Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2018 09:54 - България приета в Шенген заради твърдото ''За'' за Раша, благодарение на США
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 605 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2018 10:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато интересите на Русия съвпадат с интересите на България, аз винаги пичеля. Ако аз пичеля, пичели цяла България, е казал Великiа Левски. И наистина, Освобождението, Освобождението на Добруджа, запазването на Десна Македония и Родопите след Втората св. война, съвпадения !, случайности !, но Великiя Левски ни учи, че две случайности, не са случайност,  очертават вектора на една закономерност.

БГ вдигна петорно цената си в очите на США, която я разглежда, като политическата Швейцария, липсваща на картата на света след 11 септемрви, където при наличието на Оста Русия-Туркия , се пресичат, като в трите алпийски кантона, интересите на трите велики сили в света, исляма, православието и протестанизма на янките.

Като Гооланските възвишения, Западните покрайнини или простичко, за янките това е Мисисипи, границата на Дивия Запад ( изток в случая б.а) отвъд която се простира Terra incognita, непознатата за тях земя и известна на европейците и досега само от Описанията на Марко Поло, дотолкова се е развила европксата политическа мисъл от онези времена, но упешно изпълняваща в очите на американците последния рубеж  възпиращ Оста Русия Туркия , на място където  трите  Велики Сили, Раша, Туркия и США (с протежето си баба Европа б.а) , еднакво се чувствуват уважавани и добре приети.

Няма друго подобно място в света. Техеран е вече " No landing zone" ( забранено за казане b.a)

Да и е честито приемането на Велiка България в Шенген Българи!

Уважавайте се със съседите си, както и досега, за да Ви уважават и Вас, а не да Ви пишат  в  лондонския  "Times", че гоните братушките от старата им Родина, на български Отечество.
Абе кой уважава педалите от острова !?

 Каквато публикацията в институцията им " "Times", такива са им и "доказателствата" на слабаците . Даже баба Меркел разбра двуличната им игра, излизали от Европа, но се опитват да командват личния и слуга и да я изпързалят пред родните и избиратели да Бойкотират Световното, щото там немат никви шансове.

Да си го Бойкотират сами.

Бойкотирай си го сама- казала Меркел на Тереза. Бойко на мене остави.

На Финала сме пак ние, този път с Аржентина.  Завършвал ес ем usa




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850342
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031