Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 06:48 - За лице на Държавата BG проституцията избра гръка Орфей, Скопие Самуил да посрещат журналистката Гина от Брюксел
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3022 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Летището на BG столицата ще посреща със символа на педерастия, гръцкия митологически персонаж Орфей. То не беше германски педераст за цар, то не беха самоедски изроди за символи, ами и първия документиран педераст в Иторията си тургнаха за да не се обърка случайно некой чужденец, къде се намира, като кацне в България. След издигането на паметник на Филип Македонски в Пловдив BG проституцията, поставила самоедски цар пред парламента на Губернията за символ на суверен и издигнала храм на татарски военначалник, в суматохата по назландисването по пътя към Европа завърши 100 годишното си осиране със статуя на гръка Орфей пред  портата към Атлантика.  Поне да го побългарят на статуята педерастина- едно кюфте в ръката му с две три вилици във нея на вместо флейта му е майката   Веждито или другото чапкън дето ще спИчелят  конкурса за бронза.  Свирките остават за признателните българи. На какво са признателни признателните българи, че издигат статуя на педераста Орфей- на това, че далеч преди Апостолите славянките братя Грим ги научили на педикюр, ги научил, как да си го начукват и вече сто години от тях по-добри в това няма.   



Гласувай:
7



1. syrmaepon - Ти какво искаш да изтипосаме отпред ...
31.10.2014 09:32
Ти какво искаш да изтипосаме отпред - Крум с черепа на Никифор отпред ли ? ))) Ние сега да се престорим на умрели лисици, па после може и глави да захвърчат ))))
цитирай
2. bezistena - ОРФЕУС=Иса Вер=Исус Змея
31.10.2014 10:08
Приятел,някой ти блокира броячната система на постинга.Няколко души влезнахме в постинга ти,има и гласуване,а ти отбелязват 0 прочита!
И при нас се случват тия неща.
Между другото нещо за Орфей.
Орфей не е педераст.
Орфей не е гръг,сиреч юдео-данаин.
Орфей е Трак-сиреч Тракиец.
Орфей не е само Тракиец,ами е от Свещеническата жреческа каста на Тракийските племена,която каста са Българите.
Орфей не е само от Тракийската Свещеническа жреческа каста,ами е Първожрецът на Свещената жреческа каста,които са Българите.
Орфей не е само Първожрецът на Свещената жреческа каста на Тракийските племена,ами е и Родоначалникът и Създателят на тази каста,защото е Българин.
Орфей е Родоначалникът и Създателят на Свещената жреческа каста на Тракийските племена,защото Орфей е ОРФЕУС.
ОРФЕУС е херметичното жреческо име на един Персонаж,който ти не вярваш че го има,обаче Той освен че го има,ами е и Всевластващ и Управляващ както Всемира и Световете,така и държа и съдбите на всеки един човек в ръцете си-както и моята и на съекипниците ни,така и твоята,разбира се!
Обратният прочит на името на ОРФЕУС и декодирането му със Свещения шифър на Свещения Български език,с който Той ни просвещава чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,

ни разкрива Кой е този Персонаж:

ОРФЕУС=СУЕФОР=Иса Фер=Иса Вер-където ИСА означава Исус,а ВЕР е Змей,един от 12-те синонима на Змей-Ламя,Хала,Кала,Гала,Дракон,Слав,Вер,Змия,Ел,Селен,Хидра-които са животинският херметичен символ на Исус,вложил този Си символ в ДревноБългарския календар за зверински символ на Българската династия Дуло,която се състои само от генетични потомци на Исус!
Така че:
ОРФЕУС=Иса Вер=Исус Змея
А какво прави Исус две хиляди години преди Новата ера ли?
Ами да не пропуснем да ти кажем,че Исус Змея-Българинът,е Господ Бог Исус Христос,Който щото е Бог Всемогъщ,Си ходи както Си иска във времето и пространството и отвреме-навреме се явява на хората като Аватар в различни епохи под различни божествени образи-всички до един езически Богове, под различни аватарни имена-както в случая преди 4000 години под аватарното име ОРФЕУС.
Това Явяване на Господ Бог Исус отвреме-навреме,се нарича по-понятно и с превантивна цел СЪДНИЯ ДЕН,където Съдиите правят тотален баланс и равносметка на Божия експеримент и се поразчиства малко терена от браковата продукция.

СЪДИИ=Иса и Диана-Исус и Богородица,Която е Богинята Диана,Която е Мария Магдалена
СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

И пак между другото с най-добри приятелски профилактични намерения-сега предстои Генералният трансепохален форум на СЪДНИЯ ДЕН.
Та този Български Бог Исус,Който е и Орфеус и безброй още Божествени персонажи от човешката история и цивилизация(всички езически Богове),щото много те обича и бди над тебе,домочадието и дома ти,държейки съдбата ви в Бащините си грижовни,но справедливи ръце,ти се разкри днес в синергетичния ни коментар с просветителка цел и загрижена превенция да промениш някои неща в творчеството си и най-вече кощунството връз Свещения Божи Български език ,наречено словоблудство!

Бъди благословен ти и дома ти,и знай,че не само Бог Исус,но и Богородица те обича,защото ти си от Нейното с Исус свято жреческо династично родословие,което е указано във внушения ти от Нея блогов аватар mark natan:

mark natan=МАРК НАТАН=Кан на Мария Диана=Кан на Матара-където КАН е ЖРЕЦ,скален жрец от Кая-скала,но не каква да е,а изкуствено построено скално светилище.
МАТАРА е Великата Майка-Богиня,позната под най-различни аватарни имена на стотиците езически Богини,защото и Тя е Богиня като Исус и си ходи както си иска с Него през времената и измеренията,и Си прави каквото Си иска!
МАРК НАТАН=Кан на Матара=Жрец на Диана Мари=Жрец на Матара,Богинята Мария Магдалена
Като Техен генетичен потомък си преносител в потенциална форма на Техните Божествени феноменни параметри,екстри и промоции,които се активират и реализират по желание чрез Тях!
А дали ще корегираш някои скверни неща в този постинг и въобще в стила си към Българите,Българщината и Техния свещен сътворенчески език-Българския, си е твой личен проблем,Те просто ти Се разкриха с превантивна цел от Обич към теб!
Бъди благословен и не спирай да твориш!
цитирай
3. marknatan - доживехме да видиме в тр л Вездес...
01.11.2014 03:09
доживехме да видиме в тр л Вездесъщия Ист Анарх в проповедите на бг евангелеисти


Ор с феса е симбул за манафите не и на т нар българи и в хисторито и в религията и в гръцката митология чийто манафски педофилски гхермафродиен персона ест
цитирай
4. marknatan - сирма ти България искаш да я объреш ...
01.11.2014 03:11
сирма ти България искаш да я объреш на Кавказ дето си продават момченцата по тракийски докюментирано от време оно на орфичската греко византийска манафщина
цитирай
5. syrmaepon - Ти пък сега - какъв Кавказ )))) видя в ...
01.11.2014 10:38
Ти пък сега - какъв Кавказ )))) видя в Крум ? Какви траки - масагети-скити има и в Кавказ и в Малка Скития. За тях иде реч. Пелазгите са друго. Според мен траките са някаква смес от едните и другите, а на що са се продали, туй е друг въпрос. )
цитирай
6. syrmaepon - Ругай ти кавказките пелазги, ама по чисти от тях няма )
01.11.2014 11:46
http://sunja-edu.livejournal.com/1024506.html?view=12805626#t12805626
цитирай
7. rizar - Сирма, ти нещо си се сбабичкосала напоследък ...
02.11.2014 23:23
да прилагаш аналогии в историята, които са недоказуеми.

Има над 3 български исторически личности, които са универсални и са много по-удачни от манафа Орфей, по който принцип и днешните тайни общества се лобутят за доказ.

1. Едната е св. Цар Константин - който е универсална българска личност, в историята и даже във фолклора на народа , особено неговата личност се пази в Югоизточна България и в църквите ; Той не само може , но е и най-колоритната Европейска личност , вкарваща в малкия си джоб западните комплексари ;

2. Личностите на 3-мата български царе, които са допринесли за т.нар. "Златен век" - Михаил , Симеон и Петър .

3. Третата и безспорна личност е тази на българския светец, йеродякон Св. Игнатий (Васил Левски).

цитирай
8. rizar - И сунитските Българите основали държавата Албания
02.11.2014 23:33
знаят, кой е техния Цар и го почитат - само манафската порода АБсеебе и Гробаджии не понимаят правилно Европата ...

https://www.facebook.com/We.Are.Illyrians/photos/a.228424460653579.1073741827.228419933987365/362921457203878/?type=1
цитирай
9. syrmaepon - Да всеки си има своите три личности, ...
03.11.2014 15:37
Да всеки си има своите три личности , пък яз съм отявлен Антихрист . Затуй най-добре вместо да се пъчим със статуи да се вземем в ръце. Както е казано "Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;"
цитирай
10. marknatan - 09:44 - По време на т. нар " Б...
05.11.2014 09:55
09:44 - По време на т. нар " Балканс...
По време на т.нар " Балканска" война, когато България превзема и си връща Одрин, не знайно защо и до днес в разрез с договорката от войната останал в Турция, в САЩ е "хит" копче от униформата на български войник.
След драмата американският президент, който дори поддържа границата Енос-Мидия ехидно запитва проститутката Клемансо:
- Защо така наказахте "приятелката си" (на Франция б.а.), България?

За тези събития четете в т 3 гл 24 :

"КАК КАРТАТА НА ЗЛАТАРСКИ СПАСИ БЪЛГАРИЯ"

http://marknatan.blog.bg/history/2011/11/21/kak-kartata-na-zlatarski-spasi-bylgariia.854093

п п по времето на тези събития ги няма Съветите, а само Обединението на бившите английски колонии в Америка, както иска Гърцияда се нарича США така, че прави р-ка м-у Русия и Съветите , както и Обединението и не използвай несъществуващи епитети с погрешни внушения, кво били мислели днес маймуняци по определение/то/, за к/то ти било думата, че от реч не разбират по дифолт
Коментарът чака одобрение
Постинг: Най-големия враг на съветските българи , САЩ осуетяват дележа на България през 1919год..
Автор на постинга: nekonventsialen1
Редактирай | Изтрий
цитирай
11. marknatan - 10:03 - е в това е проблема Потурн...
05.11.2014 10:04
10:03 - е в това е проблема Потурнаците б...
е в това е проблема Потурнаците българи ли са или само прабългарите са турци

турците по днните на безпристрастната статистика в Османската империя към 1850 г са само 900 000 души. Днес само в делиормана доганско татарските пълчища довлечени от батюшката след парада му във Варна се пишат 3 млн

като от дума не разбирате поне не мое ли да сметате
Коментарът чака одобрение
Постинг: Насилствената ислямизация по българските земи(уж извършена "с огън и меч" и клане на дръвниците) - имало ли я е , или е изобретена
Автор на постинга: nekonventsialen1
Редактирай | Изтрий
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849981
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031