: ТЕ НЕ СА ВРАГОВЕ        
 image Един голям фарс в международната политика беше, че Буш подкрепи нахлуването в Кувейт от страна на Саддам, който пък от своя страна продаваше оръжие на официален Иран, както и на контрите в Иран). В същото време поддържаше интересите на Саудитците: те имаха срещу себе си глупаци и създаваха войни, след което събираха ползите, поддържайки американските планове за хаос и ужас в ежедневието на региона. Тази стратегия продължава и до днес да се прилага от фамилията Al Saud.                                                                                                                                         Живеем в матрица. “Илюминатите”- Психопати се опитват да накарат хората в света да вярват в една ислямска терористична измислица, създадена от самите тях. Оказа се че на жертвите на похитителите на кулите-близнаци са фарс и ционистите са атакували небостъргачите на 11. 09.2001 координирани от Буш и НАТО-НСА-ЦРУ-Мосад-MI6, които служат на господарите- престъпници, каквито са Ротшилд и компания ....

Исляма е еврейска религия, прозтичаща от библейския Авраам
Това, което не можете да си представите е, че в основите на Исляма се намира християнството и юдаизма, а ционистите са тези, които са създали модерния Ислям. Евреите знаят много добре, че Авраам е правил секс с египетската си слугиня Агар, защото жена му не можела да има деца и роденото момче е носела името Исмаил, а по късно става родоначалник на Арабската раса. За Ислямът се казва, че една религия на Авраам. Авраам и арийския Brahma Hindu /но не е същия на мистичните йоги/ са едно и също лице. Авраам е рекламиран еднакво както от евреи, ислямисти и от християни. Какъв е този вид Бог, който изпраща Aвраам да убие собствения си син? Има един такъв – това е Яхова или с другото си име-Луцифер, а действителното му име е Ану – шумерския бог.

НЕ ЗНАЕМ НИЩО.
Разбира се, че не знаем нищо, защото всичко, което ни е казано, не е са само телевизионните глупости, но и в матричната култура като цяло- всичко това е лъжа. Всички: научни идоли, политици, Нобелови лауреати, учението на Дарвин, СПИН, рак, свинския грип, глобалното затопляне, историята, НЛО, гени, Шекспир никога не е съществувал, нито Христофор Колумб, (има няколко с няколко разлчни версии за месторождение и смърт), физичните закони ...

Сблъсъкът на цивилизациите е една измислена приказка на “ILLUMINATI”
Оказва се, че "сблъсък на цивилизациите" е история, изобретена от един служител на илюминатите - Самюъл Филипс Хънтингтън, така че тя се е просмукала във вътрешността на повечето хора до една висока степен. Ако сблъсъкът на цивилизациите е един начин, за да разделяне на хората, представете тогава как ненормалниците от "Съюз на цивилизациите" ще крадат.

Защото не е съществувал Мохамед. Както и в случая с Исус Христос, не отричаме реалността на прекрасните мистични суфи, начело с Руми, най-великият поет на любовта в историята и автор на Masnavi, но ние отново трябва да преглътне една история, писана незнайно кога... Исляма приема духовното наследството на един военен садистичен многоженец на име Мохамед, женен за 9-годишно момиче – Aisha.

Официално Мохамед е живял и работил като слуга на богата търговка, вдовицата Хадиджа, която е била и неговата първа фанатична последователка и за която той в последствие се жени. Казват, че са чули камбаните - от там идва и израза .... “чувам камбани”, без да знае откъде ... Негов символ е безбожието, култът към полумесеца, символ на богинята Venus или Al-Lat.

В Мека има един черен куб, останки от метеорит, с който се почита Сатурн. Разположен е в голяма геомагнитна зона с езотерични и електромагнитни вибрации. Богинята Al-Lat е почитана чрез формата на бял куб в миналото, който се е намирал на същото място, където сега се намира черния куб. Бяло и черно са цветовете свободните зидари, следовници на Сатурн и на богинята Семирамида. Ислямът е създаден през 622г. в Мека с помощта на Hijra се разширява чрез поклоничество.

Ислямът е най-голямата религия на Земята, според Ватикана, с повече от 1,3 милиарда последователи. Мюсюлманин означава нещо като "покорен". Мойсей, Авраам, Ной, Соломон и Иисус са пророци на исляма .... и всички имат съответни пророци в Шумер...

Масонът – илюминат Соломон е родоначалник и бащата на Исляма
Соломон е бащата на масоните Илюминати и на езотеричните египетските храмове. Това е една смесица от имена и смесени много култове и религии. Братовчедите на юдеите-арабите отиват на поклонение на място, където да се покланят на всеки и всичко, без да знаят нищо за целта и символите на поклонението си. И може да бъде убит всеки, в името на Исляма, Израел или Исус Христос. Авраам е Брахма, една универсална митологична конструкция.

Женска Енциклопедия на Митовете и Тайните
Луната е представена в символа на втората чакра според Йога. Когато змията Кундалини се издигне до тази чакра, тогава е много вероятно да чуете звънци или камбанки. Мохамед, казва легендата, чул камбаните, когато влезъл в пещерата и ангел Гавриил му се явил.

Никой не отрича духовната гностика и мистика на Исляма или на гностичното християнството. Защото духовността е универсална, както твърди гностика д-р Muhammad Sven Kalisch . Корана е толкова психопатологичен, колкото е такъв и Стария Завет, където Jeohva, YHVE е не друг, а извънземния чужденец е Луцифер- Ану, създателя на Кабала. Корана разрешава да бъде убит някой, който не вярва в Аллах, неверник.

ИСЛЯМА ПРИЗОВАВА ДА БЪДАТ УБИТИ ЕЗИЧНИЦИТЕ

“Борете се, борете се за победа! ...Моллите с корумпирани сърцата, които казват, че всичко това е в противоречие с учението на Корана, са недостойни за исляма. Слава Богу, че нашите млади хора сега, прилагат до границите на своите възможности Божиите заповеди в действие. Те знаят, че убиването на неверниците е една от най-великите мисии на човека.” - из речта на аятолах Хомейнипо случай рождения ден на Мохамед, 1984.

МАСОНСКАТА МЮСЮЛМАНСКА ЛОЖА НА БАЯЗИД АНСАРИ Е ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ЛОЖИ НА “ИЛЮМИНАТИ”
През Средновековието, предимно евреи от тези тайни общества на масоните от египетски произход, са се разпространили в цяла Европа и света. Тези тайни общества са дошли от в Афганистан с Баязид Ансари през шестнадесети век, като са били преди това конспиративни школи, създадени в Пешавар, Пакистан.

Първата Ислямска Конференция е организирана от юдеите-ционисти през 1926г.
Преди това, в 1870г, в Париж е започнало създаването Универсалния Еврейски Съюз от няколко християнски и еврейски ерудити и учени. Британската империя възлага командването на Саудитска Арабия на фамилията Al Saud, и след това , по разпореждане на английски илюминати, техните протежета-фамилията Al Saud, подписва модифицирото последно съдържание на сегашния Коран, което е обявено за еднствено вярно като основа на Исляма, след което това издание се публикува и разпостранява по света и до сега.

Западът е този, които разпространява религията Ислям
Хронологията на историята около разпространението на роден Корана е много брутална. Оказва се, че има пристанище в Саудитска, на име Jidda, което се превърнало в град през 1934 г., и което е в непосредствена близост до Мека. Ако Meка е било едно място, отдавна известно и служещо за поклонение, тогава как така Мека не е известна в пристанището Jidda с името Мека, а там я наричат MACORABA? И друг въпрос-защо Мека е било пустинно изоставено място до началото на 20 в?

“Мека е място за поклонение в ума”-това е твърдял Ибн Ал-Араби, чиито твърдения са се базирали на характера на Мохамед.

Дори самото име "Ислям" не е било известно на Запада до началото на 20 век. Същия този Запад е помогнал за създаването на тази религия-призрак                                                                                                                                                                                                          
 Светът е фарс. Матрицата е манипулирана от малка група психопати, наречени с името “Illuminati”. Нейната демонична специфика разделя и създава религии и конфликти, карайки хората да се избиват един друг. Това в продължение на хиляди години. Религията, заедно с манипулациите на английските илюминати създават основите на една измама извършвана всяка минута спрямо милиардите неинформирани човешки индивиди.

Невежите, вярващи на Матричните измами се намират под границата на нормaлният природен интелект, те са толкова глупави, че поглъщат всичко без въпроси и без отговори, осовебно ако тези измами идват по линия на традиците или сантименталностите.

Ако някой каже: Ето това тук е текст, дошъл от Бога и ще се нарича Библията или Коран, всички невежи са съгласни с това веднага. Останалото по- нататък като процес на тотална манипулация е в действителност детска игра. Ватиканът е една от най-големите измами на Земята, но за Исляма, може лесно да се докаже, че е сглобена религията, с ясен езически произход от култа към Сатурн и богинята Ал-Лат, без да е ясно, дали Мохамед е съществувал, както и без да се знае за съществуването на още хиляди версии на Корана. Но милиони фенове ще ме убият, за това че го казвам...

Култът на измамника-ционист Айнщайн е една от последните религии. Няколко години ви разправят някакви ненаучни глупости и скоро, след това ви ги повтарят няколко пъти, тогава всички започват да вярват. Сега си представете същото нещо, но ставащо 2000 години след седми век - ето това е днешния Ислям или днешното християнство.

Информацията и Светлината са синоними. Светлината е Свобода. Бъди Свободен, Бог е вашата безкрайна същност, открита по време на медитация, а не опаковката, която се получава от лъжите на различните култури. Разберете и отхвърлете всяквкаи имитации.
  blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2013/11/blog-post_8.html                       .                          
Тагове:   ислям,


Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6184820
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031