Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2014 17:04 - Сергей Лавров против „държавните преврати като метод за смяна на властта".
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1764 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 20.11.2016 15:11


image               Братовчет на Лавров от Еврия                                                               image

Жириновски клоуна на Кремъл.

Руски дипломат показва Запада като лицемерен?
                                                       
image
http://demotivation.me/
images/20110225/epp2oub4cjpl.jpg



Натискът на едни държави срещу други чрез едностранни санкции трябва да бъде изключен от международното общуване, заяви руският външен министър Сергей Лавров в реч пред ООН, предадоха информационните агенции.

image
              Руската преса днес                             
В изказването си той визира наложените от международната общност санкции срещу Москва заради анексирането на Крим, подкрепата на за проруските сепаратисти в Източна Украйна и нарушаването на държавната граница на Украйна от руски военни.

„Време е напълно да бъдат изключени от международното общуване опитите за незаконен натиск от едни държави срещу други. Безсмислието и контрапродуктивността на едностранните санкции са очевидни от примера на Куба." - заяви Лавров.

Според него, Украйна е „жертва на водената от Запада политика", а изходът от украинската криза е в „прекратяването на подкрепата" за „партиите на войната" в Киев.

Припомняме, в сряда Япония въведе нови санкции срещу Русия заради намесата й в Украйна. Разширяването на санкциите засегна руските банки „Сбербанк", ВТБ, „Внешекономбанк", „Газпромбанк" и „Росселхозбанк".

image
 
Банкнота от съветския съюз (свастиката се намира зад двуглавата гарга)
                                                                                                      В средата на септември ЕС наложи забрана за организиране на дългово финансиране с продължителност над 30 дни за трите най-големи военни концерна на Русия - "Уралвагонзавод", "Оборонпром" и Обединената авиостроителна корпорация.

image

Според Лавров, ЕС и САЩ са подкрепили „държавен преврат в Украйна" и „безогледно подкрепят действията на украинските власти".

Той предложи на Генералната асамблея на ООН да приеме декларация, отхвърляща „държавните преврати като метод за смяна на властта".                                                                     "Вашингтон открито декларира правото си да използва едностранно сила преди всичко за защита на собствените си интереси", каза Лавров в момент, когато САЩ и съюзниците им извършват въздушни удари в Ирак и Сирия, предава БТА.

image

Западният съюз начело със САЩ действа на международната арена против принципа за суверенното равенство между всички страни членки на ООН и обявявайки се за защитник на демокрацията, решава от името на всички кое е добро и кое зло, подчерта руският първи дипломат, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Лавров се обяви против допускането на нови разделителни линии в Европа. Той заяви, че според Русия всяка държава, не само членовете на НАТО и на Организацията на договора за колективна отбрана, а и страни като Украйна, Молдова и Грузия трябва да се чувстват в еднаква безопасност и да не бъдат поставяни пред избора: "или с нас, или против нас".

Лавров се спря също на кризата в Украйна, като изтъкна, че тя може да бъде решена при добра воля и отказ от подкрепа на "партията на войната в Киев", предаде ИТАР-ТАСС. Той изрази готовността на Русия да подпомага и занапред политическия процес, започнал със споразумението за прекратяване на огъня. Той призова всички виновни за масовата гибел на хора в Одеса, Мариупол и други райони на Украйна да бъдат открити и предадени на правосъдието. Лавров подчерта също, че е напълно безпереспективно оказването на натиск върху Москва да се откаже от своите ценности и разбирания за правда и справедливост.

Руският външен министър предложи на ООН да приеме декларация за непризнаване на държавните преврати като метод за смяна на властта и за изключване от международните отношения на незаконен натиск от една държава над друга. "Безсмислието и контрапродуктивността на едностранните санкции е очевидно от американската блокада над Куба, например", допълни Лавров.

image

"ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ"                        



Гласувай:
3



1. tzarkarui - хахаха Не знам дали Лавров е дивак, ...
01.10.2014 17:32
хахаха Не знам дали Лавров е дивак, но хамараканските чифути(дето си мислят, че управляват света) определено не са хора, и са много по-зли от диваците-людоеди. :) Статията явно е написана от такъв (дивак).
Жириновски е голяма хава - винаги ме разсмива. Половин еврей, но пък е по-руснак от повечето руснаци (варяги). Последното, което гледах с него беше интервю с (чифутоиднота) дъщеря на Собчак (бившия кмет на Петерсбург, комуто Путята беше дясна ръчичка) - направо и размаза грима - горкичкото получовече - не можа да вземе думата- стана за резил. Российските товарисчи ногу я мразят - щото нали - рязан клитор.
Ако в БълГария имаше такъв като Жириновски (болен лидеров е шут и малоумник) бих гласувал (никога не гласувам) за неговата партия.
цитирай
2. pseudovillage - Хихихи,
01.11.2014 21:01
РУСОФИЛИКУС
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687388
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031