Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.07.2020 00:04 - Q- QANON!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЦЯЛАТА ИСТИНА....
САЩ - генерал Майк Флин: Сега е моментът да действаме8 юли 2020 г.

Генерал Майкъл Флин поднови клетвата си за Конституцията на САЩ на 5 юли и публикува видео и аудио материали в Twitter. Това е сензационно и заслужава да се спомене, защото генерал Флин ясно заяви солидарност с движението с този публичен видеоклип.

https://twitter.com/i/status/1279590652200849409

Тези хора са от движението Whistleblower на Белия дом !Движението на Тръмп...Q...,
ЕТО КАК СЕ ПОЯВЯВА  ТО И КАК СЕ ФОРМИРА....

На 28 октомври 2017 г. то се появи за първи път на 4chan, (табло за изображения). Тогава като Анонимен, но малко по-късно започва да се появява винаги с новини, така наречените ,,капки", които да информират нарастващото движение за нещата, които ще се случат. То също така продължава да изяснява нещата от миналото, но по принцип само публикува публично достъпни материали и никога не нарушава собственото му ниво на секретност, което според него е много високо.

Той също така рядко дава директни отговори, но задава въпроси, които са и отговорите.

Към днешна дата 4580 от тези съобщения са в Q-сайтa, който събира тези ,,капки"". Таблото за изображения и съобщения, на което се публикува в оригинал, трябваше да бъде променено няколко пъти, след ,,операторът" дори беше поканен в конгреса да даде показания, но той успява да продължи при определени условия.
Атаките продължават, пресата също не е спокойна и откакто някой дойде на идеята   Междувременно да наречем движението, изградено като секта (без Бога, имайте предвид, сектата очевидно върви и по този път), междувременно в нашата страна също беше възприето от центъра за събиране на евангелски култ и кой е положително отчетена, сега официално е секта. Това не е шега.

И не, ние всички сме  Q-доклад, имаме собствени убеждения и Q- не е нашият бог. Поне ние сме някак раздразнени от тази нелогична логика.

 

Вярата е въпрос на сърцето и кой унижава хората и публикациите, които са за Тръмп и  Q-отчитането по различен начин от основния поток, а именно така, както трябва да бъде, се е отдалечило от християнската вяра и е станало политическо.!!
WWG1WGA e
 бойният вик на Q, Сигнализаторът на Белия дом. Сега тoва обединява общност от милиони последователи не само в САЩ, но и в целия свят.

Появи се движение, което означава мир и свобода и което не на последно място благодарение на многото информация, която  доставя - е много добре информиран за машинациите на някои, които стоят на пътя на тези много.
image

Ние сме хората - това вече не е достатъчно. Ние сме народите! Ние сме хората, добрите момчета, които не искат всичко, което в момента се разглежда.

В речта на Тръмп от 4 юли стана ясно, че има усилия за лишаване на хората от свобода и налагане на тоталитарна система върху тях. Пресата му се смее и клати глава. 
Не, разбира се, че няма.

Фактът, че гробищата са осквернени преди катаклизмите на правителството, как ние изваждаме статуи и статуи от пиедестала, както сега в САЩ и преди това в Русия и много други щати - това няма значение за тях, освен че беше време да го направят ,

Оставиха статуя на Ленин. И наскоро в Германия беше открита тържествено нова статуя на Ленин.

Това очевидно е желаната посока.

 

Генерал Майкъл Флин се присъедини  към WWG1WGA,като някой, който  - Не само познава движението -Q, но и го подкрепя.!!

Не знаем докъде стига това. Но отдавна има имена, които се споменават отново и отново, когато става въпрос Q 

Твърди се, че седем войници и трима цивилни знаят кои са Qs. Защото не e само този пише, но има няколко и логично тези 10 души са наети, за да ни предоставят новините.

Подозираме, че цивилните включват както президента, така и прокурора, който в момента разследва наченките на руското досие и FISA: Джон Дърам. Той започна службата си в деня, в който този ден ,Q публично публикува за първи път: на 28 октомври 2017 г. Q сам привлече вниманието към него и по този начин установи връзка с Дърам.

Тогава той знаеше, че г-жа Клинтън ще бъде разпитана и даде местоположението и точното време.

Майкъл Флин беше свързан също с Q и призован, а също адмирал Роджърс. Това биха били двама от очевидно седемте войници.

По време на целия процес на Флин дойде малка информация, която само инсайдер може да знае. Флин щеше да го направи скоро и тогава щеше да бъде свободен.

Един ден ще разберем кои са, написа един от тях. 
 И щяхме да бъдем изумени.

 

Тръмп не се бори сам.
Генерал Флин става съвсем ясен в своя Op-Ed, като пише, че това е само малка група хора, които при всички обстоятелства искат да унищожат това, за което Америка е работила и за което е станало известно. Предателството и предателството вече са ред на деня и върховенството на закона е атакувано.

„Веднъж ми казаха, че ако не сме внимателни, 2 процента от страстните ще контролират 98 процента от безразличните 100 процента от времето

В момента изглежда, че ще спечелят 2 процента. Затова беше важно мълчаливото мнозинство от хората да не мълчат повече. Цитат:

"Ако САЩ искат да оцелеят от натиска на социализма, ако искаме да продължим да се наслаждаваме на самоуправлението и свободата на нашите трудно спечелени свободи, трябва да разберем, че има две противоположни сили: едната е" децата на светлината ", а другата "Деца на мрака". "

Повечето американци биха намерили тези отрицателни сили за много силни, но той, Флин, усети отчаянието им повече. Всъщност няма да липсват много и тези сили ще бъдат победени.

 

Мълчаливото мнозинство, когото той нарича безразличен, са склонни да следват онези, които ги водят.

Създаването на социалистическо общество е целта на радикалните социални промени, операторите на които са не само добре организирани, но и добре финансирани. Те биха използвали меча на расизма, за да предизвикат готовността да се бият и да споделят хората.

И все пак беше важно да останем оптимисти, защото оптимизмът би потиснал всяко настъпващо чувство на страх. Целта трябва да бъде запазването на конституционната република, но и фундаментална промяна в определени политически реалности. Политиците, които бяха на власт твърде дълго, нямаха интерес да се подчиняват на волята на хората, целта им беше да получат власт и контрол.

[Забележка Предполага се, че става въпрос за ограничението на мандата на Тръмп, тъй като някои членове на Конгреса са седели в продължение на десетилетия. Това беше едно от исканията на Тръмп за кампанията през 2016 г.]

 

„ Ние трябва да станем и да говорим, за да предизвикаме така наречените„ лидери “пред правителството. Ние им даваме отговорност, можем и да ги премахнем “.

"Ние, хората, трябва да предизвикаме всеки политик на всички нива."

„Сега е моментът да действаме."










Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319540
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031